reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 884 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 728 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

GE-WEL-DIG

Op je 50ste verjaardag parachute springen is niet in 1 woord te beschrijven. Het is zo'n unieke ervaring wat je gewoon zeker eens in je leven gedaan moet hebben. En als je het dan gedaan hebt wil je dit nog een keer mee maken. Het eerste wat ik zei op de grond was : dit is F###ing GE-WEL-DIG !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 16/06/2021
- ID: 97444a78-705e-4290-b6ce-a34ad964ff05 -
10

GEWELDIG

Iets wat je gedaan moet hebben als je naar Texel gaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SOMEREN - 16/06/2021
- ID: 5756d367-bfb9-43c9-8b1b-c1f6ba994ad4 -
8

Onvergetelijk!!

Een prachtige zonnige dag met een fantastisch uitzicht op texel en de andere eilanden! Goed begeleid en een veilig gevoel door de medewerkers, als kers op de taart een mooi filmpje als dierbare herinnering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stiens - 16/06/2021
- ID: 1a43e46c-2039-4710-9176-1a97889a0f5c -
10

Fantastisch!

Wat een fantastische ervaring was dit! Hele goede uitleg, aardige instructeurs, die je zeker op je gemak stellen en een súper toffe ervaring rijker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 16/06/2021
- ID: 97757424-b38f-4806-b79e-cbb92626243f -
10

Really incredible.

I am so glad I got to come here for my first time to jump. From the beginning everything was explained very well and I know (mostly) what to expect. I had an experienced tandem instructor that made me feel much safer, and who also explained each step really clearly. The view was absolutely incredible and they also checked in with me on the way down to make sure everything was going well. Overall it was incredibly professional and made me feel a lot less nervous, and I would absolutely come again.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 16/06/2021
- ID: 68b058d6-9dbc-4e94-bf43-dbc53f4c5653 -
2

Klantenservice is heel slecht

Bij het boeken ben ik (ondanks dat dit duidelijk op de site staat) vergeten de 'actiecode' in te vullen bij het boeken van mijn sprong. Direct na mijn online boeking heb ik gebeld en aangegeven dat ik zo stom was maar kreeg direct te horen dat ik geen refund kreeg. Ook werd mij verteld dat ik een mail kon sturen met mijn 'klacht'. Alleen kwam mijn 'klacht' aan bij dezelfde persoon als die ik aan de telefoon had. Raar voorstel als je bij voorbaat al weet dat je hetzelfde antwoord gaat geven/krijgen! Dit alles heeft de ervaring voor ons wel een stuk minder gemaakt. Als je als klant via een Google advertentie op de pagina land wil je de korting wel gebruiken. Slecht dat je dan zegt 'Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt en aangeeft dat er verder geen oplossing is.' Slechte service en mij zien jullie daarom niet meer terug. Mijn ervaring zal ik delen via verschillende kanalen.

Reactie van het bedrijf

Ha Roy, Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We proberen natuurlijk juist om iedereen helemaal happy te maken. Het is nooit leuk als dat niet lukt. Helaas zijn onze regels met betrekking tot refunds zowel super duidelijk als super strikt. Tijdens het boekingsproces moet je bijvoorbeeld expliciet aanvinken dat je begrijpt, en akkoord gaat met, het gegeven dat we nooit een refund uitkeren. Daar staat natuurlijk bij dat je een sprong kunt omboeken, (3 jaar) kunt uitstellen of op een van onze andere locaties kunt maken. Het kan dus niet zo zijn dat onze strenge refund policy een verassing voor je geweest is. Je kunt namelijk in ons boekingssysteem ook alleen maar een succesvolle boeking maken als je met deze voorwaarde akkoord gaat. Natuurlijk begrijpen we goed dat het vervelend is dat we geen uitzondering voor je hebben willen maken. Maar we vinden het te belangrijk dat de regels voor iedereen gelijk worden toegepast, hoe graag we je ook tegemoet hadden willen komen. We hopen natuurlijk dat de sprong fantastisch was (jullie hadden geen mooier weer kunnen wensen) en dat uiteindelijk alleen de herinnering aan de mooie sprong en ervaring blijft hangen!

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Purmerend - 15/06/2021
- ID: 2f3e7364-03ac-42b5-b85b-a013cad8166d -
9

Blissful Experience I ever had ....Totally Amazing... Must try this activity once with Paracentrum.

Its a beautiful experience which cannot be describe into words .One should try this Activity with Paracentrum group .Thankyou Paracentrum Texel for such a wonderful memory of Skydiving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 15/06/2021
- ID: 737f1b26-c8a5-4bee-b148-541821e19e84 -
8

Goed geregeld

Super ervaring, mooi weer en deze uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kleijn - 15/06/2021
- ID: 3fb02c3f-03d3-45c5-ba7b-eabf5e293aa2 -
10

Super geweldig

Hele vriendelijke medewerkers en de ervaring is buitengewoon toff. Super bedankt paracentrum texel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 15/06/2021
- ID: f6491d38-2a30-4ad4-8635-d45515db8f1f -
10

Zo VET gaaf. Once in a Lifetime ervaring. Moet je zeker 1x gedaan hebben@

Super, wilde het al langzo graag. Nu op mijn 65e eindelijk deze ervaring opgedaan. Deze herinnering pakt niemand me af!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St. Oedenrode - 15/06/2021
- ID: ca506ba2-977a-4ffe-a969-babd341c169a -
10

Fantastische ervaring en goed geregeld

Ik heb een tandemsprong gedaan. Dit was goed geregeld, alles duidelijk. Daarnaast een onvergetelijke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Douw - 14/06/2021
- ID: 331c5887-15f1-4216-a5c4-751ba71c6b65 -
10

The best experience in my life

It was one of the best experiences that I had. Very professional staff which helped and explained everything. Very smooth jump with awesome videos and pictures after,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Texel - 14/06/2021
- ID: 4ecb9e0a-0528-4440-b6c8-95ee06ab7d2a -
10

Just an insane experince!!!

It was the best feeling ever! Although I was scared for the jumping part, the professional instructor's guide and the mood inside the plane made it easy and really unforgettable. I was lucky to jump on a sunny day so the views were just gorgeous. The whole free fall I was feeling like a bird - and I can't imagine another way to have this feeling. During the flight itself, the instructor let me stir the parachute - well, I didn't manage to do that because it's way too hard! But the tricks the instructor made were sooooo exciting! And the landing was so soft and calm. I will definitely come back for the second jump and I think this is the experience everyone should get! P. S. If you're doubting whether it's worth jumping or not I have a short story for you. I had a camerawoman who filmed me and before the jump, she asked whether I am happy. I answered "YES" because I thought I was. Well, I didn't know what happiness meant then: for real, I was really happy during and after the jump - that's, I think, the best way to express what a person feels during this experience.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14/06/2021
- ID: e52733a5-3b9f-44c1-b4b2-6faa54a6ee43 -
10

Een tandem parachutesprong moederdag cadeau om nooit te vergeten!

