reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

782 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 915 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

FANTASTISCH

Een geweldige ervaring! Enthousiaste en professionele begeleiding en Gekozen voor filmpjes en foto's. Drie verschillende filmpjes ontvangen die leuk in elkaar zijn gezet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 17/09/2021
10

Gaafffffff!

Woensdag 15 september een tandemsprong gemaakt van 13.000 ft hoogte. Het was zo waanzinnig gaaf! Ik zou zo weer gaan :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 17/09/2021
10

Fantastisch

Het was een super gave belevenis. Vond mijn buddy en mijn video man super op elkaar ingespeeld. En de beelden zijn super mooi geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 17/09/2021
10

Overdonderend en een geweldige ervaring

Op 15 september mogen springen. Wat een geweldige ervaring. Dit was de verlovingsdag van mijn man en mij. Helaas is hij 14 december 2020 overleden. Dit was een dag om dichterbij de hemel te zijn. Ik ben gesprongen in zijn werkjas. Hij was er toch ook een ( voor mij) een klein beetje bij. Het was een fantastische ervaring. Dank hiervoor. Groetjes Monique Meijer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 16/09/2021
9

Fantastische ervaring!

Er hangt een gezellige informele sfeer bij het Paracentrum, waar ik mij gelijk op mijn gemak door voelde. Tandemmaster kwam zeker en rustig over, wat ook fijn was. Al met al een hele goede ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 16/09/2021
10

Fantastisch, professioneel en leuk tegelijk.

De ervaring van mijn leven. Mijn tandemmaster Maarten gaf me een gerust gevoel en daarom kon ik volop genieten. Hij wees mij op alle bijzondere dingen terwijl we naar onze springhoogte vlogen. Geweldig vliegtuig trouwens, wat een power! De sprong zelf was sensationeel en de vrije val met de camera vrouw steeds om ons heen super. En na opening van de chute: rust en genieten van het prachtige uitzicht. Daarna een mooie landing en nagenieten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 15/09/2021
10

Een belevenis om nooit meer te vergeten

De eerste tandemsprong gemaakt. Wat een ervaring en kick. Alles werd goed uitgelegd en de springers waren ontzettend vriendelijk.. zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 15/09/2021
10

Gewoon amazing!!

Heftig zo’n eerste sprong, maar onwerkelijk vet!! Echt iedereen aan te raden :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 15/09/2021
7

Ongelooflijke ervaring maar qua planning kan het beter

We zijn maandag om 12.20 ingecheckt. Dat ging allemaal prima. Eenmaal op het veld aangekomen duurde het wachten wel erg lang. Rond 16.00 waren we aan de beurt. Intussen zijn er mensen voor ons gegaan die aanzienlijk later dan ons zijn binnengekomen. Het was handiger geweest om ons te informeren waarom het zo lang duurt. Nu hebben we erom moeten vragen. En dat is best wel frustrerend. De vlucht en de sprong waren onvergetelijk. Een prachtige ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 14/09/2021
10

Avontuurlijk 2.0

Het was geweldig geregeld en het personeel was heel vriendelijk en zagen eruit alsof ze het heel leuk vonden om te doen. De foto's en videos zijn ook heel leuk geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet rotterdam - 14/09/2021
10

Geweldige ervaring

De instructeurs waren super aardig en relaxed, alles was goed geregeld en de sprong boven Texel prachtig! Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 14/09/2021
10

Einzigartig und jeden Euro wert

seit über 20 Jahren bin ich jedes Jahr auf Texel und bewundere die Fallschirmspringer die ich gut von unserem Ferienhaus am Slufter beobachten kann. Jedes Jahr dachte ich „das möchte ich auch mal machen“ und nun war es soweit. Es war ein Sprung aus 13000 ft (4000 m) Höhe. Atemberaubend schön. Eine Minute freier Fall und gut 5 Min schweben. Der Ausblck über ganz Texel, von Den Helder bis weit über Vlieland hinaus ist sensationell. Das Atmen fällt während des Sprungs überhaupt nicht schwer, das war meine Sorge vorher. Also, es lohnt sich! Danke an das ganze Team, vor allem an Dirk, meinem Tandem-Master
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munich - 14/09/2021
10

GE-WEL-DIG!

Wat een onvergetelijke en leuke ervaring was dit! We hadden iets vertraging met het springen maar dit was geen probleem. Het zonnetje scheen en we konden ons goed vermaken door te kijken naar de parachute springers die regelmatig naar beneden kwamen. Ook kwamen er geregeld vliegtuigen af en aan. We werden goed geholpen en de instructeurs gaven ons een veilig en vertrouwd gevoel. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winsum - 13/09/2021
8

Super!!

Een geweldige belevenis. Ik heb een duosprong van 13.000ft gemaakt. Ben erg blij met het mooie filmpje en de vele foto's die van deze ervaring zijn gemaakt. Iets om nooit te vergeten. Een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helvoirt - 13/09/2021
10

Een ongelofelijke mooie ervaring die onvergetelijk is.

Mijn parachutesprong is onvergetelijk, dit komt omdat alles in de puntjes geregeld is van begin tot het eind. de instructeurs leggen je alles goed uit en stellen je zo gerust dat je geen tijd hebt voor gezonde spanning. en daar bij komt ook nog eens dat ze tijdens de sprong je zo bezig houden dat je ook nog eens een hele mooie film erbij hebt van hoge kwaliteit. Echt een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZWAAG - 13/09/2021
10

Geweldig

Dit was de allereerste keer dat ik uit een vliegtuig ben gesprongen, en WAUW wat was dit super vet om te doen. Ik heb er ontzettend erg van genoten. Sowieso is dit niet de laatste sprong die ik heb gedaan maar er gaan er nog veel meer aan komen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 13/09/2021
10

Geweldig!

Mijn vriendin en ik hebben zo genoten. Dit was echt zo tof om te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 13/09/2021
9

Zo gaaf!

Wat een geweldig ervaring! Super fijne mensen waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en het springen zelf is gewoon zo geweldig dat we meteen nog een keer wilde! Toch zeker wel over de opleiding aan het nadenken..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13/09/2021
10

Wow!

