reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

886 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 936 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

9

Helemaal super, een echte aanrader

Vergeet achtbanen of andersoortige adrenaline verhogende aardse activiteiten. Voor een echte super piek van je natuurlijke neurotransmitter moet je in de lucht zijn. Bij Paracentrum Texel ben je daarvoor aan het juiste adres. Goede begeleiding en uitleg, hele proces is goed verzorgd wat resulteert in een super ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 01/12/2021
10

Geweldig!!!

Goede instructies, aardige mensen en vooral een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wernhout - 01/11/2021
9

Lifetime ervaring!!

De dames bij de balie zijn fantastisch! Goede info en erg vriendelijk. Bij het aanmelden leek het wat rommelig en wisten we even niet hoe het verder zou gaan. Gelukkig werd het duidelijk. Door het weer moesten we even wachten, tijdens de lunch werden we al gebeld en konden we weer terug naar het vliegveld. Van daar was het fantastisch!! Wat een geweldige ervaring, Daan, de instructeur was rustig en grappig, ik mocht zelf even sturen, wat heerlijk!! Ik heb enorm genoten!! Ook na de vlucht namen de dames van de balie tijd om met ons naar ons filmpje te kijken en nog foto’s te nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 30/10/2021
10

GEWELDIG!! Om nooit te vergeten!

Tijdens onze vakantie op Texel de knoop doorgehakt: ik zou (als enige van het gezin) gaan parachutespringen! Natuurlijk de gratis upgrade naar 13.000ft er bij geboekt. De weersverwachting was perfect: geen wolkje aan de lucht en niet te harde wind. Toen ik me meldde was de verwachting dat ik binnen een uur de lucht in zou gaan. Spannend!!! Tóch nog maar de optie met de handcam bijgeboekt… Fijn dat ik ter plekke wat voorbeelden kon zien. In de tussentijd nog een paar vliegtuigen zien opstijgen én parachutisten naar beneden zien komen. Ik kreeg er nóg meer zin in. Alles zag er uit als een geoliede machine. En inderdaad: binnen een uur ging ik naar boven. Mijn instructeur (Daniël geloof ik) was heel rustig en fijn, legde precies uit wat hij deed en wat ik moest doen. Heel geruststellend was dat. De vlucht omhoog was prachtig, met nu al een fantastisch uitzicht op Texel. En toen naar het randje, een paar seconden flinke spanning maar het ging te snel om echt gestresst te worden. En daar gingen we!! Wow wow wow, ik kon alleen maar genieten en mijn ogen uitkijken. Zoiets gaafs had ik nog nooit gezien en gedaan. De vrije val was waanzinnig en toen de parachute uitklapte was het ineens zo rustig/sereen. Alle tijd om alles goed in me op te nemen! En toen vroeg Daniël of ik ook wat rondjes wilde draaien (ja!) en zelf de parachute wilde besturen (jaaaaa!). Geweldig! De landing was perfect en de adrenaline bleef nog wel even in mijn lijf… Wat een super ervaring, ik ben enorm blij dat ik dit gedaan heb en ben ook blij dat ik tóch voor de beelden heb gekozen. Die heb ik al heel wat keren bekeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 30/10/2021
10

Wauw, zo mooi, zo bijzonder, zo speciaal

Wauw, wauw, wauw, wat hebben mijn broer en ik een geweldige dag gehad! Wat was het bijzonder, mooi, speciaal, volop genieten, liefdevol..... de juiste woorden kan ik er niet voor vinden....volgens mij bestaan die gewoon niet. Maar wat ik wel zeker weet, ik ga zo weer. En krijg jij ooit de kans om een tandem parachutesprong te maken? Twijfel niet maar ga! En ervaar wat ik heb mogen ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bolsward - 30/10/2021
10

Wat een top dag

Na dat we op Texel kwamen zijn we verwelkomd in het paracentrum, na het invullen van Corona papieren zijn we Ingecheckt. Na een korte instructie en het kennis maken van de parachutespringen zijn we met z’n allen in het vliegtuig gestapt omhooggegaan en gesprongen geweldig wat een uitzicht top. Eerste vrije val daarna ging de parachute open die ik zelf ook even mocht besturen zijn veilig geland bij het centrum. Kortom ondanks de harde wind en top dag gehad geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Draaisma - 30/10/2021
10

Fantastisch!

Geweldig, vanaf het aanmelden tot je weer op de grond staat, wordt je begeleid. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd. En het springen is echt fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 30/10/2021
10

geweldig

Super, mensen zijn heel vriendelijk, nemen de tijd voor je, alles verloopt georganiseerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- m - 29/10/2021
10

Geweldig

Ons 9 jarig zoontje is bij ons de held. Hij heeft gesprongen, in het vliegtuig hebben ze al met zijn alle lol gehad. Zijn duomaat heeft hem in de lucht de zeehonden, Ameland, Vlieland het logo van Texel laten zien. Maar hij moest vooral genieten. Bedankt namens Sjors voor deze fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 29/10/2021
9

Geweldige belevenis

Mooie leuke en indrukwekkende belevenis en prima geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 29/10/2021
10

Een super en onvergetelijke ervaring!

Altijd al een sprong willen maken. Nu de kans gehad, het was echt super. Mensen daar zijn heel professioneel, springen de hele dag door. Goede uitleg gehad voor de tandemsprong. Gevoel is echt heel gaaf tijdens de sprong. Voor je het weet sta je weer met 2 benen veilig op de grond!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 29/10/2021
10

Geweldig

Perfect geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stramproy - 29/10/2021
10

Wauw

Gisteren heb ik een tandemsprong gedaan. Samen met mijn beste vriendin uit een vliegtuig gesprongen. En wat was dat vet! We hadden de beste dag er voor uitgezocht. We konden namelijk Den Helder, Vlieland en Terschelling zien vanuit de lucht. Prachtig en heel erg gaaf, zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loon op Zand - 29/10/2021
7

Parachutespringen was geweldig!

Iedereen was erg aardig en geduldig. Omdat de mogelijkheid om te springen weersafhankelijk was het op de dag van de reservering niet gelukt om te gaan. Gelukkig konden wij de volgende dag wel. Marjolein bleef vriendelijk en geduldig ondanks dat we wel 5 keer terug kwamen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormerveer - 27/10/2021
9

Supergaaf!

Deze sprong had ik niet willen missen. Door de mooie beelden die gemaakt zijn kan ik er van blijven nagenieten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 27/10/2021
10

De sprong van m'n leven

Ik kan het eerlijk gezegd niet vergelijken met een ander paracentrum omdat dit mijn eerste sprong was, maar ik ben weer veilig geland en dat lijkt mij het aller belangrijkste. Het paracentrum is netjes, georganiseerd en komt als zeer zelfverzekerd over. Je krijgt duidelijke uitleg en ze zijn er echt voor je als je vragen hebt(of twijfels) Mijn instructeur was top en maakte er een mooie sprong van. Helaas was ik duizelig geworden met de vrijeval. Dit heb ik direct aangegeven toen de parachute open ging en de instructeur gaf mij het gevoel het allemaal onder controle te hebben. Ik heb ook geen moment enige vorm van angst gehad dat het niet goed zou gaan. De landing was soepel en zacht. Eenmaal op de grond ging het al snel weer beter met me.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 25/10/2021
4

Zeer leuke ervaring, maar erg korte briefing.

