reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

1529 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 976 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

fantastisch

Dit kreeg ik als verrassing van mijn gezin. een tandemsprong van 13.000 foot samen met mijn zoons in 1 woord geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Medemblik - 12/08/2022
10

Wat was het vet!! een must als je op texel bent

Met gezonde spanning mijn sprong van 13.000 feet gedaan . Wat was het vet!! De adrenaline die vrij komt tijdens de val en daarna het mooie uitzicht de stilte als je parachute geopend is . Ook mijn tandemmaster wat een coole gast !!! En wat een mooie beelden en foto's zijn er gemaakt . Een ervaring van mijn leven !!! Aanrader als je op texel bent
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarheeze - 12/08/2022
9

Fantastische ervaring

Dit was mijn eerste sprong. Het was ronduit fantastisch. Het moment dat je je realiseert dat je echt gaat springen (je bent aan de beurt) duurt gelukkig maar erg kort. En daarna is het een overweldigende ervaring, je zit ergens tussen 'hemel' en aarde. De vrije val is super, spannend en met hoge snelheid, en dan gaat de parachute uit en is het vervolgens helemaal rustig. Mooi uitzicht over Texel. En verder was alles goed geregeld, dit geldt voor zowel de aankomst (voldoende parkeerplaatsen) als de aanmelding (verliep vlot). Het wachten totdat je aan de beurt bent duurde even, maar dit kwam omdat er drie uur niet gesprongen werd (vanwege het weer).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 12/08/2022
9

GE-WEL-DIG !!!

Vetste ervaring ooit! Met gezonde zenuwen begonnen maar echt een superleuke instructeur die goed wist om je gerust te stellen en er een fantastische sprong van te maken ! Toen mijn voeten de grond aanraakte wilde ik alweer in het eerstvolgende vliegtuig stappen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 12/08/2022
10

GE WEL DIGE ervaring!!!!

Voor wie nog twijfels heeft, gewoon DOEN!!! GEWELDIGE ervaring bij Paracenter Texel. Vriendelijke en enthousiaste begeleiding. Misschien toch nog 'n keer cursus om zelf te springen, bedankt, TOP!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - 12/08/2022
9

Es war ein sehr tolles Erlebnis, aber die Wartezeit und die Kommunikation dazu ist ausbaufähig.

Es war ein sehr schönes Erlebnis, welches ich weiterempfehlen und selbe nochmal machen würde. Es wäre schöner gewesen wenn uns die Wartezeit gesagt worden wäre.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Braunschweig, DE - 12/08/2022
10

Helemaal te gek!!!

Het was super mooi!! Zal het zo weer doen maar dan alleen zei Mees (14 jaar)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koekange - 12/08/2022
10

Unbeschreiblich

Die grösste Sensation im Leben. Texel Paracentrum ist der beste Platz zum Parajump. Beste Aussicht, bestes Personal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nospelt - 11/08/2022
10

Unforgettable

Complete pleasure to experience this level of adrenaline storm! Professional attitude and excellent performance on the Paracentrum Texel 's side. I have already recommended the place and shared my feelings about the perfect challenge I had:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 11/08/2022
10

WHAUW

Het was fantastisch. Fijne instructrice en een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Staphorst - 11/08/2022
10

Geweldig

Was een gaven ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 11/08/2022
10

Echt een geweldige en bizarre ervaring

Gisteren parachute gesprongen met m’n vriendin en het was echt geweldig. Ik zou het iedereen aanraden. Wij hebben ook de film ontvangen van de sprong en het is allemaal echt heel erg leuk gedaan door Paracentrum Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 11/08/2022
10

Wat een super gave om nooit meer te vergeten ervaring.ing

Dit smaakt naar meer. Op een zonovergoten dag met strak blauwe hemel mij sprong van 13.000 ft gemaakt. Alles goed georganiseerd, van begin tot einde. I'll be back.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerlo - 11/08/2022
10

geweldig

vroeger static-line gesprongen nu wou ik ook de vrije val meemaken geweldig wat een mooi gevoel niet te beschrijven! Dank paracentrum texel en instructuurs dat jullie dit mogenlijk maakten. VEELDANK
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 11/08/2022
10

Fantastische beleving, iedere euro waard

Met zeer goed weer hebben we met zijn zessen de sprong gewaagd. De instructie was duidelijk, de instructeur vriendelijk. In het vliegtuig ontstaat een gezonde spanning maar gelukkig weet ik dat ik goed aan de instructeur vastzit. OP hoogte gekomen gaat het luik open en schuiven naar de opening. Het verlaten van het vliegtuig gaat eigenlijk zo snel dat ik het amper in de gaten heb. Dan de vrije val: hardstikke gaaf en even later alweer de remmende parachute. Wat een beleving en wat een mooi uitzicht. Zelf mogen sturen en de G-kracht ervaren. Te snel landen we (in vergelijking duurt paragliden veel langer). Nog vol adrealine zitten we even later aan een Texels: het lekkerste biertje van de vakantie! Doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 10/08/2022
10

Uitzinnig

Een professioneel team, leuke ontvangst, de grootste adrenaline kick ooit gok ik. Niet durven maar wel willen.. dus tandem-sprong! Je kan alleen weten hoe het is door het te doen! GEWELDIG EN ONVERGETELIJK!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 10/08/2022
9

Waanzinnig mooie ervaring!

Na een beetje gezonde spanning voor het eerst gesprongen vanaf 13.000 ft. Wat een waanzinnig mooie belevenis. Geweldig uitzicht en super vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anjum - 10/08/2022
8

Springen was mega gaaf!

Springen was mega gaaf. De professional die met mijn tandem sprong mee sprong checkte elke keer goed of alles goed vast zat en gaf duidelijk uitleg. Er waren een paar dingen die ik jammer vond. De standaard mails waren mega onduidelijk. Het leek wel door Google translate vertaald naar het Nederlands. Mijn vriend en ik snapte beide niet wat de bedoeling was. Ook kregen we de dag van te voren een mail met dat we waarschijnlijk lang moesten wachten vanwege drukte. We moesten ons om 09.40 melden, eerder mocht niet en waren op dit tijdstip dus nog lekker zomers gekleed want we hadden de verwachting lang te moeten wachten. Om 09.42 werden we al omgeroepen en was het haasten en rennen om om te kleden en op tijd klaar te zijn. De helft zijn we vergeten en we gingen gehaast het vliegtuig in, helemaal geen fijn gevoel. Tip voor het paracentrum: schrijf in de mail dat de kans aanwezig is dat je op tijd springt en dat je dus helemaal klaar moet staan vanaf de springtijd. Als laatste verbeterpunt had ik nog dat het jammer is dat de pakken niet meer gebruikt worden en dat dat er niet bij vernoemd werd. Ik had daardoor een lichte broek aan gedaan, deze is helemaal groen nu en hij is gescheurd. Sprong was verder prima hoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 10/08/2022
10

Geweldige belevenis

Het was een fantastische belevenis voor mijn zoon, vrouw en mijzelf. Super relaxed georganiseerd door het paracentrum texel. Top parachute springers waar je mee sprong. Ze lieten on veel zien en vertelde veel over wat je kon zien. Op het moment dat je uit het vliegtuig springt weet je niet wat je meemaakt, echt ongelofelijk zo’n vrije val van km. Best een adrenaline kik . Ook met de parachute uit is het geweldig, wat een mooi uitzicht. Geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 10/08/2022
10

Beter dan dit wordt het niet

Ik had spanning van te voren verwacht. Doordat ik lichte hoogtevrees heb. Maar uiteindelijk in het vliegtuig stappen. Geen enkel moment spanning alleen maar heel veel zin. De mensen waar je mee springt ook echt geweldige mensen. Dan gaat het Luik open en kan je springen. Op de rand zitten wat natuurlijk best onnatuurlijk is. Maar was echt geweldig. Wat een snelheid. Wat een kick. 1 woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 10/08/2022
10

Super toffe ervaring

Sprong van 13000ft gemaakt met camerabeelden en foto's. Dit is zeker voor iedereen aan te raden om dit ook te doen. Een ervaring om zeker nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg - 10/08/2022
10

Wat een geweldig gevoel om samen met mijn dochter van 7 een tandemsprong te maken!