Door goed organiseren en professionele instructeurs voel ik me veilig. Ik voel geen spanning. Op 13.000 ft vrije val vond ik over geweldig te gek gaaf. Op het moment parachutes ging open kon ik lekker rustig rond genieten hoe mooi is het Nederland, prachtig kustlijn, landbouwen. Trouwens ik mocht ook parachutes even sturen. Ik kreeg een beetje duizelig van. Graag wil ik weer tandem parachutes. Echt een aanraden voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drunen - 14/06/2021
- ID: 0871cea3-99ae-4b0f-b387-7646d021495a -
10

Supergaaf geweldig

Al lange tijd staat dit op de to do list. Nu als cadeau voor mijn verjaardag gehad. En het is echt geweldig om te doen en supergaaf om zo boven texel te vliegen. Kortom Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - 14/06/2021
- ID: 6d73a865-557e-4dcb-818a-ea3c61d25de1 -
10

Helemaal gaaf

Wat een unieke en hele gave ervaring. Ik ben 14 jaar en mocht samen met mijn vader springen!!!! Nja samen allebei apart met een cameraman erbij. De lach ging niet meer van onze gezichten. Mijn moeder en oma vonden het zo leuk dat ze in augustus gaan springen. Mijn zusje van 8 wilt heel graag een rondvlucht dus wie weet gaat dat ook wel die dag gebeuren. Groetjes quinty
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 14/06/2021
- ID: 157f21ae-4cbf-438e-ae3f-fbb86308a422 -
10

Goed georganiseerd en gave ervaring

We hadden een super mooie dag bij Paracentrum Texel. Mooi weer speelde ook mee maar de mensen die het organiseren ook! Alle lof voor alle mensen die dit organiseren voor de mensen die komen springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 14/06/2021
- ID: 9df6851f-1060-4604-a5b6-ee79ac6c6aa4 -
10

Ervaring om niet te vergeten!

Wat begon als een grap met een cadeau voor een vriend, eindigde met de hele vriendengroep skydiven. Enthousiaste medewerkers en ervaren instructeurs geven je een veilig gevoel. + cameraman is een aanrader om de beelden nog eens terug te kijken. Lach op je gezicht is gegarandeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13/06/2021
- ID: 9bebbf39-77ee-42fb-bc37-81e6eff7afde -
9

geweldig

parachutesprong en voorbereiding geweldig alleen kan er administratief wel iets veranderen hier ben ik in het geheel niet over te spreken deze krijgt dan van mij een 4
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drunen - 13/06/2021
- ID: 1a3ae107-a4c7-4695-b9f0-f09d3169db7e -
10

Prachtige ervaring, zeker een keer doen

Wat opvalt is de positieve houding van het personeel dat de tandemsprongen uitvoert of die het camerawerk doen. De instructie is duidelijk, maar uiteraard zullen er niet veel mensen zijn die even stoïcijns uit een vliegtuig stappen. De instructeurs spelen heel goed in op wat mensen nodig hebben om de spanning iets weg te nemen en ze herhalen waar nodig de instructie nog eens op het moment zelf. In mijn groepje sprongen een dame van vijftig en een jongen van dertien mee, door de aandacht voor de springers kwamen ze beide tevreden aan de grond. Ook leuk dat je zelf even de parachute mag besturen als je daar behoefte aan hebt. Vlak voor de landing wordt de procedure nog eens doorgenomen en geoefend. Zeer professioneel allemaal. Het is lang geleden dat ik zo strak heb gestaan van de adrenaline, ik ben bang dat er een nieuwe hobby op het menu staat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dorst - 13/06/2021
- ID: 69cffdf9-3683-4ee9-bbcd-c3579ffd976d -
10

Overweldigend cool

Jaren geleden heb ik al een paar keer een tandemsprong gemaakt, en eigelijk wil ik de AFF opleiding. Om nog een keer te testen of het echt wat voor me is, nogmaals een tandemsprong gemaakt. En wederom, overweldigend cool. De ervaring verslaat de verwachtingen elke keer weer. Zo gaaf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13/06/2021
- ID: 3ec8709f-2d8f-4439-a0f3-1666daabcfdf -
10

Mega vette ervaring

Ik ben voor de tweede keer gesprongen, eerst van 9000 voet en nu 13000 voet, en ik kan iedereen aanraden het nog een keer te doen na de eerste keer. De volgende keer maakte ik alles veel actiever mee en leek de sprong veel langer hierdoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Hubert - 13/06/2021
- ID: 95314e70-651b-4dbf-a9c0-61b33775237a -
10

Supergaaf!!!!

Keurig geregeld, leuk ontvangst, safety first, leuk personeel, geweldige super gave ervaring!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 13/06/2021
- ID: f35bdcd5-d063-48c8-831f-73833f438d5c -
7

Geweldige ervaring! Bucketlist vinkje!

Op Texel parachutespringen is werkelijk fantastisch! Wij zijn al enkele keren op Texel geweest en dan toch kijk je elke keer naar de springers.. nu toch de stap gezet, werkelijk dood zenuwachtig, maar eenmaal in de lucht is het alleen maar genieten!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 13/06/2021
- ID: 36ea6403-1c5a-4518-a622-7bc703cb4c3f -
10

Een unieke ervaring voor mij, als voormalig sport-/zweefvlieger!

Een goed georganiseerde en uitgevoerde tandemsprong boven Texel, vanaf 13.500 ft. Met een prachtig uitzicht over het eiland en onder fantastische weersomstandigheden.....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 10/06/2021
- ID: 71725a7b-caed-4344-9e79-279dcd990c77 -
9

Geweldige Top ervaring !!

Strak georganiseerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.. Voor de start duidelijke info obv een videofilmpje en veel humor van de jongeman aan de balie. Dit brak de spanning. Alle lof voor de instructeur en de cameraman die tijdens de vrije val echt contact met je maakt dmv gebaren en je in de ogen kijkt waardoor hij een soort baken was hoog boven in de lucht. Na de vrije val was het echt genieten, instructeur wees je op een fijne manier op de bezienswaardigheden. Na de volle overgave ( aan de instructeur vast uit de kist springen) mocht ik in de lucht toch even het roer in eigen handen nemen door zelf aan de touwtjes te trekken om richting te bepalen. Na enige aarzeling een upgrade van 9000ft naar 13000 ft genomen, dat is een aanrader. Terug op de camping tov het paracentrum kun je je ervaringen delen met je familie en vrienden met foto’s en videobeelden die snel beschikbaar waren. Tot slot, het mooie weer heeft zeker ook bijgedragen aan deze TOP ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 10/06/2021
- ID: 02469068-d52e-45f5-a877-55fac9d42ff7 -
10

Out of the world!

It was definitely one of the best experiences. Jumping out from a plane was one of my bucket list things that I wanted to do for a long time. Paracentrum Texel is one of the best in giving their customers a jump that they would never forget. Friendly staff, best instructors and cameramen. Thanks for a beautiful jump !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 09/06/2021
- ID: 8687daed-2044-4b34-ae93-ff301b14b65f -
8

Leuke ervaring en mooi initiatief

Ten eerste een leuke ervaring die je allemaal een keer zou moeten doen. Bij de duosprong werd ik gekoppeld aan een begeleider die al niet heel enthousiast was(stukje karakter) , terwijl ik dat als nieuweling natuurlijk wel ben! Hele ervaring was tof en ben blij dat ik dit gedaan heb. 1 moment van onvrede, maar dat is op een mooie manier opgelost en netjes afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 09/06/2021
- ID: 162e5a4b-aec7-4c1d-bb2e-3eaca6122b0b -
9

Het was fenomenaal

Hele lieve instructeur Daniel, er werd heel goed uit gelegd wat er allemaal moest gebeuren voor je vliegtuig instapt, in het vliegtuig zelf en bij het uitspringen. Het was ontzettend mooi weer ,strak blauwe lucht, en Daniel vertelde welke zee, eiland en afsluitdijk te zien was. Hij gaf een hele vertrouwelijke indruk. Er zijn ontzettende mooie filmpjes en foto"s gemaakt. Een nadeel ,ik vond muziek te ruig,te hard maar smaken verschillen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Rijp - 08/06/2021
- ID: ccf14211-6d33-443b-82aa-d8c7fb4936f5 -
10

Adembenemend avontuur

Onder het mom van; feel the fear and do it anyway, dit avontuur samen met mijn dochter aangegaan. Het was een rauwe, eerlijke ervaring. Once your in, there is only one way out......spring, val, haal adem, kijk en verwonder jezelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 08/06/2021
- ID: c9c6435e-f631-420c-9bda-fccd6074c5fa -
9

Words wont describe the feelings in one line.

