reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

1798 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 999 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Hoe fucking gaaf was dit

Het was een mooie ervaring en heel.erg vet om mee te maken. De adrenaline heeft nog de hele dag door mijn lijf gegierd. Een ervaring om nooit te vergeten en een hele mooie herrinnering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meijel - 31/10/2022
10

Fenomenaal

Wat een toffe ervaring. Aan de balie goed ontvangen en is ons duidelijk gemaakt wat ons te wachten staat. In de hangar leggen we onze spullen in de kluis en vanaf dan is het wachten in een ligstoeltje terwijl we naar andere springers kijken voor we worden omgeroepen voor de instructie van de tandemsprong. Daan en Jake nemen het woord voor we tegen ze aan kruipen in het vliegtuig, vergezeld door Tjalle die onze beelden schiet. Op 13000ft glijden we richting de 50 seconde vrije val om de laatste meters richting de landing te glijden in serene rust met een open chute in niets minder dan volledige "awe". Een lifetime experience.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 31/10/2022
10

Wat een geweldige ervaring

Ik heb geweldig genoten van mijn tandemsprong. Wat een super ervaring! Bij het Paracentrum hangt een relaxte sfeer, waardoor ik geen tel nerveus ben geweest voor mijn eerste sprong uit een vliegtuig. Het Paracentrum heeft de organisatie goed op orde en veiligheid gaat boven alles. Dat zie je , merk je en voel je. De instructeurs zijn ter zake kundig en vinden het leuk om met jou te gaan springen. De vlucht naar naar boven is iets minder, maar daarna de sprong en vrije val is geweldig. Ik ga zeker weer springen en bij voorkeur bij deze club op Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Streefkerk - 30/10/2022
10

Waanzinnige sprong!

Op de laatste dag van het seizoen hebben we een super gave tandemsprong gemaakt. Het personeel was enthousiast en behulpzaam en het weer zat ook mee. Alles om ons een onvergetelijke ervaring te bezorgen en dat was het! Wat een onwijs gave sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 30/10/2022
10

Fantastisch gevoel

Mijn 2e sprong ooit heb in gister op texel gedaan. Fantastische ervaring en een super mooi uitzicht door het mooie weer. Adrenaline weer even op peil gebracht. Alles perfect geregeld Super bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 28/10/2022
10

Geweldig goede begeleiding.

Sensationeel en fijne instructeur. Geen moment bang geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 27/10/2022
10

Perfect.

Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden stonden weer een paar man op mij te wachten om mij op te vangen. Wat een geweldige, vriendelijke, enthousiaste mensen. Ik heb een prachtdag gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 26/10/2022
10

Fantastische adrenaline kick!

Goede informatie aan de balie. Top instructeur. Voelde me veilig in een spannende situatie. Ervaring om nooit te vergeten Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 26/10/2022
8

Geweldig

Het was een fantastische ervaring. Voor mij een 8 omdat het geweldig was alleen ik daarna erg misselijk was:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smilde - 25/10/2022
10

Waanzinnig!

Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten! De begeleiding was super relaxed en de sprong was totaal buiten mijn comfortzone. Maar ik ben blij dat ik dit bucketlist-item heb gedaan en kan afstrepen. Ik laat m stiekem ook staan op mijn lijst voor een volgende keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 23/10/2022
10

Tot in de puntjes perfect

Mijn deelname aan het 13000 ft tandem parachutespringen bij paracentrum Texel was ontzettend geslaagd. Ik had niet verwacht dat uit een vliegtuig spring zo veilig zou voelen! Er word veel tijd en aandacht besteedt aan jou als springer. Je krijgt duidelijke instructies er word op een leuke en geruststellende manier uitleg gegeven over hoe de vlucht zal verlopen. Het paracentrum ziet er zeer netjes en schoon uit. De locatie is werkelijk waar fenomenaal. De instructeur waarmee ik sprong was echt top! Zijn passie, het enthousiasme en de prettige manier van omgang heb al zeer positief ervaren. Het fijne personeel maakte deze bijzondere ervaring helemaal compleet. Volledig in focus, 100% scherp, je staat aan op maximaal niveau en neemt de sprong vol adrenaline. In vrije val breek je los van tijd en ruimte in een extase van sereniteit. Je bent een met het moment, volledig in het hier en nu. De parachute schiet open, het ruizen van de wind stopt, oog strelend uitzicht verwelkomt je terug terwijl gedachtes weer langzaam indalen. Na een adembenemend afdaling land je weer met beide voeten op de grond. Met een hele bijzondere ervaring rijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 20/10/2022
10

Echt een geweldige ervaring om nooit te vergeten !