Het was echt onwijs gaaf om te springen uit een vliegtuig. Maar het ging wel allemaal heel snel. Met minimale instructies werden we in het vliegtuig gezet en sprongen we onze tandemsprong. Het was min of meer geniet ervan en tot ziens. Ik was liever naar een plek gegaan waar het wat minder massa toerisme was.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nijmegen - 25/10/2021
10

Fantastisch!

Fantastisch, dat was het, de tandemsprong. Vanaf het boeken (de medewerkers van het Paracentrum zijn zeer attent, vriendelijk en enthousiast), tot aan omboeken (wegens het slechte weer) tot aan de sprong zelf. Fantastisch! De ontvangst bij het Paracentrum was zeer vriendelijk, kundig en dus enthousiast. Dan even wachten op de eveneens enthousiaste instructeur, korte instructie en dan hup de lucht in. Alsof het niets is krijg je in de lucht nog allerlei nieuwtjes te horen over het eiland (als je dat wilt hoor) en mag je zelfs de parachute zelf besturen. Fantastisch. Mooie club dat Paracentrum, leuke, zeer ervaren medewerkers/springers. Topdag! Doen zou ik zeggen, boeken die sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 25/10/2021
10

Prachtig!

Gaaf uitzicht en super instructeurs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 25/10/2021
9

Fantastisch gevoel!

Gisteren een sprong gemaakt. Super soepel en professioneel. Vee geluk met het weer, mooi zonnetje vlak voor we opstegen. Wat een een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24/10/2021
10

Een ontspannen belevenis

Optijd afgebeld ivm storm waardoor we niet onnodig maar het vliegveld kwamen. Aantal keer moeten verplaatsen omdat het weer slecht bleef, maar er werd vanuit het paracentrum goed mee gedacht zodat we toch nog binnen onze vakantie konden vliegen. De begeleiding voor en tijdens de vlucht en sprong waren zeer ontspannen en alle onzekerheden werden weggenomen met duidelijke antwoorden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De cocksdorp - 24/10/2021
10

Geweldige ervaring !!

Wat een geweldige en bijzondere ervaring! Voor de corona tijd met mijn 30ste verjaardag dit prachtige cadeau gekregen van familie en vrienden. Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover! Samen met mijn gezin richting Texel. Dit was genieten! Vriendelijk personeel die je meeneemt in deze prachtige ervaring. Ik heb enorm genoten van mijn *onvergetelijke* sprong! Ontzettend bedankt! Vriendelijke groet, Herma
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swifterbant - 22/10/2021
10

Een adembenemende ervaring.

Als je eenmaal in het vliegtuig zit,gaat de adrenaline echt omhoog. Vooral omdat dit mijn eerste sprong was. Ook de angst sluipt erin. Eenmaal op hoogte volgt de sprong in het diepe. Vooral de vrije val is sensationeel,maakt veel geluid. Dan gaat de parachute open en ervaar je een serene stilte en een prachtig uitzicht. Zo ga je langzaam naar beneden,tot je weer op de aarde landt. Een geweldige ervaring. Ook dank aan de instructeur die alles uitlegt en ook enthousiast was en je super begeleid. Dit moet je een keer in je leven gedaan hebben. Het was een overwinning op mezelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 22/10/2021
10

Onwijs gave ervaring

Tandemsprong gemaakt vanaf 13000 voet en laten filmen door zowel een cameraman die meesprong als door een camera op de hand van de instructeur. Als je nog niet enthousiast zou zijn voor de sprong, zou je het wel worden door het enthousiasme van alle mensen van het paracentrum. De beelden snel binnen per mail en super tof geëdit. Fantastische filmpjes en onwijs veel gave foto's om na te genieten van deze onwaarschijnlijk toffe ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar, liefst zo snel mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 19/10/2021
8

Emotierollercoaster onder goede begeleiding.

Het was een spannende dag. Een hele gave ervaring. Wat mij ook bij bleef waren de instructeurs. De begeleiding die zij hierbij gaven waren bijna kalmerend, bijna. De sprong is natuurlijk rete spannend. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 19/10/2021
10

Onbeschrijfelijk mooi, cool en onvergetelijk.

Na jaren van twijfel, ivm hoogte vrees, om maandag 18 oktober 2021, toch de sprong gewaagd. Om dat het waarschijnlijk om een once in a life time jump zou gaan gekozen voor de 13.000ft tandam sprong met handcam en extra cameraman. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en ingecheckt. Na 2 uur wachten was het moment daar en stegen we na een korte, maar vriendelijke en duidelijke briefing en kennismaking met mijn springer en cameraman, op naar 13.000ft (4km). Om 4000ft ging de deur even open en sprongen er 3 mensen uit. Even kreeg ik de gedachte van dit is gekkenwerk, maar de drang om te springen was toch groter en aangekomen op 13.000ft ging het licht op groen en de deur open en mocht ik als 2e tamdenspringer naar buiten. Verstand op nul en gaan en genieten. De vrije val van 60 seconden is geweldig, wat een snelheid en wat een vrij gevoel echt bizar. Daarna de vlucht naar beneden, waarbij een geweldig uitzicht heb over de eilanden, ik vond vooral de afsluitdijk bijzonder om zo te zien. De schoonheid van Texel is ook vanaf deze hoogte overweldigend. Na een smoothlanding stonden we weer veilig met beide benen op de grond. Joan (tandempiloot) en Peter (cameraman) bedankt voor de veilige en overweldigende sprong en geweldige camerabeelden. Ik ga nog heel lang genieten van de herinnering en de beelden. Ik adviseer iedereen om het camerapakket bij te boeken. Het is het geld meer dan waard. En mijn hoogtevrees? Geen moment aan gedacht en last van gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdijk - 19/10/2021
8

Lang wachten voor een onvergetelijke ervaring

Een geweldig uitje wat je nooit meer vergeet! Wat is het tof om dit eens gedaan te hebben. Een aanrader voor iedereen! + professonele begeleiding van de tandemspringers. Maarten, bedankt! + materiaal ziet er goed en verzorgd uit waardoor je je veilig voelt + flexibiliteit van de organisatie. Mijn sprong was op zondag nog naar maandag over te boeken. - erg lange wachttijden. Ik heb ruim 2 uur gewacht. Een intensieve samenwerking met het naastgelegen restaurant (daar laten oproepen) zou ik aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 19/10/2021
10

Het was super!