Coming across texel after traveling 6 hours from the Enschede, it was worth the effort is taken. The instructor and the people around are very much friendly and cooperative. Maybe the best birthday gift I can gift myself. I was stunned to see the beauty of terrains from the top of the world, and I am sure that this will be the best experience after experiencing the flood in the eastern Himalayas. I would definitely look back to jump again. I am a bit disappointed with the type of recording done as I was expecting much fore from the amount of money paid for. He touched upon all the aspects of flight, yet I was expecting a longer video and unprocessed videos. I needed to develop it myself. Maybe that is the only thing which I am disappointed a bit. Experience-wise, no words, fabulous.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 08/06/2021
- ID: 062c7eb2-56f6-4294-94d9-1e0a3df4d63e -
10

het was gewoon super VET

het was een fantastische, geweldige ervaring zeker in deze corona periode waarvan ik al sinds 17 maart 2020 thuis werk, Ik wil deze zomer vakantie nog een keer springen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- melissant - 07/06/2021
- ID: f4ac2b02-e680-4eba-99d5-7f5a04ead67c -
8

GEWELDIG

Ik vond het echt fantastisch en zou het iedereen aanraden (wat ik al meerdere malen heb gedaan). Het is wel even wachten, maar dan heb je ook wat! Aldus enkele kritische noten: sprongtijd kwam niet overeen met het ingeroosterde tijdstip; ik moest opeens heel erg opschieten ondanks lange wachttijd; onduidelijkheid wie met mij mee ging springen ivm last-minute plaatsing in andere groep door uitval. Anderzijds volledig begrijpelijk en moet je je op zo'n dag ook flexibel opstellen. Al met al geen klagen en louter genieten. Daarnaast complimenten voor de beelden! Zowel de kwaliteit van als de hoeveelheid aan materiaal. Dank voor deze geweldige ervaring Paracentrum Texel en hopelijk tot ziens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NOORDWIJK ZH - 07/06/2021
- ID: 74862ba0-f3e9-4c80-b065-66028d69ae9d -
10

Geweldige ervaring

Al jaren willen doen en super goeie ervaring met de parachute sprong! heerlijk! Kom zeker nog een keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 07/06/2021
- ID: a4e4428f-bd4b-492e-8d41-bf91c00a9a44 -
10

De unieke belevenis.

Wat een mooie belevenis. Prachtig uitzicht over het eiland. De kick van het springen, de vrije val en dan de stilte als de parachute opengaat. Genieten op het hoogste niveau. Professionele begeleiding,alles wordt duidelijk uitgelegd! Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Daarna nog nagenieten bij het zien van de mooie video’s en foto’s die gemaakt zijn . Kortom het is het zeker waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 07/06/2021
- ID: 601c6d05-192e-4380-8b53-f46f11475796 -
10

Amazing club, incredible experience

The club was very well organized, friendly staff, on time, nothing to complain about. The scenery in the island was impressive, blue skies & sea, green island & very good planning of the towns which makes the jump a lot more impressive after the parachute is open. Everyone was very chill & friendly which made it even more exciting before the jump, the trainers & jumpers have years of experience! I am definitely coming back again.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 07/06/2021
- ID: 981f8665-db8b-4479-819d-b66e6fc4e096 -
10

Geweldige ervaring!

We hadden een prachtige blauwe dag, wat een fantastisch uitzicht! We deden een tandem sprong en de instructeur gaf ons meteen een erg veilig gevoel waardoor je lekker het vliegtuig in stapt. De vrije val is geweldig en als eenmaal de parachute open gaat kan je in alle rust genieten van de waddeneilanden en even van helemaal niets!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 07/06/2021
- ID: 2fa3f6af-e529-4698-9841-b8bddaede4fa -
8

Fantastische ervaring

Ik werd goed voorbereid en ingelicht van tevoren. Relaxte en enthousiaste mensen . Mooi filmpje gemaakt en genoeg ruimte voor de mensen die komen kijken. De koffie automaat deed het alleen niet en je moet dus zelf drinken en eten mee nemen. De sprong zelf was super. Raad het iedereen aan. Begeleiding vertelde van alles en ik mocht een beetje mee sturen. Ga het zeker nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 06/06/2021
- ID: cc115668-3ee3-4b8c-8cb9-086e19bddfa5 -
9

onvergetelijke ervaring met zeer deskundig en vriendelijk personeel

Het stond altijd al op mijn bucketlist en nu heb ik de sprong gewaagd. Bij de intake werd alles op een leuke en vriendelijke manier uitgelegd. De instructeur en de cameraman stelde mij op mijn gemak. Ik was in het vliegtuig totaal niet zenuwachtig waardoor ik de sprong heel fijn en mooi hebt beleefd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 06/06/2021
- ID: 06bd69ec-43b9-48c0-92cc-ea9d4678f3e9 -
10

Tandemsprong gemaakt, super ervaring!!

Netjes wordt er verteld wat er gaat gebeuren en duidelijke instructies. Heel vriendelijke en behulpzame mensen overal. Sprong was fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 05/06/2021
- ID: d326f1b9-0643-4d2f-8c73-53d7d43cdae6 -
10

Magische beleving met team vol passie!

Direct vanaf aankomst door een team vol passie enthousiast ontvangen om een tandemsprong te gaan maken. Prachtig weer en een ongedwongen, gezellige sfeer maakte nog meer zin om te gaan! Een echte aanrader om je sprong te laten vastleggen, voor later natuurlijk, maar zeker ook door de interactie tijdens je avontuur :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 05/06/2021
- ID: 26cbe8dc-6499-4661-bc9a-5ec6ee01736c -
10

10/10 experience

The crew was super passionate about skydiving and were clearly looking forward to jumping, not just getting the job done. A few "small gestures" come to mind that made the difference: 1. After the parachute opened, the instructor pointed at another jumper in the distance and said "that's your GF right there!". I appreciated the gesture a lot. 2. The cameramen were super nice to us and did a great job recording the jumps and noticeably cared about the quality of their work.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 05/06/2021
- ID: 2d01db38-9eee-46aa-8c9f-99027bff5957 -
10

GEWELDIG! Ik wil het snel weer doen.

Het was super. Ik heb enorm genoten en de instructeurs waren duidelijk en vriendelijk. Ik zou niet weten wat ik liever anders had gezien en ik hoop het nog een keer te mogen doen. Hopelijk tot snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 05/06/2021
- ID: 7e556f3a-ed0f-44c0-85b4-f6707b7a1b8d -
10

Super gave ervaring!

Al jaren kwam ik vaak op texel en zag allemaal mensen springen. Nu was eindelijke het moment aangebroken dat ik mocht springen. Nadat ik een briefing had gehad van vriendelijke medewerkers mocht ik het harnas aan. Ik werd begeleid door een ontzettend vriendelijke man die mij veel uitleg gaf en me hierdoor geruststelde. De sprong was super gaaf! Wat een adrenaline! Volgende keer zou ik graag weer willen springen. Dan wel met een cursus zodat ik alleen mag! Mijn vriend die vanaf de grond meekeek is er erg benieuwd geworden naar het uitzicht daarboven en wil daarom volgende keer graag een rondvlucht doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenpost - 04/06/2021
- ID: 4074b9cf-df96-4f54-85d6-d1ffe52b7f49 -
8

Voor de eerste keer een parachutesprong, wat een fantastische ervaring!

