Rondvlucht

Rondvluchten

Vele kinderen en volwassenen maakten bij Tessel Air hun eerste vlucht.
Vanuit de lucht heeft u een prachtig zicht op dit mooie eiland gelegen tussen de Wadden- en Noordzee. U ziet werkelijk het hele eiland. In overleg met de piloot is het zelfs mogelijk even boven uw vakantie accommodatie te vliegen. Tijdens de rondvlucht van 15 minuten herkent u de routes waar u eerder op het eiland langs bent gekomen of ontdekt u nieuwe plekken die het waard zijn te bezoeken. Uw piloot zal u tijdens de vlucht alles vertellen over wat u van bovenaf ziet. De vuurtoren, de verschillende dorpen, de vissershaven van Oudeschild, te veel om op te noemen. 

Vindt u 15 minuten te kort dan kunt ook een 30, 45 of 60 minuten durende rondvlucht boeken bij Tessel Air. Naast Texel kunt u dan ook bijvoorbeeld Noord-Holland of een van de andere Waddeneilanden zoals Vlieland, Terschelling en Ameland vanuit de lucht bekijken. Ten noorden van Texel kunt u vaak grote groepen zeehonden zien die liggen te zonnen op de vele zandbanken die het Wadden telt. De kosten van een korte rondvlucht zijn bewust uitzonderlijk laag zodat iedereen op een voordelige manier kennis kan maken met de genoegens van het recreatieve vliegen. Een niet te missen ervaring voor jong en oud!

Kijk voor de actuele prijzen onder ons kopje "prijzen".

Wij zijn dagelijks geopend van april tot en met oktober. Wilt u in de winterperiode vliegen, neem dan ruim van te voren telefonisch contact op met ons. Wij zijn namelijk beperkt geopend die periode