Een geweldige ervaring om een keer te parachutespringen (tandemsprong). Maar behalve dat liep de organisatie eromheen gesmeerd. Vriendelijk, professioneel en goede communicatie. Het is te merken dat er, indien mogelijk, dagelijks veel vluchten gemaakt worden met parachutespringers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren Gn - 18/10/2021
10

Geweldig

Lekkere sfeer, ontspannen lui, duidelijke uitleg, lekker vliegen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen aan den IJssel - 18/10/2021
10

Top ervaring

De ontvangst, de uitleg, gevoel van gastvrijheid in 1 woord fantastisch Nu heeft mijn zoon gesprongen en die was echt na de sprong nog in de 7e hemel, hij was helemaal enthousiast van het begin tot het eind, een hele belevenis Bedankt voor de fijne service Fam Dikken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wolvega - 17/10/2021
10

Het was echt een super ervaring!!

Het was echt een super ervaring! Wij hebben een tendemsprong gamaakt met onze vrienden groep, en het was allemaal super goed geregeld en de buddy’s hadden duidelijk veel ervaring en hebben onze sprong gemaakt tot een onvergetelijke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorthuizen - 17/10/2021
10

Wat is dit gaaf!!!

16 oktober 2021: sprong van 13.000 voet met cameraman. Ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen er op de grond al voor dat je er enorm veel zin in hebt om het vliegtuig in te gaan. De cameraman staat alvast te filmen en vraagt of je er klaar voor bent. Ik denk het wel... Het is even klimmen om het vliegtuig in te komen. Eenmaal in de lucht heb je prachtig uitzicht over Texel en als je boven de wolken komt is het bijna tijd om de sprong te wagen. Je hebt geen tijd meer om te twijfelen of je dit echt wilt en voor je het weet val je naar beneden en beleef je de kick van je leven! De vrije val van een minuut is best snel voorbij en eenmaal onder de wolken wordt de parachute geopend. Dan kan je even genieten van het uitzicht en mag je ook nog even zelf sturen. En dan is het alweer tijd voor de landing. Even de tijd nemen om te beseffen wat je zojuist hebt meegemaakt en dan kan je gaan nagenieten met de videobeelden en foto's die de cameraman van jou heeft gemaakt. Wat was dit ontzettend gaaf!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 17/10/2021
10

Adembenemende vrije val

Met zoon en buurjongen en 7 anderen de lucht in en op het hoogtepunt boven de wolken eruit vallen is een onnatuurlijke maar onbeschrijfelijke ervaring. De organisatie en de begeleiders zijn zeer professioneel, geven duidelijke instructies en zijn prettig in de omgang. Geen moment getwijfeld aan een goede afloop van de tandemsprong. De filmopname is een aanrader om terug te zien wat je in hooguit 5 minuten in de lucht meemaakt, maar ook vooraf tijdens en na de vlucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 17/10/2021
9

Dikke Fette ervaring !!!!!

Het was wel een dingetje om te beslissen om dit te doen maar achteraf had ik het absoluut niet willen missen. Ik ben 63 jaar maar dat is absoluut geen belemmering. Ook voor de "oudjes" onder ons is dit zeker nog mooi om te ervaren en hartstikke goed te doen. Het was een schitterende ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het vliegen, de vrije val, het uitzicht echt geweldig mooi. Voor iemand zoals ik die soms wat last heeft van oorpijn is het misschien verstandig om oordopjes in te doen om minder harde wind in de oren te krijgen. Dat buiten beschouwing gelaten kan ik het iedereen aanraden om mee te maken omdat het echt geweldig is. Ook de uitleg van het personeel en de instructeur waren super. Kortom......DOEN
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelaar - 17/10/2021
10

Geweldig!!

Ik heb het echt naar me zin gehad! Bij binnenkomst werden we super goed geholpen. We zaten binnen no time in lucht. Ik had een bele fijne instructeur die me erg op me gemak liet voelen waardoor ik niet bang was. Eenmaal boven was het tijd om te springen. Dit was zo vet en mooi! Ik kan het niet met woorden beschrijven. Een super ervaring! En zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 17/10/2021
10

Zooooooo vet!

Het is zooo vet, je word ook enthousiast gemaakt door diegene die met je mee springt, ze heeft me zelf akten sturen en harde rondjes laten draaien, van alles laten zien. Echt zo waanzinnig mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint oedenrode - 17/10/2021
10

Geweldig!!

We kwamen aan en konden binnen 50 minuten springen. Was echt een geweldige ervaring om van grote hoogte te springen. We gaan zeker nog een keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 17/10/2021
10

Heel gaaf!

Parachute springen leek voor mij altijd ver weg en niet voor mij weggelegd. Toch kwam het er gister van en het was super eng maar ook super gaaf! Heel vet om mijn eigen angsten te overwinnen en die vrije val uit het vliegtuig mee te maken. Heb genoten van een heel mooi uitzicht over Texel vanuit de lucht en leuk ook om het foto en videomateriaal te hebben als aandenken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 14/10/2021
10

Echt een geweldige ervaring!

En leuke instructeurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - 13/10/2021
10

Super gaaf!

Wat een ervaring! Je wordt goed en tijdig geïnformeerd, de uitleg is top en super vriendelijk en enthousiaste mensen! In een woord geweldig! Mocht je nog je eerste sprong moeten maken, doe dat dan zeker hier! Ik had mijn tandemsprong met Jake en wat een aardige jongen is dat! Mocht ook tijdens de sprong de parachute sturen, super gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 12/10/2021
10

Amazing

Een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Hele vriendelijke staf bij de balie, goede, vriendelijke, en heel relaxte instructeurs, prachtig weer, schitterend uitzicht - tja, wat wil je nog meer. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Atlanta, USA - 12/10/2021
10

Een geweldige beleving!!

Keurige communicatie vooraf als het gaat over weersomstandigheden en of de sprong door kan gaan. Goede informatievoorziening van de website maar ook via mail. De dag zelf.... wat een geweldige dag!! Het team is ontspannen en enthousiast maar vooral ook duidelijk in wat er gaat gebeuren. Mijn zoon had een tandemsprong met een dame als instructeur / springer en die was enorm enthousiast en ze wist overduidelijk wat ze deed. Harnas werd goed gecheckt en daar gingen ze dan. Een sprong om nooit te vergeten. Dank jullie wel, team van Paracentrum Texel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 12/10/2021
10

Een supervette adrenalinekick die ik niet meer vergeet!

Samen met mijn vriend beiden de hoogste tandem sprong gedaan! Zo ontzettend vet! Daarnaast zijn de filmpjes die gemaakt zijn supertof om terug te kijken! Door die filmpjes herbeleef je de sprong telkens weer! Als ik nog een keer de kans krijg om parachute te springen, zou ik het sowieso weer doen! Daarnaast werd alles goed uitgelegd en waren we al snel aan de beurt om te springen. Daardoor waren we eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig, want tijd om erover na te denken en jezelf zenuwachtig te maken was er niet, dat was heel fijn. Een échte aanrader dus!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gilze - 11/10/2021
10

Fantastisch cool!

Een absolute aanrader! Fijn personeel, duidelijke uitleg en een prachtige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haelen - 11/10/2021
10

Kicken!!

