reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

549 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 897 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 728 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Goed geregeld en heel erg leuk

Ik was eerst bang dat het heel eng zou zijn, maar uiteindelijk was het alleen maar super vet en kon ik genieten van het mooie uitzicht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 24/07/2021
- ID: ab33bf52-2553-4e90-b19f-36713ac12987 -
9

Top

Heel netjes en verzorgt en goede serieuze mensen die weten waarover ze praten. Met ervaring en gewoon menselijk en een leuke up tot date sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Emmen - 23/07/2021
- ID: 66550c68-ef23-421d-b934-fe3d4a0e49e9 -
10

Klanttevredenheid is sky high!

Vriendelijk personeel zowel op de grond en in de lucht. Duidelijke instructies voorafgaande aan de sprong, enthousiaste medewerkers die graag alle vragen beantwoorden en zorgen wegnemen. Tijdens de vlucht nog de nodige instructies en dan gaan! Ook nog eens mooie beelden overgehouden aan deze experience! Niet alleen van de sprong zelf, maar ook van de informatie op de grond en beelden vanuit het vliegtuig. En ja, iets waar ze weinig aan kunnen doen, maar wat een gave locatie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 23/07/2021
- ID: 375b5e08-fee1-4804-8184-a8cf8c632d00 -
10

Te gekke ervaring!!!

Wat een te gekke ervaring was dit!! Gisteren op mijn 30ste verjaardag een sprong in het diepe gewaagd! Super fijne mensen bij Paracentrum Texel! Hele fijne sfeer waar je je welkom voelt, de instructeur en de cameravrouw stelde mij ook echt op mijn gemak en waren spontaan in de omgang! Ontzettend genoten van de mooie omgeving en van de fijne sfeer die er was! Een ervaring om nooit meer te vergeten!! Bedankt!! Ik zou het zo weer over doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 23/07/2021
- ID: 69d2ea32-38d4-43a5-b999-7d26503fd01c -
9

een onbeschrijfelijke ervaring

We gingen met het vliegtuig omhoog met je instructeur. dat was al redelijk spannend maar vooral mooi! je kon van alles zien. Toen we op de hoogte waren dat we er uit moesten kwamen de spanningsrillingen pas echt je zit zelf voor en valt er uit. De eerste paar seconden van je vrije val is echt fantastisch (ik was doodsbang en super enthousiast tegelijk) gillend deed ik mn vrije val en met de instructeur gingen we over in het gedeelte met de parachute open prachtig uitzicht je ziet van alles texel, vlieland, stukje terschelling en een stuk van noord-holland ( wij hadden heel mooi weer) de rit verloopt soepel en je kan lekker genieten! Super vriendelijk iedereen aan het begin moet je wel even wachten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- smit - 23/07/2021
- ID: 653f0a87-bdd2-4c7e-8770-fe2c6b6f7b66 -
10

Mooiste momenten

Personeel is altijd even vriendelijk. Ik had bijna mijn vliegtuig gemist voor de tandemsprong (nogmaals sorry) en ben met de auto snel naar het vliegtuig gebracht en kon alsnog mee. Geweldige ervaring weer. Inmiddels 4x gesprongen en dit blijf ik doen. Misschien een keer tijd voor een cursus......
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellendoorn - 23/07/2021
- ID: 29d0225b-2223-4a52-8ee1-37c2cafb9803 -
10

Moet je minimaal 1x in leven hebben gedaan.

Na een spontane ontvangst en informatie bij de receptie even rondkijken in de ruimte waar de springschermen worden geprepareert. Je kan met iedereen een praatje maken, heel erg relaxed. Dan de instructie en vervolgens naar het vliegtuig, allemaal toch wel een beetje spannend. Maar de instructeurs zijn super relaxed, praatje, grapje, spullen controleren enz. Je stap met een gerust hart het vliegtuig in. Alles rammelt wat, maar ook hier geeft dat geen onprettig gevoel. Als we op hoogte zijn gaat het luik open, maar ook nu werd ik er niet angstig of zenuwachtig van. Het blijft allemaal relaxed. Dan, hup uit het vliegtuig. Wat een machtige ervaring. De vrije val, de stilte, het uitzicht en mijn beleidster die een praatje maakt en uitlegt over wat we zien. Lijkt wel of we op een terras aan een kop koffie zitten. Dan jammer genoeg de rustige landing. Al met al voor herhaling vatbaar en complimenten aan de mensen die dit mogelijk maakten. Van ontvangst tot landing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wervershoof - 23/07/2021
- ID: 2aae14af-6bd8-4402-a3de-482dc8c646fc -
10

Hemels

Leuk geholpen vanaf boeking. Goed personeel, duidelijke uitleg. Heb leuk uitleg gekregen van Daan tijdens vlucht, over zowel uitzicht als welke stappen te ondernemen tijdens vlucht. Vlucht zelf fantastisch, wederom leuk uitleg van t uitzicht. Kortom iedereen aan te raden , en ga ik ook doen. Mijn dochters en hun mannen gaan komende week ook !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HEEMSKERK - 23/07/2021
- ID: d2615032-ec95-4699-841a-c63ba4f330d1 -
10

Om nooit meer te vergeten.

Na heel lang twijfelen toch besloten om samen met mijn vriend een sprong te gaan wagen bij Paracentrum Texel. Wegens het vroege uitchecken bij het hotel kwamen we veel te vroeg aan. Dit was gelukkig geen probleem en zo werden we meteen ingeschreven voor de eerstvolgende plaatsen. Na even wachten werden onze namen omgeroepen en kregen we uitleg over hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens werden de tandem-harnassen aangemeten en waren we zo goed als klaar voor vertrek. De Tandemmasters kwamen zich voorstellen evenals de camera- mannen en/of vrouwen (mits je die erbij had geboekt). Wanneer het vliegtuig landde, konden we met zijn alle instappen en op dat moment weet je dat het echt gaat beginnen en voel je toch wel kriebels. In het vliegtuig legde mijn Tandemmaster me nog het een en ander uit en bevestigde hij mijn harnas aan het zijne. Eenmaal aangekomen op 9000 ft. ging de deur open en mocht ik als eerste het vliegtuig verlaten. Toen ik op de rand van het vliegtuig zat dacht ik echt waar ben ik mee bezig? Maar zo gauw je bent gesprongen ben je dit helemaal vergeten en kun je gaan genieten. Het is een ervaring die je nooit meer vergeet. Het springen alleen al is onbeschrijfelijk en dan erna nog een paar minuten met de parachute rond vliegen maakt het helemaal af. Genieten van het geweldig mooie uitzicht en wat leuke bochtjes maken met de parachute. Uiteindelijk is het dan toch tijd om te gaan landen en dit ging hartstikke soepel. Eenmaal geland werden er nog wat beelden geschoten en zat het skydiven er op. De adrenaline die door je heen gaat is niet te beschrijven. Mijn vriend en ik zijn zo blij dat we dit tijdens onze vakantie op Texel hebben mee mogen maken. Een paar uur later ontvingen we alle foto’s en video’s en konden we nog heerlijk gaan nagenieten van deze ervaring. Ik zou het iedereen aanraden om bij Paracentrum Texel een keer een Tandemsprong te maken, want het is een ervaring die je niet wilt missen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Joost - 23/07/2021
- ID: a172df50-1bf6-48b4-bf94-19730aec10b1 -
8

Moet je 1x in je leven gedaan hebben:-)

We hadden het complete pakket. 4 km en met video opname. Mijn dochter van 13 heeft de sprong voor haar verjaardag gekregen en ik dacht dit is een kans die ik niet kan laten liggen en ben dus ook mee gegaan. We werden heel goed en welkom ontvangen. Er was duidelijk aangegeven dat het soms lang kan duren, maar wij zaten binnen een half uur in het vliegtuig. De uitleg en alles daaromheen ging prima. De sprong vind mijn dochter geweldig, die heeft een Big smile gehad van oor tot oor. Ik denk dat ik een paar uur nodig had om bij te komen:-). Ik ben Blij dat ik het gedaan heb, maar wat was het eng! Door Corona hadden we een buff voor tijdens de sprong. Ik vond dat wel jammer op de beelden zijn daardoor onze gezichten niet goed te zien. Als ik dat zou kunnen veranderen zou ik dat graag de volgende keer zonder buff doen. De film/opname en foto’s zijn een mooi aandenken. De film van mijn dochter is veel mooier dan die van mij. Het is natuurlijk vooraf niet geheel duidelijk hoe je sprong gaat zijn en wat er gefilmd kan worden (voor beide sprong er iemand Met ons mee), dus dat is altijd maar afwachten. De springers en de filmers stellen je heel erg gerust dat is wel zijn. Ik vond het jammer dat de filmers Engels spraken. Daardoor ga je engeks terug spreken en ik had veel liever een Film gehad waarin in Nederlands sprak. En als tip zou ik ook vooraf doorgeven aan de springers dat de filmers niet altijd Nederland zijn. Ik denk dat als je dat vooraf weet dat dat al wel scheelt. Wij werden er nu door overvallen als het ware. De famailieleden die meegaan kunnen van dichtbij je zien landen. Het is wel lastig om vanaf de grond te zien wie wie is:-) Al met al een ervaring die ik niet had willen missen. Ik weet niet of ik het nu heel graag nog een keer wil doen…. Maar die smile op mijn dochters gezicht, zal ik niet gauw vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 23/07/2021
- ID: de724f96-9761-4ef5-906a-12be7f8768d4 -
10

Supergave ervaring.

