Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

Tandemsprong + Foto/DVD reportage (cadeaubon)
Omschrijving:

Natuurlijk is een tandemsprong het ultieme kado voor bijzondere gelegenheden.

Als u een cadeaubon besteld, krijgt u 10,- korting op de normale prijs van een tandemsprong en 20,- op de normale prijs van een foto/DVD reportage. U betaalt dus 199,- in plaats van 209,- voor de tandemsprong en 95,- in plaats van 115,- voor de foto/DVD reportage.

Indien u een kortingsvoucher heeft, kunt u deze ook gebruiken bij het bestellen van een cadeaubon. De korting wordt echter verrekend met de normale prijs voor een tandemsprong ( 209,-). Neem telefonisch contact met ons op om de code voor de kortingsbon te ontvangen.

LET OP! In het vakje 'ontvanger' vult u de naam in van degene die de bon krijgt en bij de adresgegevens uw eigen gegevens en ook uw eigen email adres.

Wilt u meerdere cadeaubonnen bestellen dan kunt u beter aparte bestellingen maken zodat u ook meerdere cadeaubon nummers krijgt.

Direct na de reservering ontvangt u via email de cadeaubon en de bevestiging. Kunt u deze in uw email niet terug vinden, kijkt u dan even in de ongewenste email. Het kan voorkomen dat de cadeaubon daar terecht is gekomen.Tandemsprong + Foto/DVD reportage (cadeaubon)
Tandemsprong + Foto/DVD reportage (cadeaubon)
€ 294,00
Verzendmethode:
Naam ontvanger:
Aantal

Tandemsprong
Opleidingen Nederlands
Opleidingen Engels
Opleidingen Duits
Cadeaubon tandemsprong
Cadeaubon rondvluchten
Para artikelen
Evenementen

© Copyright 2009 - 2018 Paracentrum Texel - WizBizz Webwinkels