Een hele mooie ervaring gehad met super begeleiding. Tijdens mijn sprong heb ik ook een heel mooi fimpje ontvangen van de extra cameraman die meesprong, echt een aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velserbroek - 11/10/2021
10

Geweldig

Hele mooie ervaring om gedaan te hebben. Vriendelijk personeel goeie uitleg. Ga zeker een twee daagse cursus volgen. Smaakt naar meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 11/10/2021
10

Geweldig

Zeer capabel en serieuze onderneming. Ze houden je goed op de hoogte qua weer en veiligheid staat op nummer 1.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosthuizen - 10/10/2021
8

Helemaal super

De vrij val naar beneden was echt kikke En de adrenaline giert door je lijf. Tot het moment dat de parasjuut uit gaat. Dan komt er een prachtig rust moment met een prachtig uitzicht. Zou het zo weer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudega swf - 10/10/2021
10

I though I already experienced the entire sky, but Paracentrum Texel provedme wrong. :-)

I did paragliding already for years, starting from mountains as well as from the ground using a winch. Also I flyed general aviation aircrafts. I though I already experienced the entire sky. Paracentrum Texel proved me wrong. :-) The jump with the parachute was the best expereince I had in the sky until now. The free fall feels completely different from any other method of flying. It feels like one becomes truly a free flying bird. Thank you for this amazing experience. At the same time I felt secure in the proffession of the Paracentrum Texel team. Everything worked out so smoothly and well organized, so there were no reason to worry at any time. I am happy that I could encourage my self to do the jump. Also I am thankful to the friendly girl on the front-desk which convinced me to do the full 13.000ft expierence and the the video package of it. The received footage is amazing. So I can just encourage everyone who have every thought about skydiving to do it with Paracentrum Texel: The team is proffessional and the view over Texel is stunning. Thank you and greetings from Germany :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cottbus - 04/10/2021
10

Geweldige ervaring!

Het was een geweldige ervaring! Van te voren was het handig dat het ‘paperwork’ al zoveel mogelijk afgehandeld werd in een digitale customer journey zodat als je aankomt de weg naar het vliegtuig zo kort mogelijk is. Op het paracentrum was alles super strak gepland en mijn tandeminstructeur was een was een heel aardige kerel die veel vertrouwen wekte. Er hangt een lekker vibe in het centrum en het grondpersoneel die helpen met harnas aantrekken en zo zijn ook erg aardig. De sprong was natuurlijk fanastisch, ik mocht een stukje zelf meesturen, kreeg uitleg onderweg wat wat was en wat er te zien was. En uiteindelijk kwamen we precies midden op de stip terecht. Ik vond het helemaal geweldig, en de anderen in mijn gezelschap ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 03/10/2021
10

Schitterend, super belevenis

Geweldig om uit het vliegtuig te gaan. Dacht dat het spannend was. Maar dat viel reuze mee. Wel had ik, toen ik geland was, last van mijn oren. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Super mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 03/10/2021
10

Ge-wel-dig!

Super vette sprong gemaakt! Leuke instructeur en mooie video achteraf ontvangen. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfoort - 03/10/2021
9

Heerlijke ervaring!!

Ondanks het lange wachten, konden we uiteindelijk springen met leuke mensen om ons heen en het zonnetje dat scheen! Niet te bevatten hoe geweldig dit is om te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 03/10/2021
10

Het was een geweldige ervaring!

We hadden onze sprongen gewonnen in een soort loterij die mijn broer had gedaan voor zijn zeventigste verjaardag. We vonden het best wel eng van te voren maar hadden bedacht dat we er het beste gewoon maar van konden gaan genieten. En dat hebben we gedaan! Van begin tot eind was alles prima geregeld door het paracentrum. Top instructeurs die geduldig meevlogen en ons geruststelden en helemaal enthousiast maakten. Ik heb genoten van de vlucht in het vliegtuig, de daling met het mooie uitzicht over Texel en de zachte landing. Groetjes Tessie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Santpoort noord - 02/10/2021
8

Een heerlijk gevoel van vrijheid met een uniek uitzicht op één van de mooiste eilanden, Texel!

Ik had één keer eerder een duosprong gedaan met Leon op Seppe, nu vliegveld Breda. Daar is het wat kleinschaliger maar daardoor voor mij heel vertrouwd en wat persoonlijker. Hier op Texel is het voor mijn gevoel iets meer business gerelateerd. Logisch ook met zo en veel animo. Het was wel goed georganiseerd maar doordat ik al eerder had gesprongen begreep ik beter wat er uitgelegd werd. Dat ging iets sneller dan verwacht. Massaler ook. Al met al had ik een fantastische lieve begeleidster waar ik helaas de naam van kwijt ben. Ze heeft me deze geweldige tweede ervaring meegegeven. Dus dank daarvoor! Ook de piloot en de cameraman hartelijk bedankt. Als ik in de gelegenheid ben zou ik het heel graag nog een keer of liever gezegd; vele keren opnieuw doen. Ik had echt een dag uit duizenden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 29/09/2021
10

Geweldige ervaring om mee te maken.

Het was een heerlijke beleving die ik iedereen die durft kan aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schmidt - 28/09/2021
9

geweldige ervaring

Super georganiseerd en de begeleiding was heel duidelijk, het voelde gewoon goed. Ik heb hier een super ervaring aan over gehouden, top echt kicken. Door de adrenaline die nog in mijn lijf zat heb ik mijn springer niet eens meer bedankt na die tijd, oeps Dus alsnog...... bedankt allemaal voor deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kilder - 27/09/2021
9

Super toffe ervaring heb ik hier gehad.

Ik ging een tandem sprong doen en van te voren had ik er veel zin in en wist dat ik Texel heel mooi zou zien maar toen ik de vrije val had door de wolken heen en dan zie je niks en ineens zie je heel Texel onder je dat is super tof en een ervaring om nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 27/09/2021
10

Dit smaakt naar meer!

Een onvergetelijke ervaring.. waarbij niet alleen ik, maar ook het hele Paracentrum Texel-team enthousiasme uitstraalde. Dit alles met zoveel professionaliteit waardoor ik volkomen ontspannen en veilig gesprongen heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SCHIMMERT - 27/09/2021
10

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring gehad, super goed geholpen en duidelijke instructies. Duo sprong erg gezellig en aardige instructeur. Wij hebben met camerabeelden gesprongen, echt een aanrader voor later!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - 27/09/2021
10

Fantastisch

Genoten van begin tot het end
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidwolde - 27/09/2021
9

It was amazing!

Werknemers zijn heel klantvriendelijk, alles verliep soepel en op schema.. Petje af hoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 27/09/2021
8

Het was fantastisch om te doen en te ervaren

Ik vond het een fantastische ervaring en zou het zo weer doen. Wat ik wel jammer vond is dat het einde van mijn vlucht niet mooi gefilmd en gefotografeerd was. Dit vond ik er bij mijn vrienden veel beter er uit zien. Ook was hun filmpje een minuut langer dan het mijne.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halsteren - 26/09/2021
10

Amazing

Wat een ervaring ,het zal kriebelen als ik weer op Texel ben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 26/09/2021
10

Grandioos.