Parachutespringen is altijd zo'n ding geweest dat op een lijstje staat. Je hoort een keer dat je vrienden het doen en denkt "oh ja, staat ook nog op mijn lijst." Maar, ik kreeg de kans om een sprong te maken met wat collega's én Texel te bezoeken. Dat laatste vond ik een heel goed idee. Dat eerste was, tot vlak na de sprong een stuk minder...vond ik. Ook was het één van de beste dagen van het jaar om te springen. Maar dat dwing je af natuurlijk... Aangekomen bij Paracentrum Texel krijg je goede uitleg wat je moet doen, wanneer je het moet doen en ik kreeg geen kans om te twijfelen toen ik op het randje zat van het vliegtuig (had ik om gevraagd). Tijdens de vrije val kon ik pas de laatste 10 seconden denken aan het feit dat het iets leuks moest zijn maar achteraf zou ik dit zeker nog een keer doen en zeker bij Paracentrum Texel. Voelde me in het vliegtuig, tijdens de val en tijdens het hangen aan de parachute super veilig en wilde, na landen misschien nog wel een keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 13/09/2021
10

Once in a life time experience

Dat ik hoorde dat ik dit ging doen, toen dacht ik, ik lijk wel gek, je springt toch niet zomaar ff uit een vliegtuig!!! Maar ik heb het gedaan en het was zo ongelofelijk gaaf!! Super aardige mensen die je op je gemak stellen en alles uitleggen dat was echt super fijn. Het was zo fantastisch dat ik nog een keer zo gaan! Echt een once in a life time experience dit!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 13/09/2021
10

Een geweldige fantastische ervaring!

Wat een geweldige ervaring! Mijn moeder en ik hebben de Moederdag actie gewonnen en mochten samen skydiven! Super vriendelijk personeel wat je goed gerust stelt en alles duidelijk uitlegt. De camera/film optie moet je eigenlijk niet over twijfelen want dit maakt de ervaring nog gaver om het achteraf terug te zien! Je kunt er dan nog veel vaker van genieten! Super bedankt voor deze toffe kans!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ospel - 13/09/2021
10

Een geweldige ervaring

Het was echt geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Texel - 13/09/2021
8

Prachtige dag, voor herhaling vatbaar

Tandem sprong stond nog op mijn bucketlist. Afgelopen zomer ging het niet door ivm het slechte weer. Zondag 12 sept was het dan zover. Prachtig rustig weer. Opvang en begeleiding was prima. Ook in het vliegtuig werd steeds duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Ik voelde mij heel veilig. Ik heb genoten van de sprong. Prachtig uitzicht. Wel beetje fris op 13000 ft. Na de sprong op terrasje in de zon in De Koog nagenoten. Heerlijke dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Petten - 13/09/2021
10

GE-WEL-DIG

Verder weinig aan toe te voegen. Uitleg was super, parachutisten zijn heel aardig, zorgen dat je op je gemak voelt, evenals de cameramensen. In de lucht mochten we zelf ook sturen, was gewoon super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuid-Beijerland - 13/09/2021
8

Top ervaring!

we konden helaas niet springen op het begin vanwege het weer, echter werd er direct gebeld toen er toch nog wel kon worden gesprongen, bedankt voor deze toffe ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - 12/09/2021
9

Fantastisch

Het is moeilijk om het te beschrijven van een fantastische ervaring, belevenis. Door de adrenaline de namen van professionele mede (film-duo) parachutisten vergeten, dank hiervoor. Nogmaals fantastisch, overigens ook een geweldig mooie dag uitgekozen afgelopen woensdag ochtend. Oja, niet te vergeten, dank aan receptie medewerkers en niet te vergeten de piloot (-:
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beuningen Gld - 12/09/2021
10

Geweldig

Proffesionele omgang en supervet de 13.000ft tandemprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/09/2021
10

G E W E L D I G!

Adrenaline kick. Goede en duidelijke uitleg. Fijne begeleiding en vlotte verwerking van de springers. Kan het iedereen aanraden. Bij twijfel....DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 10/09/2021
10

Een fantastische, mooie, positieve en gezellige ervaring

Duidelijke instructie, wat een leuke tandemspringers met duidelijk heel veel plezier in hun werk. Je voelt je bij hen veilig en er hangt een hele positieve vibe op het vliegveld en in het vliegtuig. Ik heb genoten van begin tot eind en heb bijna geen spanning gevoeld (misschien héél even, toen ik op het randje zat ;) ) De sprong was fantastisch mooi en was zeker niet mijn laatste. De beelden van de cameravrouw ontvingen we binnen anderhalf uur, bijna 350 foto's en 3 te gekke filmpjes. Deze had ik voor geen goud willen missen en was ook elke euro meer dan waard (evenals de sprong).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 10/09/2021
10

Wat een belevenis! In één woord GE-Wel-DIG!

Ik kreeg een parachutesprong voor mijn 60ste verjaardag. Zag er in het begin best een beetje tegenop maar na enige tijd begon dat te veranderen in 'er naar uit kijken'. Wel met nog steeds de nodige spanning. Het was tenslotte mijn eerste sprong! Bij aankomst werd ik vriendelijk en snel geholpen en stond ik na 10 minuten al voor de camera. Film- en fotoreportage zat bij het cadeau maar is ook eigenlijk een must. Kreeg de opnames diezelfde dag per mail toegezonden en heb de film en foto's binnen 24 uur wel 50 keer bekeken! Fantastisch om te merken en te zien hoe professioneel en tegelijkertijd super ontspannend er wordt omgegaan met een toch serieuze business. De vlucht en sprong zelf..... Wat een belevenis! Van sprong tot landing. Ge-wel-dig! Met speciale dank aan Eli en Jessica die er beide voor zorgden dat ik zonder spanning het vliegtuig uit sprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 10/09/2021
10

Ongelooflijk gaaf!

Wat een ervaring, eentje om nooit te vergeten! Het verliep allemaal soepel bij het paracentrum en na ruim een uur na meldingstijd liepen we naar het vliegtuig toe. Eenmaal boven aangekomen op 13k ft was dan het moment om uit het vliegtuig te springen. En man, dat was zo fantastisch! Vrije val van een minuut, parachute ging open, zelf de parachute kunnen besturen tijdens het zweven naar beneden en een superzachte landing! Na de landing wil je zo weer achteraan aansluiten in de rij voor nog een sprong! Het was geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elburg - 10/09/2021
10

Fantastische crew coole experience

Mijn zoon met Down syndroom wilde een nieuwe ervaring. Nou dat heeft tie gekregen. Een toffe begeleiding iedereen begripvol en tof. Dank jullie allemaal van inschrijving tot sprong tot cameraman. Hij geniet nog steeds na met foto en filmpjes. Kortom toppers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen Aan De ijssel - 10/09/2021
9

GE-WEL-DIG!!

Een onwijs gave ervaring! Ik had mijn vriendin met een sprong verrast. We sprongen op vanaf de hoogste hoogte! Hele bijzondere ervaring... Het uitzicht is geweldig met heel veel herkenningspunten. De vrijeval is lekker wild en vol adrenaline. Zodra de parachute opengaat is het heerlijk kalm en zweef je rustig terug naar de aarde. Mocht zelf ook nog even de parachute besturen. TOP! Je wordt goed begeleid. We moesten wel even wachten voordat we aan de beurt waren maar dat is niet erg. De (gezonde) spanning wordt zo lekker opgebouwd! Al met al een topervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 09/09/2021
10

De perfecte balans tussen een adrenaline kick en de relaxte sfeer van Texel !

