reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

2490 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.6 Stars - Based on 914 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 1414 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.6 tripadvisor stars
4.6 Stars - Based on 43 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Mijn eerste tandemsprong, het was geweldig!!

Alle spanning vooraf was niet nodig geweest. Ter plaatse heerste zo'n ontspannen sfeer, die erg aanstekelijk werkte voor mij. Het was fantastisch en op een of andere manier heel rustig. Het was zo bijzonder dat ik zeker overweeg het nog eens te doen, al kan dat dan bijna niet meer zo overweldigend zijn. En natuurlijk een prachtige plek om vanuit de lucht te bekijken :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinther - 11/06/2024
10

Fantastisch

Het was een fantastische belevenis deze parachute sprong. Ik zou het zo weer doen. Op internet was al veel informatie te vinden en op de dag zelf werd alles ook goed uitgelegd. Het verliep heel vlot. Vriendelijk personeel en volgens mij had ik een ervaren instructeur. Het voelde heel veilig. Geen tijd om iets van angst te voelen, voor je het weet hang je in de lucht en sta je weer veilig met beide voeten op de grond. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 10/06/2024
10

Must do!

Ons beste maatje had een 13.000 feet sprong gekregen voor zijn verjaardag, en 3 andere vrienden (incl ik) dachten ; wij gaan het ook doen!Grote mond, klein hartje … 8 juni zou het gebeuren, met vrienden hotel geboekt op Texel dus op vrijdag al over varen. Kregen we vrijdag ineens het mailtje dat de weersvoorspellingen voor zaterdag niet heel goed was en dat de kans bestaat dat het niet zou kunnen gaan. De zenuwen gierden al door mijn lijf, maar we konden eventueel die zelfde dag nog springen als we ons om 15 uur konden melden. Nu waren we gelukkig al op Texel dus tja … maar doen dan. Geen tijd meer om er nog lang over na te denken of angstig te zijn.Zo gezegd zo gedaan, een ontzettend vriendelijke jongeman uit Australië werd aan mij gekoppeld en daar zou ik “ het” dan mee gaan doen, springen!!Geen tijd meer om na te denken, hij duwde zonder op het randje te hangen ons zo het vliegtuig uit… wauw! Adembenemend letterlijk en figuurlijk … ademen was even lastig maar ging al gauw goed en kon ik genieten van wat ik zag … na nog wat leuke spins enz in de lucht heeft hij mij veilig op de grond neergezet. Fantastisch!! Voor geen goud willen missen! En er zo zonder waarschuwing eruit springen werkte voor mij goed ivm mijn zenuwen!Ik zeg een “must do”! Je krijgt er geen spijt van!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 10/06/2024
10

Gave ervaring!

Vrije val en het overzicht over Texel is prachtig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tuitjenhorn - 10/06/2024
10

GEWELDIG

Een werkelijk fantastische ervaring. Spannend vooraf maar door rust van mijn tandemmaatje verdween spanning als sneeuw voor de zon. Wat een belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berghem - 10/06/2024
10

Fantastisch

Nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen. Ik heb dit als kado gekregen van mijn schoonouders. Samen met mijn schoonvader naar dit avontuur uitgekeken, boven verwachting een super ervaring om dit samen met hem te mogen beleven. De crew van het centrum waren ontzettend vriendelijk. Een super en fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naarden - 09/06/2024
10

Eén van de meest gave dingen die ik ooit gedaan heb

Enerverend, gaaf, vol met adrenaline en iets wat ik nooit meer ga vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lopik - 09/06/2024
10

Tofste ervaring ooit!

Wat was dit ontzettend gaaf om te doen. Ik had een fijne man die de tandem sprong met mij deed. Veel leuke weetjes over het eiland van hem gekregen in het vliegtuig, waardoor het beetje zenuwen wat minder werden. Mede door hem was dit een van de mooiste ervaringen voor mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 09/06/2024
10

Ontzettend geweldige ervaring

Na aangekomen te zijn, mag je al snel de lucht in. Even wat tips en riemen om.. Daarna mag je gaan. Wat geweldig is het, als je op de drempel zit om te springen. Zeker de begeleider was een topper. Hij vroeg of ik van achtbanen hield, dus we hebben even wat scherpe bochten gemaakt met de parachute. Een hele dikke aanrader. Dank jullie wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 08/06/2024
10

Geweldige ervaring en een dag om nooit meer te vergeten!

Het was echt een super ervaring. We zouden zaterdag 8 juni gaan springen, maar door wat mindere weersvoorspelling konden we vrijdag 7 juni ook nog springen (we waren gelukkig al op het eiland). Van begin tot eind super geregeld. Ook leuke instructeurs die je meenemen in het parajumpen.Dit word denk ik een jaarlijks uitje?! Al met al een geweldige ervaring, en groetjes uit Groningen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 08/06/2024
10

Fantastisch, onbeschrijfelijk en meer dan dat…

Als klein meisje droomde ik ervan ooit een keer uit ‘dat vliegtuig boven Texel te springen’. 07-06-2024 was dan eindelijk de dag. Na onszelf gemeld te hebben, waren we al vrij snel aan de beurt. Doodeng, vond ik het. Maar mijn parachutist stelde me gelijk gerust, maakte grapjes en liet me tijdens de vlucht naar boven het eiland zien. Eenmaal hoog genoeg was het tijd, tijd om te springen. De vrije val van 60 seconden kan ik niet beschrijven. Nog nooit eerder zoiets gevoeld en meegemaakt als dit. Terwijl de parachute werd opgetrokken besefte ik mij pas, wajow, ik doe het echt. Het gevoel van voldoening, trots en het meegemaakt hebben van deze te gekke ervaring, mede door mijn parachutist, was ongekend. De rest van de dag heb ik deze gedachte niet los kunnen laten. Het was een fantastische dag!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 08/06/2024
10

Het onbeschrijfelijke gevoel dat je LEEFT

Je voelt iedere vezel in je lijf. Als je naar de hoogte toevliegt voel je een onverzettelijkheid in je opkomen. Samen met collega thrillsekers op zoek naar je grenzen. Als je dan in de deuropening zit, ready to fly, voel je je onoverwinnelijk. HET moment van loslaten en je overgeven aan ongekende krachten is onvergelijkbaar. Emotioneel en happy tegelijkertijd zweef je als een adelaar door de lucht; je wilt dat er nooit een eind aan komt. De beelden die geschoten zijn zijn van grote klasse. Die ga ik gebruiken in mijn nieuwe videoclip. Die kun je over een maandje of zo bekijken. Mijn naam is Twan Lijten, de gelukkigste man op aarde
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 08/06/2024
8

Fantastisch uitzicht

Het was een mooie ervaring. Het weer was super waardoor we sprongen met blauwe lucht en hier en daar een wolkje.Communicatie ter plaatse kan iets beter. We stonden al tijd (1,5 uur) te wachten en ineens gingen er geen vluchten meer. Bleek dat er te weinig springers waren waarop wij moesten wachten. Niet erg, maar wel fijn om dat te even te horen.Advies die meegegeven mag worden is gebruik van oordopjes. Geluid in de vrije val is wel echt heel hard en slecht voor je oren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 06/06/2024
9

Vrijeval in wolkenbrij

Mijn eerste tandemsprong als 70-jarige vanaf 13000 foot was geweldig maar toch.... De vrijeval (200km per uur?) vond plaats in een wolkendek en dat was bijzonder spijtig; geen zicht op de razendsnel naderende aardbodem. Eenmaal onder het wolkendek zwevend naar beneden als ware het een ballonvaart met prachtig uitzicht over zee en eiland eindigend met een zachte landing. Voor herhaling vatbaar maar dan wel onder een heldere hemel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nes - 05/06/2024
10

Een sprong in het diepe en wat een super gave ervaring!

Het is mega gaaf om mee te maken! Het waren ervaren mensen en deden het leuk! Goede en duidelijke uitleg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtenvoorde - 04/06/2024
10

Wat een geweldige ervaring!

Wat was dit tof zeg!Bij binnenkomst al meteen een warm welkom en duidelijke uitleg. Dan door naar de hangaar en wachten tot het moment daar is en lekker op een strandstoel kijken naar de springers die mij voorgaan. Dan is het zover: het harnas wordt aangemeten en er worden wat dingen uitgelegd. Even later maak ik kennis met de cameraman en mijn instructeur. Allebei aardige en vrolijke kerels, die me al kletsend meenemen naar het vliegtuigje. Als snel gaan we de lucht in, wat een prachtig uitzicht. Na nog wat kleine aanwijzingen gaan we springen.Wat een geweldige belevenis. De spannende vrije val en daarna met de parachute uit genieten van het mooie Texel. Wat prachtig! Nog even een ritje “achtbaan” voor wat spanning en dan wordt de landing al ingezet en wordt ik zacht met mijn billen in het gras gezet. Nog even de camera erbij om de ervaring te delen. Thuisgekomen al meteen de geweldige video’s en foto’s in mijn mailbox, dus nog even nagenieten.Wat was dit gaaf en zeker niet de laatste keer. Dank Paracentrum Texel voor deze geweldige ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 04/06/2024
10

Awesome

Had een geweldige ervaring met Paracentrum Texel. Ik zou vorig jaar eigenlijk gaan springen, maar vanwege weersomstandigheden was dit geannuleerd. Dit werd netjes vermeld en mochten we het verzilveren binnen 2 jaar. Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver. Alles was duidelijk en snel gegaan. En voordat we wisten zaten we in het vliegtuig. Ik kom met de korting van vorige keer en kleine aanbetaling een cameraman erbij doen en zaten we met zn 3e in het vliegtuig en had ik een onwijs gave sprong gemaakt. De video's en foto van de cameraman was met paar uur al in mijn inbox. Enorm bedankt iedereen het was zeker de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord-Scharwoude - 03/06/2024
10

De sprong van mijn leven

Voor het blok gezet door mijn familie voor mijn 65e verjaardag. Vooraf een slapeloze nacht, maar na een week durf ik nog steeds te zeggen ik wil weer! Dankzij mijn mede springers en hun positieve begeleiding.Thnx tot de volgende
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 02/06/2024
10

It was unbelievable

Went for a jump for my birthday and it was the experience of my life. Emotions and adrenaline is holding you from the very beginning of getting to the plane to the last moment of landing The paracentrum consist very professional and passionate people who do their job with a heart full of extreme:) absolutely recommend this paracenter and Texel from 13 000 m
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 01/06/2024
10

Fantastisch!!