Heel lieve begeleiding. Ik weet niet wat ik nog meer moet vertellen. Ga het beleven zou ik zeggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 26/09/2021
10

De medewerkers zorgen voor een super ontspannen sfeer en zorgen voor een onvergetelijke beleving!

De sprong zelf was een ervaring om nooit meer te vergeten! Omdat het gevoel onbeschrijfelijk is, zul je het zelf moeten meemaken om te weten hoe het voelt om uit een vliegtuig te springen. De medewerkers van Paracentrum Texel leggen goed uit wat er gaat gebeuren, zorgen voor een ontspannen sfeer en nemen je tijdens de vlucht helemaal mee in deze bijzondere wereld. Ik zou iedereen adviseren om dit te doen! Zelf ga ik ook zeker nog een keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cnossen - 26/09/2021
10

Als het kon, was ik gelijk weer het vliegtuig ingestapt.

Wat een prachtige ervaring! Onze eerste data moest helaas verplaats worden, maar dat was makkelijk en simpel. Het ontvangst op onze nieuwe dag was super! Personeel was vriendelijk en de uitleg duidelijk. Wat een prachtige ervaring, de vlucht, de freefall , met de parachute naar beneden en de landing. Ik had het zo een minuut later weer gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jubbega - 25/09/2021
10

Een onvergetelijke ervaring op een hele bijzondere dag

De dag waar ik zo lang naar had uitgekeken voldeed aan alle verwachtingen. Ik kwam niet alleen om een tandem sprong te maken, maar ook om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Paracentrum Texel heeft hier super goed in meegewerkt, mijn vriendin was totaal verrast. Alles ging zo snel, maar gelukkig hebben we de beelden nog die gemaakt zijn om het moment nog vaak terug te kunnen kijken. Daarnaast was het een geweldige ervaring om een keer uit een vliegtuig te springen, ik kan het echt iedereen aanraden. Paracentrum Texel nogmaals bedankt voor de onvergetelijke ervaring en medewerking op deze hele bijzondere dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 25/09/2021
10

Heeel bijzonder

Anderhalf jaar gewacht op de duosprong van 12000 ft. Samen met mijn zus dan op een mooie zonnige dag met zeer prettige begeleiding gesprongen. Niet te merken dat je een van de velen bent, doen jullie goed! Aanrader XL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Callantsoog - 25/09/2021
10

Sensationele ervaring, aanrader voor werkelijk iedereen.

Roep al mijn halve leven dat ik een tandemsprong wil maken. Mijn broer wil dat ook al heel lang en begin augustus samen geboekt voor woensdag 22 september, springen van 9000 ft. Ter plekke een upgrade naar 13.000 ft. (bedankt broer hahaha) en een rondvlucht van een half uur voor de volgende dag geboekt, welke helaas geen doorgang kon vinden vanwege de harde wind. Camera man mee en supergave beelden gemaakt van het hele gebeuren. Wat een fantastisch en enthousiast team bij Paracentrum Texel. Inderdaad ze leven echt van en voor het springen. Wij hebben genoten en zijn zeker van plan om terug te komen naar het prachtige Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 24/09/2021
10

ten out of ten

20 september wilde ik mijn 1e sprong gaan doen. Toen ik bij de balie informatie verzamelde, kreeg ik enthousiaste beloftes en aanbevelingen. Een compleet verzorgde, 'leukste belevenis van je leven!'. Veelbelovend dacht ik en vervolgens: 'dat is bijna niet waar te maken.' Paracentrum Texel doet dat echter hélemaal! Vanaf het allereerste welkom, de leuke en heldere grond instructie, de professionele en ontspannen contacten met de tandemmaster, het materiaal, de sfeer en daarna de sprong.... Die weergaloze sprong! Woorden kunnen het niet beschrijven. Ik heb al veel moois mogen meemaken, zoals vader worden, raften op een kolkende Zambesi en vliegen in een Tiger Moth boven New Zealand. De tandemsprong boven Texel staat, laat ik diplomatiek zijn, wel erg hoog in het rijtje. Goede dingen doe je altijd te laat, slechte dingen altijd te vroeg. Ik erken dat ik zeker 40 jaar te laat uit een vliegtuig ben gesprongen. Gelukkig ligt Texel dichtbij. Alle medewerkers wil ik complimenteren én bedanken. Jullie hebben alle beloftes helemaal waar gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkhout - 23/09/2021
10

Geweldig.

Het was een hele ervaring. Was echt heel gaaf. In het begin toen we van de vliegtuig gingen vond ik het wel eng. Mijn instructrice tikte op mijn schouder om de armen omhoog te doen, maar ik vergat het totaal omdat ik zo gefocust was naar beneden te kijken. Pas toen de cameraman voor ons vloog met de armen gespreid toen dacht ik weer van o ja. Maar het was echt een ervaring op zich. En het besef dat ik de Tandemsprong deed drong ook pas later tot mij door. Het is echt echt zo gaaf!!!! Ben er nog steeds helemaal vol van. We hebben echt gewoon tussen hemel en aarde gehangen. En tussen de wolken. Zo schitterend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 23/09/2021
9

Great experience, only flaw was 2h delay for the jump

Great place, amazing view, optimal organization and instructors. Only flaw was that we had a 2h delay on the jump, because of bad weather at the beginning of the afternoon. So, if you are on a tight schedule, keep this in mind. Other than this, I highly recommend Paracentrum Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- France - 23/09/2021
10

Dag vol adrenaline!

Samen met m'n beide zoons een skydive gemaakt op Texel. Gekregen als verjaardagscadeau en ja, dan moet je wel;) Maar het stond al langer op mijn lijstje dus dit was een mooie gelegenheid. De ontvangst en begeleiding van het team bij het paracentrum was super. Er heerst een relaxte sfeer en je kunt voor je eigen jump nog genoeg rondkijken. De uitleg was top en iedereen probeert er voor jou een feestje van te maken. Eenmaal uit het vliegtuig ervaar je waar je aan bent begonnen, wat een kick! Ervaar het gewoon zelf, voor ons was het een superdag om nooit te vergeten. Top gedaan, en graag tot een volgende keer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 23/09/2021
10

geweldig

met een bedrijfsuitje wezen tandemspringen. het weer zat mee en konden met zijn allen in 1 vlucht. wat een ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- petten - 22/09/2021
10

Fantastisch!!

Alles goed geregeld, leuk personeel! Vanaf het moment dat ik het vliegtuig instapte heb ik alleen maar genoten! En nog steeds :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 22/09/2021
9

Een geweldige ervaring!

Voor mij was het een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Een ervaring die je niet kunt voorstellen als je het niet meegemaakt hebt. Te wow!! Super aardige medewerk(st)ers die je helpen en begeleiden en filmen. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overberg - 22/09/2021
10

Wat een waanzinnige ervaring !!!!