Geweldige duosprong gemaakt, goede info vooraf, rustige en ervaren parachutisten die je op je gemak stellen. Je hoeft alleen maar te genieten. Ontzettend bedankt voor deze machtig mooie ervaring ParacentrumTexel, ik kom zeker nog een keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 23/07/2021
- ID: d5783167-fc9b-4df4-82e2-7fccd41a6556 -
10

Een hele onwerkelijke ervaring

Ik heb hoogtevrees en durf niet eens in een achtbaan, maar dit was “another biscuit” heel de hoogtevrees gaat weg als je 16000 voet boven de grond zit. Dan spring je uit het vliegtuig en val je voor 1 minuut wat voelt als een laar seconde en als je op de grond staat wil je het eigenlijk nog een keer doen. En dat gaat zeker gebeuren het was echt ziek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Honselersdijk - 23/07/2021
- ID: ace3dda8-9026-4eaa-8124-d556e5507515 -
9

Geweldig.

Top ervaring. Met geweldige aardige en relaxte mensen. Die ons weer op de grond hebben gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugwaard - 22/07/2021
- ID: d41ec3a2-691f-4d9e-b25e-80ca64cabeb5 -
9

Het was een fantastische en bijzondere ervaring

Van te voren werd er goede uitleg gegeven door de medewerkers. Toen ik eenmaal aan het wachten was kwam eigenlijk al gauw de springinstructeur naar mij toe, die met mij mee zou gaan springen. Hij kwam vriendelijk over en straalde veel zelfvertrouwen uit. Toen ik in het vliegtuigje zat de lucht in legde hij (de gene die met mij mee sprong) mij veel uit over de omgeving. Ik vond dit zo leuk. Na de vrije val ging de parachute uit, toen mocht ik zelf sturen met de parachute. Dit was echt een bijzondere ervaring. Ik zou iedereen dit echt aanraden om te doen, ik denk dat ik door de goede begeleiding van mijn springpartner een nog betere ervaring heb op gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 22/07/2021
- ID: 14a26c8b-81c6-4e61-b165-f34748afb8f9 -
10

Onvoorstelbaar wat een ervaring om mee te maken

Van tevoren nagenoeg helemaal niet zenuwachtig. Wel heel spannend. Mijn duo man was heel duidelijk met de uitleg ook was het dan een English guy. De cameraman die de beelden moest maken was ook heel actief bezig met de opnames.De sprong was kei vet om te doen en dat zeg ik een man van 59 jaar.Het uitzicht was schitterend. Het was helder weer. Je kon heel het eiland overzien. Ben benieuwd naar de film opnames.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Liempde - 22/07/2021
- ID: 1a4b9e43-59fb-4154-a133-332f0268148c -
10

Een geweldige ervaring, met top service en goede begeleiding!

Bij aankomst al een warm welkom, goede uitleg en leuke aanbieding! Het was een super mooie dag, erg druk met springers. We hebben maar 1.5 uur hoeven te wachten en werden keurig om geroepen. De sprong was echt een geweldige ervaring, leuke cameraman en zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 21/07/2021
- ID: 9d561c51-e09e-4c4c-971c-446b32933555 -
10

Val van 13.000 ft ✅ Zo VET

Als cadeautje voor mijn Abraham periode kreeg ik van vrienden en familie een tandemsprong aangeboden. Wat een ervaring!!!! Heerlijk om een middag in die wereld te mogen verkeren. En dan die anderhalf minuut vallen en zweven. Gewoon doen, als je de kans krijgt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 21/07/2021
- ID: d3a5337c-c7cc-4b57-81b6-13a14dfe17e5 -
10

Geweldige ervaring!!!

Geweldig om te doen! Echt een belevenis. Goede uitleg vooraf. Ik heb ook de foto en video opname laten maken.. dit is echt de moeite waard. Er springt dan een cameraman speciaal voor jou mee! Professionele springers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 21/07/2021
- ID: 0ebd2e6b-1181-4c75-b6fa-a48632e1e2f4 -
10

Geweldige ervaring!

Iets wat ik altijd al een keer wilde doen was parachutespringen. Tijdens de vakantie op Texel was daar de ideale kans voor. De site van Paracentrum Texel staat duidelijke informatie met filmpjes zodat je weet wat je kunt verwachten. Ik heb online geboekt om zeker te zijn dat we die dag konden springen. Dat bleek achteraf ook wel nodig omdat die dag vol geboekt was. Op het vliegveld hebben we ons gemeld. Het zag er erg professioneel uit. De sfeer was relaxt. We kregen een duidelijke briefing over wat je moest doen tijdens de sprong. Ik had een buitenlandse instructeur die alleen Engels sprak. Dat was geen probleem voor mij. De sprong was geweldig! Wat een ervaring! Het gaat zo snel. Voor je het weet sta je beneden. Ik was daarom erg blij dat er een cameraman mee sprong die fotos en filmpjes had grmaakt. Die heeft echt geweldige beelden gemaakt. We moesten snel weer van het vliegveld af voor de volgende groep die ging springen. Het leek wel lopende band werk. Voor mijn gevoel ging er elk half uur een vliegtuig omhoog met een groep parachutisten erin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 21/07/2021
- ID: c49f6b3a-68a5-4689-96ca-fb96463b2c89 -
10

Het was fantastisch

Ik heb een hele leuke sprong gehad. Ook de filmpjes en foto’s zijn echt leuk geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 21/07/2021
- ID: 28b12bae-489a-405e-8d05-289a398edf07 -
8

Geweldig!

We waren er een uur van te voren, maar dat was helemaal niet erg omdat je aan een picknick tafel alle andere mensen al ziet springen. Toen waren wij aan de beurt! Ontzettend lieve mensen die alles goed uitleggen! Een onvergetelijke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ANDIJK - 21/07/2021
- ID: 6c8e8e98-4bd8-4b34-a22c-247732ad3bae -
8

Een ongelooflijke ervaring met dubbel gevoel

Een ongelooflijke ervaring met een dubbel gevoel. Echt super gaaf om te doen (geweldig uitzicht!!), maar helaas was mijn maag er minder tegen bestand. En dat was jammer, want terwijl mijn mede gezinsleden nog alle stuiterden door de ervaring, had ik wel ff tijd nodig om weer op de been te komen. De staff was heel attent met aangeven van water en chocola. Achteraf kan ik doordat het gefilmd is wel terug kijken op een spectaculaire belevenis. Ik heb het wél gedaan!! Ik weet niet of ik het nog een keer durf, maar ik kan het nog steeds iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 21/07/2021
- ID: 5af3b5da-498d-422d-8062-f991f3d25885 -
10

Het was het leukste wat ik ooit heb gedaan

Het was heel cool eers de vrije val ik kon heel ver kijken vanwegen het mooie weer, toen eenmaal mijn parachute open was mocht ik ook nog zelf sturen. De landing ging heel soepel vond ik zelf en mijn insturkteur heeft mij goed geholpen. Het was een ervarjng om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Onderdijk, noord holland - 21/07/2021
- ID: 6f2362d6-7a7d-4cc2-b15e-b72fd5a79fc1 -
10

Megatof

Eindelijk na lang wachten mocht ik springen, ik had dit kado gekregen op mijn 12e verjaardag, maar door het slechte weer kon het helaas niet doorgaan. Nu 9 maanden later heb ik de sprong gewaagd en het was nog toffer dan gedacht!! Alles was duidelijk uitgelegd en ik was geen seconde bang, had vertrouwen in de profs. Dank jullie wel voor de fantastische ervaring, en de super coole foto’s en filmpjes, dat maakt het helemaal af!!! Nu weer sparen voor een volgende x Groetjes Abby
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 20/07/2021
- ID: 5ded9ee9-b362-4056-8280-0f65a0ef5578 -
10

Fantastisch!