Wel wat spanning, maar ging weg toen ik harnas aan kreeg. Bleek ook nog sprong met iets extra’s, volgens mijn Australische held; in de wolken werden we meegetrokken met de wind naar het oosten en moesten dus eind van de basis landen. Al met al: wat een ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortehemmen - 01/06/2024
8

Kicken om te doen!!!

Ik had gelukkig mooi weer met enkel wat plukken wolken! Geweldige ervaring doordat ik een schitterend uitzicht had over het eiland. De vrije val is heel intens en als de parachute open is het genieten van het uitzicht!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuland - 31/05/2024
10

Pieken & dalen, maar vooral héél véél pieken

Parachutespringen bij paracentrum Texel was fantastisch. Duidelijke berichtgeving, vriendelijke mensen, heerlijke plek met uitzicht om je sprong af te wachten, superfijne instructeurs die je een relaxed gevoel geven en de sprong zelf: máximaal genieten. Heb me geen moment onveilig gevoeld, thanks!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 30/05/2024
10

SUPER VET!!!

Na vele jaren eindelijk weer een sprong gemaakt. Dit keer een tandemsprong van 13.000ft met handcam en externe camera springer. Heel relaxed en professioneel. Veel geluk gehad met het weer en weer terug op de grond ook nog mijn vriendin ten huwelijk kunnen vragen. Ook dit was perfect geregeld. Al met al een absolute aanrader voor iedereen!!! Dank jullie wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 29/05/2024
10

Fantastische ervaring

Mocht je ooit twijfelen of het eng vinden, zeg dan tegen hardop tegen jezelf dat je het moet doen en doe het. Het is echt een onvergetelijke ervaring wat met niks te vergelijken is. Bij Paracentrum Texel is het perfect geregeld, laagdrempelig contact en vriendelijk personeel. Mijn sprong was rond 15:00 uur gecanceld vanwege het weer, maar ik werd goed op de hoogte gehouden en kon rond 19:00 uur alsnog springen! Duidelijke uitleg vooraf, en geen seconde twijfel of het wel veilig en goed zou gaan. Mega ervaring, doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 29/05/2024
10

Fantastisch!

Het was een geweldige ervaring! Bij het centrum hing een hele leuke sfeer en alle medewerkers waren enthousiast. Door het weer kon het geplande moment niet doorgaan, maar de volgende dag konden wij na 17:00 toch nog springen. Binnen een paar uur hadden we ook de aftermovie en foto’s al binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 28/05/2024
10

Zo gaaf...whoehoeeee!!

Al jaren op mijn bucket-list...en dan nu eindelijk kunnen afvinken. Het was spannend, maar uiteindelijk is het gewoon een geweldige ervaring...en niet zo eng als ik eigenlijk had gedacht...tuurlijk als je boven uit het vliegtuig hangt...denk je van, oh jee...nu gaat het echt gebeuren Maar als je eenmaal zweeft in de lucht...zo mooi, zo gaaf, zo vrij als een vogel...geweldig!!! Een onvergetelijke ervaring, top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 28/05/2024
10

Met beide benen aan de grond maar nog steeds in de wolken; wat een ervaring!

De hele crew van Paracentrum Texel was zo relaxed waardoor de gezonde spanning heel snel omgezet werd in ontzettend genieten!! Dankjewel voor deze mooie ervaring! Informatievoorziening was helder en compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- RAALTE - 27/05/2024
10

GAAFSTE ERVARING OOIT!!

Toen we aankwamen en locatie, personeel en muziek daar hoorde. Was ik 1 en al relaxed! Personeel super aardig en chill.Alles werd goed uitgelegd en sprong met uitzicht over texel en de andere eilandjes is fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidedorp - 27/05/2024
10

Super ervaring

Eerste sprong gemaakt boven Texel, was een super ervaring met een hele leuke instructeur, zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lemmer - 27/05/2024
9

Geweldige ervaring met relaxte instructeur!

Geweldige ervaring en een absolute aanrader! We hingen langer in de lucht dan verwacht. Ook de beelden zijn zeker een toevoeging om bij je sprong toe te voegen.Het slechte weer zorgde voor uitstel. Niks aan te doen, maar zou fijn zijn als je toch nog een definitieve nee krijgt ipv dat je alleen gebeld wordt als het nog doorgaat. Dus kleine tip!Maar doet zeker niet onder aan deze ervaring. De instructeur stelt je gerust en maakt een gezellig praatje. Ik zou het zo weer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel - 27/05/2024
10

TOP

Voor mij 50ste verjaardag had ik een tandem parachutesprong bij Paracentrum Texelgekregen. Wat een goed georganiseerd bedrijf. Online geboekt. Alles duidelijk t/m de vooraf ingevulde eigen risico verklaring. Ook de ontvangst was top. Vriendelijk personeel en ook weer een goede uitleg vooraf over het springen. Mijn instructeur legde alles ook goed uit en ik kon alles vragen. De sprong was super. Totaal geen angst doordat de instructeur je geruststeld. Aanrader is de extreme sprong. 1 minuut vrije val. Zo top om dit een keer tedoen bij Paracentrum Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Goorn - 25/05/2024
9

Het was geweldig

Van het begin tot het eind. We werden goed geholpen door iedereen en hadden er ook zin in! Voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Knipe - 25/05/2024
10

Zeer gastvrij, professionele organisatie.

Wij hebben een tandemsprong gedaan en vonden het fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goudriaan - 25/05/2024
8

Fantastisch

Ik vond het een top ervaring. Vooral wanneer de parachute uit is. De rust is dan fantastisch. Ontzettend genoten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - 24/05/2024
10

Life Changing Experience!

Vroeger in de jaren '80 heb ik al eens een Static Line cursus gedaan en mijn brevet daarvoor behaald. Maar het leven is soms hectisch en tijd is maar beperkt. Tot je op een dag een stuk ouder bent en bij jezelf denkt: "Die minuut vrije val! DAT wil ik toch ECHT nog eens beleven!". En omdat ik een aantal ingrijpende chronische ziektes heb waarvan de impact van de progressie de komende jaren zeer onzeker is vond ik dat het nu maar eens tijd was om deze droom uit te laten komen. Op een dag kan dit niet meer!De luxe van een tandemsprong is dat je zonder opleiding gelijk de lucht in gaat en de volledige ervaring direct kan beleven! De tandem-partner waar ik mee sprong gaf me een veilig gevoel en maakte er een prettige ervaring van! De cameraman had enorme controle over zijn positie ten opzichte van mij en was echt onderdeel van het feestje! De sprong zelf was geweldig. Je weet niet wat je overkomt! En als je eenmaal in het gras zit zul je zien: De lucht was nog nooit zo blauw, het gras was nog nooit zo groen en de beleving van je plek in het hier en nu was nog nooit zo intens!Ik vond het zo gaaf, kon de verleiding niet weerstaan en heb de dag erna direct nog een sprong geboekt! Ook DIE sprong was geweldig maar volledig anders. Dus iedere sprong is echt uniek! De medewerkers en springers van Paracentrum Texel maken er iedere keer een top ervaring van!Ik kan dit iedereen, die het nog eens van zijn of haar bucketlist wil afkruisen, aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 23/05/2024
9

Ge-wel-dig

Ik heb een super dag gehad.Het ontvangst was vanaf minuut 1 prettig.Daarnaast heb ik mij elk moment heel veilig gevoeld door de collega's.Ik heb dan ook geen moment getwijfeld aan de expertise van de professionele instructeurs. Ook mijn complimenten aan de uitleg en aan de beelden die ik achteraf heb mogen ontvangen. Ik raad dit iedereen aan om door middel van een extra springer dit unieke moment vast te laten leggen.Ik wil jullie bedanken voor de geweldige en unieke ervaring. Vijf sterren van mij, zonder twijfel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 22/05/2024
10

Geweldig!

Het is een geweldige belevenis om te doen. Leuke locatie met volop gelegenheid voor meegekomen familieleden om te kijken. Goede begeleiding en vriendelijke mensen die je ontvangen. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 21/05/2024
10

mijn verrukking is niet te beschrijven.