Geweldige ervaring, rond 10.00 uur, vanaf 13.000 foot (kwartier vliegen) met 200 km per uur en 60 seconden vrije val door de wolken; whow!! Welkom vanaf de receptie en een vertrouwenwekkend ontspannen professionele sfeer bij de crew. Van instructeur tot cameraman, iedereen leeft mee met het avontuur van jouw eerste sprong. Eenmaal uit het vliegtuig is het puur genieten. Verslavend!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wassenaar - 09/09/2021
10

Super gaaf

In een woord geweldig. Wat heb ik er van genoten. Dank je wel voor deze mooie, bijzondere ervaring. Echt super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerhaar - 09/09/2021
10

Fantastischhhhh

Weken lang elkaar taggen op fb om te winnen, dit moesten we een keer doen! Toen gewoon geboekt! En wat een fantastische ervaring hebben een vriend (hoogtevrees) en ik meegemaakt! Hahahha volgend jaar willen gaan we weer springen hebben we besloten! #ExtremeTandemSpong We kregen duidelijke uitleg en zulke lieve mensen om ons heen! Warm gevoel bij jullie ! Dikke duim voor Paracentrum Texel ! Dankjewellll
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - 09/09/2021
10

Fantastisch!

Bizar mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 09/09/2021
10

Alles super

Alles bestens, super gut…
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruoff - 08/09/2021
9

Goed georganiseerd bedrijf met de focus op het leveren van een onvergetelijke ervaring.

Ik heb Paracentrum Texel ervaren als een goed georganiseerd bedrijf dat de focus heeft op het leveren van een onvergetelijke ervaring. Er werken kundige professionals die goed met mensen om kunnen gaan. Ik had een tandemsprong geboekt met foto's/video's van de sprong erbij en deze waren van topkwaliteit en snel geleverd. Zeker aan te bevelen dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Nicolaasga - 08/09/2021
10

Overweldigend

Een vogel die een duikvlucht neemt. Daarna volledige rust. Zwart witter kan het haast niet. Luchtballon helikopter enz. Volgens mij evenaart dit de vogel. Ben blij dit gedaan te hebben. Zag er vorig jaar wel heel anders voor mij uit maar ook door Corona. Dank jullie wel. Blij met de film die gemaakt is. Trots op mij daardoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 07/09/2021
10

Geweldig voor herhaling vatbaar

We werden goed geholpen bij de service balie daarna een geweldige team die voor ons klaar stonden waardoor de ervaring nog inukker werd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 07/09/2021
10

fantastisch

veilig, goed op de hoogte gehouden, vriendelijk,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wilgen - 07/09/2021
10

Geweldig

Het was geweldig….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 07/09/2021
10

Zeer goed ontvangst en zeer professioneel personeel

Sfeer is daar ook en je werd op je gemak gesteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 07/09/2021
10

FANTASTISCH

6 september '21 mijn 1e sprong gemaakt. Wat een ervaring. Samen met de jongens van paracentrum texel gesprongen. Een zeer lieve/goede begeleiding. Er was maar 1 opdracht... Genieten. Dat heb ik gedaan. Bedankt allemaal voor deze waanzinnige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 07/09/2021
10

Geweldig!!

Hele toffe ervaring gehad bij Paracentrum Texel. Na het aanmelden heerlijk van het weer genoten en gekeken naar de andere springers en de rondvluchten. Daarna instructies gehad om vervolgens een fantastische tandemsprong te maken, waarbij ik ook zelf mocht sturen! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 07/09/2021
9

It was a great experience.

It was great, exciting and I'm just happy to be able to have done it.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Siegen (Germany) - 07/09/2021
9

Heel erg vet!

Duidelijke uitleg door de instructeur. Vriendelijk personeel. Bucket list dingetje wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 07/09/2021
9

Super gave ervaring

De hoogste hoogte gesprongen, was echt mega gaaf! Het uitzicht was prachtig en mensen zijn heel vriendelijk. De foto's had ik dezelfde avond al binnen en waren echt super mooi gemaakt. Ik ga zeker nog een keer springen!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Akersloot - 07/09/2021
10

Geweldig!!

Voor de eerste keer gesprongen en zeker niet de laatste! De instructeurs zijn super vriendelijk, rustgevend en professioneel. De rest van het personeel, waaronder de cameraman, zorgden voor een topsfeer. De locatie was natuurlijk ook niet verkeerd, zeker een aanrader! Top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HUIZEN - 06/09/2021
10

Geweldige ervaring

Moet je meegemaakt hebben, wat een kick.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 06/09/2021
8

Onvergetelijk

Nice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 06/09/2021
10

Een ervaring die iedereen op zijn bucket list zou moeten zetten!

Geweldig om gedaan te hebben. Lijkt ontzettend eng maar eigenlijk is het alleen maar super genieten. Deze hebben we toch maar weer in de pocket Een ervaring die iedereen op zijn bucket list zou moeten zetten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 06/09/2021
10

Het was echt een hele mooie ervaring.

Ivm de bewolking in de ochtend/middag kon mijn sprong om 13.00 helaas niet doorgaan op dit tijdstip. Later trok de bewolking weg en werd ik netjes gebeld dat ik kon gaan springen. Vriendelijk personeel. Helpen goed, leggen alles goed uit. De sprong zelf was helemaal vet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 06/09/2021
9

Geweldig!!

Super leuke mensen die er werken, en een geweldige dag gehad.. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anna pauwlowna - 06/09/2021
10

Super vette ervaring!

Ontzettend zenuwachtig vanaf het moment dat we gebeld werden om te gaan springen. De begeleiding is top! Ze kalmeren, instrueren en zeggen vooral te genieten. Vanaf het moment dat je het vliegtuig verlaat is het alleen nog maar genieten! Dit gaan we sowieso nog een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 05/09/2021
10

het is moeilijk te beschrijven hoe geweldig de ervaring was.

een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 05/09/2021
10

Niet te evenaren ervaring!

Wat een fenomenale ervaring! De enthousiaste ontvangst, de zorgvuldige begeleiding, het vliegtuigje en dan ... de sprong. De ondergaande zon, de zee onder je voeten. De stilte. Alles blijft achter in de lucht. Al je zorgen, al je gedachten. Een top ervaring, mede dankzij top mensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 05/09/2021
5

Top sprong, alleen jammer dat we 3 uur moesten wachten......