Alle informatie is goed en duidelijk op de website vermeld. Goede ontvangst. Enthousiaste medewerkers, instructeurs en cameramannen. Twijfel je over de video, doen! Echt een fantastische ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20/07/2021
- ID: 05c84cf6-3769-4857-8700-3da7559884ff -
10

Onbeschrijfelijke ervaring op hoog niveau !

Wij hebben mogen springen vanaf 13000ft , zeer leuke en vooral goede professionele begeleiding. Het geluk hebben dat er geen wolk aan de hemel staat kon niet beter. Vrije val was erg gaaf te samen met het uitzicht. Kortom wanneer je niet te bang bent voor hoogte een zekere aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork - 20/07/2021
- ID: bf8d95b6-640c-43dd-b4b3-eb9a75d686cc -
10

Het beste van het beste

Wat een ervaring voor jochie van 9. De relaxte omgang van al het personeel nemen alle zorgen weg. Wat maken jullie er een feestje van. Dank voor de prachtige beelden en de onwijze ervaring van Quinn. Twijfel je over de upgrade naar 13.000ft? Gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Losser - 20/07/2021
- ID: 0832bac4-500a-43a2-946e-279a15e91937 -
10

Super gaaf!

Altijd al graag een keer een tandem sprong willen doen en deze hier op Texel samen met een vriendin gemaakt. Leuk personeel voor een gezellig praatje, maar ze stellen je ook gerust. Het was voor iedereen de eerste sprong, maar je wist waar je aan toe was en wat jouw rol was tijdens het springen. Vooral genieten :) Veilige en leuke school, zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Lekkerland - 20/07/2021
- ID: 769e2103-a1a8-497a-8345-6b6a8980775b -
10

Bijzonder!

Je zult toch echt zelf moeten springen om te ervaren hoe het is, maar alles was in ieder geval goed geregeld! Een aantal dagen van te voren krijg je een mail met wat extra informatie. Op de dag zelf was ik snel aan de beurt. Ik kreeg een aantal korte maar duidelijke instructies van mijn instructeur en hij stelde me op m'n gemak. De vrije val was fantastisch en tijdens het vliegen met de parachute mocht ik even sturen. Het was een zachte landing. De foto's en video's vond ik binnen een paar uur in m'n mailbox, niet bezuinigen op video's en foto's! Het is een heel mooi aandenken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Graveland - 20/07/2021
- ID: 513316bd-9d1f-4a57-a673-6ccc445dd6d6 -
10

Echt een aanrader en goede begeleiding tijdens een tandemsprong

Was best spannend echter door duidelijke uitleg heb ik mij veilig gevoeld en weer wat van mijn Bucketlist af kunnen strepen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 19/07/2021
- ID: c75ecf9e-8d05-451d-9b89-0f2077687722 -
10

Geweldig!

Geweldige ervaring en ga sowieso volgende zomer weer springen op Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 19/07/2021
- ID: 84a7ebc2-4abb-428d-8490-90a2bbd36ebd -
9

Geweldig

Ik ben 72 jaar en alles moet je 1 keer in je leven doen, dus weer een vinkje op mijn bucketlist.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sassenheim - 19/07/2021
- ID: e3ce5fe5-59bb-4940-ad25-1fa84abd8459 -
9

Heel erg bijzonder!

Aardige mensen, niet al te lange wachttijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/07/2021
- ID: 6af2799a-2018-47c4-88a2-c106e23880d9 -
10

Sprakeloos!

Als verassing van me vrouw een sprong gekregen! Die ochtend is het mij pas verteld. Van begin tot eind als super geregeld ook nu met de Corona regels! Ik heb genoten en jullie gaan mij zeker nog eens terug zien! Groet, Wesley
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 19/07/2021
- ID: 7d48cd56-ddca-454a-9284-8cb6b153bb89 -
10

Een droomvlucht

We werden goed voorbereid en op ons gemak gesteld door de instructeurs, die duidelijk zelf met veel plezier de sprongen maken. Bij twijfel: doen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mantgum - 19/07/2021
- ID: 4e772704-6a59-40a1-b029-037e7c818f46 -
10

uitstekend

er is een hele geruststellende en openhartige service en ik voelde me heel veilig. Als je twijfelt zou ik het zeker doen, want het is een ervaring om nooit meer te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 18/07/2021
- ID: 446ce55d-d8ac-488d-a2aa-b9d8c7cd4e57 -
10

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wat een onwijs gave ervaring was de tandem skidive! In eerste instantie heel eng maar dat vergeet je direct zodra je in de lucht hangt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 18/07/2021
- ID: 537505db-6e79-4b7e-9987-1c1feddde5d7 -
10

Wat een fantastische ervaring

Het was een geweldig avontuur. Wij zijn erg goed begeleid en de mensen die waren erg professioneel opgeleid. We werden al snel bij binnenkomst op ons gemak gesteld en ze probeerde de zenuwen weg te nemen. Kortom een mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bakel - 18/07/2021
- ID: 9f613fe2-cc5b-4b31-af86-1f7258ef2829 -
10

Super geregeld en goede sfeer!

Wat een ervaring…echt super!! Hele leuke mensen die er werken en je voelt je gelijk op je gemak. Je voelt echt dat de mensen weten wat ze doen en springt gewoon….wiehooo! Dit gaan we zeker nog een keer doen…bedankt voor de geweldige ervaring. Ricardo & Esther
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 18/07/2021
- ID: f0202277-ec3a-41dc-9a6f-ed0365e76f1e -
10

Wat een ervaring!

Bij binnenkomst al super enthousiaste baliemedewerkers die ons met veel plezier vertelden hoe de dag eruit zou gaan zien. Tijdens het wachten op onze sprong konden we zitten in lekkere zonnestoelen. Er werd zelf voor ons een zitzak gehaald toen de medewerkers zagen dat we graag even in de schaduw wilde zitten, TOPSERVICE! Super aardige tandemspringers die goed uitlegden hoe alles zou gaan werken. In het vliegtuig en tijdens het springen werd nog informatie verteld over het uitzicht. Ik zou het zo weer overdoen! Bedankt Paracentrum Texel voor de onvergetelijke ervaring en service! Groetjes Anouk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sassenheim - 18/07/2021
- ID: 119d5eff-6fc6-4d09-8e02-00ecd13a9f45 -
10

Vriendelijk

Super vriendelijk ontvangen ook voor kinderen. Daarna een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 18/07/2021
- ID: eeab53d7-c146-45ef-a383-baa91924e56d -
10

Superfantastisch mooi!

Wat geweldig dat wij deze super prijs hebben mogen winnen. Samen met mijn vriendin Liza hebben we het als heel erg bijzonder ervaren en wat een vriendelijke en aardige mensen allemaal. Echt top! Nogmaals heel erg bedankt en we hopen nog een keertje terug te kunnen/mogen komen!! ☺️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bolsward - 17/07/2021
- ID: 654435e6-5214-4678-a342-1e4db3c1bb7c -
9

Ik vond het fantastisch

Goede uitleg, leuke mensen, alle tijd wordt er voor je genomen en een fantastische ervaring. En het filmpje wat je achteraf krijgt is super. Op t moment van vliegen/springen beleef je alles heel anders. Ik raad t iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SNEEK - 17/07/2021
- ID: a1432d88-aba8-4586-aa1a-3c17aa0eea5e -
9

Mega Geil

Der Tandemsprung war einfach nur Klasse. Kann ich jedem empfehlen. Alle Angestellten waren so nett, und haben sich super gekümmert. Alles war total easy zu verstehen. Man braucht gar nicht nachdenken. Der Flug alleine war schon Klasse. Dann der Absprung und das Fliegen. Einfach himmlisch. Unbedingt ausprobieren Josi aus Haaren bei Heinsberg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waldfeucht - 17/07/2021
- ID: 3748e280-3084-41d2-aa3e-9a354922aaa2 -
10

Het was geweldig en onvergetelijk!