Een duosprong voelt erg veilig, alles wordt erg goed gecontroleerd en de instructeur stelt je erg gerust tijdens de vlucht. Ook de instructiefilm met uitleg is duidelijk. Dit alles maakte de ervaring voor mij een gezond spannende ervaring waardoor ik optimaal heb genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 02/06/2021
- ID: 0b64b6c8-34d9-45e2-9288-64005d80af37 -
9

Up in the sky, you reconsider life

One of the most incredible expirience in my life, you only want it not to end. When you get to the edge of the plane you only stop thinking about day to day problems and remember which are the important things about being alive. Breath, feel, connect with nature. No time for being scared when you are flying. Absolutely amazing!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 02/06/2021
- ID: c4c22dbc-bfbd-4821-8459-3877833edb90 -
10

Geweldig!

Super goed geregeld! Ik was boven het streefgewicht van 100kg en hed beide schouders die makkelijk uit de kom kunnen gaan. Hier werd goed rekening mee gehouden en werd goed begeleid hierin. Super fijne instructeur die me echt ervan liet genieten! Super ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 02/06/2021
- ID: 21fdac81-6ae7-4c87-9ec8-b82d638f5dd4 -
10

Geweldige ervaring om nooit te vergeten

Hoe gaaf is dit! Ongelooflijk, overweldigend en niet te beschrijven. Dit ga ik nooit meer vergeten! Het is het wachten zeker wel waard!! Je bent nu eenmaal afhankelijk van het weer. Jammer dat sommige daar minder begrip voor tonen, je wilt toch niet springen en dan nauwelijks zicht hebben... Ik zou het niet willen missen, wat een zicht, ongelooflijk. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neer - 01/06/2021
- ID: 238649e6-a3ad-4bae-95c8-81df7bd62c9b -
10

Een onvergelijkbare en onvergetelijke ervaring!

De tandemsprong was werkelijk een onvergelijkbare en onvergetelijke ervaring. Door het heldere weer hadden we een prachtig uitzicht. Niet alleen op Texel, maar ook de Noordhollandse kust, de Afsluitdijk, Friesland en de Waddeneilanden. De instructeur en de cameraman zorgden voor een ontspannende sfeer, zij straalden veel ervaring uit. Ondanks dat zij ongetwijfeld veel sprongen per dag maken was hun benadering heel persoonlijk. Dat gaf mij een zodanig vertrouwd gevoel dat ik zonder problemen op 13.000 voet hoogte uit het vliegtuig stapte om een vrije val van 1 km te maken! Fantastisch. Terwijl de cameraman om ons heen cirkelde en prachtige beelden maakte genoten wij ondertussen van het spectaculaire uitzicht. Na het ontplooien van de parachute zweefden we rustig en genietend terug naar aarde. Daar stond de cameraman ons al op te wachten voor de afsluitende opnames. Prachtig om deze beelden later thuis rustig te bekijken om de sprong nogmaals te ervaren. Dank jullie wel voor deze bijzondere dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 01/06/2021
- ID: 0225f8db-ed10-4653-b807-110869609870 -
10

GAAF!!!

Kicken, goed verzorgd en de begeleiding ook TOP!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijen - 01/06/2021
- ID: bcf49ecf-8676-4a20-8638-6bff0318df92 -
9

F**king amazing.

My experience was a pleasant one. Staff was helpful and facilitating. Thoroughly enjoyed my jump. My tandem partner, Anuka (God, I hope I wrote it correctly) was outstanding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 01/06/2021
- ID: 477abc3b-d304-487d-b4ed-3480f8611020 -
9

Geweldige ervaring, goed geregeld, ondanks de drukte

Dank voor een mooie dag. De tandemsprong was geweldig, enthousiaste medewerkers, mooi vastgelegd op film en foto. Communicatie rond wachttijden had iets beter gekund (niet iedereen snapt de tv schermen met codes). Faciliteiten voor springer en publiek prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 31/05/2021
- ID: fc6c43fe-c6f7-40b7-b22e-e50b867ba7bf -
10

Geweldig

Beste, Ik vond het een heerlijke dag, werden goed geholpen door al het personeel. De sprong zelf was echt heel gaaf, super mooie heldere dag. Had het niet beter kunnen wensen. Heel erg bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asten - 31/05/2021
- ID: 7343168c-476b-4925-8001-8d4fb6507115 -
10

Onder uitstekende begeleiding een schitterende skydive gemaakt.

Na een goede voorbereiding zouden we de skydive gaan maken. Helaas ging dit vanwege matige weersomstandigheden niet door. Een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Omdat er nog lage bewolking binnentrok moesten we nog even wachten. Daarna brak het grote moment aan. Onder schitterende omstandigheden en mooie vergezichten gingen we met het vliegtuig omhoog naar 13000 foot. En daarna ........ een schitterende skydive waarbij ik Texel, Vlieland, de Afsluitdijk en nog een groot deel van Noord Holland kon zien begeleid door een mooie zon. Veel te snel waren we weer beneden voor een mooie zachte landing. Een ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 31/05/2021
- ID: b11f7bdc-bbbc-4429-a14e-d4bfaa05fe22 -
10

Geweldige ervaring onder professionele begeleiding

De tandemsprong bij Paracentrum Texel was een geweldige ervaring. Nog niet eerder gesprongen, maar totaal geen angst gehad door o.a. de professionele begeleiding. In principe werden we compleet ontzorgd en konden we geheel focussen op het genieten van de ervaring. De paar dingen die je zelf moest doen (I.v.m. veiligheid) werden meerdere keren herhaald, zodat er geen mogelijkheid was om ze te vergeten. Hierdoor was het van begin tot eind een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - 29/05/2021
- ID: 5ece15d8-2f33-43d1-b1b1-5a0b55bae17d -
9

Topervaring

Voor het eerst gesprongen.bijna alles verloopt zoals ik vooraf had bedacht. De intake, het ‘aankleden’, het opstijgen en natuurlijk de sprong zelf. Enige dat nog kan verbeteren is uitleg over de wachttijd. Het duurde niet super lang of zo, maar ik begreep gewoon niet wanneer ik aan de beurt zou komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Castricum - 29/05/2021
- ID: 5afc9629-7ec0-452d-a391-9a245c57dd90 -
10

Once in a lifetime

Dit was een ervaring om nooit weet te vergeten. Ik keer hier al weken naar uit. Het was echt boven verwachtingen! Goede en duidelijke uitleg gehad van te voren. Ook mijn instructeur was heel relaxed en duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Akkrum - 27/05/2021
- ID: 9b1b7ad1-b0b7-469d-85b1-edc0cdecbc4f -
10

Volledig buiten comfortzone maar ontzettend blij de ervaring te hebben en de beelden terug te kijken

Van begin tot eind een super ervaring. Fijne mensen die er werken! Wel een aanrader om een cameraman/-vrouw bij te boeken. Zeker de moeite waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WASPIK - 25/05/2021
- ID: da5f0c75-b921-4914-b4eb-cade33bf2356 -
10

Daaaaamn

Je word open ontvangen en daarna heb je een uitleg over de dag. Allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. Daarna word je ingedeeld en moet je wachten tot jou groep mag gaan. Het springen is iets wat je never hebt gedaan en nog gaat doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 24/05/2021
- ID: 7e155935-20c1-44b5-9852-c8ffa2380d77 -
9

Een onvergetelijk moment dat je hele leven bij blijft, genieten!