Ben nu 75 jaar. Vanaf mijn 18e was mijn wens, ook net als de kinderen die mee waren met het astma-kamp op Terschelling, parachute te springen. 75 kinderen konden het met militairen gratis doen. De leiding, waaronder ik als vakantie-werker-kok mocht ook als er nog tijd was. Er was geen tijd over. Het geheel speelde in de tijd van de 1e maanlanding en de pil die door de paus in de katholieke kerk mocht worden gebruikt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesburg - 21/05/2024
10

Geweldig! Dat is genieten.

Geweldige ervaring. Mijn voornemen was om vooral te genieten van de sprong. En dat is gelukt. De uitleg vanaf het inchecken tot de sprong alles tot in de puntjes geregeld. Wij als groep van 7 personen waren gefocust. Op het moment dat de benen uit het vliegtuig hingen dacht ik even “oei…. geen weg terug.” De vrije val is alsof jezelf vliegt en daarna aan de parachute rondjes gedraaid. De landing ( wat voor mij het angstigste was) was ook fluweel zacht.Gewoon genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lippenhuizen - 20/05/2024
10

Geweldig, en dan bedoel ik niet alleen de sprong.

Ontvangst bij dr receptie was hartelijk en kregen advies om onze sprong te verhogen naar 13.000 feet. Dan maken we meer mee van de vrije val, werd er gezegd. En terecht. Het ongevraagde advies was precies wat we nodig hadden. De ervaring van de vrije val vergeet ik nooit meer.Na incheck was het wachten. Je kon zien dat het parachutemateriaal zorgvuldig werd gecheckt en ingepakt. Dit gaf mij een geruststellend gevoel en wekte vertrouwen. Het was heerlijk weer, de zon scheen en keken tijdens het wachten op onze beurt iets wat gespannen naar al onze voorgangers. En dan ineens werden onze namen geroepen. Het was de hoogste tijd.We kregen heldere instructies en werden alvast in het harnas gehezen. We maakten kennis met de instructeurs en gingen het vliegtuig in. Holy f#ck wat spannend.Eenmaal boven, gingen eerst de benen naar buiten….. en floeps….weg was je. Tuimelend naar beneden, wind in de haren en wapperende wangen. Geweldig. Eenmaal met de parachute open kon ik genieten van het uitzicht en mocht ik sturen.‘Houd je van achtbanen?’ werd er gevraagd door de instruteur. Na mijn volmondige ja, werd het tempo opgevoerd en scherpe bochten gedraaid. Net de El Condor in Walibi, maar dan beter.De sprong was alles waar ik op hoopte. Een gezonde mix van angst, adrenaline en genieten van het uitzicht. Om nooit te vergeten.Speciaal dankwoord aan Tjalle, die met zijn relaxte houding en heldere zorgde dat ik mij op mijn gemak en veilig voelde. Top!Al met al een geweldige ervaring bij Paracentrum Texel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20/05/2024
10

een ervaring die ik nooit zal vergeten

Ik voelde me op elk punt tijdens de sprong en daarvoor volkomen veilig. Dankzij Marten heeft hij het geweldig gedaan. Alle andere skydiver waren ook geweldig en straalden zekerheid en een goed humeur uit. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Koog, Gelsenkirchen, Deutschland - 20/05/2024
10

Adembenemend!

Voor de verjaardag van mijn man samen een skydive gedaan! Wat een fantastische ervaring, niet alleen de sprong, maar ook de entourage op de locatie zelf! Ontvangen door super vriendelijke dames bij de balie, daarna in het zonnetje vertoeft, terwijl we wachtten op t grote moment. Super fijne sfeer, allemaal mensen die echt zin in hun werk hebben. Gezelligheid onderling. Echt een leuke ervaring. T voelde niet als wachten! Daarna de sprong, wat een ervaring! Niet in woorden te inschrijven, bijna surrealistisch om t land zo van bovenaf te kunnen bekijken! Adembenemend mooi! Kortom: echt een aanrader! Een herinnering voor het leven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitgeest - 20/05/2024
10

Goede vriendelijke service en een onvergetelijke ervaring!

Afgelopen zaterdag dan eindelijk mijn tandem parachutesprong gemaakt na twee jaar. Tijdens het omboeken en online plannen goed geholpen. Wat ik ook erg fijn vond is dat er mee gedacht werd.Bij het inchecken op de springdag ook. Ik zou met een vriend gaan springen die los van mij ook een sprong had gekregen en uit hun zelf kwamen ze met de mogelijkheid oma samen in een vliegtuig te komen. Dit is uit eindelijk niet gelukt door een verschil in hoogte, maar vond de moeite en het meedenken echt goed en vriendelijk.De instructies en begeleiding naar en tijdens d eisprong was geweldig gewoon helder en duidelijk. Geen moment angst gehad.Kan het iedereen aanraden om te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 20/05/2024
10

Ik wil nog een keer!

Wat was dit fantastisch! Echt genoten in de lucht. Super service! Onze sprong was helaas 2x uitgeteld door het weer, kun je niks aan doen maar super geholpen om weer een nieuwe datum te prikken met de groep! 18 mei kon het eindelijk kon het doorgaan. Binnen 1 uur waren we aangemeld, instructies gekregen en stonden we ook alweer veilig op de grond! We hadden een handcam mee en de beelden waren bij sommige al binnen toen we in de auto zaten. Super leuke filmpjes en heel veel foto's waar je uit kan kiezen! Gewoon TOP!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Thesinge - 19/05/2024
10

VEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

Al op een aantal plekken wezen skydiven, maar hoe het er hier aan toe gaat is wel next level. Groot en veel, maar toch aandacht voor jou terwijl de instructeurs soms al 7000 sprongen hebben. Vliegtuig is ook top. Gewoon een groot ding met vermogen en zit dus een stuk comfortabeler dan andere vliegtuigjes waar ik in heb gezeten. Wil heel graag de AFF gaan doen, en ik denk dat de keuze wel wordt om een weekje Texel te boeken en het lekker hier te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 19/05/2024
10

Het was geweldig!

Dit was een van de meest fantastische dingen die ik heb meegemaakt. Bij het inchecken bij de balie zei de dame dat 9000ft wel heel kort was om een vrije val te maken dus ze adviseerde ons om hem te verhogen naar 13000ft en we zijn blij dat we dat hebben gedaan! Alle mensen die er werken zijn supervriendelijk, behulpzaam en kundig! En wat maken ze fantastische beelden van de gehele vlucht! Als je dit een keer wilt doen (wat ik zeker aanraadt) boek er absoluut een extra springer bij met camera! Je zult er geen spijt van krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 19/05/2024
10

Adrenaline!

Wow! Dit was een ongekende ervaring! Ik heb vanaf 13000ft gesprongen. Ca 1 minuut vrije val en daarna rustig naar beneden. Het was echt een ongelooflijk leuke ervaring. De reden om dit op texel te doen ligt voor de hand: een fantastisch uitzicht over de eilanden, de Waddenzee en de afsluitdijk. De begeleiding was professioneel, vriendelijk en gemoedelijk.Echt een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 19/05/2024
10

Fenomenaal!!

Dit was fantastisch. We wilden eerst de 9000 ft sprong doen, toen werden we daar geadviseerd om de 13000 ft sprong te doen en daar had hij gelijk in! Het is een onwijze toffe ervaring en van die hoogte krijg je alles net iets meer mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 19/05/2024
10

Van mijn bucketlist afgevinkt; GEWELDIG!

GEWELDIGE ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 15/05/2024
10

Fantastisch

Vakkundige mensen op de grond, rustig en duidelijk. De duo springer een leuk en secure gast die zorgde dat we veilig het vliegtuig uit sprongen. De dan de vlucht, 30sec als een baksteen naar beneden, een geweldige ervaring. Dan gaat de parachute open en dan ontstaat er rust en het genieten. Na een paar mooie cirkels boven de landingsplaats zijn we zacht en netjes geland. Het landen in mijn hoofd duurde nog wel even iets langer, wat een adrialine kick!Gelukkig heb ik de foto's (video's) nog!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen - 14/05/2024
10

Onvergetelijke ervaring

Het was geweldig! Vanaf moment dat je binnenkomt netjes geholpen wachten in een strandstoeltje in de zon tot je word omgeroepen. Instructeurs zijn netjes en vriendelijk en word goed begeleid. En wat een mooie ervaring om minimaal 1x in je leven mee te maken. Zelf de parachute mogen besturen en een leuke video van dese ervaring ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roden - 14/05/2024
9

Een super beleving

Met Moederdag een tandem sprong gemaakt op Texel complimenten aan het team het maakte dit tot een super gave beleving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Oedenrode - 13/05/2024
10

Wow, wat een geweldige ervaring

Samen met onze twee kinderen een tandemsprong gemaakt en genoten van het begin tot het eind en dat geluksgevoel blijft heel lang hangen! Wat een geweldige ervaring, de foto- en videobeelden blijven we maar bekijken; we werden goed geïnformeerd en op ons gemak gesteld door de medewerkers wat zeker heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke sprong, bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 13/05/2024
10

Het was een fantastieche ervaring

Toen ik aankwam op jullie terrein wist ik zeker: dit ga ik nooit doen! na een half uurtje kijken besloot ik ervoor te gaan en het was in een woord geweldig om te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 12/05/2024
10

Fantastisch

Fantastische ervaring, moet je meegemaakt hebben .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooik - 12/05/2024
10

Helemaal top!!

Ik heb elke seconde genoten!! Voelde mij veilig en goed begeleid, waardoor ik maximaal kon genieten van de ervaring van de vrije val, de stilte en uitzicht na het opengaan van de parachute tot de landing! Wat een vrij gevoel!! De instructeur was een toppertje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 12/05/2024
10

Mega ervaring!!