Dank jullie wel voor deze fantastische ervaring! Een onvergetelijke sprong, uitstekende begeleiding, goede sfeer en erg leuke video's. Ik kom zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13/07/2021
- ID: 29961725-bb7b-46a7-ba41-7bb1639b15d9 -
10

Het vetste wat ik ooit heb gedaan!!

Van tevoren zag ik er best tegenop, maar eenmaal ter plekke sloeg de spanning om in een tomeloos enthousiasme om te springen. De hele setting en de sfeer op Paracentrum Texel is geweldig. De ervaring van de instructeurs en de professionaliteit van de crew geeft vertrouwen. Tegelijkertijd hangt er een relaxte sfeer, vergelijkbaar met een surfstrand. Laid-back, cool, chill. Hetgeen je het meest tegenop ziet: op het randje van het vliegtuig en dan die vrije val... dat bleek het gaafste deel! Jammer dat ik de upgrade naar 4km hoogte niet had genomen... Maar dan hebben we nog iets in het verschiet voor de volgende keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 13/07/2021
- ID: 9c2e5602-2cd5-4017-aabb-6725ee97ee53 -
10

Geweldig

Er is maar 1 woord voor geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 13/07/2021
- ID: a72601b0-714f-42bc-8149-918d83992d2c -
10

Fantastisch!

Een serieuze sprong in het diepe stond al 40 jaar op mijn lijst en nu tijdens een heerlijk weekend op het prachtige Texel kwam het er eindelijk van. Een professionele briefing, gemoedelijke begeleiding en een avontuurlijke sprong, kortom weer een geweldige ervaring rijker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 13/07/2021
- ID: 934a05e9-9f99-4bab-972e-75110be815ad -
10

Fan-tas-tisch!

Gisteren voor het eerst een tandemsprong gemaakt bij paracentrum Texel! Wow, wat een ervaring!!! Alles is super goed geregeld bij paracentrum Texel, zowel in het contact voorafgaand aan de sprong, als alles tijdens en na de sprong. Een geweldige ervaring die ik door de gave videobeelden nooit meer kan vergeten. Absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 13/07/2021
- ID: 080052a4-b282-4ae1-8ccb-da6bce5ea2fd -
9

Amazing experience!

What a great experience ! The complete staff, instructors and skydivers make you feel safe. Well organised, you are surrounded with professionals and that makes the jump a lot easier! Nice to do with the family #dreamteam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Friesland - 13/07/2021
- ID: 254a52e3-d9c4-432d-ab73-d199b168d309 -
8

Ook mijn 2e sprong was onbeschrijfelijk mooi!

Ook de 2e keer parachutespringen deed ik boven Texel. Wederom een prachtige ervaring! 3 jaar geleden was de 1e, Ik kon alleen de instructeur slecht verstaan (niet zo goed Engels) want ik zei in de lucht dat ik niet zelf wou sturen en lekker wou genieten van het zweven en dat begreep hij niet. Dat vond ik wel jammer, maar het was weer een super mooie ervaring en het blijft heel bijzonder om te doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Slagharen - 13/07/2021
- ID: 82b9a54e-94c0-48c2-98f3-35978f55db04 -
9

Geweldig

Super toffe ervaring, leuk personeel en echt enorm genoten! Super gave tandem sprong gehad met iemand die alles leuk en duidelijk vertelde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tjalleberd - 12/07/2021
- ID: ca4ba8cc-cdee-4c03-bdeb-2fb016345df9 -
10

Fantastisch ervaring met fantastisch personeel.

De filmpje en foto’s zijn geweldig. Top ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 12/07/2021
- ID: 5b338fce-21c7-4769-a9fb-410433b00d05 -
10

Wauwwwwwww!!!!!

Geweldig. Dit heet LEVEN. Personeel is geweldig en ik kom heel snel terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 12/07/2021
- ID: 8fd508c0-32d9-4a73-8648-17177f63cf8f -
9

De perfecte afsluiting van een dagje Texel

Na een dagje uitwaaien op het strand is het een perfecte afsluiter om nog even uit een vliegtuig te springen op het schitterende eiland Texel. Ervaren en bovenal ook aardige instructeurs weten je goed te begeleiden en geven een zeer vertrouwd gevoel. Als je van een beetje uitdaging houdt is dit zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 12/07/2021
- ID: c5e326e8-f80c-4aac-9095-59a7f2ea793d -
10

Geweldig!

Super gave ervaring met dank aan het enthousiasme van de instructeurs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 12/07/2021
- ID: 433beb27-61e8-4429-9ca0-4fe428a41041 -
10

Intens, adembenemend en overweldigend

Ik heb de ervaring van mijn leven gehad bij Paracentrum Texel. Ik heb een tademsprong (parachute springen) gedaan van 4000 meter met een vrije val van 60 seconden; onwijs gaaf. Van begin tot eind wordt alles verzorgd en uitgelegd. De instructeur die ik had, Rutger is zijn naam, is een fijne en rustgevende man die ervoor zorgt dat je veilig en wel weer aan de grond komt; met een ervaring rijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 12/07/2021
- ID: 30ae1ce7-cd51-403c-9859-0df33cab4a8e -
10

Geweldig!

Aardig personeel en chille sfeer. Het was even onduidelijk wanneer ik aan de beurt was (geen tijd vermeld, alleen clusters). Gelukkig kon het personeel hier duidelijkheid over geven. De spring uitleg was aan het begin even verwarrend; de een zei vasthouden bij de schouders, de ander bij de buik. In het vliegtuig werd dit duidelijk (bij de schouders vasthouden). Verder verliep alles heel chill en was het tof!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 12/07/2021
- ID: 0276a1dc-e18f-40a4-826a-1c5cfaaaaa46 -
10

Het is een fantastichse ervaring met deskundige en fijne begeleiding

Geweldig en je wordt heel goed geholpen door de iedereen. echt een heel persoonlijke benadering. De sprong is natuurlijk helemaal geweldig en dat ga ik vast en zeker nog een keer weer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balkbrug - 12/07/2021
- ID: e0222d5b-aa83-47b5-9ba8-3503006352f2 -
8

Een hele toffe ervaring!

Ik wilde al jaren parachutespringen en afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Er was nog netjes van tevoren aangekondigd dat ze niet zeker wisten of het door kon gaan vanwege het weer maar uiteindelijk was er aangekondigd dat dit wel kon, een mooie tijdsindicatie gegeven om er te komen en we konden zo door. Het enige jammere vond ik dat ik niet samen kon springen met mijn vriend (aangezien we onszelf expres op hetzelfde tijdstip hadden ingedeeld) maar dat de personen die eigenlijk een vliegtuig later hadden voor hem kwamen waardoor hij niet bij mij kon. De sprong zelf is een ervaring om nooit te vergeten en ontzettend gaaf en goed geregeld. Ook heel leuk om de beeldmaterialen terug te zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 12/07/2021
- ID: dd387b51-31ad-49d7-824a-bebf1742b8ba -
9

Geweldig! Super toffe ‘moet je doen’ ervaring.

Een heerlijke toffe ervaring. Leuke sfeer, stelt je gerust, om daarna de ervaring van je leven mee te maken. Hele duidelijke instructies en leuke ontspannen en zeer ervaren mensen. Ik heb mijn sprong met cameraman gedaan. Echt een aanrader zo’n tof filmpje van je sprong. Tijd om nerveus te zijn is er niet het is echt gaan en beleven. Thanks paracenter Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 12/07/2021
- ID: a1fbf17a-cca0-4c0c-8ed2-1a72031b663b -
10

Met één sprong een geweldige ervaring rijker!

Gemakkelijk te boeken, goede en tijdige communicatie over onder andere de weersverwachtingen en een prettige begeleiding tijdens de sprong! Voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - 11/07/2021
- ID: 802db152-0289-40f5-8081-7ef24c1af295 -
10

Super gaaf en ik ga het zeker vaker doen.

