reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

2294 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 1012 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

9

Geweldig wat een leuke ervaring

Ik heb er lang over na gedacht om het toch een keer te ervaren nadat onze zonen deze sprong ook erg leuk vonden. En ja het overtrof alle verwachtingen En enthousiaste medewerkers die je erg gerust stellen en je het gevoel geven of je voor hen ook speciaal bent. Na al die sprongen die ze maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 22/09/2023
10

Wow, wat was dit waanzinnig gaaf en geweldig!

Alles was super goed geregeld en verliep soepel. Iedereen is ontzettend vriendelijk en dit maakt dat je echt een onvergetelijke ervaring hebt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik-Ido-Ambacht - 20/09/2023
9

Spectaculair, Een bijzondere ervaring.

Bij aankomst vriendelijk ontvangen. We kregen te horen dat er een wachttijd was van ongeveer 60 minuten. Hebben heerlijk even gezeten op de picknickbankjes waarna mijn naam werd omgeroepen. Erg vriendelijke instructeur die duidelijk aangaf hoe de sprong werkt. Uiteindelijk een mooie sprong gemaakt die ik niet snel meer vergeet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 20/09/2023
10

Veilig prachtige tandemsprong gemaakt.

Met mijn zoon Koen vorige week samen een tandemsprong gemaakt. Eindelijk ! Na corona, waarbij het paracentrum heel flexibel omgegaan was met uitstel. Raymond was mijn tandemmaster, zeer professioneel, met humor, voelde me geen moment onveilig. Schitterend weer, helder zicht, het kon niet mooier, onvergetelijke ervaring. Administratief verliep alles ook gemakkelijk terwijl het dat weekend heel druk was door het mooie weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 19/09/2023
10

Een ervaring die je MOET beleven

Fantastische sky dive met zeer ervaren begeleiding. Geen moment zenuwachtig geweest. Gerustgesteld door de professionele aanpak. Dit moet je afvinken op je bucket list. Niet langer twijfelen maar DOEN !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 18/09/2023
10

A Lifetime Experience

Wat een geweldige ervaring, van start tot landing een groot avontuur. De parachutist was zelf al enorm enthousiast en betrok mij bij alle details. Echt geweldig, sprong van 13.000 voet en een vrije val van 1 minuut. Ik kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - 18/09/2023
10

Dit vergeet je nooit meer!!

Kan eigenlijk gewoon niet bedenken en beschrijven hoe tof dit is, totdat je het zelf hebt beleefd. Ik sprong samen met mijn neefje en m’n moeder, die naast mij zat en voor mij het vliegtuig uit dook, waarna ik erachteraan mocht. Zeer ervaren tandem springer die alles zo goed uitlegde dat ik mezelf geen moment echt zenuwachtig heb gevoeld. Ik heb dieptevrees maar er echt geen moment last van gehad. Aanrader dus. Gelukkig hebben we de beelden ook nog van de cameraman die met ons mee sprong. Onvergetelijk een een wens van mijn moeder die op 75 jarige leeftijd na even voor ging haha.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 18/09/2023
10

Awesome

I had an absolutely amazing experience with your company during my skydive jump. From start to finish, the entire adventure was nothing short of thrilling and well-organized. First and foremost, the staff and instructors were incredibly professional and knowledgeable. They took the time to explain the entire process to me, ensuring that I felt comfortable and confident before taking the leap. Their expertise and calm demeanor put my nerves at ease, and I felt like I was in very capable hands.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18/09/2023
9

Ervaring van mijn leven!

Ik vond het echt spannend, maar ik werd van moment één gerustgesteld en juist enthousiast gemaakt. Alle begeleiders zijn ook heel relaxed, waardoor je dat zelf ook wordt. En mensen, het uitzicht is prachtig! Ik kon zelfs Vlieland zien. Bij mij werd de sprong gefilmd (hadden we voor betaald), maar bij mijn moeder niet. Ondanks dat werd zij wel zoveel mogelijk meegenomen in de beelden! Als ik weer ga springen (wat ik 100% ga doen), dan doe ik dat weer op dit mooie eiland bij deze fijne club mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Espel - 18/09/2023
9

Mijn instructeur heeft mijn een super ervaring gegeven, ondanks mijn angst.

Doodeng! maar wilde het wel doen. Samen met 2 vrienden, mijn broers en zus en mijn super stoere moeder van 74!! In twee ploegen gingen we naar boven, helaas dus niet met z'n allen tegelijk. Mijn instructeur gaf me vertrouwen, ik had bijna alsnog niet gesprongen. We hadden prachtig weer dus enorm kunnen genieten van het uitzicht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nieuwegein - 17/09/2023
10

Ik vond het erg leuk!

Enorm genoten van mijn eerste sprong. Door de goede begeleiding van de instructeur (en het prachtige weer hielp enorm) was het een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 17/09/2023
10

Waanzinnig!!

Mijn tandem parachutesprong was een onvergetelijke ervaring! Vanaf het moment dat we het vliegtuig verlieten, voelde ik een onbeschrijfelijke mix van opwinding en adrenaline. De vrije val was adembenemend. Toen de parachute openging, kwam er een gevoel van rust over me, en ik kon genieten van het prachtige uitzicht onder me. Mijn instructeur was professioneel en zorgde voor een veilige landing. Dit avontuur gaf me een ongelooflijke boost van zelfvertrouwen en een herinnering die een leven lang meegaat. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een echt opwindende ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 17/09/2023
10

Geweldig

Voordat je het weet heb je het vliegtuig verlaten. De vrije val is echt fantastisch. Door de enorme snelheid heb je toch tijd om om je heen te kijken. Wanneer de parachute uit is, daal je langzaam naar beneden met een prachtig uitzicht op Texel. Wee terug op aarde met een mooie zachte landing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 17/09/2023
10

FANTASTISCH!

Twee jaar geleden maakte mijn broertje een tanden sprong. Door de relaxte en ontspannen sfeer wilde ik ook heel graag een sprong maken. Gister was het zo ver! Een mooie dag om te springen. Het was geweldig! Je hoeft maar 1 ding te doen en dat is genieten. Ik raad het iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - 17/09/2023
10

Top ervaring!

Hele fijne ervaring van start-tot-einde. Ik had me voor mijn boeking al ingeschreven op de nieuwsbrief en kreeg zo mails ivm kortingen en acties. Zo kocht ik een cadeaubon met korting. Toen ik daar een vraag over had, kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. De website zelf bevat veel informatie en alles is netjes uitgelegd. De boeking zelf is ook simpel, alsook het tekenen van de waiver. Vooraf krijg je ook nog een mailtje ivm wat je moet meebrengen etc. De locatie zelf is makkelijk te vinden, parking is voorzien. Het onthaal was vriendelijk en je krijgt duidelijke instructies van waar je moet zijn en wat je moet doen. Je kan nog even naar het toilet en je spullen opbergen en dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Voor je beurt moet je het manifest wat in het oog houden en goed luisteren als er omgeroepen wordt. Je kan er lekker buiten zitten en iets drinken terwijl je wacht en je zit op de voorste rij terwijl andere springers hun uitleg krijgen, vertrekken en vervolgens voor je neus landen. Als het dan je beurt is, krijg je een harnas aan en een basis instructie ivm het springen zelf. Je instructeur stelt je harnas verder af, geeft je nog een korte instructie en dan allemaal het vliegtuig in. De vlucht is kort en dropt parachutisten afhankelijk van de hoogte die je gekozen hebt. Veel tijd om van gedachten veranderen is er niet, gewoon springen en gaan. De val zelf is heerlijk, je valt zo snel dat het wat moeilijk te bevatten is. Eens het valscherm opengaat, kan je wat meer genieten van het uitzicht en even appreciëren dat je kilometers boven de grond bengelt :) Ik mocht zelf even valscherm sturen wat wel vet was. Je krijgt nog wat uitleg en instructie voor landing en verder is het genieten van de ervaring en van het uitzicht. Wij hadden een hele zachte landing. Het kriebelt om het opnieuw te doen. Top ervaring! Ps. heb je hoogtevrees? Toch doen! Doordat je geen contact hebt met de grond, is de angst niet hetzelfde. Ik was op geen enkel moment bang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - 17/09/2023
10

Heel leuke dag

Een heel leuke dag gehad bij Paracentrum Texel (tandemsprong gemaakt). Personeel was erg behulpzaam en aardig, hebben de ervaring nog beter gemaakt. Het was ook prachtig weer, dat maakte het compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 17/09/2023
10

Zó onwerkelijk, als een vogel.. adembenemend!

