Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

Cadeaubon rondvlucht 60 minuten
Omschrijving:

Vele volwassenen en kinderen maakten bij ons hun eerste rondvlucht! Vanuit de lucht heeft u een prachtig uitzicht op het mooie eiland Texel, gelegen tussen Wadden- en Noordzee. Gedurende de vlucht van 15 minuten ziet u werkelijk het hele eiland! U herkent de routes waar u eerder op het eiland langs bent gekomen of u ontdekt nieuwe plekken die het bezoeken waard zijn! Uw piloot zal u tijdens de vlucht alles vertellen over wat u van bovenaf ziet. De vuurtoren, de verschillende dorpen, de vissershaven van Oudeschild, te veel om op te noemen. Een niet te missen ervaring voor jong en oud!

Vindt u 15 minuten te kort, dan kunt u ook een voor een vlucht van 30, 45 of 60 minuten bestellen. Naast Texel kunt u dan ook bijvoorbeeld Noord-Holland of een van de andere Waddeneilanden zoals Vlieland, Terschelling en Ameland vanuit de lucht bekijken. Ten noorden van Texel kunt u vaak grote groepen zeehonden zien die liggen te zonnen op de vele zandbanken die de Wadden tellen.

Wij zijn dagelijks geopend van april tot en met oktober. Wilt u in de winterperiode vliegen, neem dan ruim van te voren telefonisch contact met ons op, aangezien we beperkt geopend zijn in die periode.

Houdt u er rekening mee dat de vermelde prijs de prijs per persoon is. Om een vlucht te starten hebben we twee betalende volwassenen nodig.Cadeaubon rondvlucht 60 minuten
Cadeaubon rondvlucht 60 minuten
€ 104,50
Verzendmethode:
Aantal

Tandemsprong
Opleidingen Nederlands
Opleidingen Engels
Opleidingen Duits
Cadeaubon tandemsprong
Cadeaubon rondvluchten
Para artikelen
Evenementen

© Copyright 2009 - 2018 Paracentrum Texel - WizBizz Webwinkels