Eindelijk mogen we springen en wat een sensatie. Een heldere humoristische uitleg, ook in het Engels goed te volgen. Je voelt je erg safe aangezien alles dubbel wordt gecheckt. Vriendelijk personeel, professionele instructeurs en wat een gaaf filmpje. Fijn dat je zelf de foto's kunt kiezen aan de hand van het filmpje. Dat is echt een meerwaarde geweest. Jammer dat we alleen iets langer moesten wachten omdat er 1 groepje nog niet was. Dit wordt zeker nog een keer ingepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 24/05/2021
- ID: d5b67541-572d-4cf9-8e18-4106e3437bef -
10

Geweldig

Niet alleen de sprong was super, maar ook de mensen en hoe het was geregeld, ondanks de drukte en de vertraging bleef het goed lopen en kon iedereen springen. Iedereen was aardig en wilde je graag helpen. Daarnaast natuurlijk erg mooie plek om te springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 24/05/2021
- ID: 83e6a3fd-7383-400c-94ca-87b04748c88c -
9

Geweldig

Ik voelde me als een van de grote meeuwen die door de lucht zweven. Een lappendeken van weilanden, plasjes en boerderijen onder mij. De wereld van boven af in honderden tinten van groen en blauw. Door de goede instructie vooraf en lieve aardige tandeminstructeur voelde ik een gevoel van gezonde spanning en geen angst. Tijdens de sprong was de sensatie veel groter en je vergat alles. Ik kan het iedereen aanbevelen, een gevoel van vrijheid en een moment zie je het leven in vanuit een ander perspectief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drunen - 24/05/2021
- ID: a89f54c1-61b5-4886-88c8-96735c9c3cc2 -
10

Beste ervaring ooit!

Dit was het meest fantastische wat ik ooit heb gedaan! Van te voren was ik ontzettend bang maar ik had een hele goede instructeur die daar goed mee om wist te gaan! Het was echt in één geweldig!!! Dank aan de instructeur en de cameraman voor dit memorabele moment!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 24/05/2021
- ID: 4ec2365b-5af6-4722-9d6a-46ecfd30f7a6 -
10

Geweldig!!

Het geeft zo een vrij gevoel dat zeker nog een keer ga.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 24/05/2021
- ID: abbea868-b12e-48a3-a987-f8303855647b -
9

Geweldig

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Vriendelijke mensen die je begeleiden en weten wat ze doen. Fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terheijden - 24/05/2021
- ID: c18fa6e9-c42b-41b1-beb1-440786edc84d -
10

werkelijke unieke ervaring once in a lifetime

Heel aardige instructeur en filmer!! Alleen het vliegen is al prachtig. Iedereen is even behulpzaam en zeer enthousiast! Ik had het geluk meteen als een van de eersten na de lockdown te mogen springen (tandemsprong) onder mooie weersomstandigheden, geweldige ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenbergen - 22/05/2021
- ID: b8622d6a-5237-4f30-9289-31ac35a2485a -
10

Terechte bucketlist kandidaat!!

Paracentrum texel heeft voor ons bewezen dat een skydive met reden gekozen is om op een bucketlist te zetten! Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten. We willen graag nog eens terugkomen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 21/05/2021
- ID: 08da1ede-2431-4144-b193-81251e581355 -
10

The best birthday gift ever!

Ladies and gents, I've lived the moment of my life ahahah Thank you super much guys for doing your job the way you do. Great vibe, great experience, awesome people and luckily awesome weather even tho we jumped in December. I know the last one is not really relevant in the review but I am just grateful for everything haha. You guys rock!!! You made me never forget my birthday in this chaotic pandemic year, lol. 10/10 recommend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roeselare - 13/12/2020
- ID: 349050e5-c335-482c-8b84-9455163fc3d7 -
10

It was the best moment of my life!!!

I don't even know where to start, haha. I think that firstly I should say THANK YOU to all the guys at Paracenteum Texel. Everything was perfect from the moment we arrived at paracenteum texel till we left. The guys are first a bit intimidating when they talk so relaxed about what is going to happen, explain you everything you need to know and you're almost sh*tting your pants as time goes by. Then everything becomes super reassuring when they explain how safe parachuting actually is. Before the jump, I got to meet the jumper I will be parachuting with, Daniel. We was awesome and super kind. Explained me everything and answered all my questions. We had great communication during all time. The jump itself.. Oh gosh.. It really is something everybody should experience. I don't think any words are beautiful enough to describe the exact moment you jump off the place. The pure fear which then transforms into dopamine rush. I can still feel my stomach going crazy only by thinking about it. I highly recommend paracenteum texel as it is really a refresh of your day to day life. Much love guys and THANK YOU!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roeselare - 13/12/2020
- ID: 05d03d71-42ad-43e5-a1ec-72ed19a6b493 -
10

Geweldige ervaring met uitstekende service!

Alle medewerkers doen hun uiterste best je de ervaring van je leven te laten beleven. En dat was het ook!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 07/12/2020
- ID: f063575b-c595-49fb-911d-b8803c4f9cce -
9

Best things come to those who wait...a while

So during the pandemic, I was trying of thinking of things to do that would not be affected by the social distancing restrictions and the like. Bear in mind that this is in the month of October, so the weather isn't the best and it's not like we are Curaçao. Luckily we picked a day where there would be some sort of sunlight even in the midst of the fall/rainy season. As we arrived at Paracentrum on a cloudy overcast day, we were greeted and told to wait 30 mins as we came too early (despite all the years of hearing about the dutch promptness). We then came 5 mins after our time and was told to wait yet again. This time not for 30 mins but for a very long time. We initially set out for an 11 am take off time... we took off at 1 pm. There had been a succession of groups who came before us that were taking off and I guess they were running behind schedule. And at first, we were quite frustrated at the time that this took as this would encroach on our time to see the seals and walk on the beaches of Texel. However, the heavens opened up and the sunlight shone through giving the optimal somewhat summerlike weather for takeoff. We then had a great take-off, starting with an interview where a friend was able to set the record straight that he was not a scaredy-cat (we used a worse word), a very nice introduction with the crew members including our videographers who helped feel safe and cast away any jitters that my friend would have had. And in skies, it was complete bliss, heavenly, and when disembarking from the plane the heart was racing and the experience was thrilling. Overall this was a great adventure and I would love to do it again! Thank you to Paracentrum the real thrillseekers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 15/11/2020
- ID: d6157388-3742-4f17-839b-f1cf6023ae72 -
9

Hemels

Goede levendige instructie.Duidelijke info.Op tijd gebeld ivm weer dat er gesprongen werd.Aardige tandemspringer die mij vertrouwen gaf.Geen moment angst of iets dergelijks.Mooiste ervaring tot nu toe.Zoo vet hoog in de wolken;vliegen als een vogel .En de lucht echt prachtig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormerveer - 06/11/2020
- ID: 4bdf71c2-aa6e-4d55-9e17-6fc32b696acc -
9

Madurodam in het echt!

Fijn dat mijn allereerste sprong een duo-sprong was. Het gaf me een veilig en vertrouwd gevoel om met zo'n ervaren springer mee te springen. Puur genieten zonder verder zorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 05/11/2020
- ID: 19918c0e-a653-4681-a567-7606be790b52 -
8

Fantastische skydive

Mijn vriend voor zijn 30ste verjaardag een skydive cadeau gedaan op Texel. Hij vond het fantastisch, de 1 minuut vrije val van 4 km hoogte en daarna nog 5/6 minuten onder de parachute. De corona maatregelen worden goed in acht genomen met mondmaskers en een buff. Het personeel was allemaal heel vriendelijk. De cameramannen doen fantastisch werk! Boek zeker een cameraman bij je sprong! Echt heel leuk om terug te kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 05/11/2020
- ID: e257dbd7-90c5-428f-8043-ac389acda39c -
10

Spannend en ontspannen tegelijk!