Vanaf het moment van inschrijven bij van paracentrum Texel werden wij ontvangen met een grote glimlach. Voor mij en mijn dochter was het een fantastische belevenis, om samen een tandemsprong te maken . Voor mijn dochter was het de eerste keer . Hoe de jongens met haar omgevingen was super leuk om te zien. Dit alles hebben wij ook met film en foto vastgelegd. Wat hebben wij genoten en ook van het prachtige weer en uitzicht over Texel ! Jongens en Rob bedankt voor deze belevenis.! Wij komen ckers terug bij jullie ,want mijn dochter loopt nu rondt met een big smile van oor tot oor!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 10/08/2022
9

De kick is onbeschrijfelijk

De kick is onbeschrijfelijk. Eerste maal dat ik uit een vliegtuig sprong & voelde me zeer op m'n gemak. Zalig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Evergem - 10/08/2022
8

Een leuke en spectaculaire ervaring!!

Aardige mensen en goede service. Je hebt een fantastisch uitzicht over Texel! Vooral de vrije val is zeker de moeite waard om dit ook een keer te doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen - 09/08/2022
10

Was geweldig

Voor het eerst gesprongen. Lucas heeft mij goed geholpen. Tof om zelf de parachute te mogen bedienen. Een mooi landing,zonder pijntjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DRIEBERGEN-RIJSENBURG - 09/08/2022
10

Fantastische ervaring en goede (na)service

De ervaring opzich was natuurlijk fantastisch. Daarnaast ging het boeken heel eenvoudig, krijg ik snel reactie op vragen, waren het personeel en mijn instructeur erg vriendelijk en de beelden en foto's na de tijd van hoge kwaliteit. Ik ga zeker weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 09/08/2022
10

Een ervaring die smaakt naar meer!!!!!

Voor het eerst een tandemsprong gemaakt, Alles werd goed uitgelegd waar we daarna met de groep het vliegtuig in stapten. We gingen naar 3000 voet, best hoog met een super uitzicht. Vooral de vrije val van 1 minuut was echt gaaf, het gaat allemaal zo snel. Daarna zwierend naar beneden met de parachute. Het had voor mij nog wel langer mogen duren, dus kom zeker weer een keer terug. Dank jullie wel. Groetjes, Lydia
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 09/08/2022
10

Toppppppppppppppppppppppppppppp

Een super gave ervaring, nooit verwacht was best nerveus maar iedereen van de staff was super aardig en enthousiast en dat wij gefilmd zijn en het terug kunnen zien hoe gaaf het was een super mooie toevoeging van mijn bucketlist,graag tot de volgende keer Gr Bjorn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijnjewoude - 09/08/2022
10

Onvergetelijk

Het gevoel van skydiven is niet te omschrijven. Met een snelheid van 200 kilometer per uur suis je naar beneden, terwijl je het gevoel hebt dat je vliegt. De wind en het gevoel zijn zo overweldigend dat je amper beseft wat je overkomt. Fijn dus dat ik m'n sprong heb laten filmen, dan kan ik het nog eens rustig terugkijken. Vooraf was ik gespannen, maar als je eenmaal bent gesprongen ben je alleen maar aan het genieten. En als de parachute open is, kan je zelf sturen en ben ik door een wolk gevlogen. Een onvergetelijke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 09/08/2022
10

Een geweldige ervaring!!

Mijn eerste keer parachutespringen op Texel vanaf 13000 voet, een geweldige en unieke ervaring als je het mij vraagt. Voordat we afreisden naar Texel hebben we eerst gebeld met het paracentrum om te checken of het springen doorging (dit kan via een bandje, aanrader!). Vervolgens zijn wij naar Texel gereden, hebben wij ons gemeld en na een kleine twee uur wachten werden we in het springtuig geholpen. Kort daarna werden we naar het ophaalpunt op de landingsbaan gebracht, waar we de instructeurs tegenkwamen. Deze waren zeer professioneel en duidelijk. Na een korte briefing over hoe je je lichaam moest houden voor en tijdens de sprong was het tijd om op te stijgen. Ondertussen werden er volop foto's en filmpjes gemaakt. Op 13000 voet ging de deur open, en schoven we aan elkaar gekoppeld richting deur, en daar gingen we, razensnel naar beneden. De adredaline was duidelijk aanwezig, en na 1 minuut hoorde je boven je een geluid, en hing je aan de parachute. Toen je eenmaal aan de parachute hing, was het vooral leuk dat je een stukje mocht sturen, en ook het uitzicht is erg mooi! Na een kleine 10 minuten stonden we weer op de grond, kreeg ik een high five van mijn instructeur en namen we afscheid. Al met al een geweldige ervaring. Bart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 09/08/2022
10

Fantastische ervaring, om nooit te vergeten

Wat een geweldig avontuur. De instructeur was super vriendelijk en legde alles goed uit. Het springen was een belevenis om nooit te vergeten. Dit is een absolute aanrader. Het filmpje wat erna door mij is ontvangen overtrof mijn verwachtingen. Ik heb van de eerste tot het laatste moment genoten. Duizendmaal dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeze - 09/08/2022
10

Literally breathtaking!

An amazing experience! The instructors are super friendly and very competent. They clearly and safely guide you through the entire process, from preparation to landing. The only thing that you need to think about is to have fun and enjoy the amazing view!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 09/08/2022
8

Geweldige ervaring, ik zou het zo weer doen!

Wat een fantastische ervaring. Ik ben gegaan voor de extreme tandemsprong en die was het geld meer dan waard! De zorg en begeleiding waren heel goed geregeld en de instructeurs waren erg vriendelijk. Tijdens het opstijgen wezen ze je bijvoorbeeld op alle mooie plekken die vanuit de lucht goed te zien waren, en zodra de chute open was, maakten ze ook gezellig een praatje terwijl je van het uitzicht genoot. Als je wilt, kun je zelf de chute besturen, en dat zou ik ook zeker aanraden! Een klein minpuntje was de lange wachttijd tot we eindelijk onze sprong konden maken. Daar zou ik zeker rekening mee houden als je zelf gaat springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 09/08/2022
5

De sprong is super!

Ik vind het paracentrum slecht omgaan met het kortingenbeleid. Als je eenmaal een ticket hebt gekocht, kun je de korting niet meer terughalen. Slechte service dit ! Scheelt voor drie tickets toch 225€..