Prachtig om eens mee te maken, hadden dit al een tijdje op onze bucketlist staan. Vlak voordat ik ga emigreren naar het buitenland toch deze droom nog waar kunnen maken met dank aan Paracentrum Texel. Bedankt voor de ontspannen sfeer en leuke middag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk Bij Duurstede - 12/05/2024
10

Gaaf, kicken, pure adrenaline

De instructeur stelde mij meteen op mijn gemak. Een erg enthousiast team dat duidelijk passie heeft voor de sport!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 12/05/2024
10

Geweldig!

Prachtige en gave skydive en parachutesprong gemaakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 11/05/2024
10

Geweldig!

Echt een enorm goede ervaring gehad bij Paracentrum Texel. Goede communicatie , snel geholpen en hele enthousiaste begeleiding. Ik kom zeker nog een keer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wezep - 10/05/2024
10

Prachtige ervaring

Echt een prachtige ervaring gehad bij paracentrum Texel! Aardige begeleiding en goede communicatie. Ik kom zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 10/05/2024
10

Geweldig

Mijn ervaring is niets meer dan geweldig Vriendelijke mensen, goede voorlichting duidelijke instructie. Ook de man waar ik de duosprong mee maakte was secuur en erg. vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen - 10/05/2024
10

Gewoon geweldig

Het leek me best spannend om te gaan skydiven maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb! Ik voelde me erg op mijn gemak bij mijn tandemmmaster. Ik heb de extreme skydive gedaan voor de prijs van een standaard met een 75 euro kortingscode. Ik zou deze ervaring echt aan iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 09/05/2024
10

Helemaal te gek.

Het was een geweldige ervaring om als oma uit het vliegtuig te springen. Dit was een item van mijn bucket list. Ik zou het zo weer overdoen. Een hele fijne ervaring om dit op texel te doen. Al de crew waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Een hele goede aanrader. En extra dank voor mijn instructeur en vrolijke fotograaf en filmer die met me mee vloog.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterbeek - 09/05/2024
10

om niet meer te vergeten

Dit was mijn eerste tandem parachutesprong ik heb niet geweten dat dit zo geweldige ervaring is. Diegene die dit willen doen niet aarzelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 09/05/2024
10

Wanneer mogen we weer?

Wat een super toffe ervaring. Elke seconde genoten. Tijdens de instructie heerste er een ontspannen sfeer, daarna mochten naar het vliegtuig waar we kennis konden maken met onze instructeur. Vervolgens gingen we het vliegtuig in en ook daar heerste een gezellige en ontspannen sfeer. Ik mocht het eerste uit vliegtuig uit en dat was genieten. We hadden mooi weer en een prachtig uitzicht. Na de vrije val mocht ik zelf sturen tot we gingen landen. Super geregeld allemaal. Alleen het inwisselen van de bongo bon was wat omslachtig, omdat je meerdere nummers bij je moest hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groning - 08/05/2024
10

Heftig! Super vet!

Niet wetend wat je moet verwachten ter aarde storten. Het heeft een bizarre indruk gemaakt en het was een prachtig uitzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 08/05/2024
10

Wanneer mag ik weer?

Wat een geweldige ervaring!Natuurlijk spannend van te voren, maar echt een aanrader om te doen. Bij Paracentrum Texel wordt je ook goed geholpen en is het personeel uitermate vriendelijk. Van te voren gebeld om iets te bespreken en er werd meegedacht om ervoor te zorgen dat ik zonder problemen de sprong kon doen.Op de dag zelf wordt alles duidelijk met je besproken en het enthousiasme steekt aan, waardoor er een fijne sfeer is. Al met al; niet twijfelen, gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kudelstaart - 06/05/2024
10

Geweldig!

Sprong vanaf 13000ft gemaakt. Relaxte en duidelijke uitleg gekregen van de instructeur die meespringt, waardoor het voor mij een hele relaxte ervaring was waar ik volop van heb genoten.Ik kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 06/05/2024
10

Dit is zo geweldig!! Verveelt nooit

Fijne sfeer, goede voorbereiding en tijdens de vlucht lesje parachute springen gehad! Voor mij de derde keer ga zeker nog een jeer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franeker - 06/05/2024
10

Geweldige ervaring; super professionele organisatie

Dit was echt top. Alles super professioneel. Goede uitstraling. Fijn persoon bij de ontvangst. Alles top geregeld. Goede doorstroom. Echt perfect!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 06/05/2024
10

Onvergetelijke ervaring!!!

Je weet niet wat je overkomt!!Tijdens het wachten zie je de instructeurs snel een nieuwe parachute pakken en naar de volgende springer lopen om een kort intervieuw te geven en je gerust te stellen. Vervolgens loop je samen naar het vliegtuig en krijg je nog de laatste instructies. Achterstevoren in het vliegtuig begint de spanning te komen en eenmaal op hoogte is het dan zo ver... Het moment dat je uit het vliegtuig springt is niet te beschrijven... Met suizende oren val je naar beneden en kijk je je ogen uit naar heel het eiland Texel. Eenmaal met een geopende parachute voel je je net een baby in een harnas en zweef je samen met je instructeur naar de basis. Het zelf mogen sturen van de parachute is voor achtbaan liefhebbers geweldig! Hou je daar niet zo van (zoals ik) dan zal je de misselijkheid snel opzij zetten voor deze geweldige ervaring.Achtbaanliefhebber of niet, je MOET dit zeker doen als je de kans krijgt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 06/05/2024
10

Amazing experience

Since forever sky diving was in my bucket list, and I can't imagine a better way to cross it! When we arrived at the center, the person in the reception was very helpful and nice, everything went very smooth, and my instructor was amazing! He explained everything perfectly in English, was very sweet, and I could see I could trust him fully from the start, he definitely made this experience beyond great! Thank you so much for this!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 06/05/2024
10

Iedereen moet dit ervaren!

Afgelopen weekend ben ik twee vrienden gaan skydiven en dit is een ervaring die iedereen moet meemaken!De briefing bij Paracentrum Texel is uitstekend, de instructeurs zijn heel ervaren en de sfeer is relaxed. Aansluitend kan je in het naastgelegen restaurant een hapje en een drankje doen om bij te komen.Super bedankt voor deze vette ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Akersloot - 06/05/2024
10

Totale waanzin.

Wat een ervaring. Zodra je de uitleg hebt gehad beginnen de zenuwen echt op te komen. Eenmaal in het vliegtuig hoef je eigenlijk nergens aan te denken. De instructeurs regelen alles en laten het allemaal heel normaal lijken. Voetjes uit het vliegtuig en naar achter leunen. Zodra de parachute opengaat mag je vrij snel zelf sturen als je wilt. Echt een top ervaring. Zodra we weer op texel zijn gaan we zeker nog een keer springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 05/05/2024
10

MEGA VET, voor herhaling vatbaar !!

Vorig jaar mijn vriend een sprong als kado gegeven. Hierin kon ik natuurlijk niet achterblijven. Een week van te voren geboekt, er was nog genoeg keuze uit tijden. Bij aankomst werd ons verteld dat er geen lange rij stond dus we mochten snel onze spullen in de kluisjes doen. wij haddenonze hond mee naar Texel en konden haar door de warmte niet in de auto laten. Gevraagd aan het personeel of ze op onze hond wilde passen, dit was geen probleem. Bedankt Brit!Terug naar de sprong, al snel werden we gereed gemaakt voor de sprong. Na een goede duidelijk uitleg mochten we dan in het vliegtuig stappen. Spannend, maar WAUW wat een ervaring! Een sprong om nooit te vergeten!!Na de sprong zijn we lekker gemaakt om een cursus te gaan volgen om ZELF te leren springen! wauw zo gaaf! Tot snel !!Nogmaals bedankt! een onvergetelijke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 05/05/2024
10

ik vond het geweldig de sprong en alles erom heen was onzettend goed geregeld mijn complimenten

ik heb dit nooit eerder gedaan in mijn hele leven mijn vader wel min of meer dus ik wilde dat zijn zoon iets heel avontuurlijks heeft gedaan in zijn leven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den-Haag - 05/05/2024
10

Super gave ervaring

Super vriendelijke mensen allemaal.Maar wat een mega spannende sprong. Echt heel gaaf.Ik zeg volgend jaar ga ik zeker weer springen.Maar een rondvlucht lijkt mij ook een hele mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 04/05/2024
9

GEWELDIG !

Al vele jaren het plan om een sprong te wagen . Nu ineens geboekt en wij (met mijn zoon en een vriend ) konden de volgende dag al terecht. Gesprongen met Maarten , heel gezellig met uitleg over alles wat er te zien was . Perfecte landing . Een dag om nooit te vergeten . Ik dacht nu of nooit ; ik ben al 75+ !G E W E L D I G !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 03/05/2024
10

Wat een ervaring!