Eerste keer met mijn zoon, hij werd 21 en ik gaf hem een ONVERGETELIJKE BELEVING! Check!! De spanning vooraf, het kijken en wachten.. prachtig weer, en zó een vriendelijke vlotte crew. Dan is het zover, professionele instructies en ineens vlieg je omhoog. De sprong..met niets te vergelijken! De cameravrouw vond me, wat een pret hadden wij! De chute ging open, tranen van geluk! Zweven als een vogel en het uitzicht! We konden praten en ik mocht even sturen, te gek toch! Mijn zoon is voor mij ook veilig geland en ik kreeg de grootste knuffel! Onvergetelijk, een van de mooiste dagen van mijn leven. En...dit was niet éenmalig! Bedankt Daniël en Simone! De video's en foto's zijn priceless
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blokker - 17/09/2023
10

Bijzonder

Wat een mooi cadeau was dit echt heel gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gendt - 17/09/2023
10

Super ervaring!

Super begeleid van het begin tot het einde, wat een ervaring! Ik zou het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 17/09/2023
10

Vriendelijk en professioneel. Geweldige ervaring gehad.

Tandemsprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Hele vriendelijke ontvangst. Nog een last- minute meespringer was geen probleem ondanks dat het een mooie en dus drukke dag was. Alles was goed geregeld en ik had een fijne instructeur (Tjalle) die me in het vliegtuig wees op dingetjes in de omgeving en heel duidelijk controleerde wat ik leuk vond het hoe ver ik bereid was te gaan qua 'achtbaanervaring' toen de parachute eenmaal uit was. Heb me geen seconde onveilig gevoeld. Vallen is heerlijk! Ga het proberen en dat kan gerust hier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halfweg - 17/09/2023
9

Overweldigend

Een geweldige ervaring met de uitgevoerde duo sprong. Kwam veilig en zeer verantwoord over. Mijn instructeur was Daan die me prima begeleide van begin tot eind. Zeer professioneel! Dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 15/09/2023
9

Een fantastisch mooie geweldige ervaring!

Wat was het fantastisch om een tandemsprong te maken. Ik werd goed begeleid en het enige dat ik hoefde te doen en kon doen was genieten! In de lucht mocht ik zelf even sturen. We hadden een filmer die meesprong en er werden opnames gemaakt via handcam. Binnen een uur na de sprong hadden we de beelden al en konden we nog meer nagenieten. Achteraf was het prettig geweest als we iets meer info hadden gehad over het filmen, zodat we eventueel met de camera hadden kunnen spelen. Een tip: informeer mensen wat te doen om last van de oren te voorkomen. Wij hebben er 2 dagen last van gehad. Als je ons vraagt of we nog een keer willen springen bij Paracentrum Texel: zeker weten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 15/09/2023
10

Adembenemend

We reden tijdens onze vakantie langs het vliegveld en ik zag een paar parachutes in de lucht hangen. Nieuwsgierig geworden, ging ik meteen naar de website en besloot dezelfde avond nog dat ik het gewoon ging doen en te boeken! De actie om voor hetzelfde tarief als 9000 ft, van 13000 ft te springen was nog een extra motivatie. Een paar dagen later was het zover, ik mocht me om 11u melden en na vele vluchten met enthousiaste mensen voor me te zien gaan, mocht ik dan ook eindelijk rond 13.15u. De aardige instructeur stelde zich voor, deed m’n harnas goed en al snel gingen we het vliegtuig in waar we heel cosy ingeklaard geschoven op de grond de lucht in gingen. Op verschillende hoogtes ging de deur open en sprongen er al zelfstandig wat parachutisten uit, heel indrukwekkend om te zien. Na wat smalltalk met de instructeur, die intussen ook wat beeldmateriaal schoot met de gopro, want dit pakket had ik erbij genomen, zaten we intussen op 13000 ft en was het tijd om nr de open deur te schuifelen. En daar gingen we!! De snelheid van de vrije val en daarbij het suizen van de wind in je oren en de tranen in je ogen ondanks het brilletje, de rust tijdens het zweven wanneer de parachute zich open vouwt, het geweldige uitzicht, het even mogen sturen en tot slot de zachte landing… Het was allemaal even geweldig en ik zou het echt iedereen aanraden. De ervaring van je leven! Bijna jammer dat er geen praatgroep is waar je nog dagen lang kan napraten over deze ervaring als je partner niet gesprongen heeft.. Als ik dan een klein minpuntje mag noemen is het het lange wachten. Ik zat samen met mensen die zich pas rond half 1 moesten melden, terwijl ik er om 11u moest zijn. Je wordt ervoor gewaarschuwd dat het door weersomstandigheden ed wel lang kan duren (max 4u) maar dat was nu niet het geval en ik denk dat ze gewoon wachten tot er genoeg springers voor 13000 ft waren. Niet erg, maar na aanmelden was het wel fijn geweest om te weten waar ik aan toe was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik Ido Ambacht - 15/09/2023
10

Fantastisch!!

De sfeer is vriendelijk en relaxed, de medewerkers zijn stuk voor stuk ontzettend aardig en behulpzaam. Na een duidelijke uitleg wordt je voorgesteld aan je tandemspringer en cameraspringer en die stellen je ook direct op je gemak. Het gaat allemaal heel ongedwongen en relaxed. En dan ga je de lucht in ( vergeet niet te genieten van het uitzicht) In het vliegtuig lopen ze alle uitleg nog een keer door en ben je klaar om te springen. En dan....GENIETEN!! Wat was het prachtig, fantastisch, geweldig! Zó blij dat ik het gedaan heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Siddeburen - 15/09/2023
10

Geweldige ervaring die je moet beleven .

In eerste instantie was ik best zenuwachtig, omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Vooral het moment dat je uit het vliegtuig springt, leek mij het engste van de hele sprong. Echter is het me duizend maal meegevallen en heb ik in één woord genoten . Ook op de filmpjes is te zien dat ik alleen maar aan het lachen tijdens de vrije val. Ook de rust die je ervaart in de lucht aan de parachute is onbeschrijfelijk mooi. Ik kom zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 14/09/2023
10

Waanzinnig!

