Proefvliegles

Rondvlucht Speciaal

Heeft u altijd al de droom gehad om piloot te worden? Of denkt u: "ik wil gewoon zelf eens voelen hoe het is om de stuurknuppel vast te houden", dan bent u bij ons aan het goede adres. 

U kunt in een van onze Cessna-vliegtuigen, met dubbele besturing, zelf ervaren hoe het is om zo vrij als een vogel door de lucht te vliegen. Ervaring en voorkennis zijn niet nodig voor deze unieke ervaring! Onze beroepspiloten zullen u op de grond een korte uitleg geven over de besturingsprincipes van het toestel en de basisprincipes van “het hoe en waarom” een vliegtuig vliegt. 

Daarna stapt u samen met uw piloot in het vliegtuig en nadat de riemen zijn vastgemaakt taxiet u samen naar de baan toe om op te stijgen. De piloot doet de start en de landing van het vliegtuig, maar boven het eiland bent u degene die het vliegtuig bestuurt. Beginnersfouten worden uiteraard door uw piloot gecorrigeerd, dus u hoeft zich nergens druk om te maken. 

Tijdens het maken van basisoefeningen zoals bochten, klim- en daalvluchten trekt u zelf de conclusie dat vliegen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als u altijd had gedacht. De kans bestaat dat u na de rondvlucht speciaal van 20, 40 of 60 minuten bevangen wordt door het “vliegvirus”. Wellicht besluit u om terug te komen voor een volledige cursus. 

“The sky is the limit!”

Kijk voor de actuele prijzen onder ons kopje "prijzen".

Rondvluchten speciaal dienen van te voren worden geboekt in onze webwinkel.