Deze vergeet ik niet snel! Van 4km hoogte uit een vliegtuig springen, echt vet! En een hele toffe relaxte instructeur die van alles verteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bedum - 03/05/2024
10

Geweldige ervaring

Fijn personeel, vriendelijk en geven duidelijke uitleg. Even spannend als je het vliegtuig uit glijdt. Ineens hang je boven Texel en zie je het hele eiland. Een paar draaiingen om alles goed te zien. De wind giert langs je oren en dan is daar de parachute waardoor er rust is. Even zelf wat sturen en daarna een zachte landing in het gras door de ervaren springer en een prachtervaring rijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 03/05/2024
10

Geweldige ervaring!!! zeker voor herhaling vatbaar

Echt een geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar, de instructeur geeft duidelijk aan wat er gaat komen en wat je moet doen. Ze zijn ook heel goed met kinderen, ik heb samen met mijn dochter van 9 gesprongen en de instructeur van haar stelde haar heel goed op haar gemak en was heel vriendelijk. Bedankt voor de geweldige ervaring!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenberg - 03/05/2024
10

Waanzinnig

Vanaf 13000ft hoog uit het vliegtuigje ‘gevallen’. Een minuut in vrije val en daarna zo’n 7 minuten zwevend in de lucht met de parachute uit. In één woord WAANZINNIG! Een paar snelle rondjes gedraaid door met de parachute te spelen wat een hee bijzonder gevoel gaf. Mijn buddy heeft ons weer veilig en wel op de grond gezet :) Zeker voor herhaling vatbaar!! Wij hadden er ook nog eens bijzonder prachtig weer bij, wat ervoor zorgde dat er een prachtig zicht was vanuit de lucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vaassen - 02/05/2024
10

Episch

Ik heb de military static line course gevolgd. Hiervoor heb ik 1,5 dag theorie gehad en daar werd tot in de puntjes alles behandeld. De humor van de instructeur en de fijne sfeer op het paracentrum maakten het extra leuk. De eerste sprong vond ik persoonlijk best spannend, maar we waren allemaal echt goed voorbereid dus toen ik sprong wist ik precies wat ik moest doen en kon ik genieten van het prachtige uitzicht boven Texel. Instructie, sfeer, materiaal, omgeving, echt top! Bedankt mensen! Als ik weer eens op Texel ben, kom ik zeker nog eens terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 02/05/2024
10

No guts, no glory……

Zo mega vet! Iemand heeft me ooit verteld, als je twijfelt, dan moet je gewoon gaan!! Dus ja gewoon gaan en vraag of je Rob als instructeur mag, dan wordt je opleiding ineens naar 4000ft geheven ;). P.s. vergeet niet te archen like a mother f*cker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/05/2024
10

Geweldige ervaring.

We hadden meld tijd gekozen van 10 uur maar door de boottocht waren we er al om 9.15 uur dit was gelukkig geen probleem. We gingen om 10 uur toen de lucht al in. Mijn dochter van 9 wou ook graag springen we zijn voor 13.000 ft gegaan. Het enthousiasme van de medewerkers waar we aan vast zaten haalde bij ons wel wat zenuwen weg al blijft het natuurlijk wel spannend. Super leuke sprong gemaak zelf ook nog even mogen sturen. Maar vooral heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen samen met mijn dochter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 02/05/2024
10

Heftig maar fantastisch

Geweldige ervaring. Overgehaald bij het inchecken om naar 13000 meter te gaan. Wat een goed advies! Van begin tot eind superfijn geregeld, fijne begeleiding en een top instructeur. En goed idee om een cameraspringer mee te boeken anders geloof je zelf niet dat je het gedaan hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 01/05/2024
10

Atemberaubend!

Schon als kleines Kind, in jedem Texelurlaub, faszinierten mich die Fallschirmspringer. "Wenn ich groß bin, werde ich auch springen" , gesagt getan. 25 Jahre später mein erster Sprung. Eine mega Erfahrung. Tolle Organisation vor Ort und ein super nettes Team. Ich hatte mir einen eigenen Kameramann dazu gebucht. Hierbei erhält man sehr schöne Videos für die Erinnerung. Ich werde wieder springen und bestimmt auch wieder auf Texel! Weiter so!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deutschland - 01/05/2024
10

Geweldig!

Leuke ontvangst bij het aanmelden, na de instructie gingen we naar het vliegtuig. De parachutist was enorm aardig en leuk. Vlucht boven Texel was echt waanzinnig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aarlanderveen - 01/05/2024
10

WoW wat gaaf

Was echt geweldig, ervaring om niet te vergeten. Komen zeker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 01/05/2024
10

Dat ik dit als 72 jarige nog heb gedaan

Beste leeftijdgenoten. Heb je dit altijd willen doen maar had je twijfels. Vergeet ze. Kost totaal geen inspanning. Vrije val is een sensatie. Vliegen geweldig met een uitzicht, niet te beschrijven. En de landing alsof je in een fauteuil terechtkomt. Dus DOEN.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 01/05/2024
9

Geweldige ervaring

Op je 60ste verjaardag een duo sprong krijgen is zo tof! Wat een ervaring!! Na de sprong drong pas tot me door hoe gaaf dit is én ik Texel van bovenaf heb mogen zien. Alles goed uitgelegd, zowel bij binnenkomst als bij de instructies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 01/05/2024
10

Wauw

Echt heel gaaf! Duidelijke uitleg en een vertrouwd gevoel om het ook daadwerkelijk te doen! Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 01/05/2024
5

De sprong was fantastisch, maar…

Een ervaring om nooit meer te vergeten! Wat was dit ontzettend gaaf!!!! En ook super leuk dat er een mooie film met een handc is gemaakt. Echt onvergetelijk!!! Wat wel een beetje jammer was was dat het logistiek niet goed geregeld was. In de loop van de dag een mail gekregen dat wij ipv 15:00 uur pas om 16:00 uur zouden springen. Nou super zou je denken… uiteindelijk hebben wij nog 2 uur zitten wachten. Wat ik daar het bijzondere aan vond was dat wij een sprong om 15:00 uur hadden geboekt. Met nog vele opties later op de dag. Uiteindelijk waren wij de laatste vlucht die de lucht in ging. Ik snap dat door weersomstandigheden de tijd kan oplopen/ veranderen. Maar dat schema’s zomaar veranderen en je dus de laatste bent vind ik apart….

Reactie van het bedrijf

Ha M,Fijn te lezen dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben meegemaakt en dat de beelden zo mooi waren!De wachttijd kan soms langer zijn dan gehoopt. Dat kan o.a. te maken hebben met het weer (we kunnen niet onder alle omstandigheden veilig springen), drukte in het (vlieg)circuit of drukte bij de (vliegtuigen)benzinepomp. Bij het maken van je boeking wijzen we daar ook nadrukkelijk op. En voordat je bij ons een boeking kunt maken moet je ook aanvinken dat je begrijpt en dat je er mee akkoord gaat, dat je verblijf bij ons zomaar 4 uur kan duren. Dit wordt in je boekingsbevestiging ook nog een keertje herhaald.Als je wachttijd dan 2 uur is zou dat dus geen verassing mogen zijn. Bovendien kun je in overleg met de planners het terrein verlaten en tot je springtijdstip Texel ontdekken.Verder is het meldtijdstip niet hetzelfde als het tijdstip waarop je springt. Dat lees je ook in de 2 bevestiging e-mails die je voor de sprong ontvangt:"We verwelkomen je graag bij onze balie op het meldtijdstip dat je hebt gekozen. Hier maken we het een en ander aan administratieve zaken in orde.Pas daarna, bij het manifest, wordt de precieze vlucht planning met je doorgenomen. Daar verneem je dan ook pas op welk tijdstip je sprong ingepland is. Houdt voor de zekerheid rekening met een totaal verblijf bij ons van circa 4 uur. Je meldtijdstip is dus precies dat: het tijdstip waarop je je komt melden en inschrijven. En daarna verneem je pas wanneer we verwachten te kunnen springen.Omdat parachutespringen weersafhankelijk is raden we je aan om rekening te houden met een wachttijd."Hopelijk zien we jullie snel nog een keer om Texel van haar mooiste kant te laten zien!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen - 30/04/2024
10

SO FUN!!!!!!!

Sweet and professional staff, amazing experience! I will recommend a lot of friends to come! :D
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/04/2024
10

Fantastische ervaring goed verzorgd!

Fantastische ervaring goed verzorgd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen - 30/04/2024
10

Ein überragendes Erlebnis

Es war mein allererster Tandemsprung und eine wirklich geniales Erfahrung. Das Team vom Paracentrum ist sehr professionell, dabei aber auch total freundlich. Der Tandemsprungpartner Jolle war sehr erfahren und ein lustiger Typ, der das Erlebnis nochmal mehr besonders machte. Ein toller Adrenalinkick während des Urlaubs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Germany - 30/04/2024
10

Heel bijzonder

Wat een speciale dag! Of eigenlijk…2. Op zondag staan we letterlijk startklaar in het harnas en wordt de vlucht afgeblazen I.v.m. de wind. In basis balen maar veiligheid voor alles. En…absoluut geen “straf” om op het paracentrum te verblijven; prachtig uitzicht, lekkere stoelen, heerlijke koffie in het restaurant! Op naar dag 2. Deze keer is alles gegaan zoals we hoopten. Blauwe lucht, aardige tandembegeleiders en een toffe filmmaker (aanrader!!). Ja, spannend is het zeker. Maar onvergetelijk evenzo. Reuze dank voor deze “vlucht van onze dromen” -groet voor nu; trotse moeder & zoon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 30/04/2024
10

An unforgettable Texel skydiving experience

To paraphrase Neil Armstrong;'That's one small step for man, one giant leap for mankind.'And for me, taking the plunge from 13,000 ft high in Texel felt exactly like that – a monumental leap into the unknown. Despite the butterflies and the freezing altitude, I soared through the skies, embracing the thrill of freefall. Massive shoutout to Harvey, my Aussie instructor, for his expertise and calm demeanor, and to the incredible staff at the Paracentrum in Texel for making it all possible.Here's to daring adventures and reaching new heights, both literally and figuratively ^^
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord-Brabant - 29/04/2024
8

Fantastisch in 1 woord

Fijne uitleg bij aankomst. We werden gebeld of we eerder konden springen ivm het weer. Goede en fijne uitleg door grondpersoneel en springer. Fijn contact met video springen met mooie beelden als resultaat. Echt super top ervaring aan over gehouden zeker de betaalde prijs dubbel en dwars gehad wat ik wilde. Kan niet meer zeggen echt een top ervaring om nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 29/04/2024

Google, Facebook & tripadvisor

C O. AvatarC O.
Wow wow wow!!! A great company that works professionally. You get a good explanation.