Dacht altijd dat wil ik graag doen maar dat komt wel een keer.. bij twijfel doen! Wat een ervaring! Zeer vriendelijk en relaxed! En als je dan ook nog het mooie Texel van boven ziet.. WAANZINNIG!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 14/09/2023
10

Unieke ervaring - Once in a lifetime

- Nederlands - Alle 4 (ik, man, broertje en schoonzus) vonden we het een fantastische ervaring die we nooit meer zullen vergeten. Gekozen voor de extreme skydive van 13.000ft (want als je het dan toch doet, doe het dan gelijk goed) en dat is 100% de moeite waard. De langere vrije val is geweldig en het uitzicht fenomenaal. Onze begeleiders en videografen waren super en hebben er echt een unieke ervaring van gemaakt. Het gevoel van zo'n sprong is niet te beschrijven, dat moet je gewoon zelf gaan meemaken. Wij hopen nog eens terug te komen! - English - All 4 of us (myself, husband, brother and sister-in-law) thought it was an amazing experience that we will never forget. We chose for the extreme skydive of 13.000ft (because if you do it, you might as well do it right) and that was 100% worth it. The longer freefall is amazing and the views are phenomenal. Our guides and videographers were brilliant and they truly made it a unique experience. The feeling of such a jump is indescribable, you just have to experience it for yourself. We hope to come back again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 13/09/2023
10

Het was supergaaf....

Het was voor mij de eerste keer skydiven. Het is super. Ik ga plannen voor de 2x keer. :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 13/09/2023
10

Geweldige ervaring, prachtig zicht op Texel, ervaren instructeurs

Met het vliegtuig al prachtig uitzicht over Texel, goede uitleg van de instructeur, uitleg van wat je ziet tijdens de vlucht. Wij zijn heel tevreden, het was een mooie dag. Wat ook erg fijn was, dat als je boekt en het is geen erg mooi weer dat je 3 jaar de tijd krijgt om een andere datum te kiezen. Iedereen hartelijk dank. Helma Dekker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - 12/09/2023
10

Onvergetelijk

Dit was een lang gekoesterde wens die echt in vervulling is gegaan op dit mooie eiland en met de deskundigheid van paracentrum Texel met in het bijzonder mijn tandem springer Rick. supercool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - 12/09/2023
10

Top

Leuke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldeholtpade - 12/09/2023
10

Een super mooie ervaring

Een super dag gehad samen met vrienden bij julie op het eiland, goede en duidelijke uitleg en een mooie locatie. Het zou super leuk zijn om (dan nu met de hele club) ook een ballonvaart te maken Sharon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 12/09/2023
10

Dit moet je van je bucketlist afstrepen!

Een ervaring om nooit te vergeten! Je meldt je aan, moet even wachten en wordt daarna opgetuigd. Na een korte briefing loop je naar het vliegtuig en maak je kennis met je tandemmaster. Het vliegtuig in en de lucht in. Voordat het luik open gaat, gaat de bril op en ga je het vliegtuig uit. Een vrije val van 60 seconden is zo voorbij! Nadat de parachute is uitgegaan mocht ik deze zelf besturen. Vlak voor het landen nog een paar simpele instructies en daarna touchdown! Een supergave ervaring die je van je bucketlist af moet strepen. Een relaxte sfeer op het paracentrum en bij de tandemmasters.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 12/09/2023
10

WANNEER WEER?!

In een woord: geweldig! Wat een ervaring. Het duurde even na het inchecken voordat we daadwerkelijk ons klaar mochten maken voor de sprong (2u), maar het wachten in de zitzakken in het zonnetje met springers in de lucht is helemaal niet erg. Arie was mijn instructeur: zo’n gezellige vent die mij helemaal comfortabel liet voelen. Echt een 10/10 ervaring! DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pattikawa - 12/09/2023
10

Een Amazing sprong die je eens in je leven gedaan moet hebben.

Texsel, parachute spring weekendt, omdat iedereen geslaagd was met studeren. 10 jaar geleden afgesproken en afgelopen weekendt ging het gebeuren. Op een hoogte van 3 kilometer uit het vliegtuig gegooid en dan 1 minuut naar beneden zonder parachute, de zogenaamde vrije val, dood eng was dat. Na een minuut de parachute open en genieten van het mooie Teksel. Mijn vrouw was al maanden zenuwachtig voor dit weekendt. Ik zat naast haar in het vliegtuig en ze keek zo angstig en bang dat ik dacht, die gaat niet springen en gaat dit tegen de instructeur zeggen.! Maar toch, op karakter sprong ze naar beneden. Op de grond geland was ze zo enthousiast dat ze volgend jaar weer gaat springen, zo mooi vond ze het achteraf, We hebben genoten ,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langedijk - 12/09/2023
10

Heerlijke sfeer!

Zelf niet gesprongen, mijn moeder, man en dochters wel. Mooi weer erbij, en relaxte sfeer ondanks dat veel mensen het ook best wel wat spannend vinden. Wij komen zeker nog eens terug (en wie weet waag ik dan ook een sprong).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 11/09/2023
10

Geweldig cadeau voor mijn 50e verjaardag

voor mijn 50e verjaardag een sprong gekregen. makkelijk te boeken de site wijst zich vanzelf, de helpdesk helpt goed als je als groep wil springen. Goede uitleg via de mail. ontvangst is duidelijk (dat wegen is een minpuntje ha ha) korte uitleg, op naar het vliegtuig en gaan . de parachutist(?) grendelt alles goed vast legt nogmaals alles uit. Al met al top. Ik zou de volgende x geen cameraman/vrouw meenemen maar zo n cam op de arm vd parachutist. Dat vind ik achteraf mooier en leuker maar ik ben echt dik tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tollebeek - 11/09/2023
10

Een ervaring om nooit te vergeten

Eerste keer gesprongen en hoorde bij het vliegveld pas dat mijn oudste dochter ook mee sprong op dezelfde tijd en direct achter haar ben ik ook gesprongen. Een sprong om nooit te vergeten, dankjullie wel voor gastvrije ontvangst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 11/09/2023
9

Onbeschrijfelijk!

Alles is goed geregeld, duidelijke instructie en magische ervaring! Ook de beelden van de handcam waren top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 11/09/2023
10

A-ma-zing

Een hele gave en bijzondere sprong! Heel veel plezier gehad en echt genoten. Het zonnetje scheen en ik zou zo weer gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 11/09/2023
9

Vrije vogel

Lekker vrij als een vogel boven Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Theunissen - 11/09/2023
10

Absoluut een geweldige ervaring

Ik moest me 13.00u melden voor mijn tandemsprong, en ging uit van een lange wachttijd omdat er per email aangegeven was dat je er rekening mee moest houden om ongeveer 4 uur op het terrein te verblijfen. Maar niets was minder waar, binnen no-time werd ik al opgeroepen om klaar te maken. En binnen een uur had ik mijn sprong gemaakt. Alles werd heel relaxt uitgelegd, en de sfeer was dan ook ontspannen. Op het hele terrein was er bij niemand stress te ontdekken en alle medewerkers waren enthousiast en uiterst vriendelijk. Het verblijf op het paracentrum was een groot succes, en een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 11/09/2023
10

Top sprong gemaakt

Superleuke ervaring welke ik iedereen aanraad, ik ga zeker vaker springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wieringerwaard - 11/09/2023
10

Super geweldig!

Wat een leuke mensen. Geweldige leuke tandem-master. Mooie sprong geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 11/09/2023
10

GE-WEL-DIG!