Vol spanning op mijn fietsje richting het centrum. Op tijd aangekomen, en op tijd aangemeld. Door de draaideur heen en wachten tot je opgeroepen wordt. Na een half uur wachten, sprak ik iemand die al een uur stond te wachten. Hij gaf aan pas om half 7 te mogen gaan springen, dus dat werd voor mij half 8! Oftewel aanmelden om 16.40 uur en opgeroepen worden om 19.30 uur. Dit moet je via via horen, niemand van de medewerkers zegt hoe de situatie ervoor staat. En als je het al vraagt, geen verontschuldiging en geen uitleg. Echt niet grappig! Aantal verbeterpunten zeker aanwezig. Geef aan hoe de toestand ervoor staat, dat geeft meer waardering. Gelukkig heeft de sprong iets goedgemaakt, maar de communicatie is vreselijk.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rijnsburg - 02/09/2021
10

Wauw... wat een geweldige sprong, zo gaaf!! wat een geweldig team.

Maandag 30-08-2021 Samen met mijn bonus dochter Lois, die wij voor haar 18e verjaardag een tandemsprong cadeau hebben gegeven omdat deze geweldige puber al jaren roept dat ze in haar leven van alles wil doen als het maar stoer, super vet, gevaarlijk of spannend is!! Dochterlief was helemaal stil, verbijstert en aangeslagen toen wij haar het cadeau overhandigde, angst en stress was het enige wat nog zichtbaar was bij onze lieve puber, dat was toch wel zielig om te zien, toen heb ik ook een tandemsprong bijgeboekt voor de support. JAAA om 14.00 kregen we het verlossende belletje: HET GAAT DOOR!!! Bij de balie vriendelijk ontvangen, daarna zit je in een sneltrein en voor je het weet staat de cameraman je te interviewen en zit je in het vliegtuig en maakt Daniël (instructeur) je vast en zie je de eerste prachtige vergezichten van Texel, wij hadden het 'geluk' dat we ver boven de bewolking zaten waardoor we op het wolkendek keken. Aangekomen op 13000 foot (4000 meter). Lois mag eerst, nog even snel een boks en veel plezier toegewenst (kwam niet binnen) en 8 tellen later verdween ze in de deuropening. Nu was het mij beurt, de acrobatische cameraman hangt buiten aan de deur te bengelen (geweldig !!!), ondertussen schuift de instructeur je naar de opening, nog voor je een schietgebedje kan doen zijn we al uit het vliegtuig gesprongen en gaan we met 200km richting de wolken/aarde, wat een spectaculaire lange vrijeval, de cameraman vliegt,/valt met ons mee en maakt spectaculaire actie foto's, zelfs even de handen van de cameraman aangetikt, zo gaaf !!! De parachute gaat open en we gaan snel door de wolken heen, wat geweldig om dit te ervaren en als toetje mag ik ook nog even met de parachute sturen, de landing was zo zacht, echt super. Wij hebben onwijs genoten van deze tandemsprong, Lois wilde gelijk weer!! Ik wil jullie allemaal bedanken voor deze geweldige dag. Wat hebben jullie een geweldig, vrolijk en behulpzaam team medewerkers. Groetjes Norbert en Lois
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere & Purmerend - 02/09/2021
10

Weergaloos

Mijn eerste tandem-sprong wat een prachtige ervaring. De begeleiding is professioneel. Vanaf de, online, inschrijving tot de landing liep alles gesmeerd en samen met de mooie locatie zorgt dit voor een onvergetelijk moment.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 01/09/2021
10

Fantastisch!

Iets wat je sowieso een keer moet mee maken! Iets wat ze nooit meer van je af kunnen pakken. En een geweldig gevoel zodra je uit het vliegtuig komt. Iets om nooit meer te kunnen vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 31/08/2021
10

Onwijs

Onwijs gaaf. Enigste minpunt was dat er een paar bij liepen of ze er weinig zin in hadden (personeel)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - 31/08/2021
10

Super gaaf, aanrader

Ik had een tandemsprong voor mijn verjaardag gekregen via een cadeaubon van een andere site. Met het reserveren van alles wat bij die bon hoorde duurde het wel even en dat zorgde bij beide partijen voor wel wat gedoe. Maar erg goed geholpen en uiteindelijk alles gelukt. Dus tip van flip, als je een cadeau kaart koopt, lekker via hun zelf doen:) De accommodatie was erg mooi en goed geregeld. Genoeg ruimte maar toch kun je alles goed zien. Duidelijk alles doorgegeven en aardige mensen allemaal, ook als ze niet bezig zijn op dat moment maken ze graag een praatje. De sprong natuurlijk super vet, iets wat je nooit vergeet. Met film is ook absoluut een aanrader, denk niet het is al duur zat je gaat er geen spijt van krijgen. Verder hebben ze ook nog een leuke shop, maar wel aan de prijzige kant. Maar overal zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 31/08/2021
10

Fantastisch

De sprong het enthousiasme en de locatie is geweldig! Het was soms alleen een beetje chaotisch. De hele ochtend werd niet gesprongen vanwege het weer.. gelukkig ging het door in de middag! Dus ik werd gebeld helemaal blij!! Aangebeld en door. Daar gemeld en toen stond ik op het bord toen ineens niet meer maar het lieve vrouwtje zorgde dat ik toch mee kon dus top geregeld! Toen kreeg ik me harnas snel mee na het vliegtuig maar had geen uitleg gehad over de sprong dus dat vroeg ik daar en kreeg terwel we omhoog gingen even snel de uitleg wat ik moest doen.. het zal zeker te maken hebben met de vertraging maar ik was best nerveus dus weinig bleef hangen.. bedoel ik spring niet elke dag uit het vliegtuig.. maar ik kom zeker een keer terug vond het geweldig en weet nu wat ik moet doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 31/08/2021
10

Totale vrijheid na de totale angst, wat een schoonheid!

Totale vrijheid na de totale angst, wat een schoonheid! Kundig personeel. Een strakke en veilige manier van werken. Toch belangrijk als je leven letterlijk aan een draadje hangt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/08/2021
10

A fantastic experience

We booked a tandem package and it was all I had hoped for! The communication from the team was very clear before and during the jump, and my instructor went the extra mile to give me a true rollercoaster experience! I had tons of fun, can't wait to do it again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 30/08/2021
9

geweldig

Samen met mijn kinderen en vrienden gesprongen. He twas spannend maar geweldig. Het weer was gunstig, de begeleiding vriendelijk en goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 30/08/2021
10

Uitstekend!