Was een geweldige ervaring, ik had een zeer ervaren para springer waar ik een duo sprong mee mocht maken. Er zijn prachtige beelden gemaakt van de sprong, deze extra kosten zijn meer dan de moeite waard omdat ik nu meerdere keren hetzelfde gevoel weer kan herhalen. TOP !! en dank voor de fijne dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tytsjerk - 21/09/2021
10

Beste dag ooit

Het was zo leuk, iedereen had er zin in het was zo goed geregeld en het personeel top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 21/09/2021
10

Geweldige ervaring

Maandag mijn eerste sprong gehad. Alles was super goed geregeld. De vrije val van 4 km. hoogte was Fantastisch . Toen eenmaal de parachute uitwas, was het puur genieten. Mocht ook zelf de parachute besturen. Een dag om nooit te vergeten. Wat een geweldig team. Ik gun iedereen zo’n ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Creil - 21/09/2021
10

GENIETEN

Tweede keer een sprong gemaakt en zeker niet de laatste! Je ontvangst en uitleg zijn duidelijk en gastvrij. Alles is goed georganiseerd op de laatste details. Een geweldige instructeur en springen maar. Het uitzicht en de adrenaline het is een ervaring die iedereen mee moet maken. Puur genieten! #LaVida #FeelTheAir #JustDoIt #Kippenvel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 21/09/2021
10

Geweldige ervaring, absolute aanrader!

Mijn eerste sprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Door slecht weer helaas paar keer moeten verzetten maar altijd vriendelijk geholpen en op tijd geïnformeerd. Het personeel wat mee sprong was erg vriendelijk, duidelijk en heel enthousiast wat de ervaring nog leuker maakte. Ik had het foto/video pakket erbij geboekt en dat is het geld meer dan waard, hele leuke video’s en veel mooie foto’s aan over gehouden. Twijfel je nog? Ik zeg doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 21/09/2021
10

GE-WEL-DIG

Grandioze ervaring vriendelijke mensen top organisatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 21/09/2021
9

Wauw!

Ontvangst verliep wat rommelig, terwijl ik 'incheckte' was degene aan de balie meer bezig met de mensen die na mij kwamen dan mijn ontvangst 'afhandelen'. Vervolgens heerlijk in het zonnetje gewacht op mijn sprong, welke ik zo'n 2 uur na incheck kon gaan maken. De groepsinstructie op de grond verschilt per medewerker, de ene medewerker geeft een uitgebreide instructie, de ander zeer kort. Ik moest zelf om een andere veiligheidsbril vragen omdat ik brildragend ben, best wel 'n belangrijk dingetje. Hierna kennis gemaakt met 'mijn' tandemspringer, die ervoor zorgde dat ik goed ingesnoerd zat. Hij legde veel en rustig uit, dat heb ik erg gewaardeerd. De cameraspringer maakte er bijna een reportage van, met vragen voor en achteraf, en de beelden zjjn prachtig en een gouden herinnering. De vlucht omhoog zat vol, maar wat een prachtig uitzicht hadden we toen al. De vrije val was ontzettend tof en vervolgens kon ik lang genieten van het uitzicht. Prachtig om Texel op deze manier te zien. Ik mocht nog even sturen, we stuntten nog een rondje en maakten uiteindelijk een zachte landing. De lach verdween de rest v/d dag niet meer van m'n gezicht. Dit is een ervaring die ik graag over zou doen. Alle lof voor m'n tandemspringer en cameraspringer, die ervoor hebben gezorgd dat ik tijdens deze ontzettend gave beleving enkel heb genoten en geen moment bang ben geweest. Als de ontvangst en groepsinstructie net wat strakker waren geweest, had ik de volldige 5 sterren gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 21/09/2021
10

Waanzinnig

Wat een ervaring! Goede en super vriendelijke begeleiding en de sprong vanaf 13000ft, in 1 woord 'wauw'! Een aanrader voor iedereen, ik kom zeker weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harlingen - 21/09/2021
10

Insane :)

Mijn sprong is de eerste keer geannuleerd vanwege het weer. Ik kreeg hier duidelijk bericht over de avond vooraf. De tweede keer mocht ik wel spingen. Er hangt een leuke sfeer op het centrum. De instructeur en cameraman hielden echt van hun werk. Dit straalde er vanaf. Ze gaven veel informatie en vertelde me over alles wat er te zien was vanuit het vliegtuig. Van het begin tot het einde genoten! Met zulke leuke mensen om je heen valt het beetje spanning wat er is totaal weg. Ik kan niet wachten om weer een keer te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opheusden - 20/09/2021
10

Geweldige dag, nog een keer!!!

Wat een machtige ervaring. De kick van de snelheid bij de vrije val en daarna de overweldigende rust en uitzicht hangend aan de parachute. Super dat je ook zelf even de controle mag hebben en kunt sturen. Alles is echt zo mooi en goed geregeld van aankomst op het paracentrum tot de landing. Het enige wat je niet in de hand hebt is het weer. Gelukkig voor ons was het nagenoeg meteen zonnig. De film door een mee springende cameraman is ook geweldig om te hebben. Altijd doen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warns - 20/09/2021
10

een levenslange mooie herinnering

Het was een cadeau voor het slagen voor mijn eindexamen. Op Texel beleefde ik met mijn ouders, broer, zus en oma een oma een onvergetelijke dag. Ondanks de coronaperikelen verliep de incheck heel soepel. De instructie waren duidelijk en de mannen, mijn duo partner en de videograaf waren heel vriendelijk. Al heel snel had ik de videofilm op mijn smartphone. Kortom een fantastische ervaring !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 20/09/2021
10

Totally out of this world experience!

Don't question IF you should do it, question when to do it and where! The people are paracentrum Texel are very skilled and fun. They will make you feel comfortable (as far as that's possible when jumping from a plane) and make sure you will have the best experience skydiving! Would love to do it again! I can recommend the place 100%.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20/09/2021
10

Super leuke ervaring rijker met leuke mensen

Geen moment spanning gehad door de goede uitleg van stel leuke vriendelijke mensen! Alles was duidelijk goed geregeld en helder. Echte aanrader Greets Gydo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-jansklooster - 20/09/2021
8

Super gave ervaring!

Vanaf het moment dat het vliegtuig omhoog ging, vielen alle zenuwen weg en was alles leuk. Het invullen van de papieren was niet helemaal duidelijk aangezien we alles al online hadden ingevuld, maar dat was eigenlijk het enige wat er op aan te merken was. Daarna was alles helemaal perfect geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 20/09/2021
10

Fantastisch!

Los van de super vette ervaring, is het gewoon top geregeld. Medewerkers stellen je op je gemak en leggen alles rustig uit. Er hangt een relaxte en gezellige sfeer en een grapje maken mag. We hebben een parachute sprong gemaakt van 1300ft, terwijl we moesten wachten op onze beurt hebben we heerlijk in het zonnetje kunnen toe kijken hoe de vliegtuigjes en met springers vertrokken en weer terug kwamen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overberg - 20/09/2021
10

In één woord, WAANZINNIG!!