Het was een hele gave ervaring. Ik wil het zeker vaker doen vooral, omdat ik nu toch wel zat van what's happening en what did i just do. Nu ik het een keer gedaan heb, zal ik beter weten wat er gebeurd en meer de ervaring kunnen beleven. Ik wil ook heel graag een de 5-daagse opleiding te doen om een zelfstandig te springen. Maar 1 ding is zeker ik ga dit zeker vaker doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkwijk - 11/07/2021
- ID: 7b58e5bf-facc-4522-b326-44bd65fa9c89 -
10

FANTASTISCH!!!!

Wat een fantastische ervaring dit!!! En heel gaaF hoe de tandem springers en fotograaf springers echt met je meeleven!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 11/07/2021
- ID: 599fd2dc-6535-4ccd-b0d2-148d5686ca08 -
10

Vliegensvlug geluk

Na wachten op onze oproep om ons klaar te maken, klommen we in het vliegtuig die voor ons stond. Snel ik het vliegtuig tussen de benen en naast me mijn vriend. Daar gingen we, de lucht in, aan de linkerkant de waddenzee vertelde mijn aardige instructeur en rechts de Noordzee. 13000 ft bereikt luik gaat open en binnen een mim van tijd viel ik uit de het vliegtuig naar beneden. Wat een topervaring!!! Mijn instructeur was ook mega aardig en liet me zelf nog even sturen, wat overigens erg vet was! Daarna een erg rustige landing en gaf ik mijn instructeur een boks en samen met mijn vriend verliet ik het centrum, met het idee ‘dit gaan wij nog een keer doen!’. Geen woorden voor de ervaring, ik zeg doen dan kan je misschien je eigen woorden ervoor vinden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 11/07/2021
- ID: b6dcdfbf-eafc-421c-be06-ff0a8a100dcd -
10

Beter dan ik ooit had kunnen bedenken!

Alle spanning was weg toen ik in de lucht hing. Echt geweldig was het! Zeker niet mijn eerste en laatste sprong :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 11/07/2021
- ID: a67ab969-4afb-4864-ad89-3186ec6602b2 -
10

Super gave ervaring! Echt een aanrader!

Ik vond het erg leuk om te doen! De vrije val is echt een enorme snelheid en kracht die je ervaart, maar op het moment dat de parachute uit gaat is het meteen weer rustig. Een paar loopings met snelheid en nog even zelf sturen! Een zachte landing aan het einde maakte het compleet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 11/07/2021
- ID: a3756d82-2d12-401c-9a9c-2b693013e46b -
10

Briljant!

Wat een geweldige ervaring! Het was even spannend of er gesprongen mocht worden ivm het weer, maar gelukkig ging het door. Van het moment dat de instructie begint, tot en met de landing……. Echt geweldig! Echt een aanrader om de sprong vanaf 13000ft te doen….. de vrije val van 1 minuut maakt het verschil! Doen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 11/07/2021
- ID: 70010228-9139-40f0-8d73-b2b5cbb81fa5 -
10

Geweldige en onvergetelijke ervaring, goed georganiseerd

We moesten even wachten in verband met laag hangende bewolking. We konden andere dingen doen en zouden gebeld worden zodra het weer een parachutesprong toeliet, heel prettig en klantvriendelijk. Na het telefoontje waren we met een kwartier ter plaatse en gingen we snel het vliegtuig in. Hele vriendelijke en behulpzame instructeurs. Een onvergetelijke ervaring, al vanaf het opstijgen met het vliegtuig, maar vooral de vrije val en vervolgens het bungelen aan en stuntvliegen met de parachute.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 11/07/2021
- ID: 50ae0c9b-2298-46aa-b381-9421ba3c744a -
9

Prachtige ervaring met goede info, instructie en uitvoering van spring

Op de in het begin bewolkte dag was het de vraag of het door kon gaan. Door goede info was de wachttijd omgevlogen en was het goed toeven in de tussentijd in de Koog en op het vliegveld. De vlucht zelf was fantastisch met de goede instructies vooraf en wat ons te wachten stond. De kick van de vrije val, de rust onder de parachute, het uitzicht en de gecontroleerde landing maakte het feestje compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 11/07/2021
- ID: f6903774-3a41-47f9-aab3-a85728b97bd4 -
10

GE-WEL-DIG!

Echt een hele gave ervaring. Nadat we s'ochtends te horen kregen dat 't nog onzeker was of we konden gaan springen. Konden we gelukkig een paar uur later toch nog gaan. Na een kort maar krachtige uitleg, kregen we ons harnas aan en werden we klaar gemaakt om het vliegtuig in te stappen. Heel spannend.. Maar ik had een top instructeur. De sprong zelf was echt mega! Wat een ervaring! Zo blij dat we dit gedaan hebben. Het enige min puntje waren de groene strepen van het gras in je broek na de landing. Haha
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helden - 11/07/2021
- ID: 666dc5fc-5913-4c32-9751-59b20fd61572 -
9

Amazing

De entree begon wat rommelig door dat we een briefing kregen en er ook steeds nieuwe mensen binnen kwamen om zich aan te melden. Maar daarna was alles perfect geregeld. Goede uitleg en echt de meest bijzondere ervaring van mijn leven! Als de prijs minder hoog was geweest, had ik de volgende dag het nog eens geboekt om nog meer te genieten van het uitzicht! Ik zou het zeker iedereen aanraden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 09/07/2021
- ID: 45995e80-18c6-4f8c-a81f-5c8c3dd1f066 -
10

Adrenaline

Gisteren met mijn man, 2 zonen en schoondochter een tandem parachute sprong gemaakt. Na een belofte aan mijn zoon moest het nu toch gebeuren. Het was fantastisch een herinnering voor het leven. Ik stuiter vandaag nog van de adrenaline. Top organisatie, onwijs genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterblokker - 09/07/2021
- ID: 539f722d-a150-430b-a41d-76e0a0f45629 -
10

Onvergetelijk

Ik kreeg een tandemsprong van 13.000 voet cadeau voor mijn 21ste verjaardag, en wat een ervaring was dit! Duidelijke informatie gekregen over alles dat we konden verwachten bij de sprong. De medespringer en filmer, Peter en Harvey, stelde me goed op gemak in aanloop naar de sprong. De sprong was onvergetelijk en een ervaring die iedereen ooit eens zou moeten meemaken. Ik raad Paracentrum Texel dan ook van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 08/07/2021
- ID: cf166231-6d2d-4686-8173-2061037eb1d1 -
10

Écht geweldig!

Ik vond dit echt geweldig. We hebben de sprong met zijn zessen gemaakt, een familie-uitje. Iedereen vond het even leuk! En laten we de instructeurs niet vergeten, erg vriendelijk! Nu is het helemaal leuk als ik niet alleen kans maak op een GRATIS RONDVLUCHT, maar dit ook win =)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwanenburg - 06/07/2021
- ID: 0f3e7ef7-8051-4e21-b9e4-f999b272e78e -
10

Fantastisch

Coole plek, coole instructeurs/ springers, coole achtergrond vibe, coole vlucht, coole sprong en coole landing. Fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 06/07/2021
- ID: ee37492e-a02e-41d0-83fa-b05778482e04 -
9

10 out off 10

van mijn ouders had ik een tandemsprong cadeau gekregen omdat ik geslaagd was voor mijn vmbo. afgelopen zaterdag was het zover. het was prachtig weer, af en toe wat wolkjes en een zonnetje. ter plekke besloot ik toch om de sprong te verhogen naar 13000 ft en een fotoshoot erbij te doen en man wat ben ik daar achteraf blij mee. supergave filmpjes en foto s om te delen met mijn vrienden en familie. super blij dat jullie me dat advies gegeven hebben. het sfeertje was super relaxed. terwijl je toch wel zenuwachtig aan het wachten bent tot je aan de beurt bent kun je gewoon mee genieten van hoe jullie je werk doen en wat erbij komt kijken dat is echt chill. het feit dat jullie stuk voor stuk uitstralen dat jullie dit echt leuk vinden om te doen helpt om mijn zenuwen maar ook zeker die van mijn ouders onder controle te houden. de sprong zelf?......ik kan alleen maar zeggen ga het doen, geen woorden voor, alleen de vraag wanneer mag ik weer? super bedankt voor deze gave dag gr, dave
Zou je ons aanbevelen? Ja
- schagen - 06/07/2021
- ID: bdac3e6c-bc97-4c5a-9e44-7e3b6e5ab142 -
10

Onvergetelijk goed!