Afgelopen zaterdag (9-9-2023) voor het eerst een tandemsprong gemaakt. Heel gastvrij ontvangen bij de aanmelding en alles nog goed doorgesproken. Het was schitterend weer en mijn tandem-instructeur Julia stelde me op m'n gemak, legde alles goed uit en was zelf net zo enthousiast als ik. Ze betrok me echt bij elk moment, hoe het voor mij voelde en wat ik wel of niet (alleen maar wel natuurlijk ;-) ) wilde. Geweldig vrij gevoel tijdens de vrije val van 13.000ft, prachtig uitzicht en een vlekkeloze landing. Binnen een uur na de landing had ik ook de videobeelden al binnen. Het was ook nog eens de dag dat er een (eu?) record aantal springers was (231!!! op 1 dag!) anders was ik direct nóg een keer gegaan. Ik kom zeker nog een keer terug! Paracentrum: bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nagele - 11/09/2023
10

Intens, maar geweldig

Gisteren mijn eerste parachutesprong tandem sprong ooit gedaan, van 13000feet. Para centrum Texel heeft een fijne sfeer. De omgeving is ingedeeld dat er ruimte is om de springers te observeren, een lekker drankje en hapje te kunnen doen op een terras en zelfs nog een museum kan bekijken. We hebben anderhalf uur gewacht totdat we aan de beurt zijn, maar door de relaxte sfeer om je heen word je niet zenuwachtiger van het wachten. Eenmaal toen het zover was, had ik een geweldige enthousiaste, maar relaxte instructeur die je door het hele proces meeneemt. De zenuwen waren zeker aanwezig, maar er wordt direct een gevoel van veiligheid gecreeerd en in je oren geknoopt dat je vooral moet genieten en dat heb ik zeker gedaan. Paracentrum Texel is zeker aan te raden voor eerste keer parachute tandemspringers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/09/2023
10

Supergave ervaring.

Ga met elk kleinkind naar texel om te parachutespringen (duosprong) zodra ze 12 jaar zijn. Gister weer met 2 kleinkinderen geweest. Als ik daarna zie hoe ze genoten hebben van deze ervaring. Super. Op naar de volgende keer. Mvgr, Gerard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 11/09/2023
10

Heeel leuk!

Was redelijk gespannen maar mijn instructeurs Maarten en Jessica hebben me echt super goed geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 11/09/2023
10

The best adrenaline experience I ever had

I had such a great experience at Paracentrum Texel. The team was really organized and all the procedures are explained properly and in advance. It makes you feel having no worry about the jump. I jumped with Anouk and she really made everything feel safe and fun at the same time. I got the opportunity to guide the parachute a bit. This could be your first skydiving experience that you need to try at least 1 in your lifetime.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monnickendam - 11/09/2023
10

Fantastische ervaring

Kan niet anders zeggen dat alle mensen, van binnenkomst bij de incheckbalie tot de instructeurs fijne mensen zijn die je op je gemak stellen zodat ze je echt een onvergetelijke ervaring bezorgen. Wij hebben geweldig genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 10/09/2023
10

Adrenaline Kick!

Heb mij een aantal dagen zenuwachtig gevoeld, maar wat een geweldige ervaring! Dit vergeet ik nooit meer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 10/09/2023
10

Geweldig

Een geweldige ervaring die iedereen ooit zou moeten doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10/09/2023
9

Prachtige beleving

Dit moet je een keer in je leven gedaan hebben, geweldig!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westwoud - 10/09/2023
10

Fan-tas-tisch !!!

Echt een fantastische ervaring!!! Super ontvangst, super sfeertje & super personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 10/09/2023
10

Fantastisch!!!, das war wirklich der Sprung meines Lebens!!!

Jedes Jahr sehe ich hier die Fallschirmspringer und denke "das muss toll sein". Jetzt habe ich meine Angst überwunden und es getan - ein unglaublich schönes Erlebnis. Der einzige Fehler ist, dass ich mich nicht schon viel eher getraut habe ;-). Mit Janet und Jonny hatte ich ein kompetentes, nettes und fürsorgliches Team. Sie haben mir ein sicheres Gefühl gegeben, alles perfekt erklärt und wunderschöne Fotos und Videos von meinem ersten Tandemsprung gemacht. Ich bin restlos begeistert, vielen Dank!!! Christa
Zou je ons aanbevelen? Ja
- D Oldenburg - 10/09/2023
10

Echte aanrader!

Enorm leuke ervaring. Alles is goed geregeld en personeel is professioneel en zorgt dat alles goed verloopt. Prachtig uitzicht ook!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10/09/2023
10

Voor iedereen die veilig en relaxed een sprong willen maken raad ik aan het hier te doen.

Geweldig om hier te springen. Zeer leuke begeleiding en super ervaring. Iedereen die ooit er aan gedacht hebben dit te gaan doen.....doen. save en super goede organisatie. Relaxed en zeer deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwiggelte - 10/09/2023
10

Helemaal geweldig van begin tot eind

Ik heb een super ervaring gehad, alles werd goed uitgelegd alles wat hij deed werd verteld. Zou zo nog een keer springen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twisk - 10/09/2023
10

Meer dan geweldig!

We maakten een tandemsprong bij Paracentrum Texel als huwelijksgeschenk. Gedurende de hele ervaring voelden we ons dankzij de professionals van dit centrum erg op ons gemak, en ze integreerden zelfs een vleugje van ons huwelijk in de ervaring! We raden absoluut aan om met deze club te gaan springen. Bovendien biedt het uitzicht boven Texel nog een extra laag van pracht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 09/09/2023
10

Goed georganiseerd en top begeleiding.

Het was echt een super ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Utrecht - 09/09/2023
10

Fantastisch

Geweldige dag gehad,heel vriendelijk ontvangen. Alle tijd voor me genomen zodat ik ook als gehandicapte van 74 jaar optimaal kon genieten Hartelijk dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterwolde - 08/09/2023
10

WAT IS DIT LEUK!!

Jeetje wat was dit geweldig. Ik sprong met Daniel, hij was mega aardig en ik voelde me heel erg veilig! Super dank voor de mega toffe beelden!! Dit is zeker niet de laatste keer geweest. Tot snel team Paracentrum!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 08/09/2023
10

Top ervaring!

Met 9 personen uit de familie de Skydive Extreme gedaan met een vrije val van 60 seconden. De meesten waren super zenuwachtig van tevoren, maar wat een topervaring om dan eindelijk in de lucht te zweven! Goed getrainde instructeurs die de zenuwen weten te temperen en er mede voor zorgen dat het van begin to eind een ervaring wordt om nooit te vergeten. Ik had niet gedacht dit te zeggen, maar ik ga het zeker nog eens doen! Bedankt Paracentrum Texel, namens de hele familie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 08/09/2023
9

Fantastisch

Van mij was het de eerste keer. Goede uitleg van de staf. Springen was erg fantastisch, mooi uitzicht en relex. Landing ging natuurlijk ook goed. Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 08/09/2023
10

Wat een superrrrrr gave ervaring!!!, en wat een belevenis!!!!

Van het begin tot de sprong gewoon top!, goede uitleg , vriendelijke mensen een onvergetelijke ervaring opgedaan! Als je twijfelt niet doen gewoon gaan en ervaar het!, het is zeker de moeite waard ! groeten Gijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- STOMPETOREN - 08/09/2023
10

The best!