Een geweldige ervaring! 3km vrije val in 1 minuut, met een snelheid van 200km/h en daarna nog 1km parachuteren in enkele minuten en van de twee prachtige kusten genieten. Heel erg spannend, maar de sfeer was ontspannen en na een paar seconde vrije val, was het een zeer heldere ervaring. Dit ga ik vaker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/11/2020
- ID: 599e226c-2c88-4403-aa1e-525cc2260d0e -
10

Adrenaline zoals je nog nooit gevoeld hebt

Zo'n 20 jaar geledn sprong ik voor het eerst uit een vliegtuig op Texel. Nu, 38 jaar oud, twee kinderen verder, vroeg mijn vriend: zullen we gaan? Volmondig zei ik ja :) half uur later stonden we te luisteren naar de intake en kregen we uitleg over wat er zou gaan gebeuren. In het vliegtuig stegen we op naar 13000 voet en toen ging de deur open! Hetzelfde gevoel als ruim 20 jaar geleden bekroop me: Ga ik daar echt uit? Wat een ervaring, door de wolken naar beneden suizen en vervolgens het fenomenale uitzicht als je rustig aan de parachute naar beneden afdaalt. Heel veel dank aan mijn tandem-piloot Daniël. Het was fanatastisch! Ik ga niet nogmaals 20 jaar wachten om het weer te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 02/11/2020
- ID: c7eddea0-0c7d-4621-9565-eaa40256e083 -
10

Fantastic!

Great experience with excellent and pleasant staff onboard, to make it an incredible unforgettable experience!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 01/11/2020
- ID: 8108c176-72a7-4fdd-a0f4-39ded7349f42 -
10

Super gaaf om mee te maken!

Heel gaaf om te doen en bij paracetrum Texel maakt het het nog specialer. Wat een onwijs mooi uitzicht en wat een aardig team. Was een top ervaring en kom zeker nog eens terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 30/10/2020
- ID: fe29993d-d49d-4101-8002-201312e23f4d -
10

Om nooit te vergeten!

Dit is een ervaring vóór het leven en ik zou het iedereen aanraden om op Texel te gaan springen. Dit uitzicht vind je nergens. Daarnaast was het vanwege het personeel ook nog eens netjes en duidelijk uit gevoerd waardoor je ondanks de spanning toch nog een veilig gevoel heeft. Maar spannend dat is het zeker !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 28/10/2020
- ID: f8841c32-89c1-449f-81fe-4a6b25437afe -
10

Een tandemsprong bij Paracentrum Texel is een ongelóoflijk mooie belevenis....

Vond je het niet doodeng? Vroegen veel mensen na afloop. Nee, was steeds mijn antwoord, totaal niet eng, alleen een beetje spannend! Het gevoel dat overheerste was verrukking. Verrukking over het feit dat ik echt ging springen, verrukking tijdens de vlucht, over de sfeer in het vliegtuig, over de práchtige beelden van Texel, en toen verrukking tijdens de sprong, of eigenlijk meer “de val” uit het vliegtuig..... zo fantastisch, niet in woorden uit te leggen. En na de zachte landing op mijn achterwerk de verrukking over het feit dat ik het écht gedaan had! Een tandemparachutesprong die, als het even kan, niet de laatste geweest is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 26/10/2020
- ID: 68650787-826a-4692-961e-f6d0c741e5ed -
10

Zooo vet!

Voor het eerst in mijn leven een parachutesprong gemaakt, en er zo ontzettend van genoten! Als je op de grond staat is het idee enger dan als je daadwerkelijk in het vliegtuig zit, dan is het alleen nog maar genieten en zo ontzettend cool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 25/10/2020
- ID: c33873b2-62b7-44d3-9a3b-351d610188f8 -
10

Fantastisch!!

Het was een geweldige ervaring! Ik kreeg vooraf een goede uitleg van iemand die je, mocht je gespannen zijn, ook liet ontspannen door het op een grappige manier te vertellen. Daarna word je in je harnas gehesen en maak je kennis met degene waarmee je springt en mocht je gefilmd worden, ontmoet je ook je cameraman! Zeker een aanrader! Eenmaal in het vliegtuig krijg je nogmaals uitleg en dan ga je! Super gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeg - 25/10/2020
- ID: 311f7073-fd08-4d79-8107-746999f84606 -
9

Heel goed geregeld en het was zoooo leuk

Ik vond de hele ervaring echt leuker dan ik ooi gedacht had. Zeker een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond Aan Den Hoef - 25/10/2020
- ID: f549a523-1ff7-486e-aa22-038049f93363 -
10

Geweldig

Nadat ik mijn sprong 2x moest verplaatsen door het slechte weer mocht ik vrijdag dan toch springen. Vanwege de mist vertraging maar toen er gesprongen mocht worden met heerlijk weer was het genieten om eerst te kijken en als een van de laatste zelf te springen. Zowel de cameraman als instructeur waren heel enthousiast, enorm compliment hiervoor! Van dit jaar enorme angst naar hopelijk volgend jaar beginnen met de cursus om solo te springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 24/10/2020
- ID: 47676e9b-8d1f-4e76-8e39-603391dd7a56 -
10

Incredible

Echt super gaaf, vooral die gasten waar je mee springt(springer en video man)zijn zo relaxt Ga zeker nog eens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maurik - 24/10/2020
- ID: 8b7ddb9c-7f1a-431f-9f86-9c8fded8f9f0 -
10

Waanzinnig!

In verband met Corona en het weer was onze sprong meerdere keren uitgesteld. Heel flexibel heeft Paracentrum meegedacht om ons de sprong te laten wagen. Snelle reacties, snelle antwoorden en fijne service. Toen de dag aanbrak leek mist roet in het eten te gooien. Fijn dat we ergens op het eiland mochten wachten, totdat het opgetrokken was. Toen ging de telefoon, bij aankomst opgevangen, geïnstrueerd en ook heel relaxt ontspannen. Vol vertrouwen de sprong gewaagd en met volle teugen genoten. Na de landing wilden we gelijk nog een keer, dus zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘S Hertogenbosch - 24/10/2020
- ID: bedfb9a8-d9d0-40f9-86ce-c2b3e8e0024e -
8

Super vet

Wat een super vette ervaring was deze sprong! Even helemaal vrij zijn van alles op een van de mooiste plek die er is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TILBURG - 22/10/2020
- ID: e9948769-414d-4592-bdb3-b43454156b4e -
10

Adembenemend

De grootste adrenalineshot van mijn leven. En ik ben al 60....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21/10/2020
- ID: c2f6f115-c0d9-441f-bb6f-289c0c937852 -
10

Onbeschrijfelijk!

De tandemmasters zijn onzettend ervaren en bedreven. Ze slepen je helemaal mee in het moment en stellen je gerust. Het moment van springen moet je gewoon ervaren, dat is onbeschrijfelijk! Het is zeer aan te bevelen om een videograaf mee te laten springen, dan heb je voor altijd de herinnering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 21/10/2020
- ID: 5a195491-9f3a-4a5a-b5f1-46fef13d29a6 -
10

Levenservaring om nooit meer te vergeten!

Het stond altijd hoog op mijn lijstje om te gaan skydiven met mijn vrienden. Dit heb ik gelukkig jongstleden 18 oktober gedaan. Het prachtige uitzicht over Texel en de rest van Nederland is adembenemend. Het gevoel van zweven in de lucht is onbeschrijfbaar en onbetaalbaar. Bedankt voor deze mooie dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21/10/2020
- ID: 49497fad-1a78-42f4-966a-4e891bfc5b7c -
10

Super

Communicatie was super goed Uitleg super goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 21/10/2020
- ID: 2cd3f1d9-2439-44d2-a0f5-8d5f9a03a3ff -
10

Helemaal geweldig!

Wat een ervaring- het was helemaal super! aardige "instructeurs" en begeleiders, snell service, en een fantastische sprong waar ik alles heb los kunnen laten! super en zou het iedereen aanraden :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 20/10/2020
- ID: a400f762-3607-4cd8-8d57-a1f9df081f07 -
10

Wat een top ervaring!!!