Reactie van het bedrijf

Ha Eva, fijn dat je een super sprong bij ons hebt gemaakt! Helaas zijn onze regels met betrekking tot kortingen zowel super duidelijk als super strikt. Tijdens het boekingsproces moet je bijvoorbeeld expliciet aanvinken dat je begrijpt, en akkoord gaat met, het gegeven dat we ná het maken van een boeking geen kortingen meer toekennen. Het kan dus niet zo zijn dat onze strenge kortingen policy een verassing voor je geweest is. Je kunt namelijk in ons boekingssysteem ook alleen maar een succesvolle boeking maken als je met deze voorwaarde akkoord gaat. Natuurlijk begrijpen we goed dat het vervelend is dat we geen uitzondering voor je hebben willen maken. Maar we vinden het belangrijk dat de regels voor iedereen gelijk worden toegepast, hoe graag we je ook tegemoet hadden willen komen. We hopen natuurlijk dat uiteindelijk alleen de herinnering aan de mooie sprong en ervaring blijft hangen!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 09/08/2022
10

Fantastisch!!!

Voor mijn 40ste verjaardag heb ik deze sprong gekregen van familie en vrienden geregeld door mijn vriend. Deze ervaring vergeet ik voor mijn leven niet weer. Wat een een fantastisch ervaring was dit... Ik weet ook zeker dat ik het nog een x weer ga doen. Ook alle lof voor de parachutiste en cameraspringer die stelde je echt op je gerust.... Nogmaals niet alleen ik heb genoten van deze geweldige dag ook mijn familie met mij mee was deze hebben zich ook geen moment verveelt en hadden ook de dag van hun leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ten Post - 09/08/2022
9

Een geweldige eerste skydive

Ontvangst en uitleg was duidelijk. Ik had verwacht dat we lang moesten wachten voordat we gingen, maar we waren zo aan de beurt! Het personeel was allemaal erg aardig en zorgde ervoor dat we een geweldige ervaring zouden hebben. Ik heb er zeker van genoten! En ook het uitzicht was adembenemend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 09/08/2022
9

Super ervaring om nooit te vergeten!

Mijn eerste duosprong bij Paracentrum Texel was geweldig. Zelf geboekt om 10:20 en zou dit in het vervolg wel eerder plannen door het lange wachten achteraf. De sprong zelf was van tevoren goed uitgelegd en 13.000ft is echt een aanrader voor een betere ervaring van de vrije val. Instructeur sprak wel helaas alleen Engels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 09/08/2022
10

Onwijs gaaf!

Alles goed georganiseerd, m’n zoon van 11 was in een andere groep geplaatst dat werd veranderd toen we er om hadden gevraagd. Toen we eenmaal aan de beurt waren werden we in ons harnas gehesen. Kregen we de uitleg. Je moest erg goed luisteren, de jonge dame had niet een erg duidelijke stem. Verder was alles heel duidelijk en super gave ervaring! M’n zoon vond het een gave en toffe ervaring. En ik snap niet waarom ik 18jaar had gewacht om weer te springen! Dit is zo gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 09/08/2022
10

geweldig!

wat een geweldig leuke ervaring! het moment dat je op het vliegveld aankomt word je verwelkomt door de baliemedewerkers die je enthousiast vertellen hoe gaaf het wel niet is! ik had ervoor gekozen om de sprong te laten filmen en wat is dat filmpje vet geworden!! (volgensmij heete ze Annelies) hele enthousiaste vrouw met passie voor haar werk! dat geld ook voor de instructeur waarvan ik de naam vergeten ben ( man met wat langer haar). die alles perfect aan het uitleggen was en heerlijk rustig was! kortom een geweldige ervaring met top personeel! zou het zo nog eens doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 09/08/2022
10

Waanzinnig!

Lucas (Braziliaanse instructeur) zorgde ervoor dat het een unieke ervaring werd. Zijn rust die hij uitstraalde en hoe hij op mij inpraatte maakte het dat ik van iedere minuut genoot. Dit was zó ontzettend gaaf. Eenmaal op de grond wilde ik direct nog een keer. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 09/08/2022
6

Het was ongelooflijk gaaf, alleen we moesten zo zo lang wachten.

Wij hadden de sprong rond 1240 uur. Toen we een uurtje te vroeg aankwamen zagen we al dat het ontzettend druk was met toeschouwers en mensen die gingen skydiven. Uur later terug gekomen en ingecheckt. Toen kregen we te horen dat de wachttijd 1.5 tot 2 uur was. Uiteindelijk werden we half 3 omgeroepen en 3 uur zaten we in het vliegtuig. Het was een ontzettend gaven ervaring, maar het lange wachten was echt niet fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 09/08/2022
10

Once in a lifetime experience but twice is also nice….

Na 2x vergeefs (vanwege het weer) afgereisd te zijn was het nu, 8 augustus, echt zover… een prachtige dag, een gezellige sfeer, heerlijk genoten op de strandstoeltjes van alle belevenissen van de mensen om ons heen. Alleen maar big smiles die terug komen lopen. Hondje mee, ook ideaal… 2 uur wachttijd was totaal geen straf… en dan ben je aan de beurt en dan ga je een belevenis aan die in totaal nog geen half uur duurt, maar in mijn beleving ben ik ontzettend lang weggeweest en minstens een half uur genoten in de lucht met een ontzettend gezellige instructeur die mij alles uitlegde, dat was erg leuk en prettig. Ik mocht zelfs sturen en dat had ik niet verwacht…. Al met al een geweldige dag die zelfs voor mijn vrouw die beneden stond te wachten een super ervaring was. Alles keurig geregeld… bedankt dat ik het van mijn bucketlist kan afstrepen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harlingen - 09/08/2022
10

Helemaal in de wolken van start tot landing

Onlangs een tandem sprong gemaakt en deze geweldige ervaring heeft alle verwachtingen overtroffen. Jaarlijks komen we terug op Texel en dit jaar de sprong gewaagd. Al voor dat je het vliegtuig in gaat kun je je op het terrein prima vermaken ook de kinderen vonden het geweldig dat ze van zo dichtbij vliegtuigen hebben kunnen zien opstijgen en landen. Vanaf het moment dat je het vliegtuig in stapt om te stijgen naar 4km hoogte is het enkel genieten van het prachtige uitzicht, de kick van da val en het bungelen aan een parachute zeker de moeite waard en kom zeker nog een keer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout (gld) - 09/08/2022
10

Het skydiven was de coolste ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt

Het personeel was erg vriendelijk en alles werd zorgvuldig nagelopen kortom ik heb een super ervaring opgedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urk - 08/08/2022
10

Helemaal te gek

Ik was gespannen en tikkeltje bang. Instructeur was super aardig ( Portugees man) Maar wat gaaf , volgende keer neem ik me moeder mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 08/08/2022
10

Geweldig!

Met het hele gezin uit een vliegtuig springen is een geweldige ervaring! Mooi weer, duidelijke uitleg en een parachutist (tandemsprong) die het geweldig goed deed! Fantastisch!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 08/08/2022
10

Boven in de wolken hebben we onze vriendschap gevierd!

Wat een geweldige ervaring. Adrenaline, vrijheid, leven! Prachtig weer en een goede leuke instructeur. Vanaf ons derde jaar zijn we vriendinnen. Samen veel meegemaakt en beleefd. Dit weekend beleefde onze vriendschap een waar "hoogte"punt. We vierden onze vriendschap hoog in de wolken. Wat een belevenis. Een ervaring voor het leven. Dank jullie wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beusichem - 08/08/2022
10

Super gaaf mega te gek.

Super gaaf en echt wel mega te gek! Ik zou het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 08/08/2022
10

Ik vond het hartstikke mooi

Ik vond het mooi om parachute te springen vanaf een mooie hoogte de cameraman heeft me ook goed geholpen en mooie foto’s en video’s gemaakt tijdens het springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 08/08/2022
10

Ik wil nog een keer!