We were actually going to jump on Saturday June 8, but due to the bad weather forecast there was a spot available on Friday June 7. We were lucky to already be on the island!!

Once I arrived, I also received a discount on the cam footage and a nice sweater because it was a weekday!

All in all a great experience and something you will never forget. See you next year? ;) - 6/09/2024 
lees meer
Stefan J. AvatarStefan J.
Wat een geweldige ervaring om parachute te springen bij @paracentrumtexel.
Goede begeleiding en super tochtje naar beneden.. - 6/08/2024 
lees meer
Twan L. AvatarTwan L.
Je voelt iedere vezel in je lijf. Als je naar de hoogte toevliegt voel je een onverzettelijkheid in je opkomen. Samen met collega thrillsekers op zoek naar je grenzen. Als je dan in de deuropening zit, ready to fly, voel je je onoverwinnelijk. HET moment van loslaten en je overgeven aan ongekende krachten is onvergelijkbaar. Emotioneel en happy tegelijkertijd zweef je als een adelaar door de lucht; je wilt dat er nooit een eind aan komt. De beelden die geschoten zijn zijn van grote klasse. Die ga ik gebruiken in mijn nieuwe videoclip. Die kun je over een tijdje bekijken. - 6/08/2024 
lees meer
Jesse S. AvatarJesse S.
Just incredibly well organised. For the experienced instructors, assembly line work, but you don't get that feeling at all. From the ground to the air, simply a great experience thanks to the professional instructors and other co-workers! - 6/04/2024 
lees meer
Robbert v. AvatarRobbert v.
Friendly staff and experienced guides. It was a super cool experience to jump out of a plane from 13,000 feet. Highly recommended! - 6/04/2024 
lees meer
Monique V. AvatarMonique V.
super om daar een parachute sprong te doen. super enthousiaste mensen. goede uitleg. en je wordt op je gemak gesteld. we hebben een super ervaring gehad. iedereen die denkt dat wil ik ook wel eens. ik zeg doen!!! - 6/02/2024 
lees meer
Gijs-Jan K. AvatarGijs-Jan K.
Super cool! Very nice experience and beautiful images! - 5/28/2024 
lees meer
Froukje R. AvatarFroukje R.
Beautiful sight, beautiful sunny day. - 5/25/2024 
lees meer
Anouk H. AvatarAnouk H.
Great experience with a top parachutist (Martin) - 5/20/2024 
lees meer
K E. AvatarK E.
Mega experience in the best weather. After asking questions, I was assigned a German-speaking tandem partner. - 5/19/2024 
lees meer
Shane K. AvatarShane K.
We have already been skydiving in a number of places, but what happens here is next level. Big and many, but still paying attention to you while the instructors sometimes already have 7000 jumps. Plane is also great. Just a big thing with power and therefore a lot more comfortable than other airplanes I have been in. I really want to do the AFF, and I think the choice will be to book a week on Texel and do it here! - 5/19/2024 
lees meer
Cher v. AvatarCher v.
Als je het durf dan zeker doen - 5/16/2024 
lees meer
Shyeedah R. AvatarShyeedah R.
Te gekke ervaring gehad! Personeel aardig en goede uitleg zeker voor herhaling vatbaar!! - 5/16/2024 
lees meer
Carola K. AvatarCarola K.
Super mooie en gave ervaring.
Heel erg vriendelijk en fijn personeel die je helpt en alles uitlegt.
Top service - 5/15/2024 
lees meer
Anouk H. AvatarAnouk H.
Awesome!!
Great experience, partly because of my parachutist, Martin.
Thanks - 5/13/2024 
lees meer
Lianne O. AvatarLianne O.
Had to be patient because it was busy, but the duo jump was a wonderful experience with good instruction and beautiful camera images! - 5/12/2024 
lees meer
Judith P. AvatarJudith P.
A whole experience richer, what a great jump that was, highly recommended for everyone - 5/12/2024 
lees meer
K. AvatarK.
Fantastic skydives with very good support. Be sure to book the video - it's worth it :-). - 5/09/2024 
lees meer
Linsey V. AvatarLinsey V.
Heel fijn en relaxte sfeer. Wel een op een of ander manier pas met de groep die een uur later zouden springen mee ipv eigen tijdstip. Maar het personeel en de ervaring was geweldig - 5/08/2024 
lees meer
Eppo S. AvatarEppo S.
Freely accessible and in dry weather a very nice place to watch the planes and skydivers. Made a flight myself as a passenger. Flown over a large part of Texel and Vlieland with explanations from a nice pilot. Thanks Andre. - 5/02/2024 
lees meer
Maureen W. AvatarMaureen W.
Followed a static line course here in recent days. I received very good training from instructor Rob, which allowed me to make my first solo jumps with confidence (even though it remains exciting). The staff members are all very relaxed and fun. Beautiful environment for jumping and perfect for learning because there are few obstacles on the ground. I can definitely recommend this paracenter! - 4/30/2024 
lees meer
Nadía L. AvatarNadía L.
Had amazing time and really nice staff - 4/29/2024 
lees meer
Roos A. AvatarRoos A.
Awesome experience! I'll definitely go again. How cool it was! - 4/28/2024 
lees meer
Huub d. AvatarHuub d.
Op zondag 28 april 2024 een tandemsprong samen met mijn broer gemaakt. Mijn begeleider en cameraman waren top. Goede begeleiding. De beelden zijn fantastisch. - 4/28/2024 
lees meer
Piotrek P. AvatarPiotrek P.
Coś czego warto spróbować nie jeden raz poprostu świetne przeżycie!!! - 4/23/2024 
lees meer
Jan N. AvatarJan N.
A unique experience! I had booked a 13,000 ft jump including a separate camera jumper and everything went perfectly. From the quick handling of the jump to the great support and professionalism of the team, everything was great.
I had three individual videos and over 100 photos available via email within 30 minutes. The jump itself was one of the best experiences ever.
Gladly again! - 4/18/2024 
lees meer
Rory B. AvatarRory B.
An incredible experience richer!! Everything well arranged. Felt safe because of the friendly and helpful people. Jumped with Anouk (not the singer luckily) a winner!! Thank you 🙌🏻🤗 - 4/15/2024 
lees meer
Mirella R. AvatarMirella R.
All information can be found clearly on the site. There are many friendly people at the location who will help you. The cameraman who was with us made a very nice video. - 4/07/2024 
lees meer
Danielle v. AvatarDanielle v.
Most impressive experience ever and a great memory made! Lovely people, good guidance, nice film. Definitely recommended!! - 4/03/2024 
lees meer
Willemijn K. AvatarWillemijn K.
superleuke tandemsprong gemaakt, wat een ervaring!Professionele mensen en ontspannen sfeer. Het was het eerste weekend van het skydive-seizoen en ik voelde het enthousiasme van de instructeurs, die er weer heel veel zin in hadden hun passie met ons te delen! thanks to my australian tandeminstructor (sorry, forgot his name😊) for the amazing experience en for keeping me safe! - 4/01/2024 
lees meer
Menno S. AvatarMenno S.
Geweldig genoten, fijne sfeer en leuke mensen! - 9/25/2023 
lees meer
Kitty H. AvatarKitty H.
Fantastisch eiland om de optimale beleving te beleven. Maak kennis met een adrealine kick! Tandemsprong met waanzinnige vrije val van 200 km per uur om daarna hangend aan de parachute te genieten van het geweldige uitzicht. Ze zeggen 'only skydivers know why birds sing'. Het is waar! Luna Da Silva reactie bij landing, Kei Gaaf! - 9/17/2023 
lees meer
Richardt K. AvatarRichardt K.
Een Amazing sprong die je eens in je leven gedaan moet hebben.

Texsel, parachute spring weekendt, omdat iedereen geslaagd was met studeren. 10 jaar geleden afgesproken en afgelopen weekendt ging het gebeuren.

Op een hoogte van 3 kilometer uit het vliegtuig gegooid en dan 1 minuut naar beneden zonder parachute, de zogenaamde vrije val, dood eng was dat. Na een minuut de parachute open en genieten van het mooie Teksel.

Mijn vrouw was al maanden zenuwachtig voor dit weekendt. Ik zat naast haar in het vliegtuig en ze keek zo angstig en bang dat ik dacht, die gaat niet springen en gaat dit tegen de instructeur zeggen.!
Maar toch, op karakter sprong ze naar beneden.