Ik dacht....dit wordt super cool, maar het is meer dan dat geworden. Super vriendelijk mensen en de ervaring was meer dan top. Enige nadeel......het gaat zoooo Snel voorbij, niet normaal. Hahahahahahaha Dank jullie wel, voor het ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 20/10/2020
- ID: 97d003c8-6961-4959-b075-5de42df81b34 -
10

Een fantastische ervaring

Professionele organisatie, ondanks Corona. Goede ontvangst, begeleiding, uitleg en toelichting. Leuke enthousiaste medewerkers. Een waanzinnige vlucht en sprong. Een grote, indrukwekkende en positieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 20/10/2020
- ID: 4e798e68-a3a3-482d-b52d-702a633a1664 -
10

It was a lifetime experience

It was a very nice experience! Although I was afraid to jump, the instructor made me very comfortable, so at the end I was not so stressed. All the safety measures were on a high level. I also recommend to pay extra for video/photo, its really nice to look back and to see these photos and videos! Anna
Zou je ons aanbevelen? Ja
- leiden - 19/10/2020
- ID: 639f085d-1961-4932-8ce9-a06dd21c0fe0 -
10

Donders Gaafff!!

Beste, Had 1x boven Hardenberg gesprongen. Maar bij jullie op Texel was 10x zo gaafff, relaxt personeel wat er bij jullie werkt heel fijn. Tot volgende keer, kom nog een keertje met mn neefje leek het zo coolll. Vanaf welke leeftijd kan/mag dit? Bedankt, Mvg, Bert Jan Ramaker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gramsbergen - 19/10/2020
- ID: 9bed6d72-d389-4240-a708-b2723ca8613b -
9

Ondanks de corona beperkingen een fantastische belevenis

Parachutespringen was iets wat ik al heel lang wilde doen, alleen gebeurde het nooit. Nu we een weekje op Texel waren toch gedaan en ik heb daar geen seconde (nee ook niet toen ik op de rand zat in het vliegtuig) spijt van gehad. Naast dat het een ontzettende kick geeft om op 4 km hoogte uit een vliegtuig te springen, was het ook fantastisch om van het uitzicht te genieten toen de parachute open was. Ik heb mij geen moment onzeker of angstig gevoeld en vond de begeleiding door instructeur en cameravrouw zeer prettig en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 19/10/2020
- ID: 9b7cd78e-bf17-4194-870a-2b8c93e08a7c -
10

Blissful Experience

The fall was pure bliss. The preparation was comforting and smooth.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/10/2020
- ID: a3f99390-215e-4c3f-876c-4607770656e6 -
10

Geweldig!!

Woensdag 14 oktober voor het eerst gesprongen, geweldige ervaring. Goede voorlichting, veiligheid voorop, leuke mensen, geweldige cameravrouw en buddy om mee te springen. Heb de dag van mijn leven gehad. Iedereen bedankt voor deze fantastische ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lopik - 19/10/2020
- ID: 48796d4c-61fb-4218-9681-d0fb8e2fb3a4 -
10

Ervaring van mijn leven!

Kado van mijn moeder omdat ik afgelopen jaar mijn diploma heb behaald. Het was echt super gaaf. Vooral de vrije val was tof. Ik had de extreme versie met cameravrouw geboekt. Nu hopen dat we in de zomer nog een keer terugkomen zodat ik nog een keer mag :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sambeek - 19/10/2020
- ID: 06994850-286a-4a6d-9e71-fd6713bdae72 -

Google, Facebook & tripadvisor

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021 

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020 

Rowan L. AvatarRowan L.

mooiste belevenis die er is.
wij zijn wezen skydriven.
mensen stellen je op je gemak.! - 8/13/2020 

Johnny L. AvatarJohnny L.

goede instructeurs en mega vette ervaring. zeker een aanrader. ook complimenten voor de cameramannen - 8/13/2020 

Rowan d. AvatarRowan d.

Duidelijk georganiseerd. Crew supervriendelijk. Tandeminstructeurs namen echt goed de tijd voor je en voelde goed de situatie aan, hoe je je voelde en wat ze moesten doen om het... lees meer - 8/12/2020 

Angelique B. AvatarAngelique B.

Mijn man en onze zoon hebben zondag hun eerste tandemsprong gemaakt. Zij vonden het een machtig mooie ervaring en ik denk dat er nog wel een keer gesprongen gaat worden.
Onze...
lees meer - 8/11/2020 

Jolanda Z. AvatarJolanda Z.

De eerste 2x ging het niet door vanwege het weer.
vandaag prachtig weer en eindelijk na lang wachten vandaag gesprong.
Vastgeketend aan Manu naar beneden ... zo GEWELDIG!!!
Veel leuker dan...
lees meer - 8/11/2020 

Patrick d. AvatarPatrick d.

Goede uitleg en waanzinnige ervaring om te doen. - 8/10/2020 

Alex G. AvatarAlex G.

Geweldig ervaring en zeer goede personeel. Zeker een aanrader ???? - 8/10/2020 

Alexander V. AvatarAlexander V.

waanzinnig goede ervaring gehad. super warm en welkom ontvangst en de begeleiding en informatievoorziening is top.
echte aanrader - 8/07/2020 

Anne V. AvatarAnne V.

wat een waanzinnige ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te springen!
vriendelijke mensen die jou ook een fantastische ervaring mee willen geven.
met goed overleg ook nog wat gespeeld met de...
lees meer - 8/07/2020 

Erika S. AvatarErika S.

Alles was 1 groot hoogtepunt, maar die vrije val.....heerlijk. Aardige en kundige mensen, hele mooie omgeving en neem er foto's en filmopnames bij, echt de moeite waard...en nog lekker lang nagenieten. - 8/06/2020 

Kevin A. AvatarKevin A.

Geweldige ervaring en super personeel, kom zeker nog een keer terug!? - 8/06/2020 

Nicolienne v. AvatarNicolienne v.

Chille plek, fijne sfeer! - 8/06/2020 

Mila A. AvatarMila A.

samen met mijn vriend gesprongen. We vonden het allebei doodeng. Maar was echt een super ervaring. - 8/05/2020 

Lara v. AvatarLara v.

De tandemsprong was echt super leuk! Fijn dat ik ook de gratis upgrade kreeg, ook al was dit eigenlijk alleen als je online boekte ? - 8/04/2020 

Rene S. AvatarRene S.

Wat en bedrijvigheid leuk om te zien - 8/04/2020 

Maurits B. AvatarMaurits B.

Fantastische luchtvaartbeleving! Geweldige gastvrijheid, advies en begeleiding! ??? Wat een pracht allemaal!???? - 8/02/2020 

Hellen D. AvatarHellen D.

mooie omgeving, super vriendelijke mensen...perfecte uitleg!!! kans op een nieuwe verslaving!!! ?? - 8/02/2020 

Hibbe S. AvatarHibbe S.

Een overweldigende ervaring ga. Het doen de mensen daar zijn vakmensen en uiterst relax en vakkundig - 8/02/2020 

Anne M. AvatarAnne M.

Perfekt.... ein wahnsinniges Erlebnis; Alle super nett und professionell. - 7/29/2020 

Adriaan B. AvatarAdriaan B.

Was een super ervaring
Goed geregeld
Goede begeleiding - 7/29/2020 

Sita M. AvatarSita M.

Super om van 13000 ft te springen en om video en foto's te laten maken. Leuke crew die je op je gemak stelt. Een ervaring om nooit meer te vergeten! - 7/23/2020 

Daniel W. AvatarDaniel W.

Amazing place where you can skydive or go on a flight and see a part of the Netherlands from above. Breathtaking views and overall amazing experience! I highly recommend! - 7/22/2020 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Super ervaring zeker een aanrader ??? - 7/21/2020 

Andy A. AvatarAndy A.

go for it what a fantastic experience - 7/21/2020 

Kiki E. AvatarKiki E.

Mega gave ervaring en wil nog zeker een keer terugkomen! Goed geregeld, fijne sfeer en prettige mensen. - 7/21/2020 

Jason P. AvatarJason P.