Gister mijn eerste sprong mogen doen. Met aardige spanning over wat ik nou voor geks zou doen, verdween dat eigenlijk best snel nadat ik binnen kwam bij het manifest. Super relaxed waren de mensen en dat gaf vertrouwen. De instructeur waar ik mee sprong maakte dat ik me helemaal wel kalm voelde, dus met een klein beetje gezonde spanning ging ik richting 13000ft. Onvergetelijk was deze sprong, geen uitleg kan tippen aan het gevoel wat het je geeft. Ik kom zeker nog een keer terug om nog een keer te springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 06/07/2021
- ID: 23409a95-d6d9-4d73-b1d8-5bebe8b5c954 -
10

Geweldige ervaring

Locatie was mooi, vriendelijk personeel. Heb zelf mijn bucketlist kunnen afstrepen, wat een ervaring was dit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bolsward - 05/07/2021
- ID: f3356bc6-b90e-4a28-9b15-e39c71bbe932 -
10

GEWELDIG!

Ik heb dit van mijn ouders gekregen als verjaardagscadeau. Ik dacht eerst oke… hoe komen jullie hierbij? Maar wat was dit fantastisch zeg! Super service van iedereen, aardige mensen waardoor het gewoon heel relaxed gaat! Maar man man man wat een ervaring zeg! Zeker iets om nog een keer te doen en zoals ik al zei tegen de camera man, misschien ga ik hier ook wel mijn hobby van maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 05/07/2021
- ID: 22c16ad6-0809-4825-9a68-d7d697ef966c -
10

Fantastisch!!!

Leuke behulpzame en gezellige staff. Ze hebben het zichtbaar naar hun zin en dat straalt door. Wij hebben een leuke dag gehad en komen zeker terug. Keep up the good work!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 05/07/2021
- ID: 61468c69-fa33-4f0a-9968-ed47d974d874 -
10

GE-WEL-DIG!!!!!

Meest mooie wat ik tot nu toe in me leven gedaan heb!! De adrenaline kick die je krijgt is zo intense echt ziek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 05/07/2021
- ID: 985b3635-e91a-4808-8b97-4e539f122012 -
9

Ervaring van je leven

Duosprong gemaakt, zeer vriendelijke welkomst door de 2 gasten bij de receptie. Hielpen je goed in de sfeer te komen. Buiten lekker in het zonnetje kunnen wachten, tot je aan de beurt bent. Hier kan je genieten van de voorgaande kandidaten. Instructies zeer goed, en zeer vlot. En dan, ja boven in het vliegtuig, GE-WEL-DIG! Het uitzicht, de sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 05/07/2021
- ID: 239a5c50-f84f-4fdc-a030-48bf76fc63ae -
10

Mega vet

Was geweldig ga het zeker nog een keer doen. Instructeur Ronald en fotograaf Bas bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wieringerwerf - 05/07/2021
- ID: 6bdbdf4b-37b3-44ec-aa96-54960f466051 -
9

Grandioos en smaakt naar meer!

Alles ging mooi vlot, wat er voor zorgde dat we snel in het vliegtuig zaten. Het springen was een geweldige ervaring! De crew was echt top. Mooie filmpjes gekregen. Jammer dat er niet 1 mooie foto ook is afgedrukt en meegegeven. Was een mooi aandenken geweest. Verder echt cool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swifterbant - 04/07/2021
- ID: 4538b933-5849-4ecd-94a9-6b55734a0659 -
10

Een fantastische ervaring

Parachutespringen stond nog op mijn verlanglijstje. Afgelopen kerst van beide zonen een parachutesprong gekregen. De dag verliep uitmuntend. Het weer was goed. Klein beetje bewolking, 21 graden. Vriendelijke ontvangst en snel geholpen. Hoefden ook niet lang te wachten voordat wij uitleg kregen over het ‘harnas’. Nog geen drie kwartier na aankomst zaten wij al in het vliegtuig. Ik moet bekennen dat ik de dagen ervoor kriebels in mijn buik had, maar in het vliegtuig was dat eigenlijk over. Dacht: laat maar komen, kan nu toch niets meer veranderen. Een hele beleving om uit het vliegtuig te springen en de grond en zee beneden te zien, het zicht was goed. Mocht zelf nog even de parachute besturen, al met al een fantastische sprong. Alles klopte. Heb ik maar weer mooi van mijn Bucket-list af kunnen strepen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 04/07/2021
- ID: 9329b065-3d3f-4094-bd78-c1637fd50e0a -
10

Beste ervaring ooit

Dit was echt de mooiste en engste ervaring tot nu in me leven. Het gevoel van de vrije val tot de landing echt Amazing. Zou het zo weer willen doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hazerswoude Rijndijk - 04/07/2021
- ID: 96552381-5ddb-47da-a238-e9b96291d06a -
10

Super gaaf om mee te maken

Tijdens de voorbereiding voor de tandemsprong is het personeel heel erg vriendelijk gebleven. Duidelijke uitleg, goede instructies en geweldige beelden van de cameraman. Ik zou zo weer het vliegtuig instappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 04/07/2021
- ID: 4f72523c-ed4c-4be9-ad33-3f5153af5500 -
10

Wauw! Wat een kick!

Mijn ervaring was heeeel prettig! Wat een bijzonder moment. En wat is iedereen zorgzaam en lief. Ik voelde mij erg veilig bij mijn "medespringer" Maarten. Heel erg bedankt voor dit bijzonder mooie moment!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterwolde - 04/07/2021
- ID: e8f29e84-ed5c-4a74-a52f-569b80c81cbe -
10

Adembenemend !!!

De tekst en uitleg van de jongeman bij de hartelijke ontvangst was zó waar. Je vergeet even alles en geniet van een adembenemende ervaring. Iedereen is even aardig, erg prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breukelen - 03/07/2021
- ID: a7b25144-b579-4483-b734-e9ce6c5bdaff -
10

Het was geweldig!

Een ervaring om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ane - 03/07/2021
- ID: 6128d338-bdc3-446a-b08a-18c27051dac8 -
10

Een echte aanrader!

Mijn vader van 60 vroeg of ik met hem mee ging parachutespringen, daar twijfelde ik geen seconden aan. Een maal geboekt ontvingen wij een gratis upgrade van 9000ft naar 13000ft. Dat is een verhoging voor je vrije val van 30 naar 60 seconden. Graag citeer ik wat online op de website staat "deze upgrade is alleen voor de echte waaghalzen". Alsof het zo moest zijn was het op 2 juli de eerste dag dat ze weer mochten springen na corona en het slechte weer. Raad eens wie er direct in het 1e vliegtuig mochten zitten? Dat waren wij natuurlijk! Mijn vader sprong als enalaatste en vond het een onvergetelijke ervaring. Vooral het uitzicht over Texel naar Vlieland, Den Helder en de afsluitdijk. Mijn buddy was een Australiër die hier al 4 jaar werkt vertelde hij me, met zn uitzicht snap ik wel waarom hij op Texel werkt. Zelf ben ik 26 en sprong ik met ook een jong volwassenen. Eenmaal uit het vliegtuig vlogen we even ondersteboven waarna we een backflip achterover deden! Onwijs gaaf zei gebaarde ik met mijn duim omhoog. Geniet van het uitzicht want dat is echt top! Toen de parachute open ging vroeg mijn buddy of ik wou sturen? Als we toch in de lucht zijn hé... Wat ik nooit had verwacht en wat ik iedereen zou aanraden: de G krachten die vrij komen tijdens het vliegen is abnormaal! Wanneer je aan het linker koor trekt en daarna naar rechts komen er toch G krachten vrij! Niet normaal!!! Midden in een wolk zag je een regenboog die volledig rond is. Ter vergelijking was het midden spierwit en ik beelden mezelf in dat dit het tegenovergestelde was van een zwart gat. Mijn buddy vroeg of we erin gingen? Ja natuurlijk wil ik dat haha! Eenmaal geland heb ik hem meerdere keren bedankt voor deze ervaring. Je vraagt je al af of ik geen spanning had? Oprecht alleen de eerste 10 seconden toen we sprongen voelde ik pas de spanning op die dag. Hierna ging ik rustig zitten en stroomde de adrenaline door mijn lijf. Dit zou ik iedereen willen aanraden!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 03/07/2021
- ID: df08230b-9476-484a-866b-103de5d82d9d -
10

Super gaaaaaf en hele goede begeleiding!!!!