Het was mijn eerste spring en ik ga het zeker nog een keer doen. Het personeel is vriendelijk en hulpvol, de locatie is prima. Ik heb 13000 spring gedaan en het was een van de mooiste ervaringen van mijn leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 30/08/2021
10

Uitstekende begeleiding en een fantastische ervaring erijker

Het personeel is heel enthousiast en geeft je echt een fijn gevoel om 1 van de spannendste activiteiten uit je leven te gaan ondernemen. Vanaf de aankomst werd alles duidelijk uitgelegd en de sprong was er 1 om niet meer te vergeten. Fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 30/08/2021
10

Te WAUWWWW

Bij Paracentrum Texel staat de klant centraal!! Vanaf je aanmelding tot uiteindelijk het geland zijn!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ubachsberg - 30/08/2021
10

Perfect

Alles was echt goed geregeld. Ze stellen je echt gerust als je zenuwachtig bent. Ook erg vriendelijk! Ik zal het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 29/08/2021
10

onvergetelijke adrenaline rush

Van te voren gekeken naar hoe springers voor ons naar beneden kwamen en gerustgesteld hoe makkelijk dat er uit zag. goed geïnformeerd en voorzien harnas het vliegtuig in en op weg naar boven. Sympathieke en aardige tandem springer en bovengekomen waarbij de zenuwen inmiddels tot een hoogtepunt raakten. Toch het vliegtuig uit en met 200km per uur in een vrije val naar beneden; wat een bizarre belevenis en wat ongelooflijk gaaf. Parachute ging bijna geruisloos open en genieten van het 360 graden uitzicht op de naastgelegen Waddeneilanden en Den Helder. Even zelf mogen sturen wat een euforiegevoel gaf bovenop de al aanwezige euforie. De landing was alsof je van een laag keukentrapje stapt; heel rustig en ontspannen. Minuten die ik nooit meer ga vergeten. Zelfs de slappe benen nadat de adrenaline afnam waren niet erg; had het er graag voor over. Bedankt Paracentrum Texel voor de goede zorgen en onvergetelijke gebeurtenis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 29/08/2021
10

Incredible

I wasn't even a bit expecting that gonna be so insanely beautiful and extremely shocking in the same time, ik hou van je<3 Definitely recommend this jump from 13000 feet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 29/08/2021
10

GE-WEL-DIG

Met 2 collega's een tandemsprong gemaakt. Wat was dat een geweldige ervaring,en ook zulke lieve mensen die je filmen en tandem mee spring, stellen je echt op je gemak en nemen toch wat zenuwen van je af TOP. Echt een aanrader om zeker 1x in je leven te hebben gedaan. m.v.g. Natasja
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 29/08/2021
10

GEWELDIG!

Een hele gave ervaring om nooit te vergeten, je wordt goed begeleid en iedereen zorgt ervoor dat het een bijzonder moment is. Er wordt wat verteld over de omgeving en ze maken een super leuke video die je mega snel al per mail ontvangt. DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 29/08/2021
10

Geweldig

Super aardige mensen, ontzettend gezellig en een prachtige ervaring. In één woord; geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 29/08/2021
9

Ontzettend leuke en spannende ervaring!

Mijn vriend en ik zijn dit samen voor zijn verjaardag gaan doen en hoewel je natuurlijk niet met z’n tweeën springt is het toch een leuke ervaring om samen te doen. De parachutist met wie ik sprong was heel nuchter waardoor ik op mijn gemak was en het uitzicht was super mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 28/08/2021
10

Helemaal fantastisch!

Dit moet je gewoon een keer in je leven gedaan hebben. Vrije val van 60 sec. is echt weer een vink op de bucketlist!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerbrug - 27/08/2021
10

Het was echt super gaaf.

Het was nog mooier als dat ik me had voorgesteld. Toch gekozen voor de sprong vsn 13.000 ft en zeker geen spijt . Wat is die vrije val gaaf zeg. De mensen daar ook supervriendelijk waardoor het enthousiasme nog groter wordt. De cameraman heeft ook geweldig werk geleverd. Het was een vakantie met mijn dochter , die ook de sprong heeft gemaakt, en hij is onvergetelijk. Super bedankt allemaal . Liefs Miranda
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 27/08/2021
9

Geweldig

Geweldige sprong Vriendelijke en enthosiaste balie medewerker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 27/08/2021
10

Het was amazing!

Echt een onwijs mooie ervaring, alles was goed geregeld en leuk personeel! Als je twijfelt om ooit een parachute sprong te maken, dan bij deze: echt doen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 27/08/2021
10

Voelde mij als een vogel..

Vandaag echt de dag van mijn leven gehad. We mochten rond 14.00 uur springen. Ik was met twee vriendinnen. We zijn expres naar Texel gegaan omdat we de mooiste zicht wilde zien en Texel van boven af wel eens wilde bekijken. In het vliegtuig was al een ervaring en de vrije val en daarna rond zweven in de lucht maakte het wel helemaal af. Toen ik lande en met mijn billen op de grond zag zuchten ik diep en dacht ik zo i did it.. dit kunnen jullie nooit meer van mij afpakken. Wat een top dag en wat een ervaring zeg! Weer een vinken van mijn buckit list af! Dankjewel allemaal!! Toppers!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 27/08/2021
10

Super gaaf!

Wat een belevenis, we hadden het mooiste weer van de wereld naar mijn idee. Wolken en zon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 26/08/2021
9

Een geweldige bucketlistervaring die je gedaan moet hebben

Ik kreeg netjes voorafgaand aan de sprong alle aanvullende informatie. Het aanmelden ging soepel en het was heerlijk weer! Ik was de hele dag vrij relaxt, maar voelde wat gezonde spanning toen het moment daar was. Op de website staat aangegeven dat je mogelijk lang moet wachten op je sprong. Dit was helaas wel het geval. Ik heb drie uur gewacht voordat ik uiteindelijk kon springen. Het zonnetje wat de hele middag aanwezig was, maakte het wachten minder erg. Alle personeelsleden zijn fantastisch en er hangt een hele relaxte sfeer! Mijn instructeur was frans, dus we sproken onderling engels. Ze stelden me op mijn gemak en we hadden een kort praatje voordat we de lucht in gingen. Er sprong een cameraman met me mee vanaf 9.000ft (fotos en videos zijn echt een must is als je gaat springen!) Waauuww wat was het gaaf!!! Je ziet het hele eiland vanuit de lucht en het geeft zo'n kick! Eerst 30 seconde skydiven (die heel snel voorbij zijn) en daarna rustig genieten vanuit de parachute zwevend boven het eiland. Ik mocht ook even zelf sturen, heel leuk om te doen. Als je het ooit nog wil doen, ga het doen!! Texel is dé plek om een tandemsprong te maken! Een aantal uur na de sprong ontving ik mijn foto's en video's. Ze zijn ontzettend gaaf geworden en nu kan het nagenieten beginnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 25/08/2021
9

Erg mooi!

Unieke vibe. Hele ervaren instructeurs, parachutisten die constant landen (bij goed weer), strandstoelen waar toeschouwers in relaxen en het geronk van cessna motoren en suizende parachutes. Prachtige dagen gehad, al was de theorie wel even ouderwets stampen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 25/08/2021
8

Wauw! Ik ben een mooie ervaring rijker geworden.