Op de grond geland was ze zo enthousiast dat ze volgend jaar weer gaat springen, zo mooi vond ze het achteraf,

We hebben genoten , - 9/12/2023 
lees meer
Ozzy E. AvatarOzzy E.
Great place to start parachute jumping. Staff is relaxed and very friendly, lots of international tandem instructors. Feels that largely everything works well and equipment is well maintained and modern. - 9/06/2023 
lees meer
Laura v. AvatarLaura v.
Geweldige ervaring, aanrader! Een fijn professioneel team. - 9/03/2023 
lees meer
Ankit L. AvatarAnkit L.
Very nice experience.
Helpful staff. Book slot in advance and check for weather before booking.
You can book a scenic flight also. - 8/20/2023 
lees meer
Victoria I. AvatarVictoria I.
Hello, the date of 17.08.2023 was an unforgettable, wonderful day with lots of sun and emotions, a parachute jump is an act of courage that I didn't think I could do either, but... I did it too even if it seemed to me that I was on the verge of a heart attack, I can honestly say that I can't wait to repeat it 🤣thank you to the entire team working at the paracemtrum, especially to Mr. Lucas for the tandem jump that he executed perfectly for someone so scared 🤣 I can't wait, Mr. Lucas, to repeat the wonderful experience, I wish you as many spectacular jumps as possible with spectacular people!🫡💞💞💞🤝 - 8/19/2023 
lees meer
Alex O. AvatarAlex O.
echt een fantastische Tandemsprong mogen maken! een ervaring om nooit te vergeten! - 7/29/2023 
lees meer
Sabine B. AvatarSabine B.
Thank you very much for the great experience. It was fantastic and not my last skydive 🪂 - 7/07/2023 
lees meer
Gerrit H. AvatarGerrit H.
Goede ontvangst geweldig personeel , ik zou het zo weer doen. - 6/20/2023 
lees meer
Yuliya S. AvatarYuliya S.
Zeer leuke ervaring!🤩 Raad zeker aan de hoogste springniveau nemen en fotograf erbij, wij hebben het JAMMER genoeg niet genomen 😊 - 6/06/2023 
lees meer
Sandra v. AvatarSandra v.
Super ervaring!! 2e Pinksterdag tandemsprong met Rogerio.. was gelijk op mijn gemak, maar alles ging zo snel.. even vergeten te genieten..🫣 Dus moeten we misschien nog maar een keer..☺️ - 5/31/2023 
lees meer
Eleni M. AvatarEleni M.
I had the most amazing experience of my life here! The instructors were calm and really social. The photographer also did an amazing job and we got back almost 200 photos (& videos). The flight on its own to reach 1300 ft was also very fun. This experience is definitely unforgettable! - 5/28/2023 
lees meer
Rianne P. AvatarRianne P.
Vroeg in de ochtend, voor dat ik zou springen kreeg ik helaas een bericht dat de sprong niet kon door gaan wegens de weersomstandigheden. Ik kon gewoon naar hun toe komen of de sprong omzetten via de site. Toch er voor gekozen er heen te gaan. Ik kreeg te horen dat ik gebeld werd zodra we weer konden springen, nog geen uurtje later ging de telefoon dat de lucht ver genoeg open was. We konden gelijk door lopen naar de plek waar we ons harnas aangemeten kregen. Hier kwam eerst degene naar mij toe die het filmpje maakte (Anouk) ze stelde zich voor en was super aardig. Daarna kwam nuno (hoop dat ik het goed schrijf). Een super aardige man die mij in de lucht nog even laten sturen met de parachute en heeft me nog allemaal dingen over het eiland verteld. Het was een geweldige ervaring met Nuno en Anouk. (natuurlijk waren de mensen achter de balie en de mensen van de instructies ook super aardig) Dankjulliewel voor deze geweldige ervaring zeker nuno - 5/06/2023 
lees meer
Wilma V. AvatarWilma V.
Er hangt een gemoedelijke en tegelijkertijd professionele sfeer.
Ze hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd 👍🏼 - 5/04/2023 
lees meer
Marian V. AvatarMarian V.
Anouk en Tjalle stelden me gerust, waren erg aardig.
De sprong zelf was een overweldigende ervaring, die neemt niemand me meer af.
En wat was het uitzicht prachtig, zowel vanuit het vliegtuig als vanuit de parachute. - 5/03/2023 
lees meer
Linda W. AvatarLinda W.
Waanzinnige ervaring, echt een aanrader! - 4/29/2023 
lees meer
Stefanie S. AvatarStefanie S.
Fantastisch! Wat een beleving! Paracentrum Texel heeft een herinnering gemaakt die ik nooit meer zal vergeten! ☁️🪂☁️ - 4/26/2023 
lees meer
Willem L. AvatarWillem L.
Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden stonden weer een paar man op mij te wachten om mij op te vangen. Wat een geweldige, vriendelijke, enthousiaste mensen. Ik heb een prachtdag gehad. - 10/27/2022 
lees meer
Edward S. AvatarEdward S.
Zeker! Was erg leuke ervaring professioneel met leuke mensen en een mooie dag! - 10/22/2022 
lees meer
Jeroen H. AvatarJeroen H.
Hartstikke netjes en aardig ontvangen en hele goede service. - 10/12/2022 
lees meer
Zuz L. AvatarZuz L.
Just awesome! I totally recommend, lifetime experience - 10/09/2022 
lees meer
Astrid t. AvatarAstrid t.
Wat een prachtige belevenis een tandemsprong en dat voor een 2e keer. een verrassing dat het gefilmd werd 🙈Thanks to Roger for bringing me down safely and making the film and pictures and the other staff for the positive vibes. tot ziens 🙌 - 9/29/2022 
lees meer
Diana A. AvatarDiana A.
Es war eine mega geile Erfahrung, die ich Dank den tollen Leuten dort erleben durfte. Ich wollte direkt nochmal Springen 😊 - 9/28/2022 
lees meer
Marijke B. AvatarMarijke B.
Supergaaf om een tandemsprong te maken! Wat een gepassioneerde mensen die mij een supergave ervaring hebben laten beleven! Ik wilde gelijk weer een sprong maken……. - 9/23/2022 
lees meer
Jack M. AvatarJack M.
Geweldige instructeurs, medewerkers, packers etc , de sfeer is erg aangenaam.

Met name dank aan Rob Aranka en Hans voor de opleiding, lessen en informatie.

Bedankt, en tot de volgende course!

🪂🤙🏼 - 9/13/2022 
lees meer
Maureen t. AvatarMaureen t.
Wat een ervaring! Professioneel en superleuke crew! Aanrader om dit eens te doen - 9/13/2022 
lees meer
Mark S. AvatarMark S.
Top ervaring!!
Man wat mooi
MSL gedaan - 9/09/2022 
lees meer
Wanda d. AvatarWanda d.
Van te voren netjes op de hoogte gehouden via mail (ik had vooraf gereserveerd), receptie was vriendelijk. Eenmaal op het terrein is het nog een tijdje wachten, wat totaal niet erg is want zo kan je alles van A t/m Z volgen! Wel zo fijn want je springt niet dagelijks uit een vliegtuig.. Dan wordt je omgeroepen en gaat het avontuur beginnen. In het vliegtuig al enorm genoten van de uitzicht! Dan komt het moment dat je uit het vliegtuig “springt” OMG, de vrije val is natuurlijk mega spannend, maar als die eenmaal na 30 sec voorbij is, is het optimaal genieten van het mega mooie uitzicht!! Echt fantastisch! Deze ervaring is ook mede door de instructrice (naam vergeten) nog toffer geworden, wat een leuke spontane meid. Ze legde alles goed uit en stelde je op je gemak. We gingen als 1e het vliegtuig uit en waren 1 van de laatste die weer veilig en rustig lande! 1 tip: boek ook zeker de handcam foto/video erbij (is het geld echt waard), want dit wil je echt vaker terug kijken, super leuke video geworden en veel foto’s!! Ik kom zeker nog eens terug! - 9/05/2022 
lees meer
Marjan H. AvatarMarjan H.
Vandaag kwam een lang gekoesterde droom uit! Wat een onwijs mooie ervaring én wat een top instructeur had ik. Echt een ervaring om nooit te vergeten' Ga ik echt nog een keer doen. Super! - 9/02/2022 
lees meer
Irma P. AvatarIrma P.
Op 20 augustus mijn eerste sprong gemaakt. GEWELDIG. Het was super. Perfect geregeld, goede communicatie vooraf en ook op de dag zelf. Super leuke foto's en video als herinnering en dankzij de instructeur heb ik echt genoten van mijn tandemsprong. Echt een TOP centrum. Zeker voor herhaling vatbaar 🪂🪂🥰🥰 - 8/25/2022 
lees meer
Wytske C. AvatarWytske C.
Sowieso de beste ervaring ever!
Ongeveer 2,5 uur geleden samen met tandemmaster Hans op 13000 ft hoogte uit het vliegtuig gesprongen! En zou het zo weer doen!

