Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

Cadeaubon rondvlucht speciaal 20 minuten
Omschrijving:

Heeft u altijd al de droom gehad om piloot te worden? Of denkt u: "ik wil gewoon zelf eens voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen", dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt in een van onze Cessna vliegtuigen, met dubbele besturing, zelf ervaren hoe het is om zo vrij als een vogel door de lucht te vliegen. Ervaring en voorkennis zijn niet nodig voor deze unieke ervaring!

Onze beroepspiloten zullen u op de grond een korte uitleg geven over de besturingsprincipes van het toestel en de basisprincipes van 'het hoe en waarom' een vliegtuig vliegt. Daarna stapt u samen met uw piloot in het vliegtuig en nadat de riemen zijn vastgemaakt taxiet u samen naar de baan toe om op te stijgen. De piloot doet de start en de landing van het vliegtuig, maar boven het eiland bent u degene die het vliegtuig bestuurd. Beginnersfouten worden uiteraard door uw piloot gecorrigeerd, dus u hoeft zich nergens druk om te maken. Tijdens het maken van basisoefeningen zoals bochten, klim- en daalvluchten trekt u zelf de conclusie dat vliegen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als u altijd had gedacht!

Dit pakket is inclusief 10 minuten instructie en 10 minuten zelf vliegen. Na afloop ontvangt u een certificaat als testimonium van deze fantastische ervaring!Cadeaubon rondvlucht speciaal 20 minuten
Cadeaubon rondvlucht speciaal 20 minuten
€ 100,00
Verzendmethode:
Aantal

Tandemsprong
Opleidingen Nederlands
Opleidingen Engels
Opleidingen Duits
Cadeaubon tandemsprong
Cadeaubon rondvluchten
Para artikelen
Evenementen

© Copyright 2009 - 2018 Paracentrum Texel - WizBizz Webwinkels