Samen met mijn vriend heb ik een tandem parachutesprong gemaakt en wat was het gaaf! Toen we aankwamen bij het Paracentrum Texel werden we meteen vriendelijk geholpen en werd alles goed uitgelegd. Na een tijdje ontmoet je je instructeur, waarmee je samen de parachutesprong gaat maken. Je wordt aan elkaar vastgemaakt en dan is het zover.. Je gaat het vliegtuig in en na een tijdje ga je de sprong van je leven maken. Als je de parachutesprong gaat maken, zou ik zeker aanraden om een foto/video reportage te reserveren. Je doet het tenslotte niet elke dag. Ik ben een mooie ervaring rijker geworden en het is een uitzicht om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 25/08/2021
10

het was gaaf

het was een geweldige ervaring die ik zo nog een keer zou willen maken. het is zeker het geld waard om dit te gaan doen en met cameraman want je krijgt drie leuke filmpjes en heel veel leuke foto’s. de kwaliteit is ook erg goed. het is zeker aan te raden om dit te gaan doen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- apeldoorn - 25/08/2021
9

GE.WEL.DIG !!!!

Het wachten duurde erg lang, wel geleerd dat bij late sprongen je beter wat te eten/drinken mee kunt nemen. Na 18:00 uur is het restaurant bij het vliegveld dicht, zonder kleingeld op zak wordt het dan lastig om nog iets te drinken te verkrijgen. Maar…. Als het moment van springen is aangekomen, dan krijg je wél een experience die onvergetelijk is. Van het klimmen van het vliegtuig, het uitstappen, de vrije val, het zweven en het landen. Alles GE-WEL-DIG !! Bedankt Paracentrum Texel !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 25/08/2021
10

Dromen komen uit en zijn geen bedrog

Al jaren droomde ik om uit een vliegtuig te springen en bij voorkeur met een parachute. Wat een goede keuze om dat bij paracentrum Texel te boeken. Informatie is duidelijk, een super ontvangst, alle medewerkers zijn enthousiast en vriendelijk. De instructies van de instructeurs zijn duidelijk en geruststellend. Wanneer mag ik weer? Het was top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 25/08/2021
10

Geweldig!!!

Ik was best wel bang maar eenmaal uit het vliegtuig en zwevend in de lucht was alle angst weg en heb ik alleen maar genoten! Wat ben ik blij dat ik alles heb vast gelegd op film en foto’s zodat ik dat kan delen met vrienden en familie. Super was het en ga zeker nog een keer...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- APELDOORN - 25/08/2021
10

Een fantastische sprong, voor herhaling vatbaar!

Met angstzweet ging ik op weg naar Paracentrum Texel voor de sprong van mijn leven. Daar aangekomen werden de zenuwen niet minder. Totdat ik in het vliegtuig stapte. Een prachtig uitzicht, vriendelijke instructeur en cameravrouw die me aanmoedigde, zorgden dat ik er zin in had! Er werd weinig aandacht besteed aan mijn zenuwen en dat was maar goed ook. Het was een fantastische sprong! Een vrije val, daarna zelf sturen, een achtbaan in de lucht maken en genieten van het prachtige uitzicht. WAUW! Na een zachte landing heb ik de hele dag vol adrenaline gezeten. De foto's en filmpjes heb ik al vele malen bekeken. Een top ervaring die ik graag nog eens over zou doen! Wie had dat gedacht, ik heb al hoogtevrees op een roltrap ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert - 24/08/2021
10

Geweldige ervaring - aanrader voor iedereen om te parachutespringen bij Paracentrum Texel

Ik had een super leuke dag, goede uitleg, en een gezellige instructeur en cameraman die mee sprongen. Alles verliep soepel, ik voelde me helemaal op m'n gemak terwijl ik het best spannend vond om voor het eerst uit een vliegtuig te springen, maar ik zou zo weer gaan! Met behulp van de leuke foto's en video's al andere kunnen overtuigen ook te gaan parachutespringen bij Paracentrum Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24/08/2021
10

Ervaring die uitnodigd tot meer!

Met werkelijk prachtig weer samen met mijn zoon een tandemsprong gemaakt vanaf 13.000 ft. De gang zat er goed in want we werden al omgeroepen toen we nog bij de balie stonden. Dus direct naar buiten, spullen in een kluisje, harnas om en het terrein op. Gevolgd door een korte instructie door de tandemmaster en zo het vliegtuig in. Al heel snel op hoogte gekomen als één van de eersten richting de deur en voor je het weet ga je in vrije val naar beneden gevolgd door een rustige parachutevlucht. Hele toffe ervaring die ik graag nog eens doe!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 24/08/2021
10

Supercalifragilisticexpialidocious

Je ziet het personages in films en series vaak doen en het ziet er spectaculair uit, dus ik dacht dat wil ik ook! Door omstandigheden vanuit mezelf 2 jaar moeten wachten tot ik deze droom eindelijk kon laten verwezenlijken en wat was het het waard zeg!!! Deze ervaring is niet in woorden uit te drukken en ik had ongelofelijke mazzel met het weer. We konden ver kijken en wat een prachtig uitzicht!!! Ik raad het echt iedereen aan om dit een keer in zijn leven gedaan te hebben!!! Ze gaven goede uitleg, zijn heel aardig en ik was super op tijd aanwezig en door hun service kon ik daardoor ook nog eens eerder springen! Heb natuurlijk wel laten filmen, want dit wil je van jezelf echt terug zien, dikke aanrader om het film pakket erbij te nemen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 24/08/2021
10

It was an amazing experience with great instructors and people around me

Everything was well organized. We have had beautiful weather and an awesome jump. It was my first time but I had a great instructor and a camerawoman taking care of me to create an unforgettable experience! Thanks to all of you.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 24/08/2021
8

Mooiste belevenis is van mijn bucketlist afgestreept

Fantastische ervaring, waar ik het liefst me baan van maak! Die adrenaline, de hoogte, de kick, de kriebels wanneer je eruit springt, het zelf mogen besturen en je staande landing! Helaas zat er wel wat tegen.. ik had een handcam video laten maken maar de helft van de sprong is niet gefilmd! Ik wacht de reactie van jullie nog af wat ze daar aan kunnen doen! Voor zo een prijs die je betaald voor de sprong die je niet elke week maakt wil je wel een volledige video daar voor terug krijgen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 23/08/2021
10

Top locatie, goede begeleiding, prettige sfeer, en een fantastische ervaring.

Een tandem skydive van 13000 ft is fantastisch om te doen. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Britsum - 23/08/2021
8

Erg gaaf

Het was echt een hele gave ervaring, zeker een aanrader. Ik heb er van genoten. Het was mooi weer, dus het wachten duurde maar even of we werden al omgeroepen. Doordat het allemaal snel ging was er niet veel tijd om zenuwachtig te zijn. Een korte uitleg van je tandemspringer en gaan.... En de parachutesprong was echt heel gaaf! Iets meer uitleg van te voren bij het aandoen van het materiaal enz. en daarbij over de sprong is mijn tip! De receptie wou daarentegen graag helpen en uitleg geven. Dat was fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balkbrug - 23/08/2021
10

Super mooie herinnering

Super leuke sprong gemaakt, van 13000 feet zo naar beneden heerlijk vrij gevoel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 22/08/2021

Google, Facebook & tripadvisor

Martine V. AvatarMartine V.

Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 

Martijn d. AvatarMartijn d.

Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021 

Samantha J. AvatarSamantha J.

Vandaag mijn eerste tandemsprong gemaakt. Heel fijn onthaal. Vriendelijke mensen en fijne instructies. Vooraf duidelijke uitleg.
Vanaf het eerste moment genóten!!! Een super gave ervaring. 🪂🤩👍🏼 - 8/23/2021 

Marcel V. AvatarMarcel V.

Geweldige ervaring. Goede instructeurs. Kan het iedereen aanbevelen. - 8/20/2021 

Melvin P. AvatarMelvin P.

Leuk en supervriendelijk onthaal,
chille sfeer en gewoon awsome!! 🙂
Veiligheid boven, we waren op 13 000ft klaar om te springen doch kregen toch geen GO wegens plotse wind en lage wolken....
lees meer - 8/19/2021 

Maurits v. AvatarMaurits v.

Super gaaf om te parachutespringen met deze mensen.
Professioneel en enthousiast om het voor iedereen leuk te maken. - 8/18/2021 

Kas J. AvatarKas J.

gewoon super vet. mijn 2 zoons hebben parachute gesprongen, ik ga de volgende keer ook. super aardige mensen daar - 8/17/2021 

Wilco B. AvatarWilco B.

leuk om te kijken. fijn terrasje. museum erbij - 8/16/2021 

Robert R. AvatarRobert R.

Super leuk om te mogen ervaren. - 8/11/2021 

Lidie V. AvatarLidie V.

Mijn dochter en ik hebben de meest geweldige ervaring ooit meegemaakt door bij jullie een spong van 13000 feet te maken. En ooh wat was het geweldig! Dank jullie wel... lees meer - 8/09/2021 

Patricia R. AvatarPatricia R.

Einfach ein Erlebnis was ich nie wieder vergessen werde ❤ es war einfach klasse genauso wie die Mitarbeiter die alle eine ganz Tolle und Großartige Arbeit machen, vielen vielen Dank 🪂👍😀 - 8/07/2021 

Peter H. AvatarPeter H.

na de cursus nog 4 extra static line sprongen bijgeboekt om mijn brevet te kunnen halen. geweldig goed begeleid door de jump masters die je steeds weer verbeterpunten aanreiken en... lees meer - 8/02/2021 

Peter B. AvatarPeter B.

super toffe ervaring .. petje af voor alle medewerkers, vriendelijk en passievol ! - 8/01/2021 

Ilse C. AvatarIlse C.

Wat een enorm gave ervaring!!! Iedereen helpt je super en ze zijn super lief😊 een ervaring om nooit te vergeten !!! Het parachute springen was fantastisch !!!

Bedankt toppers!!! - 7/30/2021 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Geweldige ervaring , aanrader ! - 7/29/2021 

Pieter D. AvatarPieter D.

Wat een vlucht! Supervette tandemsprong gedaan. Wat valt erover te zeggen. Echt heel gaaf! - 7/29/2021 

Danny D. AvatarDanny D.

cursus static line gedaan, 1,5 dag theorie(was n hoop) maar duidelijk uitgelegd door melvin en iwan.
gelukkig aan t eind van de 2de dag nog mijn eerste sprong kunnen maken, helaas...
lees meer - 7/27/2021 

Hannerieke D. AvatarHannerieke D.

Een geweldige middag gehad afgelopen donderdag!
Een onbeschrijflijke en onvergetelijke ervaring! Wat was dit enorm gaaf zeg. Je wordt goed op je gemak gesteld, alle vragen werden beantwoord en een...
lees meer - 7/25/2021 

Herjan v. AvatarHerjan v.

Super leuke dag gehad met @gabbertje Rups die zijn Static line sprong niet kon doen aan het einde van de cursus ivm het weer. Nu dubbel en dwars ingehaald met... lees meer - 7/22/2021 

Angelique K. AvatarAngelique K.

Alleen maar avontuurlijke, vakkundige en blije mensen die zorgen voor the experience of a lifetime - 7/20/2021 

Maraya L. AvatarMaraya L.

Super aardige instructeurs. Ze hebben goed voor onze zoon gezorgd tijdens de vlucht. Het was de “beste van dag van zijn leven” aldus Quinn. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! - 7/19/2021 

Jan S. AvatarJan S.

The weather didn't cooperate for a week but once it did... AMAZING! Staff is terrific and we had a terrific experience! Thank you Paracentrum Texel! - 7/18/2021 

Martha W. AvatarMartha W.

Fantastische beleving en superleuke mensen allemaal! Bedankt voor deze geweldige ervaring! 🤩♥️🪂
Liza en Martha. - 7/17/2021 

Rik V. AvatarRik V.

Schitterende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar - 7/17/2021 

Danique S. AvatarDanique S.

Gister op mijn verjaardag de sprong van mijn leven gemaakt. Heel gaaf! Super leuke, enthousiaste medewerkers. Echt een aanrader! Een tip voor Paracentrum Texel: op de site kan je wel... lees meer - 7/13/2021 

Koen B. AvatarKoen B.

De vrije val vanaf 13.000 voet?
gewoon beleven en een dag later zoek je wat een opleiding kost...
- 7/12/2021 

Moniek v. AvatarMoniek v.

Van te voren hadden we best last van zenuwen. Kay mijn zoon van 16 wist zijn mailadres niet meer en ik had geen idee hoe ik 't vliegtuig in moest... lees meer - 7/05/2021 

Thijmen K. AvatarThijmen K.

1 van me mooiste ervaringen tot nu toe bedankt voor deze mooie dag! 💪🏼 - 7/04/2021 

Centaine P. AvatarCentaine P.

3 juli zouden mijn man en ik samen een tandem sprong maken. Aangezien we een dag van te voren al op Texel waren dachten gaan alvast een kijkje nemen bij... lees meer - 7/04/2021 

Jess K. AvatarJess K.

Skydiving!

De eerste dag tijdens onze vakantie op Texel hadden we het over skydiven. Eigenlijk wisten we vanaf dat moment al dat we het gewoon moesten doen maar dit vonden...
lees meer - 6/25/2021 

Remco B. AvatarRemco B.

Leuke ongedwongen sfeer met zeer kundig personeel 👍 - 6/22/2021 

Joanne M. AvatarJoanne M.

goede informatie en begeleiding voor tandemsprong. Aardige skyline master. - 6/18/2021 

AdventureRini AvatarAdventureRini

Amazing experience as free fall has always been on my adventurous things to do list. The moment you experience while jumping out the place is extraordinary. I dived with... lees meer - 6/18/2021 

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Boda T. AvatarBoda T.