Het is een ervaring die iedereen een keer mee moet maken. Angst is helemaal niet nodig. Je voelt je zo vrij in de lucht. En de uitleg was super. Het was super gaaf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 03/07/2021
- ID: 532da331-1db9-4f00-9d0d-bc782700073d -
9

Zou dit wel elke dag willen doen!

Het was een super ervaring! De persoon waaraan ik vast zat (peter dacht ik maar niet zeker meer) was heel erg aardig en legde alles perfect uit. Hij gaf me de kans om zelf te sturen en voelde ook precies aan wat wel en niet kon. Daarnaast was degene die de film maakte ook super tof, heel erg energiek en maakte het filmen erg dynamisch. Ik zit zelf zeker te overwegen om een 5 daagse cursus te doen om in de toekomst solo te springen. Met de toffe ervaring die ik bij paracentrum texel heb gehad zal ik in ieder geval terug keren! Het enige nadeel bij de tandemsprong, was het wachten in de volle zon. Ik heb mezelf wel een beetje verbrand doordat er bij de wachtplek niet echt een schaduw plek was. Vandaar de halve ster minder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 03/07/2021
- ID: 332be8b9-006e-4fca-8783-b19f18ccabec -
10

Great experience!

I had an amazing afternoon at the Paracentrum Texel with a Tandem Jump. Would definitely come back for the course Thanks guys, you are awesome!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 03/07/2021
- ID: bef55d4e-aaee-43b9-aa4d-5d24ff0dadd4 -
10

Super vet!

Dit is echt elke euro waard het is zo'n adrenaline kick om nooit te vergeten en het is zooo mooi het zicht wat je hebt over alles niet normaal! Zeker weten doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 03/07/2021
- ID: 7c19a3e3-dbce-4f7e-91ba-34e821e5dc43 -
10

Dit moet IEDEREEN gedaan hebben!!

Het was een prachtige zomerse dag en alles liep voorspoedig. Om 0940 moesten wij ons melden bij het centrum, we kregen om 1000 de uitleg voor de sprong en rond 1045 werden we in het harnas gehezen en begon de enkele vlucht omhoog. De cameravrouw was inmiddels al begonnen met filmen en tijdens de vlucht verteld je instructeur wat over het adembenemende uitzicht. Dan komt het moment waar je zo lang op gewacht hebt, je bent op 13000ft (of 9000), de deur word opengemaakt en 1 voor 1 schuif je naar de deur. Hier zit je enkele seconden en dan begint de val van je leven gevolgd door een geweldige afdaling bungelend aan de parachute. Op dit moment mocht ik even sturen met de parachute en vertelde de instructeur nog meer over het uitzicht en hij vraagt of je een beetje van achtbanen houd... En ik kan maar 1 ding meegeven, ja is het beste antwoord, man man man wat een bizare duikvlucht naar beneden hebben we gemaakt! Het was een dag om nooit meer te vergeten en ik kan niet anders zeggen dan TOT DE VOLGENDE KEER!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord-Scharwoude - 03/07/2021
- ID: d54a0c1a-1778-4096-ab16-a8436d43d9d8 -
10

Prachtig

Prachtige ervaring om mee te maken en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scheemda - 02/07/2021
- ID: fa25a4dc-1a24-4b45-b9ba-fa8cdc7af39d -
10

Geweldig!

Erg nerveus om te springen, maar aangekomen op de locatie ben ik gerustgesteld en werd ik al gauw voorgesteld aan de parachutist die mij verder begeleide. Op het moment dat we het vliegtuig in stapten steeg de spanning weer, maar dan gaat het snel, het moment dat de deur opengaat en je eruit springt voel je geen angst meer en is het in 1 woord geweldig. Het was bewolkt dus we vielen door de wolken, na 1 minuut kwam de parachute erbij en zweef je heerlijk in de lucht en geniet je van het prachtige uitzicht over Texel!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scheemda - 02/07/2021
- ID: 78b294ee-b7c2-426e-834a-b7c572a6abfa -
10

Wat een mooie ervaring!

Eind juni voor de 2de maal een tandemsprong vanaf 13k foot gemaakt. Deze keer meer wind, dat gaf een andere ervaring. Super aardige medewerkers: zowel aan de balie, op de grond als de tandemmaster.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 01/07/2021
- ID: 63914ebd-1875-4fee-a369-39180d7f8a90 -

Google, Facebook & tripadvisor

Herjan v. AvatarHerjan v.

Super leuke dag gehad met @gabbertje Rups die zijn Static line sprong niet kon doen aan het einde van de cursus ivm het weer. Nu dubbel en dwars ingehaald met... lees meer - 7/22/2021 

Angelique K. AvatarAngelique K.

Alleen maar avontuurlijke, vakkundige en blije mensen die zorgen voor the experience of a lifetime - 7/20/2021 

Maraya L. AvatarMaraya L.

Super aardige instructeurs. Ze hebben goed voor onze zoon gezorgd tijdens de vlucht. Het was de “beste van dag van zijn leven” aldus Quinn. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! - 7/19/2021 

Martha W. AvatarMartha W.

Fantastische beleving en superleuke mensen allemaal! Bedankt voor deze geweldige ervaring! 🤩♥️🪂
Liza en Martha. - 7/17/2021 

Rik V. AvatarRik V.

Schitterende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar - 7/17/2021 

Danique S. AvatarDanique S.

Gister op mijn verjaardag de sprong van mijn leven gemaakt. Heel gaaf! Super leuke, enthousiaste medewerkers. Echt een aanrader! Een tip voor Paracentrum Texel: op de site kan je wel... lees meer - 7/13/2021 

Koen B. AvatarKoen B.

De vrije val vanaf 13.000 voet?
gewoon beleven en een dag later zoek je wat een opleiding kost...
- 7/12/2021 

Moniek v. AvatarMoniek v.

Van te voren hadden we best last van zenuwen. Kay mijn zoon van 16 wist zijn mailadres niet meer en ik had geen idee hoe ik 't vliegtuig in moest... lees meer - 7/05/2021 

Thijmen K. AvatarThijmen K.

1 van me mooiste ervaringen tot nu toe bedankt voor deze mooie dag! 💪🏼 - 7/04/2021 

Centaine P. AvatarCentaine P.

3 juli zouden mijn man en ik samen een tandem sprong maken. Aangezien we een dag van te voren al op Texel waren dachten gaan alvast een kijkje nemen bij... lees meer - 7/04/2021 

Jess K. AvatarJess K.

Skydiving!

De eerste dag tijdens onze vakantie op Texel hadden we het over skydiven. Eigenlijk wisten we vanaf dat moment al dat we het gewoon moesten doen maar dit vonden...
lees meer - 6/25/2021 

Remco B. AvatarRemco B.

Leuke ongedwongen sfeer met zeer kundig personeel 👍 - 6/22/2021 

Joanne M. AvatarJoanne M.

goede informatie en begeleiding voor tandemsprong. Aardige skyline master. - 6/18/2021 

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021 

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020 

Rowan L. AvatarRowan L.

mooiste belevenis die er is.
wij zijn wezen skydriven.
mensen stellen je op je gemak.! - 8/13/2020 

Johnny L. AvatarJohnny L.

goede instructeurs en mega vette ervaring. zeker een aanrader. ook complimenten voor de cameramannen - 8/13/2020 

Rowan d. AvatarRowan d.

Duidelijk georganiseerd. Crew supervriendelijk. Tandeminstructeurs namen echt goed de tijd voor je en voelde goed de situatie aan, hoe je je voelde en wat ze moesten doen om het... lees meer - 8/12/2020 

Angelique B. AvatarAngelique B.

Mijn man en onze zoon hebben zondag hun eerste tandemsprong gemaakt. Zij vonden het een machtig mooie ervaring en ik denk dat er nog wel een keer gesprongen gaat worden.
Onze...
lees meer - 8/11/2020 

Jolanda Z. AvatarJolanda Z.

De eerste 2x ging het niet door vanwege het weer.
vandaag prachtig weer en eindelijk na lang wachten vandaag gesprong.
Vastgeketend aan Manu naar beneden ... zo GEWELDIG!!!
Veel leuker dan...
lees meer - 8/11/2020 

Patrick d. AvatarPatrick d.

Goede uitleg en waanzinnige ervaring om te doen. - 8/10/2020 

Alex G. AvatarAlex G.