Very nice and friendly service, minimum formalities. You just come and jump and experience the most beautiful moments of your life in the air. The excitement, delight, happiness and gratitude will stay with me for a long time after this jump. I just want more! Thank you!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterend - 07/09/2023
10

Een droom onvergetelijk waar gemaakt

11:30 5 september 2023 Geloof het of niet, kwam een droom uit. Vanaf ongeveer m'n 15e wilde ik al een keer parachutespringen. Nu, op mijn 62e kwam mijn wens uit als gevolg van een cadeau van m'n kinderen. Ik werd begeleid in m'n sprong door twee dames, die samen voor mij een dag onvergetelijk hebben gemaakt. Daarvoor hartelijk dank! Samen met jullie, en het goddelijk mooi weer, werd dit een onvergetelijke dag. Nogmaals idereen die deze dag mogelijk hebben gemaakt hartelijke dank! Dank en vele groetjes, Klaas
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostzaan - 06/09/2023
10

Hoogte punt van het jaar

Ervaring vorig jaar al opgedaan,nu was het nog meer genieten. Samen met mijn partner die dit voor zijn 60 ste verjaardag in petto had. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Goede uitleg bij instructie daarna nog met spring buddy alles op de i gezet. Toen naar boven op 13.000 feet en springen maar gaaf die vrije val van 50 sec toen parachuut open en genieten van de Wadden eilanden goed zichtbaar met dit mooie weer. Mocht zelf op nog even sturen daarna richting landingsplaats. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Bij thuis komst nog na aan het genieten van de film en foto's. Een echte aanrader voor een uitje. Bedankt voor de goede en veilige begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 06/09/2023
9

geweldig, zeker aan te raden

leuke plek met vriendelijk personeel en natuurlijk op een top locatie. Kan de 13000 voet sprong met handcam zeker aanbevelen. Het herbeleven van de beelden is het geld meer dan waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 05/09/2023
10

Geweldige dag met een geweldige sprong

Een super dag gehad! Ik heb voor het eerst de 13000ft gesprongen en dankzij de fijne begeleider en goede informatievoorziening geen enkele angst gevoeld. Ook had Paracentrum Texel gezorgd voor strakblauwe lucht, wat wil je nog meer? :) Ik zou zeker nog eens gaan en zou iedereen aanraden hier te springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 05/09/2023
10

Het gaf mij een ontzettende adrenaline kick

Ik had het geluk dat het heel mooi helder weer was met een aangename temperatuur en een lekker windje. Dan is het gewoon springen vanaf 4 kilometer hoogte met je T-shirt aan. Kortom het was een prachtige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- `t Veld - 05/09/2023
10

Top ervaring

Alles was geweldig gewoon doen als je twijfelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse - 05/09/2023
10

Gewoon geweldig

De ervaring van mijn leven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 05/09/2023
10

Geweldig, echt een kick

Nog nooit gesprongen, de briefing was zeer duidelijk over wat je kon verwachten. Vervolgens de kick bij het springen en een werkelijk prachtig uitzicht rondom. Zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 05/09/2023
10

Een fantastische ervaring!

De uitleg was duidelijk, de vlucht omhoog was al prachtig, de sprong was een geweldige ervaring en de beelden van de sprong waren van een goede kwaliteit. Het weer was gelukkig ook prima. Een fantastische ervaring dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 04/09/2023
9

Een fantastische ervaring om nooit te vergeten.

Tandemsprong gedaan van 13000 voet. Vanwege het weer 2x verzet, de derde keer was scheepsrecht. Van begin (inchecken) tot eind (landing & nagenieten aan de hand van de video) super geregeld en strak georganiseerd. Super aardige instructrice met humor. Relaxte sfeer. Helemaal top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langedijk - 04/09/2023
9

Geweldig

Mijn eerste sprong was een onvergetelijke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse - 04/09/2023
10

Super relaxed ! ga het m’n kleindochter kado doen als ze haar examen haalt .

Gekregen van m’n dochters voor m’n 60e verjaardag. Echt helemaal super. Goeie maat op m’n rug en een super leuke cameravrouw. Ik kon me helemaal overgeven. Heel erg genoten . Ga vast nog een keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 04/09/2023
10

GENOTEN!

Gisteren heb ik samen met mijn vader mogen skydiven en we hebben genoten! Alles was ontzettend goed geregeld. Beide instructeurs legde het ons duidelijk uit en we hadden geen fijnere instructeurs kunnen hebben. Het was heel gaaf om dit mee te mogen maken, voor ons beide waren onze eerste woorden toen we weer geland waren: ‘GEWELDIG’! Dus dat zegt genoeg. Paracentrum Texel wij willen jullie bedanken voor de onvergelijkelijk dag en de hele goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 04/09/2023
9

Geweldige ervaring.

Ontspannen sfeer. Leuk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 04/09/2023
10

Bijzonder en geweldig

Vond het best eng i.v.m. mijn hoogtevrees. Ik heb een zeer positieve ervaring, m.n. door het geduld en ervaring van mijn instructeur. Hem wil ik zeker hiervoor bedanken. Ik had ook gekozen voor de cameraman om een blijvende herinnering te hebben. Dat is zeker het geval. Voor wie ook voor het eerst gaat springen is dit zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 04/09/2023
10

Breathtaking

Inchecken ging heel gemakkelijk en soepel de dame die me geholpen had was super aardig. Ik heb niet heel lang te hoeven wachten nou was het ook niet zo erg geweest omdat het prachtig weer was. Er hangt een heel relaxed sfeer daar. En dan krijg je je instructie uitleggen, was heel duidelijk en ook grappig. Wel heel goed voor de mensen die het heel erg spannend vonden dat vond ik wel top dan breek je de ijs een beetje en maak je het wat gemakkelijker voor ze. De parachutist met wie ik sprong was ook super aardig en heel duidelijk over wat ik moest doen en wanneer ik wat moest doen. Wat een geweldige ervaring ik kan geen andere worden vinden om het uit te drukken dan AMAZING!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 04/09/2023
10

JUMP!!!

5 sterren is niet genoeg, maar meer kan ik niet geven. Dit avontuur is het geld waard. Geweldige uitzichten en ervaringen. Zeer aardig en vriendelijk personeel. Samen met de foto's en video heb ik een aandenken voor de rest van mijn leven. Als je je afvraagt of dit iets voor jou is, zal ik je één woord zeggen: spring!!! #no gutes #no glory #no fear #no story
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 03/09/2023
10

geweldig

life is short and the world is full wide i want to make some memories
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 03/09/2023
8

Onwerkelijke ervaring

Wat een geweldige ervaring. Wij hebben als kado de tandemsprong van 12000 ft gedaan met een 60sec vrije val! En wat is dat gaaf! De sfeer is ontzettend ontspannen, gastvrij en gezellig. Instructie is duidelijk en je krijgt heel veel vrijheid van de instructeur zodra je gesprongen ben. Echter had van te voren even gecomuniceerd mogen worden dat een setje oordopjes geen overbodige luxe is, de motor van het vliegtuig en de luchtsnelheid van de vrijeval is geen fijn gevoel voor je oren! Maar 100% aan te raden om een keer te ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 03/09/2023
9

Geweldig!

Samen met mijn vriend gaan skydiven. Zeer vriendelijke en betrouwbare mensen. Ze maken er echt een ervaring van. Professionele aanpak. Zeer aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 03/09/2023
10

Super ervaring, een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan!

Top communicatie, heldere uitleg, relaxte omgeving en het belangrijkst: een fantastische sprong. Mijn tandem-buddy Nuno was top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 03/09/2023
10

Een aanrader voor iedereen die het aandurft.