The club was very well organized, friendly staff, on time, nothing to complain about.

The scenery in the island was impressive, blue skies & sea, green island & very good planning...
lees meer - 6/07/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021 

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Krunal b. AvatarKrunal b.

The best place for skydiving!! Amazing crews had a great experience.
Initially they provided thumb drive with your video footage but they had stop it and started cloud link to download...
lees meer - 2/19/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020 

Rowan L. AvatarRowan L.

mooiste belevenis die er is.
wij zijn wezen skydriven.
mensen stellen je op je gemak.! - 8/13/2020 

Johnny L. AvatarJohnny L.

goede instructeurs en mega vette ervaring. zeker een aanrader. ook complimenten voor de cameramannen - 8/13/2020 

Rowan d. AvatarRowan d.

Duidelijk georganiseerd. Crew supervriendelijk. Tandeminstructeurs namen echt goed de tijd voor je en voelde goed de situatie aan, hoe je je voelde en wat ze moesten doen om het... lees meer - 8/12/2020 

Angelique B. AvatarAngelique B.

Mijn man en onze zoon hebben zondag hun eerste tandemsprong gemaakt. Zij vonden het een machtig mooie ervaring en ik denk dat er nog wel een keer gesprongen gaat worden.
Onze...
lees meer - 8/11/2020 

Jolanda Z. AvatarJolanda Z.

De eerste 2x ging het niet door vanwege het weer.
vandaag prachtig weer en eindelijk na lang wachten vandaag gesprong.
Vastgeketend aan Manu naar beneden ... zo GEWELDIG!!!
Veel leuker dan...
lees meer - 8/11/2020 

Patrick d. AvatarPatrick d.

Goede uitleg en waanzinnige ervaring om te doen. - 8/10/2020 

Alex G. AvatarAlex G.

Geweldig ervaring en zeer goede personeel. Zeker een aanrader ???? - 8/10/2020 

Alexander V. AvatarAlexander V.

waanzinnig goede ervaring gehad. super warm en welkom ontvangst en de begeleiding en informatievoorziening is top.
echte aanrader - 8/07/2020 

Anne V. AvatarAnne V.

wat een waanzinnige ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te springen!
vriendelijke mensen die jou ook een fantastische ervaring mee willen geven.
met goed overleg ook nog wat gespeeld met de...
lees meer - 8/07/2020 

Erika S. AvatarErika S.

Alles was 1 groot hoogtepunt, maar die vrije val.....heerlijk. Aardige en kundige mensen, hele mooie omgeving en neem er foto's en filmopnames bij, echt de moeite waard...en nog lekker lang nagenieten. - 8/06/2020 

Kevin A. AvatarKevin A.

Geweldige ervaring en super personeel, kom zeker nog een keer terug!? - 8/06/2020 

Nicolienne v. AvatarNicolienne v.

Chille plek, fijne sfeer! - 8/06/2020 

Mila A. AvatarMila A.

samen met mijn vriend gesprongen. We vonden het allebei doodeng. Maar was echt een super ervaring. - 8/05/2020 

Lara v. AvatarLara v.

De tandemsprong was echt super leuk! Fijn dat ik ook de gratis upgrade kreeg, ook al was dit eigenlijk alleen als je online boekte ? - 8/04/2020 

Rene S. AvatarRene S.

Wat en bedrijvigheid leuk om te zien - 8/04/2020 

Maurits B. AvatarMaurits B.

Fantastische luchtvaartbeleving! Geweldige gastvrijheid, advies en begeleiding! ??? Wat een pracht allemaal!???? - 8/02/2020 

Hellen D. AvatarHellen D.

mooie omgeving, super vriendelijke mensen...perfecte uitleg!!! kans op een nieuwe verslaving!!! ?? - 8/02/2020 

Hibbe S. AvatarHibbe S.

Een overweldigende ervaring ga. Het doen de mensen daar zijn vakmensen en uiterst relax en vakkundig - 8/02/2020 

Anne M. AvatarAnne M.

Perfekt.... ein wahnsinniges Erlebnis; Alle super nett und professionell. - 7/29/2020 

Adriaan B. AvatarAdriaan B.

Was een super ervaring
Goed geregeld
Goede begeleiding - 7/29/2020 

Sita M. AvatarSita M.

Super om van 13000 ft te springen en om video en foto's te laten maken. Leuke crew die je op je gemak stelt. Een ervaring om nooit meer te vergeten! - 7/23/2020 

Daniel W. AvatarDaniel W.

Amazing place where you can skydive or go on a flight and see a part of the Netherlands from above. Breathtaking views and overall amazing experience! I highly recommend! - 7/22/2020 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Super ervaring zeker een aanrader ??? - 7/21/2020 

Andy A. AvatarAndy A.

go for it what a fantastic experience - 7/21/2020 

Kiki E. AvatarKiki E.

Mega gave ervaring en wil nog zeker een keer terugkomen! Goed geregeld, fijne sfeer en prettige mensen. - 7/21/2020 

Jason P. AvatarJason P.

One of the best dropzones I have ever attended. The staff are amazing, the facilities are excellent, and skies are awesome with incredible visuals. A great place for wingsuiting and... lees meer - 7/20/2020 

Peter V. AvatarPeter V.

Ervaren, relaxte en aardige instructeurs. Sfeer op centrum is ook relaxt met lekkere muziek uit de speakers. Goede en duidelijke instructie, het springen is een waanzinnig mooie ervaring. En hoe... lees meer - 7/18/2020 

Roy C. AvatarRoy C.

Super geregeld!!
Super belevenis!!
Film en foto ook super!! - 7/16/2020 

Danny P. AvatarDanny P.

We waren vandaag met z'n drieën vader dochter en schoonzoon ???✈️we zijn goed voorgelicht en goede service overall alleen op de afgesproken tijd konden we niet omhoog door oefeningen op... lees meer - 7/14/2020 

Dita v. AvatarDita v.

In 1 woord GEWELDIG. Er is voor een ieder iets te doen of te zien. Iigt er maar net aan hoeveel lef je hebt!? - 7/14/2020 

Sushitrash AvatarSushitrash

Awesome experience overall. It does take some time after arriving before you can actually jump (around 3-4 hours) but there's a restaurant nearby and a grass field where you can... lees meer - 7/14/2020 

Annemieke V. AvatarAnnemieke V.

vriendelijk personeel. fantastische ervaring. Goed geregeld. - 7/13/2020 

mvdk Avatarmvdk

I went down under with an Australian. Got my pictures taken by Gerwin. Been greeted by Bram and got a crashcourse info from Alwin. And tha best pilot from this... lees meer - 7/01/2020