Geweldig ervaring en zeer goede personeel. Zeker een aanrader ???? - 8/10/2020 

Alexander V. AvatarAlexander V.

waanzinnig goede ervaring gehad. super warm en welkom ontvangst en de begeleiding en informatievoorziening is top.
echte aanrader - 8/07/2020 

Anne V. AvatarAnne V.

wat een waanzinnige ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te springen!
vriendelijke mensen die jou ook een fantastische ervaring mee willen geven.
met goed overleg ook nog wat gespeeld met de...
lees meer - 8/07/2020 

Erika S. AvatarErika S.

Alles was 1 groot hoogtepunt, maar die vrije val.....heerlijk. Aardige en kundige mensen, hele mooie omgeving en neem er foto's en filmopnames bij, echt de moeite waard...en nog lekker lang nagenieten. - 8/06/2020 

Kevin A. AvatarKevin A.

Geweldige ervaring en super personeel, kom zeker nog een keer terug!? - 8/06/2020 

Nicolienne v. AvatarNicolienne v.

Chille plek, fijne sfeer! - 8/06/2020 

Mila A. AvatarMila A.

samen met mijn vriend gesprongen. We vonden het allebei doodeng. Maar was echt een super ervaring. - 8/05/2020 

Lara v. AvatarLara v.

De tandemsprong was echt super leuk! Fijn dat ik ook de gratis upgrade kreeg, ook al was dit eigenlijk alleen als je online boekte ? - 8/04/2020 

Rene S. AvatarRene S.

Wat en bedrijvigheid leuk om te zien - 8/04/2020 

Maurits B. AvatarMaurits B.

Fantastische luchtvaartbeleving! Geweldige gastvrijheid, advies en begeleiding! ??? Wat een pracht allemaal!???? - 8/02/2020 

Hellen D. AvatarHellen D.

mooie omgeving, super vriendelijke mensen...perfecte uitleg!!! kans op een nieuwe verslaving!!! ?? - 8/02/2020 

Hibbe S. AvatarHibbe S.

Een overweldigende ervaring ga. Het doen de mensen daar zijn vakmensen en uiterst relax en vakkundig - 8/02/2020 

Anne M. AvatarAnne M.

Perfekt.... ein wahnsinniges Erlebnis; Alle super nett und professionell. - 7/29/2020 

Adriaan B. AvatarAdriaan B.

Was een super ervaring
Goed geregeld
Goede begeleiding - 7/29/2020 

Sita M. AvatarSita M.

Super om van 13000 ft te springen en om video en foto's te laten maken. Leuke crew die je op je gemak stelt. Een ervaring om nooit meer te vergeten! - 7/23/2020 

Daniel W. AvatarDaniel W.

Amazing place where you can skydive or go on a flight and see a part of the Netherlands from above. Breathtaking views and overall amazing experience! I highly recommend! - 7/22/2020 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Super ervaring zeker een aanrader ??? - 7/21/2020 

Andy A. AvatarAndy A.

go for it what a fantastic experience - 7/21/2020 

Kiki E. AvatarKiki E.

Mega gave ervaring en wil nog zeker een keer terugkomen! Goed geregeld, fijne sfeer en prettige mensen. - 7/21/2020 

Jason P. AvatarJason P.

One of the best dropzones I have ever attended. The staff are amazing, the facilities are excellent, and skies are awesome with incredible visuals. A great place for wingsuiting and... lees meer - 7/20/2020 

Peter V. AvatarPeter V.

Ervaren, relaxte en aardige instructeurs. Sfeer op centrum is ook relaxt met lekkere muziek uit de speakers. Goede en duidelijke instructie, het springen is een waanzinnig mooie ervaring. En hoe... lees meer - 7/18/2020 

Roy C. AvatarRoy C.

Super geregeld!!
Super belevenis!!
Film en foto ook super!! - 7/16/2020 

Danny P. AvatarDanny P.

We waren vandaag met z'n drieën vader dochter en schoonzoon ???✈️we zijn goed voorgelicht en goede service overall alleen op de afgesproken tijd konden we niet omhoog door oefeningen op... lees meer - 7/14/2020 

Dita v. AvatarDita v.

In 1 woord GEWELDIG. Er is voor een ieder iets te doen of te zien. Iigt er maar net aan hoeveel lef je hebt!? - 7/14/2020 

Sushitrash AvatarSushitrash

Awesome experience overall. It does take some time after arriving before you can actually jump (around 3-4 hours) but there's a restaurant nearby and a grass field where you can... lees meer - 7/14/2020 

Annemieke V. AvatarAnnemieke V.

vriendelijk personeel. fantastische ervaring. Goed geregeld. - 7/13/2020 

mvdk Avatarmvdk

I went down under with an Australian. Got my pictures taken by Gerwin. Been greeted by Bram and got a crashcourse info from Alwin. And tha best pilot from this... lees meer - 7/01/2020 

Bianca V. AvatarBianca V.

Het springen was een machtige beleving! Prachtig strak blauwe lucht!

Maar grote complimenten voor het dream team van jullie para centrum!!!
?omboeken naar een zonnige dag werd in handomdraai geregeld!...
lees meer - 6/27/2020 

Carly L. AvatarCarly L.

Geweldige ervaring gehad bij jullie ? bedankt Rutger ? en bedankt medewerkers Paracentrum Texel het was tof? - 6/21/2020 

Gerold R. AvatarGerold R.

Einmaliges Erlebnis mit Profis.
Sollte Mann im Leben gemacht haben. - 6/12/2020 

Patricia V. AvatarPatricia V.

ben er heel vroeger een keer geweest en het was super gaaf de mensen heel aardig dus zeker een aanrader!!!!!

Dit moet je gewoon een keer hebben meegemaakt!!!!

Ik zal het oog...
lees meer - 5/27/2020 

Cor D. AvatarCor D.

De ooit door mij gevolgde Accelerated Free Fall (AFF) opleiding, ooit begonnen in USA voor NASA-astronauten.

Door mijn compaen door dik en dun en ons anno 2018 veel te vroeg...
lees meer - 4/29/2020 

Frank B. AvatarFrank B.

Haben sich gut um meine Frau gekümmert - 4/18/2020 

Ron v. AvatarRon v.

Leuke herinneringen van vroeger! - 4/16/2020 

Jerson S. AvatarJerson S.

The only thing u will regret is not going higher....the best part is the freefall - 3/07/2020 

ankur b. Avatarankur b.

if you are in amsterdam Must try sky diving - 3/07/2020 

Thomas J. AvatarThomas J.

Ein Traum wurde wahr! Tandemsprung aus 4000 Meter ist der Hammer! - 11/26/2019 

Martine K. AvatarMartine K.

Dinsdag 22 oktober 2019: D-Day!
Fantastische en onvergetelijke ervaring om de tandem sprong met Daniël en cameraman Eli te maken! Kippenvel moment tijdens de vrije val..... herinneringen aan mijn lieve...
lees meer - 10/27/2019 

Barbara W. AvatarBarbara W.

Onvergetelijke ervaring met de meest gezellige en professionele crew! - 10/25/2019 

Naomi K. AvatarNaomi K.

Echt super vet! Bucketlist item - 10/24/2019 

Leon K. AvatarLeon K.

pas geweest was super tof om te doen. - 10/18/2019 

Gerrit B. AvatarGerrit B.

Lekker para’s kijken tijdens een hapje en een drankje - 10/11/2019 

Özgür K. AvatarÖzgür K.

Tandemsprong van 13000 ft.
1 van de mooiste ervaringen van mijn leven. Nu snel inschrijven voor de cursus om alleen te springen. ?? - 10/10/2019 

Iwan V. AvatarIwan V.

Wat is dat gaaf zeg, je bent er toch en kies direct voor 13.000 ft! ???? - 10/05/2019 

Andy M. AvatarAndy M.

excellent place to jump from - 9/27/2019 

Sophia J. AvatarSophia J.

Merci voor de topervaring! Beste verjaardagscadeau ooit! - 9/22/2019 

Bart W. AvatarBart W.

Te gekke ervaring om daar te parachutespringen. - 9/22/2019 

Shuvam G. AvatarShuvam G.

An amazing place on the northern most habitable island in Holland. If you're an adrenaline junkie, it's a must try to get a feel of the free fall from 13000... lees meer - 9/20/2019 

Amir T. AvatarAmir T.

relaxte sfeer! vriendelijke mensen. - 9/19/2019