AFF op de hill

Total Jump Experience

De Total Jump Experience is echter pas compleet als u ook de sensatie van de vrijeval heeft meegemaakt. U kunt kiezen uit een zelfstandige vrijeval-sprong onder begeleiding van twee instructeurs (dit gaat volgens de Accelerated Free Fall methode – AFF) of een tandemsprong waarbij u wordt vastgehaakt aan een tandeminstructeur. 

Voordat u de AFF-sprong maakt, krijgt u op woensdag of donderdag nog aanvullende instructie. U leert dan o.a. een andere afsprong uit het vliegtuig, de vrijevalhouding en handsignalen. De instructeurs springen namelijk met u mee en zullen u dus tijdens de vrijeval begeleiden en via “in-air” instructies corrigeren. Vanaf 4 km hoogte maakt u een vrijeval van ongeveer 1 minuut voordat u op ongeveer 1,5 km hoogte uw hoofdparachute activeert.

Kiest u voor een tandemsprong dan kunt u reeds na een voorbereiding van slechts 15 minuten instappen. Vastgehaakt aan een van onze tandeminstructeurs kunt u onbekommerd genieten van de vrijeval. De sprong is vanaf 3 km hoogte en de vrijeval duurt ruim een halve minuut.

Ongeveer 5 minuten later landt u vlak voor onze hangar, aangemoedigd door medecursisten en/of familie. U hoeft slechts te genieten, de tandeminstructeur doet de rest!

Of u nu voor de AFF vrijeval-sprong of voor de tandemsprong kiest, wij zijn er zeker van dat het een sensationele afsluiting van uw cursus zal zijn. Uiteraard hopen wij dat het wederzijdse enthousiasme leidt tot uw doorgaan met skydiven.

<< 1 2 3 >>