Tandem-2

Online reserveren en actiedagen

U kunt vanaf begin april tot en met oktober dagelijks bij ons terecht voor een tandemsprong. U kunt een tandemsprong reserveren. Reserveren biedt de volgende voordelen:

-U krijgt korting. Als u reserveert en vooruit betaalt, krijgt u €10,- korting. U betaalt dus slechts €199,- voor een tandemsprong.

-Reserveert u voor een actiedag, dan krijgt u zelfs €20,- korting over de normale prijs van €209,- van een tandemsprong.  U kunt dan dus springen voor €189,- 

-Grootste kans op springen bij minder weer. We beginnen elke dag met de gereserveerde tandemsprongen. Pas als alle gereserveerde sprongen gedaan zijn, gaan we door met de mensen die spontaan zijn komen binnenlopen. Bij eventuele vertraging door verslechterende weersomstandigheden maakt u dus de grootste kans om op die dag te springen.

Op de dag dat u gereserveerd heeft, wordt u tussen 09:30 en 11:15 uur (zaterdag 08.30-11.15) verwacht op het Paracentrum. Alle boekingen worden dan ingedeeld en u krijgt een richttijd wanneer u aan de beurt bent. Mocht het vanwege de weersomstandigheden niet mogelijk zijn om te springen, dan krijgt u een tegoedbon en kunt u de rest van het seizoen bij ons terecht om alsnog de sprong van uw leven te maken.

Uiteraard bent u ook zonder reservering van harte welkom. U moet dan wel wachten tot alle gereserveerde sprongen gemaakt zijn en u betaalt de normale prijs van  €209,- voor de tandemsprong .

Naar onze webwinkel