In de tijd voorafgaand aan de sprong, die ik tegelijkertijd met een goede vriendin van mij ga maken, ging ik mij een bepaald beeld in mijn hoofd vormen. Maar de echte sprong is echt overweldigend en het voorafgaande beeld in mijn hoofd is in één seconde verdwenen en vervangen voor de realiteit. De vrije val is geweldig, alleen het “zwabberen” van je gezicht, zoals later tijdens het bekijken van de film en de foto’s blijkt, is redelijk confronterend. Na de vrije val is de stilte als je onder de chute zweeft echt heerlijk en het uitzicht helemaal geweldig. Ook het zelf mogen sturen van de chute is erg leuk. De landing is inderdaad fluweel zacht op de billen en na losgekoppeld te zijn van de springmaster, is het tijd om even het adrenaline peil te laten zakken en de springmaster te bedanken voor zijn goede begeleiding voor, tijdens en na de sprong. Kortom, ik zou zo weer een sprong willen maken. Bedankt voor een geweldige ervaring en het weer schrappen van een item van mijn Bucketlist. Groetjes Ger.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 03/09/2023
10

nog veel gaver als gedacht , echt fantastisch

Ik, 63, werd door mijn dochter gevraagd en durfde geen nee te zeggen dus toch wel met vele kriebels wat heb ik gezegd . Maar , zeker door de mensen daar en de tandemspringer kreeg ik een fijn gevoel en had geen angst om door het Luik te gaan voor de vrije val . Het was echt fantastisch, ik zou het iedere vader aanraden , veel plezier, Paracentrum bedankt en de films etc ook prachtig die moet je echt erbij nemen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandijk - 03/09/2023
9

Ik wil nog een keer!

Op zaterdag gingen mijn man en ik een tandemsprong maken. Het proces verliep soepel, zelfs het wachten was niet erg want je kan kijken naar andere springers. Het personeel was super relaxed en vrolijk waardoor je het gevoel hebt dat het eigenlijk alleen maar leuk is, en je alleen de 'goede' spanning voelt. De sprong zelf was super tof. Ik zou het iedereen aanraden want omschrijven is niet genoeg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 03/09/2023
10

Dit is niet in woorden te omschrijven!!!

Mijn vriendin en ik hebben er al heel lang naar uitgekeken. Ik had dit als cadeau voor haar gekocht en uiteindelijk besloten om zelf ook mee te gaan. Op het moment dat wij de gordels om hadden en naar het vliegtuig begeleid werden kwamen wij er pas achter dat het om een hoogte van 13000 ft ging (4km), dat was wel even billen knijpen! Uiteindelijk echt zo’n toffe sprong beleefd met een super mooi uitzicht, dit was niet in woorden te omschrijven! Bedankt Paracentrum texel voor deze geweldige ervaring. Wij komen zeker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 03/09/2023
10

Dit is echt leuk

Ver vooruit geboekt, op de dag zelf snelle aanmelding en korte wachttijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 03/09/2023
10

Best feeling i've ever had.

Unbelieveble, amazing, crazy. Everyone has to make a jump. Only had little Problems with the mailadress to get The Pictures and Videos. But the teams helps and everythink was perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hünxe - 02/09/2023
9

Ik heb bij jullie een geweldige dag gehad

Het is een geweldige ervaring om te springen. Je word dor vriendelijke en kundige mensen ontvangen en helder en duidelijk verteld wat en hoe het gaat gebeuren. de begeleiding van de instructeurs is helder en vriendelijk, al met al een hele leuke ervaring. Ga zo door.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- badhoevedorp - 01/09/2023
10

Fantastische beleving!

Topservice, leuke instructeurs die de beleving nog intenser maken en de zenuwen snappen van de eerste sprong. Wat een uitzicht en wat een adrenaline. Zeker weten dat we nog een keer gaan. Paracentrum Texel bedankt!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venhuizen - 31/08/2023
10

onvergetelijk

ik ben in aanraking gekomen met paracentrum texel door een geweldige verassing van mijn opa. ik heb bij jullie een fantastische tandem sprong mogen ervaren en daar ben ik nog van onder de indruk. wij komen zeker nog een keer terug voor weer een onvergetelijke ervaring, maar dan voor een mooie rondvlucht. bedankt paracentrum texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lelystad - 30/08/2023
10

Ontzettend genoten

Na een reservering twee maanden voor de uiteindelijke datum om te gaan skydiven, bleek het geen probleem te zijn om om te boeken i.v.m. het slechte weer. Uiteindelijk gesprongen op een prachtige dag; fijne instructeur die me tijdens de vlucht het hele eiland liet zien. De zenuwen vooraf bleken achteraf niet nodig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 30/08/2023
10

Geweldig!

Het wachten was wat minder. Het weer is veranderlijk maar gelukkig ging de sprong door. De vrije val is het gaafste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven. Wij hadden ook een cameraman erbij genomen voor mijn vriend en daardoor is de vrije val van mij vanuit het vliegtuig mooi gefilmd en daar ben ik ook erg blij mee. Het is echt een mooie belevenis en ik raad het iedereen dan ook aan om een keer een sprong te wagen. Ik zou zo weer de lucht ingaan. En de kou boven merk je zeker wel hoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 30/08/2023
10

Es war Fantastisch!!

Dieses Gefühl kann man nicht beschreiben, man muss es erlebt haben. Das ganze Team ist super nett und erklärt jeden schritt. Beim gleiten wird einem noch gezeigt wo was auf der Insel ist. Kann es jeden nur empfehlen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hünxe - 30/08/2023
10

Fantastisch

Samen met mijn zoon deze unieke ervaring mogen beleven. Wat een fantastische dag! De goede en leuke begeleiding maakte de dag compleet! Zeker voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 29/08/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Kitty H. AvatarKitty H.
Fantastisch eiland om de optimale beleving te beleven. Maak kennis met een adrealine kick! Tandemsprong met waanzinnige vrije val van 200 km per uur om daarna hangend aan de parachute... lees meer - 9/17/2023 
Richardt K. AvatarRichardt K.
Een Amazing sprong die je eens in je leven gedaan moet hebben.