Geweldige locatie, geweldige ervaring, geweldige sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heino - 08/08/2022
10

Wie A zegt moet ook .... kak

Ik ook met mijn grootte mond. Maarja dan gaan we nu ook maar. Eenmaal aangekomen op het terrein even inchecken, even wachten en voor je weet word je in een veiligheidsding gestrapt. We lopen richting het vliegtuig (wat zij de taxi noemen) en in mijn hoofd denk ik "ik kan stoppen". We kruipen vervolgens in het vliegtuig met meer man dan ik dacht dat in zo'n klein vliegtuigje kan gepropt worden. Iedereen heeft er zin in, ze geven elkaar een fistbumb en ik denk alleen maar. "Kak, ga ik dit echt doen. Ik kan nog altijd nee zeggen." Eenmaal op hoogte gaan ze een voor een naar buiten. Ik had het geluk dat ik als bijna laatste mocht. Zodat de spanning hoog zat. We kruipen naar voren en opnieuw denk ik. "Ik kan nog nee zeggen." Mijn benen steken uit het vliegtuig en Ik leg mijn hoofd naar achter. En we gingen. HOLY ... shit Hoe vet is dit. Mijn angst verdwijnt en adrenaline giert door mijn aderen. Maakte ik mij hier druk om? Dit is geweldig. De wind langs mijn oren en heel texel onder me. En net voor dat ik goed en wel realiseer hoe (opnieuw) vet dit is. Gaat de parachute open en geniet ik van het prachtige uitzicht. Van Denhelder tot Vlieland. Wauw wat is dit prachtig. Daarna mocht ik zelfs even sturen en met pure genot nam ik het beeld in me op. Even later neemt hij het stuur weer over en we maken ons klaar voor de landing. Wanneer ik thuis op de bank plof, land ik harder dan tijdens deze vlucht. Ik bedank mijn springer voor een geweldige vlucht. Mijn lichaam is nog vol in allerlei adrenaline en plezier en energie. Ik loop terug naar mijn vrouw die alleen maar zegt "ohh wat ben ik blij dat je weer op de grond bent". waarop mijn vrienden vragen "en? Zou je dit nog een keer doen?" Er komt een glimlach op mijn gezicht en ik denk alleen maar JA! Zeker wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Someren - 08/08/2022
10

Nog een keer, nog een keer!

Van A tot Z geweldig; enthousiaste medewerkers en een ervaring om nooit te vergeten. Ik zou het zeker nog een keer doen. Of twee, of drie...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 08/08/2022
10

100% DOEN zo gaaffffff

Het mooiste kado die je jezelf kan geven. TOP team Super mooie reis met jezelf.. 1 groot avontuur Sprong in het diepe Smaakt naar meer . XOXO
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 07/08/2022
10

Dit was de meest extreme ervaring van mijn leven wouw!!!

Bij aankomst werden we leuk verwelkomt door de 2 heren achter de balie daarna mochten we naar de incheck. Spulletjes in het klusje gestopt nog even genoten van de andere mensen die aan het springen waren. En toen mochten wij int tuigje en daar kwam de kraakheldere uitleg. Toen met de parachutisten naar het vliegtuig waar we nogmaals onze uitleg kregen en je een babbeltje kon maken met je buddy. Super leuke gasten stuk voor stuk. Toen de lucht in en daar ging het luikje open op 13000 voet eerst 3 enkele springers en toen mocht ik. Wouw wat was dit GEWELDIG wat een ervaring en 0 angst terwijl ik normaal niet zoon held ben nog een stuk zelf de parachute mogen besturen en na een soepele landing en een vreugde sprong zowat terug naar 13000 voet was hier mijn avontuur afgelopen PARACENTER TEXEL BEDANKT WAT EEN BELEVING!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 07/08/2022
10

Fantastisch

Samen met mijn man en dochter een tandemsprong gedaan. Wat fantastisch, natuurlijk de nodige spanning, maar de instructeurs leggen alles goed uit en stellen je gerust. Al met al een aanrader, zeker met een cameraspringer erbij, zodat we nu nog kunnen nagenieten van de mooie beelden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tubbergen - 07/08/2022
10

Perfect!

Everything was perfect!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 07/08/2022
7

Overweldigend!

Geweldige ervaring dankzij Ricardo uit Portugal, wat een leuke kerel is dat! Geweldig filmpje ook! Ik zou hiervoor zeker 5 sterren geven! Helaas waardeer ik minder omdat onze sprong 2x werd gecanseld door weersomstandigheden en onze vriend daardoor niet meer kon meespringen omdat hij alweer zijn vakantie erop had zitten. Geld terug was niet mogelijk en moesten het maar met een voucher doen, ik vind het belachelijk dat wanneer door Paracentrum Texel steeds word gecanseld je je geld niet terug kan krijgen, alsof we elk jaar op Texel komen. Oh ja mocht ook springen vanaf Vlieland of Zeeland, op 3 uur rijden vanaf ons huis, geen goede optie dus. Volgens mij is het ook in strijd met de wet mensen te laten tekenen voor geen geld terug. Zou mooi zijn als ik met mijn bedrijf al mijn klanten laat tekenen dat ik wellicht niet kom opdagen voor het werk maar dat de klant wel moet betalen. Vreemde manier van zaken doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerkerveen - 07/08/2022
10

Machtig.

Mooier dan ik mij heb kunnen voorstellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anjum - 07/08/2022
10

Superrrrrrr gaaaaffff

Daniël de instructeur heeft mij geïnspireerd om heel goed na te denken over een cursus. Het lijkt me erg gaaf om dit vaker te doen en misschien wel zelfstandig ooit eens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 07/08/2022
8

Super

Gezonde spanning en zeer vriendelijk ontvangen goede uit leg en dan het Vliegtuig in dit is echt te gek de sprong dat gaat zo mooi en dan het uitzicht van het eiland prachtig je mag zelf sturen echt een belevenis bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilnis - 07/08/2022
10

Fantastisch

Een fantadtische sprong gemaakt. Goed geregeld van begin te eind!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosternijkerk - 07/08/2022
8

Geweldig

Wat een mooie ervaring, zo bijzonder om uit een vliegtuig te springen , en de vrije val mocht van mij nog wel veel langer duren zo fantastisch!! Daarna genieten van het prachtige uitzicht en het geweldige gevoel om vrij te zweven in de lucht als een vogel….. Ik had het voor geen goud willen missen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 06/08/2022
10

Wauwwwwww

Mooiste wat ik ooit heb gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘s-Hertogenbosch - 06/08/2022
10

Een ervaring die ik niet had willen missen.

Na een uitgestelde vlucht vanwege te veel regen. Konden we op een zon overgoten dag springen. Zeer gastvrij ontvangen. Gezellige en vriendelijke en duidelijke instructeurs. Met vliegtuig naar boven genieten van het uitzicht. En toen de ervaring van het springen, de vrijeval, en het hangen aan een parachute, zelf een tijdje mogen sturen/bedienen. Wat een ervaring om nooit te vergeten. Ik weet zeker dat ik het nog een keer wil doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 06/08/2022
10

Waanzinnig

Voor de tweede keer een sprong gemaakt bij paracentrum Texel! Opnieuw super gaaf! Zou het zo weer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 06/08/2022
10

Ontzettend gaaf

De combinatie van de mensen, de vlucht, het uitzicht en de sprong maakte het een top dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 06/08/2022
10

Magisch!