Goed geregeld, super aardige professionals bij het Paracentrum. Kan een tandemsprong echt aan iedereen aanraden. Wat een ervaring, echt waanzinnig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 20/09/2021
10

Mijn ervaring was geweldig en voor herhaling vatbaar

De hele voorbereiding en sprong en landing en het napraten was een ervaring om nooit te vergeten. De instructeur was een aardige man met een prettige rustige stem en uitleg. Ook tijdens de vlucht en de sprong weinig woorden maar wel vragen of ik een rondje wou maken en een stukje zelf sturen en of we een wolkje zullen doen. Fantastisch!!! De landing ging ook heel soepel. Het enige wat ik jammer vond is dat je niet zelf een go pro camera mag opdien, maar dat is big buisness voor jullie natuurlijk. Ik wil best nog een keer!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dalfsen - 20/09/2021
8

Voor herhaling vatbaar!

Het was even spannend of onze sprong door kon gaan i.v.m. bewolking, maar hierover werden we keurig en op tijd geïnformeerd door de medewerkers van Paracentrum Texel. Toen duidelijk was dat we konden springen werden we gebeld; we waren daarna snel aan de beurt. Alle personeelsleden waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk; er hing een relaxte sfeer en ik kon dan ook superrelaxt uit het vliegtuig hoppen met Harvey! Heel erg leuk om te doen! Ik kan het iedereen aanraden (en hoe hoger, hoe leuker).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sprong op Texel - 19/09/2021
8

Kicke gek!

Het was echt een mijlpaal in mijn leven. De zenuwen werden weggenomen door de instructeur (Daan) die voordat er wat gebeurde vertelde wat er ging gebeuren. Heel fijn. Hij sprak me ook aan bij mijn naam. Dat was echt super. Voor herhaling vatbaar!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 19/09/2021
10

Super mooie sprong met een leuke begeleider!

Al het personeel was erg enthousiast en we werden goed begeleid. Van te voren moet je enig tijd wachten voordat je aan de beurt bent. Dat is echter helemaal niet erg en het is juist leuk om andere springers alvast te zien landen. Mijn begeleider was echt top en we kregen de kans om zelf ook een beetje te sturen met de parachute. Het uitzicht was echt fenomenaal! Ik zou het zeker nog een keer hier doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/09/2021
10

Onvergetelijk, magisch en veilig!

Parachute springen op Texel is een onvergetelijke ervaring. De begeleiding op de grond is adequaat. In de lucht is de ervaring fantastisch. Het uitzicht over Texel, Vlieland, Terschelling en Den Helder maakt het extra speciaal. De sprong zelf is magisch en extreem spannend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/09/2021
10

Onbeschrijfelijk!

Een onbeschrijfelijke ervaring!! Om nooit meer te vergeten en zeker vaker te gaan doen! Super relaxte sfeer en top tandem/camera springers! Een belevenis die ik nooit meer zal vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 19/09/2021
10

Wát een geweldige ervaring!

Allereerst complimenten voor de vriendelijke en professionele begeleiding van het personeel. Geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Er hangt een ontspannen en ‘coole’ sfeer in- en rond de hangar waardoor je voor je sprong al in de stemming komt. En dan de sprong, wát een ervaring. De vrije val is met niets te vergelijken en het is makkelijk in te denken waarom mensen hier verslaafd aan raken! Een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/09/2021

Google, Facebook & tripadvisor

John S. AvatarJohn S.

Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het... lees meer - 11/13/2021 

Betty B. AvatarBetty B.

Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 

Twan d. AvatarTwan d.

Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 

Luz T. AvatarLuz T.

Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 

Diewke B. AvatarDiewke B.

Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 

Betty K. AvatarBetty K.

Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 

Ratheesh V. AvatarRatheesh V.

fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 

Donna v. AvatarDonna v.

Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 

Andreas B. AvatarAndreas B.

The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 

Lisa M. AvatarLisa M.

Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 

Mariska S. AvatarMariska S.

Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 

Arjan L. AvatarArjan L.

hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 

Driek d. AvatarDriek d.

Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 

Nikita N. AvatarNikita N.

They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 

Deepak S. AvatarDeepak S.

Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 

Esmee M. AvatarEsmee M.

Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om... lees meer - 9/08/2021 

Mariana V. AvatarMariana V.

de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 

Heike V. AvatarHeike V.

fantastische ervaring 🪂, super om mee te maken onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. 😍🤩🔝 - 9/04/2021 

Patrick G. AvatarPatrick G.

Goede service, duidelijke uitleg/instructie! Geweldige ervaring - 9/04/2021 

Amber Z. AvatarAmber Z.

We hebben een ongelooflijk leuke tijd gehad met de rondvlucht! Je mag dan zelf ook even het Cessna vliegtuigje besturen. Hele mooie ervaring en zeker aan te raden! Roel, onze... lees meer - 9/03/2021 

Marco M. AvatarMarco M.

Geweldig ervaring gehad, wij bevelen het iedereen aan! - 9/03/2021 

Martine V. AvatarMartine V.

Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 

Martijn d. AvatarMartijn d.

Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021 

Samantha J. AvatarSamantha J.

Vandaag mijn eerste tandemsprong gemaakt. Heel fijn onthaal. Vriendelijke mensen en fijne instructies. Vooraf duidelijke uitleg.
Vanaf het eerste moment genóten!!! Een super gave ervaring. 🪂🤩👍🏼 - 8/23/2021 

Marcel V. AvatarMarcel V.

Geweldige ervaring. Goede instructeurs. Kan het iedereen aanbevelen. - 8/20/2021 

Melvin P. AvatarMelvin P.

Leuk en supervriendelijk onthaal,
chille sfeer en gewoon awsome!! 🙂
Veiligheid boven, we waren op 13 000ft klaar om te springen doch kregen toch geen GO wegens plotse wind en lage wolken....
lees meer - 8/19/2021 

Maurits v. AvatarMaurits v.

Super gaaf om te parachutespringen met deze mensen.
Professioneel en enthousiast om het voor iedereen leuk te maken. - 8/18/2021 

Kas J. AvatarKas J.

gewoon super vet. mijn 2 zoons hebben parachute gesprongen, ik ga de volgende keer ook. super aardige mensen daar - 8/17/2021 

Wilco B. AvatarWilco B.

leuk om te kijken. fijn terrasje. museum erbij - 8/16/2021 

Robert R. AvatarRobert R.

Super leuk om te mogen ervaren. - 8/11/2021 

Lidie V. AvatarLidie V.

Mijn dochter en ik hebben de meest geweldige ervaring ooit meegemaakt door bij jullie een spong van 13000 feet te maken. En ooh wat was het geweldig! Dank jullie wel... lees meer - 8/09/2021 

Patricia R. AvatarPatricia R.

Einfach ein Erlebnis was ich nie wieder vergessen werde ❤ es war einfach klasse genauso wie die Mitarbeiter die alle eine ganz Tolle und Großartige Arbeit machen, vielen vielen Dank 🪂👍😀 - 8/07/2021 

Peter H. AvatarPeter H.

na de cursus nog 4 extra static line sprongen bijgeboekt om mijn brevet te kunnen halen. geweldig goed begeleid door de jump masters die je steeds weer verbeterpunten aanreiken en... lees meer - 8/02/2021 

Peter B. AvatarPeter B.

super toffe ervaring .. petje af voor alle medewerkers, vriendelijk en passievol ! - 8/01/2021 

Ilse C. AvatarIlse C.