Texsel, parachute spring weekendt, omdat iedereen geslaagd was met studeren. 10 jaar geleden afgesproken en afgelopen weekendt ging...
lees meer - 9/12/2023 
Laura v. AvatarLaura v.
Geweldige ervaring, aanrader! Een fijn professioneel team. - 9/03/2023 
Alex O. AvatarAlex O.
echt een fantastische Tandemsprong mogen maken! een ervaring om nooit te vergeten! - 7/29/2023 
Sabine B. AvatarSabine B.
Thank you very much for the great experience. It was fantastic and not my last skydive 🪂 - 7/07/2023 
Gerrit H. AvatarGerrit H.
Goede ontvangst geweldig personeel , ik zou het zo weer doen. - 6/20/2023 
Yuliya S. AvatarYuliya S.
Zeer leuke ervaring!🤩 Raad zeker aan de hoogste springniveau nemen en fotograf erbij, wij hebben het JAMMER genoeg niet genomen 😊 - 6/06/2023 
Sandra v. AvatarSandra v.
Super ervaring!! 2e Pinksterdag tandemsprong met Rogerio.. was gelijk op mijn gemak, maar alles ging zo snel.. even vergeten te genieten..🫣 Dus moeten we misschien nog maar een keer..☺️ - 5/31/2023 
Rianne P. AvatarRianne P.
Vroeg in de ochtend, voor dat ik zou springen kreeg ik helaas een bericht dat de sprong niet kon door gaan wegens de weersomstandigheden. Ik kon gewoon naar hun toe... lees meer - 5/06/2023 
Wilma V. AvatarWilma V.
Er hangt een gemoedelijke en tegelijkertijd professionele sfeer.
Ze hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd 👍🏼 - 5/04/2023 
Marian V. AvatarMarian V.
Anouk en Tjalle stelden me gerust, waren erg aardig.
De sprong zelf was een overweldigende ervaring, die neemt niemand me meer af.
En wat was het uitzicht prachtig, zowel vanuit het vliegtuig...
lees meer - 5/03/2023 
Linda W. AvatarLinda W.
Waanzinnige ervaring, echt een aanrader! - 4/29/2023 
Stefanie S. AvatarStefanie S.
Fantastisch! Wat een beleving! Paracentrum Texel heeft een herinnering gemaakt die ik nooit meer zal vergeten! ☁️🪂☁️ - 4/26/2023 
Willem L. AvatarWillem L.
Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden... lees meer - 10/27/2022 
Edward S. AvatarEdward S.
Zeker! Was erg leuke ervaring professioneel met leuke mensen en een mooie dag! - 10/22/2022 
Jeroen H. AvatarJeroen H.
Hartstikke netjes en aardig ontvangen en hele goede service. - 10/12/2022 
Zuz L. AvatarZuz L.
Just awesome! I totally recommend, lifetime experience - 10/09/2022 
Astrid t. AvatarAstrid t.
Wat een prachtige belevenis een tandemsprong en dat voor een 2e keer. een verrassing dat het gefilmd werd 🙈Thanks to Roger for bringing me down safely and making the film... lees meer - 9/29/2022 
Diana A. AvatarDiana A.
Es war eine mega geile Erfahrung, die ich Dank den tollen Leuten dort erleben durfte. Ich wollte direkt nochmal Springen 😊 - 9/28/2022 
Marijke B. AvatarMarijke B.
Supergaaf om een tandemsprong te maken! Wat een gepassioneerde mensen die mij een supergave ervaring hebben laten beleven! Ik wilde gelijk weer een sprong maken……. - 9/23/2022 
Jack M. AvatarJack M.
Geweldige instructeurs, medewerkers, packers etc , de sfeer is erg aangenaam.

Met name dank aan Rob Aranka en Hans voor de opleiding, lessen en informatie.

Bedankt, en tot de volgende course!

🪂🤙🏼 - 9/13/2022 
Maureen t. AvatarMaureen t.
Wat een ervaring! Professioneel en superleuke crew! Aanrader om dit eens te doen - 9/13/2022 
Mark S. AvatarMark S.
Top ervaring!!
Man wat mooi
MSL gedaan - 9/09/2022 
Wanda d. AvatarWanda d.
Van te voren netjes op de hoogte gehouden via mail (ik had vooraf gereserveerd), receptie was vriendelijk. Eenmaal op het terrein is het nog een tijdje wachten, wat totaal niet... lees meer - 9/05/2022 
Marjan H. AvatarMarjan H.
Vandaag kwam een lang gekoesterde droom uit! Wat een onwijs mooie ervaring én wat een top instructeur had ik. Echt een ervaring om nooit te vergeten' Ga ik echt nog... lees meer - 9/02/2022 
Irma P. AvatarIrma P.
Op 20 augustus mijn eerste sprong gemaakt. GEWELDIG. Het was super. Perfect geregeld, goede communicatie vooraf en ook op de dag zelf. Super leuke foto's en video als herinnering en... lees meer - 8/25/2022 
Wytske C. AvatarWytske C.
Sowieso de beste ervaring ever!
Ongeveer 2,5 uur geleden samen met tandemmaster Hans op 13000 ft hoogte uit het vliegtuig gesprongen! En zou het zo weer doen!

Thanks Hans, Julia en alle andere!! - 8/25/2022 
Marion L. AvatarMarion L.
Onze zoon heeft woensdag 24/8 zijn eerste spong gedaan, hij vond het best wel heel spannend. Toen kwam zijn begeleidster er aan en stelde hem gelijk gerust en hij vond... lees meer - 8/25/2022 
Derk S. AvatarDerk S.
ik ben er even geweest op leuke foto,s te maken. Springen zit er voor mij niet meer in - 8/23/2022 
Martin v. AvatarMartin v.
De service gerichte instructeurs... - 8/22/2022 
Patricia T. AvatarPatricia T.
Wat een topcentrum zo relaxed 🎊🥰 - 8/21/2022 
Sandra W. AvatarSandra W.
Wat een ervaring, dit vergeet je nooit meer. Zo gaaf, niet in woorden uit te drukken.
Al het personeel is enthousiast en vrolijk en genieten er zelf ook van.
Dit was...
lees meer - 8/21/2022 
Roxane D. AvatarRoxane D.
Super ervaring!!!! Wij komen zeker nog een keer terug! 🪂❤️ - 8/17/2022 
Ashley W. AvatarAshley W.
zaterdag 13 augustus een FANTASTISCHE ervaring gehad met parachutespringen!
Paracentrum Texel jullie zijn GEWELDIG !

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ - 8/17/2022 
Suzanne R. AvatarSuzanne R.
Onze zoon heeft gisteren een geweldige ervaring opgedaan tijdens zijn tandemsprong! Top georganiseerd en de begeleiding van Gerben was super (vooral het tollen volgens Stijn!)
Hij gaat zeker nog een keer... - 8/16/2022 
Ben L. AvatarBen L.
Morgen, 13/8, wordt mijn vrouw 65. Als verjaardagscadeau wilde zij graag uit een vliegtuig springen, met parachute. Het was natuurlijk topweer boven Texel vandaag en zij heeft volop genoten. Begeleiding... lees meer - 8/12/2022 
Barbara S. AvatarBarbara S.
Wat een lieverd die de uitleg en het vliegen voor ons deed. (Roel, nogmaals bedankt!)
instructeur had meteen in de gaten dat ik het toch wel spannend vond en vroeg bij...
lees meer - 8/11/2022 
Samantha v. AvatarSamantha v.
zaterdag 6 augustus onze dochter een mooie sprong gewaagd van 1300ft.
wat een geweldige ervaring, ze vond het wat spannend maar door de geweldige begeleiding en cameravrouw heeft ze een mooie...
lees meer - 8/11/2022 
Lisette V. AvatarLisette V.
1 augustus de sprong van mijn leven gemaakt! En gelijk 13000ft! In 1 woord geweldig!
Personeel is heel relaxed. Ze leggen alles goed uit. Als je naar texel gaat is...
lees meer - 8/05/2022 
Claudia S. AvatarClaudia S.
Thank you for bringing back my 12 year old son safely and made him smile the whole last day!
It was the greatest experience ever for him♥️🪂 - 8/05/2022 
Nancy R. AvatarNancy R.
Wat een ervaring was dit voor ons 8-jarige meisje ! Een echte durfal is May !
Bedankt voor deze gave herinnering ❤️ - 8/04/2022 
Dominique v. AvatarDominique v.
super gave ervaring, snel een volgende sprong inplannen ! - 8/04/2022 
Angelique M. AvatarAngelique M.
Super ervaring!!! 🤩🤩 Echt een aanrader en wat een prachtige locatie boven Texel. Complimenten voor al het vriendelijke personeel die je zo op je gemak stellen. Echt onbeschrijfelijk 🪂🪂
Ga...
lees meer - 8/03/2022 
Marije t. AvatarMarije t.
Geweldige ervaring! Top locatie! Super uitzicht! Vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!!! - 8/01/2022 
Nory K. AvatarNory K.
Wat een fantastische ervaring… vanaf 9000ft springen met ons gezin. De begeleiding was super professioneel. Zonder zorgen ons lot in jullie handen gelegd! - 7/31/2022 
Peter J. AvatarPeter J.
Top dag gehad! Mooi weer! Vriendelijke mensen. Goede duidelijke uitleg gehad en ook nog de waaghals uitgehaald. Samen met de instructeur loopings gedaan.