Magisch! Wat een onvergetelijke ervaring, mijn eerste gevoel.. ‘ik wil nog een keer’. Relaxte sfeer bij het Paracentrum, zeer vriendelijke medewerkers, duidelijke instructies en top instructeur. Luik open en gaan! Zo vrij als een vogel! Dit pakt niemand mij meer af’
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 06/08/2022
10

Super ervaring.

Je wordt super goed en rustig door je avontuur begeleid. Wij zeggen top. Was echt een fantastische ervaring. Dank dank @ paracentrumtexel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 06/08/2022
10

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring. 13.000ft, 60sec vrije val, 200kmh. Mocht je nog twijfelen... niet doen, gewoon gaan. Ik had John die met mij sprong. Wat een aardige vent. Stelt je gerust en laat je ook sturen mocht je dat willen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 06/08/2022
9

Gaaf

Het was geweldig! We konden veel zien en in het vliegtuig werd ook verteld over de omgeving. Bij mij was dat in het Engels, gelukkig begrijp ik Engels, maar ik snap dat dat voor anderen eventueel wat lastiger kan zijn. Twijfel? Gewoon doen! En als je dan gaat, kies voor de 13000 feet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wekerom - 06/08/2022
10

Onvergetelijke adrenaline kick

Parachute springen was geweldig! De briefing was duidelijk en de tandembuddy vriendelijk en professioneel. De sprong was ongelofelijk vet! Zeker nog eens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 05/08/2022
10

Halleluuujaaaaah

Wat heb ik toch weer genoten van een nieuwe sprong bij jullie! De 2 e x voor mij en zeker niet de laatste. Jullie zien me volgend jaar weer!! :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 05/08/2022
10

Dit moet je gewoon gedaan hebben

Wat een ervaring! Niet alleen uitdagend en een enorme adrenaline. Maar het uitzicht is geweldig. De instructeur die ik had was super lief en er is een super gave video gemaakt! Ben nu al m'n vrienden aan het overhalen om ook te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 05/08/2022
10

Wat ben ik blij dat ik dit met papa heb mogen doen!

Ik kreeg voordat we op vakantie gingen te horen of ik mee wou skydiven. Ik zei natuurlijk ja en toen kon ik niet meer wachten!! Toen het eenmaal de dag van het springen was vond ik het heel spannend en was ik aan het trillen. Toen kregen we alles uitgelegd en gingen we het vliegtuig in. Toen zakte de spanning redelijk weg. Toen de deur eenmaal open ging en wij mochten springen, vond ik het ineens weer heel spannend. Maar dat komt door het idee dat je zo ver naar beneden gaat vallen. Maar toen we eenmaal gingen, gingen we!! Het was geweldig en toen de parachute uitging hebben we ook allemaal trucjes gedaan en mocht ik gewoon sturen!! Ik heb het super leuk gehad en zou het zo weer doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wagenberg, NB - 05/08/2022
10

Geweldig!!

Een ervaring die ik nooit meer ga vergeten! Alles was goed geregeld en het verliep allemaal als een geoliede machine. Je hoeft je nergens zorgen om te maken. Alleen niet vergeten te genieten!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooglanderveen - 05/08/2022
10

Onvergetelijk!

Fantastische ervaring om nooit te vergeten! Geweldig!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekel - 05/08/2022
10

Waanzinnig, zeer ontspannen en deskundige begeleiding

De instructeurs waren grappig, ontspannen en hebben er echt n mooie ervaring van gemaakt. De omgeving, de sfeer en de mensen op t terrein stralen uit dat ze weten wat ze doen en plezier hebben in wat ze doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitgeest - 05/08/2022
10

Fantastische ervaring onder goede begeleiding

Zelfs op een dag waarop de instructeur aan de lopende band springt, heb ik de sprong van mijn leven gemaakt door hoe hij me heeft begeleid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 05/08/2022
8

Supermooie ervaring, goed georganiseerd!

Het was heel cool en leuk. Alles werd goed uitgelegd, we hoefden niet lang te wachten en de sprong zelf was supergaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 05/08/2022
10

Great Experience!

My son made his 1st skydive with 12! He is flashed, happy and want‘s more;-) Thank you for bringing him back safely and made him smilie the whole last day!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bedburg - 05/08/2022
10

Een top ervaring die je zeker eens moet hebben ervaren.

Overweldigend om circa 60 seconden een vrije val te maken met 200km per uur. Dan gaat de parachute open en is het enorm genieten van de rust en de omgeving. Martin, de instructeur, heeft er een prachtige ervaring van gemaakt voor mij. Ik mocht zelfs de parachute besturen. Beelden en film werden gemaakt met de handcam, super mooi om later terug te kijken. Ik heb er enorm van genoten, wie weet tot nog eens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lopik - 04/08/2022
10

Geweldig!

Echt een supertoffe ervaring, zeker een aanrader om een keer te doen. De instructeur was ook echt super vriendelijk en top om mee te springen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boskoop - 04/08/2022
10

Belevenis van mijn leven

Mijn allereerste tandemsprong gemaakt, wat een geweldige ervaring was dat. Prima instructies en gezellige mensen die de sprong en/of filmopnamens met je deden. Ondanks de drukte die dag verliep alles soepel en redelijk snel. Ik vond het een geweldige belevenis, en zal zeker nog een keer een tandemsprong gaan maken. Dankjewel paracentrum texel voor deze super mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 04/08/2022
10

Doodeng, super mooi en ook nog heel gezellig

Het is zo knap hoe je zo snel op je gemak wordt gesteld. Je vergeet wat je gaat doen (namelijk jezelf van grote hoogte uit een vliegtuig laten vallen) doordat de aandacht wordt gevestigd op wat je allemaal ziet vanuit het vliegtuigje en hoe mooi het is. Zelfs tijdens de vrije val werd er vrolijk gelachen door mijn cameraman, waar ik ook weer heel vrolijk van werd. En tijdens het afdalen onder de parachute was het zo gezellig en grappig en werd er zoveel rekening gehouden met wat ik aankon en leuk vond. Ik vond deze tweede sprong weer een geweldige ervaring en denk er zelfs over om volgend jaar een opleiding voor solo springen bij ze te gaan doen. Allemaal zulke leuke mensen, professioneel en heel vriendelijk en ontspannen. En Texel is natuurlijk een schitterende plek om boven te hangen in de lucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 04/08/2022
10

Alles Super!

Alles sehr gut und professionell durchgeführt. Kann ich nur weiterempfehlen! TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtenfels - 03/08/2022
10

Een ervaring rijker m van je bucket list af te strepen.

De vrije val geeft echt een adrenaline boost en bij het zweven daarna heb je een prachtig uitzicht. Het is een ervaring die ik niet snel ga vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 02/08/2022
8

Lang wachten, maar erg fijne ervaring

Ik had het geluk om een tandem parachute sprong te maken bij prachtig helder en zonnig weer. Het is wel erg lang wachten (ruim 2 uur) nadat je op het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Erg fijne begeleider die heel relaxed was en er een mooi filmpje van heeft gemaakt ter herinnering. Zou het zeker nog eens doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 02/08/2022
10

Geweldige, fantastische ongelofelijke ervaring gehad!