Wat een enorm gave ervaring!!! Iedereen helpt je super en ze zijn super lief😊 een ervaring om nooit te vergeten !!! Het parachute springen was fantastisch !!!

Bedankt toppers!!! - 7/30/2021 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Geweldige ervaring , aanrader ! - 7/29/2021 

Pieter D. AvatarPieter D.

Wat een vlucht! Supervette tandemsprong gedaan. Wat valt erover te zeggen. Echt heel gaaf! - 7/29/2021 

Danny D. AvatarDanny D.

cursus static line gedaan, 1,5 dag theorie(was n hoop) maar duidelijk uitgelegd door melvin en iwan.
gelukkig aan t eind van de 2de dag nog mijn eerste sprong kunnen maken, helaas...
lees meer - 7/27/2021 

Hannerieke D. AvatarHannerieke D.

Een geweldige middag gehad afgelopen donderdag!
Een onbeschrijflijke en onvergetelijke ervaring! Wat was dit enorm gaaf zeg. Je wordt goed op je gemak gesteld, alle vragen werden beantwoord en een...
lees meer - 7/25/2021 

Herjan v. AvatarHerjan v.

Super leuke dag gehad met @gabbertje Rups die zijn Static line sprong niet kon doen aan het einde van de cursus ivm het weer. Nu dubbel en dwars ingehaald met... lees meer - 7/22/2021 

Angelique K. AvatarAngelique K.

Alleen maar avontuurlijke, vakkundige en blije mensen die zorgen voor the experience of a lifetime - 7/20/2021 

Maraya L. AvatarMaraya L.

Super aardige instructeurs. Ze hebben goed voor onze zoon gezorgd tijdens de vlucht. Het was de “beste van dag van zijn leven” aldus Quinn. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! - 7/19/2021 

Jan S. AvatarJan S.

The weather didn't cooperate for a week but once it did... AMAZING! Staff is terrific and we had a terrific experience! Thank you Paracentrum Texel! - 7/18/2021 

Martha W. AvatarMartha W.

Fantastische beleving en superleuke mensen allemaal! Bedankt voor deze geweldige ervaring! 🤩♥️🪂
Liza en Martha. - 7/17/2021 

Rik V. AvatarRik V.

Schitterende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar - 7/17/2021 

Danique S. AvatarDanique S.

Gister op mijn verjaardag de sprong van mijn leven gemaakt. Heel gaaf! Super leuke, enthousiaste medewerkers. Echt een aanrader! Een tip voor Paracentrum Texel: op de site kan je wel... lees meer - 7/13/2021 

Koen B. AvatarKoen B.

De vrije val vanaf 13.000 voet?
gewoon beleven en een dag later zoek je wat een opleiding kost...
- 7/12/2021 

Moniek v. AvatarMoniek v.

Van te voren hadden we best last van zenuwen. Kay mijn zoon van 16 wist zijn mailadres niet meer en ik had geen idee hoe ik 't vliegtuig in moest... lees meer - 7/05/2021 

Thijmen K. AvatarThijmen K.

1 van me mooiste ervaringen tot nu toe bedankt voor deze mooie dag! 💪🏼 - 7/04/2021 

Centaine P. AvatarCentaine P.

3 juli zouden mijn man en ik samen een tandem sprong maken. Aangezien we een dag van te voren al op Texel waren dachten gaan alvast een kijkje nemen bij... lees meer - 7/04/2021 

Jess K. AvatarJess K.

Skydiving!

De eerste dag tijdens onze vakantie op Texel hadden we het over skydiven. Eigenlijk wisten we vanaf dat moment al dat we het gewoon moesten doen maar dit vonden...
lees meer - 6/25/2021 

Remco B. AvatarRemco B.

Leuke ongedwongen sfeer met zeer kundig personeel 👍 - 6/22/2021 

Joanne M. AvatarJoanne M.

goede informatie en begeleiding voor tandemsprong. Aardige skyline master. - 6/18/2021 

AdventureRini AvatarAdventureRini

Amazing experience as free fall has always been on my adventurous things to do list. The moment you experience while jumping out the place is extraordinary. I dived with... lees meer - 6/18/2021 

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Boda T. AvatarBoda T.

The club was very well organized, friendly staff, on time, nothing to complain about.

The scenery in the island was impressive, blue skies & sea, green island & very good planning...
lees meer - 6/07/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021 

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Krunal b. AvatarKrunal b.

The best place for skydiving!! Amazing crews had a great experience.
Initially they provided thumb drive with your video footage but they had stop it and started cloud link to download...
lees meer - 2/19/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020 

Rowan L. AvatarRowan L.

mooiste belevenis die er is.
wij zijn wezen skydriven.
mensen stellen je op je gemak.! - 8/13/2020 

Johnny L. AvatarJohnny L.

goede instructeurs en mega vette ervaring. zeker een aanrader. ook complimenten voor de cameramannen - 8/13/2020 

Rowan d. AvatarRowan d.

Duidelijk georganiseerd. Crew supervriendelijk. Tandeminstructeurs namen echt goed de tijd voor je en voelde goed de situatie aan, hoe je je voelde en wat ze moesten doen om het... lees meer - 8/12/2020 

Angelique B. AvatarAngelique B.

Mijn man en onze zoon hebben zondag hun eerste tandemsprong gemaakt. Zij vonden het een machtig mooie ervaring en ik denk dat er nog wel een keer gesprongen gaat worden.
Onze...
lees meer - 8/11/2020 

Jolanda Z. AvatarJolanda Z.

De eerste 2x ging het niet door vanwege het weer.
vandaag prachtig weer en eindelijk na lang wachten vandaag gesprong.
Vastgeketend aan Manu naar beneden ... zo GEWELDIG!!!
Veel leuker dan...
lees meer - 8/11/2020 

Patrick d. AvatarPatrick d.

Goede uitleg en waanzinnige ervaring om te doen. - 8/10/2020 

Alex G. AvatarAlex G.

Geweldig ervaring en zeer goede personeel. Zeker een aanrader ???? - 8/10/2020 

Alexander V. AvatarAlexander V.

waanzinnig goede ervaring gehad. super warm en welkom ontvangst en de begeleiding en informatievoorziening is top.
echte aanrader - 8/07/2020 

Anne V. AvatarAnne V.

wat een waanzinnige ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te springen!
vriendelijke mensen die jou ook een fantastische ervaring mee willen geven.
met goed overleg ook nog wat gespeeld met de...
lees meer - 8/07/2020 

Erika S. AvatarErika S.

Alles was 1 groot hoogtepunt, maar die vrije val.....heerlijk. Aardige en kundige mensen, hele mooie omgeving en neem er foto's en filmopnames bij, echt de moeite waard...en nog lekker lang nagenieten. - 8/06/2020 

Kevin A. AvatarKevin A.

Geweldige ervaring en super personeel, kom zeker nog een keer terug!? - 8/06/2020 

Nicolienne v. AvatarNicolienne v.

Chille plek, fijne sfeer! - 8/06/2020