Ik heb genoten. En mijn kinderen (nu 13,...
lees meer - 7/31/2022 
Davinia H. AvatarDavinia H.
geweldige ervaring heel lief en vriendelijk personeel zeker een aanrader🪂 - 7/29/2022 
Jay P. AvatarJay P.
Awesome experience, friendly staff. Very busy but quickly dealt with. Amazing! Would do it again for sure. - 7/28/2022 
Ísmi J. AvatarÍsmi J.
Goede begeleiding en uitleg. Mooie video en foto's gemaakt. Dit kun je kun je bij boeken. prachtige locatie om parachute te springen!! Echt een aanrader!! - 7/28/2022 
Ellen J. AvatarEllen J.
Geweldige ervaring, wauw wat super en een hele fijne instructrice, echt een aanrader! - 7/23/2022 
Werner Z. AvatarWerner Z.
Goed georganiseerd en geweldige ervaring samen met twee van mijn puberkinderen! Fantastisch met alle foto’s en filmpjes die je al na paar uur ontvangt om het te herbeleven! - 7/20/2022 
Bianca v. AvatarBianca v.
geweldige ervaring! geweldige instructeur🪂❤️ wauw,wat een sprong🤪 - 7/18/2022 
Nikki W. AvatarNikki W.
Super geregeld allemaal, en met leuke instructeurs wordt je het vliegtuig uit gegooid. Wat een top ervaring! - 7/11/2022 
Inge v. AvatarInge v.
Wat een geweldige ervaring! en super begeleiding! - 7/10/2022 
Patricia H. AvatarPatricia H.
Als je wil skydiven, dan ben je hier op de goede plek! Dit was een onvergetelijke ervaring, een sprong in het diepe. Maar wauw geen woorden voor. Ik wou deze... lees meer - 7/06/2022 
Wendy B. AvatarWendy B.
alles goed geregeld en super personeel. - 6/26/2022 
Dani L. AvatarDani L.
Tandem from 14,000 today for my 50th birthday .
Was absolutely amazing!
Great instructor and Team!
For sure going again!
Only thing , still waiting for the footage from my live cam that I...
lees meer - 6/23/2022 
Tineke D. AvatarTineke D.
Gister een enorm mooie ervaring gehad! wat een fijne instructeurs. zo rustig, zo veilig! machtig mooie sprong gemaakt met beide kinderen én hun vader!
Geén nervositeit gevoeld dankzij mijn top...
lees meer - 6/20/2022 
Caroline v. AvatarCaroline v.
Super leuke crew en een leuke ervaring rijker! - 6/19/2022 
Igor P. AvatarIgor P.
Wat een crew! Met een knipoog, lach en een grap word je met een schijnbare nonchalance zo’n vliegtuig uit gedonderd op ‘n paar kilometer hoogte op naar -waar je op... lees meer - 6/18/2022 
Barbara v. AvatarBarbara v.
Alles goed geregeld en hele goede en vriendelijke begeleiding. Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader. 👍🥰 - 6/17/2022 
Alexandra K. AvatarAlexandra K.
Sind alle super nett, bemüht und hilfsbereit. Macht einen mordsgaudi. Vielen Dank euch - 6/15/2022 
Luc t. AvatarLuc t.
top begeleiding en sprongervaring. mooie foto's en film. - 6/11/2022 
Alex V. AvatarAlex V.
Super leuk en een prachtig uitzicht. Springen vanaf 3 kilometer 👍🏻 - 6/07/2022 
Lisanne K. AvatarLisanne K.
WAUW wat was dit een geweldige ervaring gisteren! 🪂 Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en... lees meer - 5/15/2022 
Cindy P. AvatarCindy P.
Super sprong gehad , leuke instructeur , lieve camera meid. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben - 5/14/2022 
Sally F. AvatarSally F.
Wir haben uns gestern getraut und es war einfach genial! Die Jungs und Mädels sind mega nett und man fühlt sich wirklich sehr gut aufgehoben 🙂 - 5/10/2022 
Maureen R. AvatarMaureen R.
Wat waren de hoogtepunten??
Nou, wat dacht je van super leuk ontvangen worden bij binnenkomst.
Dan tegen Annalies aanlopen, mijn fotografe, die je helemaal meeneemt in haar enthousiastme. Om vervolgens aan...
lees meer - 5/07/2022 
Bianca E. AvatarBianca E.
Zondag begonnen met theorie opleiding en maandag mijn eerste solo sprong gemaakt. Onwijs gaaf om te doen. Goeie leerschool en vriendelijk personeel. Duim voor instructrice Aranka top lesgegeven aan ons.... lees meer - 5/02/2022 
Stijn S. AvatarStijn S.
Al 2x een super ervaring gehad daar!! 🪂😁 - 5/02/2022 
Rina K. AvatarRina K.
Wat een super ervaring!! Alles top geregeld,zou het zo weer doen👍 - 5/02/2022 
Frank K. AvatarFrank K.
Tandemsprung mit den coolen Jungs und Mädels. Machen das echt super. 👍 - 4/20/2022 
Marlon H. AvatarMarlon H.
Fantastische ervaring gehad door het mooie weer en mede door de fijne mensen die er werken. Een aanrader voor iedereen! - 4/19/2022 
Eduard E. AvatarEduard E.
Super vette sprong gemaakt met peferct weer! Top begeleiding - 4/17/2022 
Linze v. AvatarLinze v.
mijn eerste tandemsprong gemaakt! geweldig! wat een belevenis 🤩 - 4/11/2022 
Louisa H. AvatarLouisa H.
geweldige ervaring om van 13000ft te springen! - 4/10/2022 
John S. AvatarJohn S.
Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het... lees meer - 11/13/2021 
Betty B. AvatarBetty B.
Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 
Twan d. AvatarTwan d.
Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 
Luz T. AvatarLuz T.
Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 
Diewke B. AvatarDiewke B.
Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 
Betty K. AvatarBetty K.
Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 
Ratheesh V. AvatarRatheesh V.
fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 
Donna v. AvatarDonna v.
Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 
Andreas B. AvatarAndreas B.
The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 
Lisa M. AvatarLisa M.
Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 
Mariska S. AvatarMariska S.
Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 
Arjan L. AvatarArjan L.
hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 
Driek d. AvatarDriek d.
Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 
Nikita N. AvatarNikita N.
They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 
Deepak S. AvatarDeepak S.
Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 
Esmee M. AvatarEsmee M.
Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om... lees meer - 9/08/2021 
Mariana V. AvatarMariana V.
de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 
Heike V. AvatarHeike V.
fantastische ervaring 🪂, super om mee te maken onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. 😍🤩🔝 - 9/04/2021 
Patrick G. AvatarPatrick G.
Goede service, duidelijke uitleg/instructie! Geweldige ervaring - 9/04/2021 
Amber Z. AvatarAmber Z.
We hebben een ongelooflijk leuke tijd gehad met de rondvlucht! Je mag dan zelf ook even het Cessna vliegtuigje besturen. Hele mooie ervaring en zeker aan te raden! Roel, onze... lees meer - 9/03/2021 
Marco M. AvatarMarco M.
Geweldig ervaring gehad, wij bevelen het iedereen aan! - 9/03/2021 
Martine V. AvatarMartine V.
Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 
Martijn d. AvatarMartijn d.
Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021