Het begint al als je aan komt lopen richting t veld waar alle mensen lekker in t zonnetje staan of in t gras liggen. Natuurlijk met de neus omhoog! Dus dat deed ik ook. Komen er al meteen parachutisten omlaag gevallen. Hoe vet is dat, dat ga ik dadelijk ook doen!!!! 12 uur, melden. We moeten even wachten en ineens staan we op t bord en worden we op geroepen en moeten we ons harnas aan en krijgen we uitleg over t hoe en wat als we boven zijn. Als een banaan moet ik springen. Oke. We lopen met onze “springbuddys” naar t vliegtuig, stappen in en voor we t weten zitten we in de lucht en komt t moment dat de deur open gaat. De mensen voor mij schuiven naar voren en wij ook. Ik hang mn benen naar buiten en wordt een banaan. Mijn buddy schuift ons over de rand en we vallen. Ik krijg een tikje op mn schouders, oja ik mag mijn armen spreiden en vliegen. Geweldig, wat vet! Opeens een ruk en we zweven op de wind. Mijn buddy verteld me nog even wat ik moet doen bij de landing en dan gaat ze me vertellen over wat we allemaal zien. Ik mag zelfs even sturen!! Hoe vet is dat! Maar dan is die super ervaring bijna ten einde en trek ik mn benen op zoals afgesproken en landt ik veilig op mijn billen. Wauw wauw echt, wat geweldig! Ik weet nog niet of dit mijn láátste keer was…. Ik wilde t in een paar zinnen vertellen maar dat is me niet gelukt, sorry.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek en Donk - 02/08/2022
8

Geweldig!

Heel spannend, goede begeleiding. Wel hebben wij een aantal uur moeten wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den helder - 02/08/2022
6

Briefing mocht wel beter! Maar wel superleuke ervaring

We mochten als eerste de lucht in & springen, mega gaaf. De briefing was super kort 3 minuten en vertelde ons niks over oren klaren en de klap die je daarna kan krijgen. We besefte ons niet echt om er ook naar te vragen, alleen achteraf hadden we dit graag willen vragen want ik zelf kreeg een “harde opening” en mijn vriend verstaat mij en andere mensen om zich heen erg slecht. De harde opening van de parachute deed mega pijn en ben daarna naar het ziekenhuis gegaan om fotos te laten maken. Gelukkig niks gebroken maar wel erg gekneusd. Voorlopig even niet veel doen en goed laten herstellen. De man vertelde dat zon harde opening 1 op de 500 sprongen kan gebeuren. De ervaring was mega gaaf maar sommige dingen had ik me wel op voor willen bereiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Giessenburg - 02/08/2022
6

Wachttijd te lang!

Fantastisch sprong gemaakt van 13000 voet. Wachttijd is echt belachelijk, als je een afspraak hebt om 12.40 en de sprong pas om 15.00 maakt duurt te lang. Alles lijkt goed georganiseerd en gepland behalve de wacht tijd van jullie gasten, hier is winst te behalen want het is verder een top ervaring

Reactie van het bedrijf

Ha T, fijn dat je een fantastische sprong bij ons hebt gemaakt! De wachttijd kan soms lang zijn, daar wordt iedereen bij het maken van een boeking ook duidelijk op gewezen. Sterker nog, voordat je bij ons een boeking kunt maken moet je expliciet aanvinken dat je begrijpt, en daar mee akkoord gaat, dat je wel 4 uur bij ons kunt verblijven. Dit wordt in je boekingsbevestiging ook nog een keertje herhaald. Als de wachttijd dan lang uitpakt zou dat dus geen verassing mogen zijn. Gelukkig komt zo'n lange wachttijd niet zo vaak voor. Bovendien kun je in overleg met de planners het terrein verlaten en tot je springtijdstip het eiland ontdekken. Hopelijk zien we je snel nog een keer om Texel van haar mooiste kant te laten zien!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZEEWOLDE - 02/08/2022
10

Fantastisch

Met mijn dochter van 13 gesprongen, god was was ik bang maar zeker voor herhaling vatbaar. We komen zeker nog n keer springen wat n belevenis. Leon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 02/08/2022
9

Topervaring

Goede uitleg, mooie sprong en een geweldige ervaring op Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 02/08/2022
8

Het was een super ervaring.

Goed ontvangen en duidelijke informatie gekregen. De vlucht en sprong was een hele mooie ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek van Holland - 02/08/2022
10

GEWELDIG

Ik was erg zenuwachtig. Ik checkte in en jullie stelde me op me gemak. Ik dacht dat ik nog wel een tijdje moest wachten maar zodra ik binnen liep werd mijn naam al omgeroepen. Eenmaal in het vliegtuig liep men spanning nog meer op maar de instructeur stelde me gerust. Goede uitleg gekregen. Het springen ging heel snel. En wat was het gaaf! Ik zei eerst 1 keer nooit weer maar ik zou het zo weer doen. Jullie doen top werk! Vanuit mij een cijfer 10! Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 02/08/2022
10

Ik kon alleen maar schreeuwen en lachen, fantastisch!

Wow. Wát een ervaring. Ik ben al de hele dag de sprong in m'n hoofd aan het herhalen. "Ben je er klaar voor Chantal?" vroeg mijn tandemmaat Daniel. Ik dacht alleen maar: ja man, let's go. Ik ben er klaar voor! Een vlucht van 10 minuutjes, nog steeds geen spanning. Duidelijke instructies gehad, goed aangekoppeld en klaar voor de val. En wat een val! En een uitzicht, niet normaal. Het ging ontzettend snel voorbij, had wel 3 minuten die vrije val willen vallen. Zodra de parachute open gaat is het stil en sereen zegt men dan. Nou ik kon alleen maar schreeuwen en lachen, en nog nu ik dit aan het typen ben, het was ZO geweldig! Van start tot finish genoten, iedereen moet dit 1x in z'n leven minstens hebben gedaan. Dank voor deze prachtige ervaring, ik kom sowieso nog een keer terug!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 02/08/2022
10

Mega vet!

Zo gaaf was dit, echt niet normaal veel genoten van alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lemmer - 02/08/2022
10

Mega!

Das Team vom Paracentrum ist sehr professionell und man fühlt sich sicher aufgehoben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Unna - 02/08/2022
10

Geweldig, wat een goede begeleiding.

Samen met mijn zoon een sprong gemaakt. Ze hebben ons super goed begeleid en super mooie beelden gemaakt. Echt klasse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 01/08/2022
10

Super, goede ontvangst en uitleg, geweldige ervaring en begeleiding.

Een top beleving, 1 maal in je leven dit zelf moeten ervaren. @ Anouk: bedankt voor je uitleg en geweldige beelden van deze tandemsprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchterveld - 01/08/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Barbara S. AvatarBarbara S.

Wat een lieverd die de uitleg en het vliegen voor ons deed. (Roel, nogmaals bedankt!)
instructeur had meteen in de gaten dat ik het toch wel spannend vond en vroeg bij...
lees meer - 8/11/2022 

Samantha v. AvatarSamantha v.

zaterdag 6 augustus onze dochter een mooie sprong gewaagd van 1300ft.
wat een geweldige ervaring, ze vond het wat spannend maar door de geweldige begeleiding en cameravrouw heeft ze een mooie...
lees meer - 8/11/2022 

Lisette V. AvatarLisette V.

1 augustus de sprong van mijn leven gemaakt! En gelijk 13000ft! In 1 woord geweldig!
Personeel is heel relaxed. Ze leggen alles goed uit. Als je naar texel gaat is...
lees meer - 8/05/2022 

Claudia S. AvatarClaudia S.

Thank you for bringing back my 12 year old son safely and made him smile the whole last day!
It was the greatest experience ever for him♥️🪂 - 8/05/2022 

Nancy R. AvatarNancy R.