One of the best dropzones I have ever attended. The staff are amazing, the facilities are excellent, and skies are awesome with incredible visuals. A great place for wingsuiting and... lees meer - 7/20/2020 

Peter V. AvatarPeter V.

Ervaren, relaxte en aardige instructeurs. Sfeer op centrum is ook relaxt met lekkere muziek uit de speakers. Goede en duidelijke instructie, het springen is een waanzinnig mooie ervaring. En hoe... lees meer - 7/18/2020 

Roy C. AvatarRoy C.

Super geregeld!!
Super belevenis!!
Film en foto ook super!! - 7/16/2020 

Danny P. AvatarDanny P.

We waren vandaag met z'n drieën vader dochter en schoonzoon ???✈️we zijn goed voorgelicht en goede service overall alleen op de afgesproken tijd konden we niet omhoog door oefeningen op... lees meer - 7/14/2020 

Dita v. AvatarDita v.

In 1 woord GEWELDIG. Er is voor een ieder iets te doen of te zien. Iigt er maar net aan hoeveel lef je hebt!? - 7/14/2020 

Sushitrash AvatarSushitrash

Awesome experience overall. It does take some time after arriving before you can actually jump (around 3-4 hours) but there's a restaurant nearby and a grass field where you can... lees meer - 7/14/2020 

Annemieke V. AvatarAnnemieke V.

vriendelijk personeel. fantastische ervaring. Goed geregeld. - 7/13/2020 

mvdk Avatarmvdk

I went down under with an Australian. Got my pictures taken by Gerwin. Been greeted by Bram and got a crashcourse info from Alwin. And tha best pilot from this... lees meer - 7/01/2020 

Bianca V. AvatarBianca V.

Het springen was een machtige beleving! Prachtig strak blauwe lucht!

Maar grote complimenten voor het dream team van jullie para centrum!!!
?omboeken naar een zonnige dag werd in handomdraai geregeld!...
lees meer - 6/27/2020 

Carly L. AvatarCarly L.

Geweldige ervaring gehad bij jullie ? bedankt Rutger ? en bedankt medewerkers Paracentrum Texel het was tof? - 6/21/2020 

Gerold R. AvatarGerold R.

Einmaliges Erlebnis mit Profis.
Sollte Mann im Leben gemacht haben. - 6/12/2020 

Patricia V. AvatarPatricia V.

ben er heel vroeger een keer geweest en het was super gaaf de mensen heel aardig dus zeker een aanrader!!!!!

Dit moet je gewoon een keer hebben meegemaakt!!!!

Ik zal het oog...
lees meer - 5/27/2020 

Cor D. AvatarCor D.

De ooit door mij gevolgde Accelerated Free Fall (AFF) opleiding, ooit begonnen in USA voor NASA-astronauten.

Door mijn compaen door dik en dun en ons anno 2018 veel te vroeg...
lees meer - 4/29/2020 

Frank B. AvatarFrank B.

Haben sich gut um meine Frau gekümmert - 4/18/2020 

Ron v. AvatarRon v.

Leuke herinneringen van vroeger! - 4/16/2020 

Jerson S. AvatarJerson S.

The only thing u will regret is not going higher....the best part is the freefall - 3/07/2020 

ankur b. Avatarankur b.

if you are in amsterdam Must try sky diving - 3/07/2020 

Thomas J. AvatarThomas J.

Ein Traum wurde wahr! Tandemsprung aus 4000 Meter ist der Hammer! - 11/26/2019 

Martine K. AvatarMartine K.

Dinsdag 22 oktober 2019: D-Day!
Fantastische en onvergetelijke ervaring om de tandem sprong met Daniël en cameraman Eli te maken! Kippenvel moment tijdens de vrije val..... herinneringen aan mijn lieve...
lees meer - 10/27/2019 

Barbara W. AvatarBarbara W.

Onvergetelijke ervaring met de meest gezellige en professionele crew! - 10/25/2019 

Naomi K. AvatarNaomi K.

Echt super vet! Bucketlist item - 10/24/2019 

Leon K. AvatarLeon K.

pas geweest was super tof om te doen. - 10/18/2019 

Gerrit B. AvatarGerrit B.

Lekker para’s kijken tijdens een hapje en een drankje - 10/11/2019 

Özgür K. AvatarÖzgür K.

Tandemsprong van 13000 ft.
1 van de mooiste ervaringen van mijn leven. Nu snel inschrijven voor de cursus om alleen te springen. ?? - 10/10/2019 

Iwan V. AvatarIwan V.

Wat is dat gaaf zeg, je bent er toch en kies direct voor 13.000 ft! ???? - 10/05/2019 

Andy M. AvatarAndy M.

excellent place to jump from - 9/27/2019 

Sophia J. AvatarSophia J.

Merci voor de topervaring! Beste verjaardagscadeau ooit! - 9/22/2019 

Bart W. AvatarBart W.

Te gekke ervaring om daar te parachutespringen. - 9/22/2019 

Shuvam G. AvatarShuvam G.

An amazing place on the northern most habitable island in Holland. If you're an adrenaline junkie, it's a must try to get a feel of the free fall from 13000... lees meer - 9/20/2019 

Amir T. AvatarAmir T.

relaxte sfeer! vriendelijke mensen. - 9/19/2019 

Cindy N. AvatarCindy N.

Fantastische dagen gehad.
Mede dankzij de geweldige training van Aranka!! - 9/17/2019 

Shuvam G. AvatarShuvam G.

A wonderful place for your adrenaline rush. The free fall is beyond description. The parachute view is unimaginably beautiful. Overall an amazing experience. - 9/14/2019 

Gaby Z. AvatarGaby Z.

Jeder der mal einen Tandemsprung machen möchte, ist hier genau richtig. Das komplette Paracentrum Team ist super nett und sehr zuvorkommend. Es hat richtig Spaß gemacht mit ihm zu... lees meer - 9/12/2019 

Lysander V. AvatarLysander V.

absoluut de moeite waard - 9/12/2019 

Nicole F. AvatarNicole F.

Eerste keer toen ik 13 was van 3km, tweede keer 10 jaar later van 5km. Eerste keer mocht ik zelf sturen en tolden we mooie rondjes tweede keer met een... lees meer - 9/10/2019 

Robin V. AvatarRobin V.

mooie plek om een tandemsprong te maken. - 9/08/2019 

Charlotte W. AvatarCharlotte W.

Prachtige plek om een tandemsprong te maken. Geweldig uitzicht boven Texel. Maar misschien wel net zo belangrijk was de prima en ontspannen sfeer en het veilige gevoel vanaf de start... lees meer - 9/08/2019 

Saurabh S. AvatarSaurabh S.

Nice place with trained professionals. Overall a good experience. ?? - 8/31/2019 

Saurabh S. AvatarSaurabh S.

Nice place with trained professionals. Overall a good experience. ?? - 8/31/2019 

Nelleke M. AvatarNelleke M.

Geweldige ervaring zo’n tandemsprong. Ervaren en adequate tandemmaster Ely en cameraman Daniël! Topmensen.
De sfeer op het paracentrum was heel relaxed. Het geheel kwam op mij buitengewoon hip, cool en van...
lees meer - 8/30/2019 

Sharona V. AvatarSharona V.

Wat een ervaring. Ik heb afgelopen week een tandemsprong gemaakt. Ik had een super relaxte instructeur (volgens mij heette hij Sander? Jammer dat ik dat niet meer zeker weet!). Hij... lees meer - 8/29/2019 

Rowdy V. AvatarRowdy V.

Geweldige ervaring en super personeel! - 8/25/2019 

Anika V. AvatarAnika V.

Vandaag een tandemsprong gemaakt bij jullie. Wat een ervaring zeg! Vol zenuwen stapte ik het vliegtuig in maar ik werd goed gerustgesteld door mijn instructeur. Door de zenuwen ben ik... lees meer - 8/25/2019