Thanks Hans, Julia en alle andere!! - 8/25/2022 
lees meer
Marion L. AvatarMarion L.
Onze zoon heeft woensdag 24/8 zijn eerste spong gedaan, hij vond het best wel heel spannend. Toen kwam zijn begeleidster er aan en stelde hem gelijk gerust en hij vond het geweldig.
Super snel de filmpjes en foto's gekregen en heel veel.....geweldig om te zien.
Dikke pluim voor jullie en voor zijn begeleidster. - 8/25/2022 
lees meer
Derk S. AvatarDerk S.
ik ben er even geweest op leuke foto,s te maken. Springen zit er voor mij niet meer in - 8/23/2022 
lees meer
Martin v. AvatarMartin v.
De service gerichte instructeurs... - 8/22/2022 
lees meer
Patricia T. AvatarPatricia T.
Wat een topcentrum zo relaxed 🎊🥰 - 8/21/2022 
lees meer
Sandra W. AvatarSandra W.
Wat een ervaring, dit vergeet je nooit meer. Zo gaaf, niet in woorden uit te drukken.
Al het personeel is enthousiast en vrolijk en genieten er zelf ook van.
Dit was de eerste keer en hopelijk niet de laatste - 8/21/2022 
lees meer
Roxane D. AvatarRoxane D.
Super ervaring!!!! Wij komen zeker nog een keer terug! 🪂❤️ - 8/17/2022 
lees meer
Ashley W. AvatarAshley W.
zaterdag 13 augustus een FANTASTISCHE ervaring gehad met parachutespringen!
Paracentrum Texel jullie zijn GEWELDIG !

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ - 8/17/2022 
lees meer
Suzanne R. AvatarSuzanne R.
Onze zoon heeft gisteren een geweldige ervaring opgedaan tijdens zijn tandemsprong! Top georganiseerd en de begeleiding van Gerben was super (vooral het tollen volgens Stijn!)
Hij gaat zeker nog een keer... - 8/16/2022 
lees meer
Ben L. AvatarBen L.
Morgen, 13/8, wordt mijn vrouw 65. Als verjaardagscadeau wilde zij graag uit een vliegtuig springen, met parachute. Het was natuurlijk topweer boven Texel vandaag en zij heeft volop genoten. Begeleiding top en een ervaring om nooit te vergeten. - 8/12/2022 
lees meer
Barbara S. AvatarBarbara S.
Wat een lieverd die de uitleg en het vliegen voor ons deed. (Roel, nogmaals bedankt!)
instructeur had meteen in de gaten dat ik het toch wel spannend vond en vroeg bij alles of het wel ok was.
echt by far het meest vette wat ik ooit gedaan heb. Zo mooi en zo leuk! Echt een dikke vette aanrader. - 8/11/2022 
lees meer
Samantha v. AvatarSamantha v.
zaterdag 6 augustus onze dochter een mooie sprong gewaagd van 1300ft.
wat een geweldige ervaring, ze vond het wat spannend maar door de geweldige begeleiding en cameravrouw heeft ze een mooie ervaring erbij. - 8/11/2022 
lees meer
Lisette V. AvatarLisette V.
1 augustus de sprong van mijn leven gemaakt! En gelijk 13000ft! In 1 woord geweldig!
Personeel is heel relaxed. Ze leggen alles goed uit. Als je naar texel gaat is dit zeker aanrader! - 8/05/2022 
lees meer
Claudia S. AvatarClaudia S.
Thank you for bringing back my 12 year old son safely and made him smile the whole last day!
It was the greatest experience ever for him♥️🪂 - 8/05/2022 
lees meer
Nancy R. AvatarNancy R.
Wat een ervaring was dit voor ons 8-jarige meisje ! Een echte durfal is May !
Bedankt voor deze gave herinnering ❤️ - 8/04/2022 
lees meer
Dominique v. AvatarDominique v.
super gave ervaring, snel een volgende sprong inplannen ! - 8/04/2022 
lees meer
Angelique M. AvatarAngelique M.
Super ervaring!!! 🤩🤩 Echt een aanrader en wat een prachtige locatie boven Texel. Complimenten voor al het vriendelijke personeel die je zo op je gemak stellen. Echt onbeschrijfelijk 🪂🪂
Ga zeker nog een keer springen hier 💪😎 - 8/03/2022 
lees meer
Marije t. AvatarMarije t.
Geweldige ervaring! Top locatie! Super uitzicht! Vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!!! - 8/01/2022 
lees meer
Nory K. AvatarNory K.
Wat een fantastische ervaring… vanaf 9000ft springen met ons gezin. De begeleiding was super professioneel. Zonder zorgen ons lot in jullie handen gelegd! - 7/31/2022 
lees meer
Peter J. AvatarPeter J.
Top dag gehad! Mooi weer! Vriendelijke mensen. Goede duidelijke uitleg gehad en ook nog de waaghals uitgehaald. Samen met de instructeur loopings gedaan.

Ik heb genoten. En mijn kinderen (nu 13, 10 en 7) willen ook allemaal. 👍🏼 - 7/31/2022 
lees meer
Davinia H. AvatarDavinia H.
geweldige ervaring heel lief en vriendelijk personeel zeker een aanrader🪂 - 7/29/2022 
lees meer
Jay P. AvatarJay P.
Awesome experience, friendly staff. Very busy but quickly dealt with. Amazing! Would do it again for sure. - 7/28/2022 
lees meer
Ísmi J. AvatarÍsmi J.
Goede begeleiding en uitleg. Mooie video en foto's gemaakt. Dit kun je kun je bij boeken. prachtige locatie om parachute te springen!! Echt een aanrader!! - 7/28/2022 
lees meer
Piyush K. AvatarPiyush K.
If you love to sky dive or you plan to skydive, this place is the best option available for you in The Netherlands. Located on the Texel Island is the Skydive Paracentrum Texel wherein you can enjoy the thrill of skydive, parachute or even fly a plane. You get to see all the nearby islands when you are on top in the plane and views are simply awesome. Overall a very nice place to enjoy and do some adventures. After all we only live once. Must Visit I must say. - 7/26/2022 
lees meer
Ellen J. AvatarEllen J.
Geweldige ervaring, wauw wat super en een hele fijne instructrice, echt een aanrader! - 7/23/2022 
lees meer
Werner Z. AvatarWerner Z.
Goed georganiseerd en geweldige ervaring samen met twee van mijn puberkinderen! Fantastisch met alle foto’s en filmpjes die je al na paar uur ontvangt om het te herbeleven! - 7/20/2022 
lees meer
Bianca v. AvatarBianca v.
geweldige ervaring! geweldige instructeur🪂❤️ wauw,wat een sprong🤪 - 7/18/2022 
lees meer
Nikki W. AvatarNikki W.
Super geregeld allemaal, en met leuke instructeurs wordt je het vliegtuig uit gegooid. Wat een top ervaring! - 7/11/2022 
lees meer
Inge v. AvatarInge v.
Wat een geweldige ervaring! en super begeleiding! - 7/10/2022 
lees meer
Patricia H. AvatarPatricia H.
Als je wil skydiven, dan ben je hier op de goede plek! Dit was een onvergetelijke ervaring, een sprong in het diepe. Maar wauw geen woorden voor. Ik wou deze sprong maken voor me overleden zus. Want dit stond nog op haar bucketlist. Nooit gedacht dat ik het zelf ook heel leuk zou vinden 🤩🙈 ga ooit zeker nog een keer de sprong wagen.

Ik heb gesprongen op 13.000 ft - 7/06/2022 
lees meer
Wendy B. AvatarWendy B.
alles goed geregeld en super personeel. - 6/26/2022 
lees meer
Dani L. AvatarDani L.
Tandem from 14,000 today for my 50th birthday .
Was absolutely amazing!
Great instructor and Team!
For sure going again!
Only thing , still waiting for the footage from my live cam that I had booked, but I am sure it will come !😎 - 6/23/2022 
lees meer
Tineke D. AvatarTineke D.
Gister een enorm mooie ervaring gehad! wat een fijne instructeurs. zo rustig, zo veilig! machtig mooie sprong gemaakt met beide kinderen én hun vader!
Geén nervositeit gevoeld dankzij mijn top instructeur! 👌🏻Alle lof! we komen zeker nog een keer! - 6/20/2022 
lees meer
Caroline v. AvatarCaroline v.
Super leuke crew en een leuke ervaring rijker! - 6/19/2022 
lees meer
Igor P. AvatarIgor P.
Wat een crew! Met een knipoog, lach en een grap word je met een schijnbare nonchalance zo’n vliegtuig uit gedonderd op ‘n paar kilometer hoogte op naar -waar je op dat moment heilig van overtuigd bent - je gewisse dood.

Als je dan tot je grote verbazing de ervaring blijkt te hebben overleefd (inhoud blaas intact = optioneel) en diezelfde glimlach met een schouderklopje wordt vergezeld, merk je dat achter die nonchalance de immens strakke professionaliteit schuilgaat waar een hersenchirurg jaloers op kan zijn; alles is zo strak geregeld, goed gedocumenteerd, veiligheid getrippelcheckt, regels zorgvuldig nageleefd, waar je helemaal niets van merkt, alles om jou de ervaring van je leven te kunnen geven.

Het grootste nadeel is dat je als bonus ook nog de video van je “heldendaad” krijgt die genadeloos de werkelijke mate van jouw “heldendom” op dat moment laat zien… - 6/18/2022 
lees meer
Barbara v. AvatarBarbara v.
Alles goed geregeld en hele goede en vriendelijke begeleiding. Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader. 👍🥰 - 6/17/2022 
lees meer
Alexandra K. AvatarAlexandra K.
Sind alle super nett, bemüht und hilfsbereit. Macht einen mordsgaudi. Vielen Dank euch - 6/15/2022 
lees meer
Luc t. AvatarLuc t.
top begeleiding en sprongervaring. mooie foto's en film. - 6/11/2022 
lees meer