Wat een ervaring was dit voor ons 8-jarige meisje ! Een echte durfal is May !
Bedankt voor deze gave herinnering ❤️ - 8/04/2022 

Dominique v. AvatarDominique v.

super gave ervaring, snel een volgende sprong inplannen ! - 8/04/2022 

Angelique M. AvatarAngelique M.

Super ervaring!!! 🤩🤩 Echt een aanrader en wat een prachtige locatie boven Texel. Complimenten voor al het vriendelijke personeel die je zo op je gemak stellen. Echt onbeschrijfelijk 🪂🪂
Ga...
lees meer - 8/03/2022 

Marije t. AvatarMarije t.

Geweldige ervaring! Top locatie! Super uitzicht! Vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!!! - 8/01/2022 

Nory K. AvatarNory K.

Wat een fantastische ervaring… vanaf 9000ft springen met ons gezin. De begeleiding was super professioneel. Zonder zorgen ons lot in jullie handen gelegd! - 7/31/2022 

Peter J. AvatarPeter J.

Top dag gehad! Mooi weer! Vriendelijke mensen. Goede duidelijke uitleg gehad en ook nog de waaghals uitgehaald. Samen met de instructeur loopings gedaan.

Ik heb genoten. En mijn kinderen (nu 13,...
lees meer - 7/31/2022 

Davinia H. AvatarDavinia H.

geweldige ervaring heel lief en vriendelijk personeel zeker een aanrader🪂 - 7/29/2022 

Jay P. AvatarJay P.

Awesome experience, friendly staff. Very busy but quickly dealt with. Amazing! Would do it again for sure. - 7/28/2022 

Ísmi J. AvatarÍsmi J.

Goede begeleiding en uitleg. Mooie video en foto's gemaakt. Dit kun je kun je bij boeken. prachtige locatie om parachute te springen!! Echt een aanrader!! - 7/28/2022 

Ellen J. AvatarEllen J.

Geweldige ervaring, wauw wat super en een hele fijne instructrice, echt een aanrader! - 7/23/2022 

Werner Z. AvatarWerner Z.

Goed georganiseerd en geweldige ervaring samen met twee van mijn puberkinderen! Fantastisch met alle foto’s en filmpjes die je al na paar uur ontvangt om het te herbeleven! - 7/20/2022 

Bianca v. AvatarBianca v.

geweldige ervaring! geweldige instructeur🪂❤️ wauw,wat een sprong🤪 - 7/18/2022 

Nikki W. AvatarNikki W.

Super geregeld allemaal, en met leuke instructeurs wordt je het vliegtuig uit gegooid. Wat een top ervaring! - 7/11/2022 

Inge v. AvatarInge v.

Wat een geweldige ervaring! en super begeleiding! - 7/10/2022 

Patricia H. AvatarPatricia H.

Als je wil skydiven, dan ben je hier op de goede plek! Dit was een onvergetelijke ervaring, een sprong in het diepe. Maar wauw geen woorden voor. Ik wou deze... lees meer - 7/06/2022 

Wendy B. AvatarWendy B.

alles goed geregeld en super personeel. - 6/26/2022 

Dani L. AvatarDani L.

Tandem from 14,000 today for my 50th birthday .
Was absolutely amazing!
Great instructor and Team!
For sure going again!
Only thing , still waiting for the footage from my live cam that I...
lees meer - 6/23/2022 

Tineke D. AvatarTineke D.

Gister een enorm mooie ervaring gehad! wat een fijne instructeurs. zo rustig, zo veilig! machtig mooie sprong gemaakt met beide kinderen én hun vader!
Geén nervositeit gevoeld dankzij mijn top...
lees meer - 6/20/2022 

Caroline v. AvatarCaroline v.

Super leuke crew en een leuke ervaring rijker! - 6/19/2022 

Igor P. AvatarIgor P.

Wat een crew! Met een knipoog, lach en een grap word je met een schijnbare nonchalance zo’n vliegtuig uit gedonderd op ‘n paar kilometer hoogte op naar -waar je op... lees meer - 6/18/2022 

Barbara v. AvatarBarbara v.

Alles goed geregeld en hele goede en vriendelijke begeleiding. Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader. 👍🥰 - 6/17/2022 

Alexandra K. AvatarAlexandra K.

Sind alle super nett, bemüht und hilfsbereit. Macht einen mordsgaudi. Vielen Dank euch - 6/15/2022 

Luc t. AvatarLuc t.

top begeleiding en sprongervaring. mooie foto's en film. - 6/11/2022 

Alex V. AvatarAlex V.

Super leuk en een prachtig uitzicht. Springen vanaf 3 kilometer 👍🏻 - 6/07/2022 

Lisanne K. AvatarLisanne K.

WAUW wat was dit een geweldige ervaring gisteren! 🪂 Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en... lees meer - 5/15/2022 

Cindy P. AvatarCindy P.

Super sprong gehad , leuke instructeur , lieve camera meid. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben - 5/14/2022 

Sally F. AvatarSally F.

Wir haben uns gestern getraut und es war einfach genial! Die Jungs und Mädels sind mega nett und man fühlt sich wirklich sehr gut aufgehoben 🙂 - 5/10/2022 

Maureen R. AvatarMaureen R.

Wat waren de hoogtepunten??
Nou, wat dacht je van super leuk ontvangen worden bij binnenkomst.
Dan tegen Annalies aanlopen, mijn fotografe, die je helemaal meeneemt in haar enthousiastme. Om vervolgens aan...
lees meer - 5/07/2022 

Bianca E. AvatarBianca E.

Zondag begonnen met theorie opleiding en maandag mijn eerste solo sprong gemaakt. Onwijs gaaf om te doen. Goeie leerschool en vriendelijk personeel. Duim voor instructrice Aranka top lesgegeven aan ons.... lees meer - 5/02/2022 

Stijn S. AvatarStijn S.

Al 2x een super ervaring gehad daar!! 🪂😁 - 5/02/2022 

Rina K. AvatarRina K.

Wat een super ervaring!! Alles top geregeld,zou het zo weer doen👍 - 5/02/2022 

Frank K. AvatarFrank K.

Tandemsprung mit den coolen Jungs und Mädels. Machen das echt super. 👍 - 4/20/2022 

Marlon H. AvatarMarlon H.

Fantastische ervaring gehad door het mooie weer en mede door de fijne mensen die er werken. Een aanrader voor iedereen! - 4/19/2022 

Eduard E. AvatarEduard E.

Super vette sprong gemaakt met peferct weer! Top begeleiding - 4/17/2022 

Linze v. AvatarLinze v.

mijn eerste tandemsprong gemaakt! geweldig! wat een belevenis 🤩 - 4/11/2022 

Louisa H. AvatarLouisa H.

geweldige ervaring om van 13000ft te springen! - 4/10/2022 

John S. AvatarJohn S.

Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het... lees meer - 11/13/2021 

Betty B. AvatarBetty B.

Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 

Twan d. AvatarTwan d.

Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 

Luz T. AvatarLuz T.

Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 

Diewke B. AvatarDiewke B.

Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 

Betty K. AvatarBetty K.

Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 

Ratheesh V. AvatarRatheesh V.

fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 

Donna v. AvatarDonna v.

Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 

Andreas B. AvatarAndreas B.

The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 

Lisa M. AvatarLisa M.

Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 

Mariska S. AvatarMariska S.

Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 

Arjan L. AvatarArjan L.

hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 

Driek d. AvatarDriek d.

Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 

Nikita N. AvatarNikita N.

They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 

Deepak S. AvatarDeepak S.

Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 

Esmee M. AvatarEsmee M.

Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om... lees meer - 9/08/2021 

Mariana V. AvatarMariana V.

de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 

Heike V. AvatarHeike V.

fantastische ervaring 🪂, super om mee te maken onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. 😍🤩🔝 - 9/04/2021 

Patrick G. AvatarPatrick G.

Goede service, duidelijke uitleg/instructie! Geweldige ervaring - 9/04/2021 

Amber Z. AvatarAmber Z.

We hebben een ongelooflijk leuke tijd gehad met de rondvlucht! Je mag dan zelf ook even het Cessna vliegtuigje besturen. Hele mooie ervaring en zeker aan te raden! Roel, onze... lees meer - 9/03/2021 

Marco M. AvatarMarco M.

Geweldig ervaring gehad, wij bevelen het iedereen aan! - 9/03/2021 

Martine V. AvatarMartine V.

Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 

Martijn d. AvatarMartijn d.

Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021 

Samantha J. AvatarSamantha J.

Vandaag mijn eerste tandemsprong gemaakt. Heel fijn onthaal. Vriendelijke mensen en fijne instructies. Vooraf duidelijke uitleg.
Vanaf het eerste moment genóten!!! Een super gave ervaring. 🪂🤩👍🏼 - 8/23/2021 

Marcel V. AvatarMarcel V.

Geweldige ervaring. Goede instructeurs. Kan het iedereen aanbevelen. - 8/20/2021 

Melvin P. AvatarMelvin P.

Leuk en supervriendelijk onthaal,
chille sfeer en gewoon awsome!! 🙂
Veiligheid boven, we waren op 13 000ft klaar om te springen doch kregen toch geen GO wegens plotse wind en lage wolken....
lees meer - 8/19/2021 

Maurits v. AvatarMaurits v.

Super gaaf om te parachutespringen met deze mensen.
Professioneel en enthousiast om het voor iedereen leuk te maken. - 8/18/2021 

Kas J. AvatarKas J.

gewoon super vet. mijn 2 zoons hebben parachute gesprongen, ik ga de volgende keer ook. super aardige mensen daar - 8/17/2021 

Wilco B. AvatarWilco B.

leuk om te kijken. fijn terrasje. museum erbij - 8/16/2021 

Robert R. AvatarRobert R.

Super leuk om te mogen ervaren. - 8/11/2021 

Lidie V. AvatarLidie V.

Mijn dochter en ik hebben de meest geweldige ervaring ooit meegemaakt door bij jullie een spong van 13000 feet te maken. En ooh wat was het geweldig! Dank jullie wel... lees meer - 8/09/2021 

Patricia R. AvatarPatricia R.

Einfach ein Erlebnis was ich nie wieder vergessen werde ❤ es war einfach klasse genauso wie die Mitarbeiter die alle eine ganz Tolle und Großartige Arbeit machen, vielen vielen Dank 🪂👍😀 - 8/07/2021 

Peter H. AvatarPeter H.

na de cursus nog 4 extra static line sprongen bijgeboekt om mijn brevet te kunnen halen. geweldig goed begeleid door de jump masters die je steeds weer verbeterpunten aanreiken en... lees meer - 8/02/2021 

Peter B. AvatarPeter B.

super toffe ervaring .. petje af voor alle medewerkers, vriendelijk en passievol ! - 8/01/2021 

Ilse C. AvatarIlse C.

Wat een enorm gave ervaring!!! Iedereen helpt je super en ze zijn super lief😊 een ervaring om nooit te vergeten !!! Het parachute springen was fantastisch !!!

Bedankt toppers!!! - 7/30/2021 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Geweldige ervaring , aanrader ! - 7/29/2021 

Pieter D. AvatarPieter D.

Wat een vlucht! Supervette tandemsprong gedaan. Wat valt erover te zeggen. Echt heel gaaf! - 7/29/2021 

Danny D. AvatarDanny D.

cursus static line gedaan, 1,5 dag theorie(was n hoop) maar duidelijk uitgelegd door melvin en iwan.
gelukkig aan t eind van de 2de dag nog mijn eerste sprong kunnen maken, helaas...
lees meer - 7/27/2021 

Hannerieke D. AvatarHannerieke D.

Een geweldige middag gehad afgelopen donderdag!
Een onbeschrijflijke en onvergetelijke ervaring! Wat was dit enorm gaaf zeg. Je wordt goed op je gemak gesteld, alle vragen werden beantwoord en een...
lees meer - 7/25/2021 

Herjan v. AvatarHerjan v.

Super leuke dag gehad met @gabbertje Rups die zijn Static line sprong niet kon doen aan het einde van de cursus ivm het weer. Nu dubbel en dwars ingehaald met... lees meer - 7/22/2021 

Angelique K. AvatarAngelique K.

Alleen maar avontuurlijke, vakkundige en blije mensen die zorgen voor the experience of a lifetime - 7/20/2021 

Maraya L. AvatarMaraya L.

Super aardige instructeurs. Ze hebben goed voor onze zoon gezorgd tijdens de vlucht. Het was de “beste van dag van zijn leven” aldus Quinn. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! - 7/19/2021 

Jan S. AvatarJan S.

The weather didn't cooperate for a week but once it did... AMAZING! Staff is terrific and we had a terrific experience! Thank you Paracentrum Texel! - 7/18/2021 

Martha W. AvatarMartha W.

Fantastische beleving en superleuke mensen allemaal! Bedankt voor deze geweldige ervaring! 🤩♥️🪂
Liza en Martha. - 7/17/2021 

Rik V. AvatarRik V.

Schitterende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar - 7/17/2021 

Danique S. AvatarDanique S.

Gister op mijn verjaardag de sprong van mijn leven gemaakt. Heel gaaf! Super leuke, enthousiaste medewerkers. Echt een aanrader! Een tip voor Paracentrum Texel: op de site kan je wel... lees meer - 7/13/2021 

Koen B. AvatarKoen B.

De vrije val vanaf 13.000 voet?
gewoon beleven en een dag later zoek je wat een opleiding kost...
- 7/12/2021 

Moniek v. AvatarMoniek v.

Van te voren hadden we best last van zenuwen. Kay mijn zoon van 16 wist zijn mailadres niet meer en ik had geen idee hoe ik 't vliegtuig in moest... lees meer - 7/05/2021 

Thijmen K. AvatarThijmen K.

1 van me mooiste ervaringen tot nu toe bedankt voor deze mooie dag! 💪🏼 - 7/04/2021 

Centaine P. AvatarCentaine P.

3 juli zouden mijn man en ik samen een tandem sprong maken. Aangezien we een dag van te voren al op Texel waren dachten gaan alvast een kijkje nemen bij... lees meer - 7/04/2021 

Jess K. AvatarJess K.

Skydiving!

De eerste dag tijdens onze vakantie op Texel hadden we het over skydiven. Eigenlijk wisten we vanaf dat moment al dat we het gewoon moesten doen maar dit vonden...
lees meer - 6/25/2021 

Remco B. AvatarRemco B.

Leuke ongedwongen sfeer met zeer kundig personeel 👍 - 6/22/2021 

Joanne M. AvatarJoanne M.

goede informatie en begeleiding voor tandemsprong. Aardige skyline master. - 6/18/2021 

AdventureRini AvatarAdventureRini

Amazing experience as free fall has always been on my adventurous things to do list. The moment you experience while jumping out the place is extraordinary. I dived with... lees meer - 6/18/2021 

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Boda T. AvatarBoda T.

The club was very well organized, friendly staff, on time, nothing to complain about.

The scenery in the island was impressive, blue skies & sea, green island & very good planning...
lees meer - 6/07/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021