Kriebels in het vliegtuig en dan de sprong in het diepe OEHAA. Na een paar seconden is mijn oriëntatie terug en begint het genieten van de sprong en het uitzicht. Na de soepele landing is het echt kicken. Wat een geweldige ervaring om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reduzum - 20/10/2022
10

Geweldig en super leuk

Ik vind het fijn dat er geen harde leeftijdsgrens is waardoor ik ook gewoon kon springen. De instructeurs zijn aardig en helpen goed. De sprong was ook geweldig en lekker gekletst. Kortom een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reduzum - 20/10/2022
10

Wat een ervaring

De ervaring van je leven, goed geregeld allemaal en duidelijke instructie ik raad iedereen aan om een parachute sprong te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwanenburg - 20/10/2022
10

Einfach nur perfekt

Der Fallschirmsprung war eine der besten Erfahrungen meines Lebens! Immer gerne wieder!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Werdohl - 20/10/2022
10

5 Stars are not enough!

I had an incredible experience at Paracentrum Texel. It was my first skydive jump ever and I would like to thank the team from the bottom of my heart for being so professional and kind. I think it is so important, especially for first timers that the instructor is uplifting and positive. Thankfully I had just that person with me! Big thanks to Nuno for being energetic, motivating and calm. It made a world of a difference. I know for certain this won't be my last skydive at Paracentrum Texel. The entire experience was smooth and flawless, instructions were clear, staff was friendly. I will be sure to recommend this to my friends and family. Thank you again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 18/10/2022
9

Een bucketlist ervaring

Van begin tot eind goed verzorgd door de organisatie. Duidelijk gecommuniceerd over de vlucht. En heb geweldige ervaring gehad en nooit onveilig gevoeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormer - 17/10/2022
10

Van aanloop erheen tot de landing: ik werd er heel gelukkig van!

Nuno was een fantastische instructeur met wie ik de duo-sprong deed. Vriendelijk, gaf me het gevoel waar ik naar verlangde: jij hoeft maar een ding te doen en dat is genieten! En dat heb ik gedaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - 17/10/2022
10

Super geweldig machtig spannende ervaring

Vond het echt heel erg spannend aangezien in hoogtevrees heb, maar wilde dit wel graag een x doen. Gelukkig een hele relaxte mede springer, waardoor ik wel het gevoel kreeg dat het goed zou komen.. maar nog stroomde m’n bloed als een sneltrein door m’n bloedvaten.. wat was het spannend maar het het voor geen goud willen missen. Maar was heel erg blij met m’n kont weer op het gras te zitten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 17/10/2022
10

Zooooooooo vet

Ik was best bang, het was ook zo hoog maar toen we eenmaal.uit het vliegtuig waren, was t zooooo vet en mooi en geweldig!!! Thanks 2 Jake die dit voor mij een ervaring heeft gemaakt om nooit te vergeten!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade - 12/10/2022
10

SUPER GAAF!!!!

Ik wilde al heel lang een tandemsprong doen maar stelde deze steeds uit. Een collega van mij heeft 7-8 weken geleden de sprong gemaakt bij jullie en door zijn verhalen en zijn enthousiasme heb ik mijn sprong geboekt. Het was echt SUPER GAAF om te doen en met de filmpjes en foto's geniet ik nog elke dag opneuw van deze fantische ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - 12/10/2022
8

Adembenemende ervaring!

Het was een fantastische ervaring om het eiland op zo'n unieke manier te mogen zien en ervaren. We waren heel snel aan de beurt wat super was, verder ging het voorbereiden etc ook heel snel waardoor er bijvoorbeeld weinig ruimte was om nog een foto o.i.d. te maken. Instructeur was heel prettig en gaf mij zeker een veilig gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 10/10/2022
10

Ontzettend gaaf

Geweldige ervaring, echt nog nooit zoiets vets gedaan. Begeleiding was ook super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 10/10/2022
10

onvergetelijke ervaring!

Duidelijke communicatie, vrolijk en relaxed personeel en een geweldige ervaring die je nog lang bij blijft! Ook de foto's en video's zijn van goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg - 09/10/2022
10

Waanzinnig

Knettermooi, geen moment onveilig gevoeld, vlot gegaan allemaal en enorm genoten van de tijd in de lucht! Nog een keer nog een keer nog een keer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek Gem Monferland - 09/10/2022
10

Super cool

Hele gave ervaring tandemsprong vanaf 13.000ft aardige instructeurs. Zelfs mijn dochter van 9jaar heeft deze sprong gemaakt en was laaiend enthousiast.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 08/10/2022
9

on-ver-ge-te-lijk !!

Eindelijk ging het gebeuren, mijn tandemsprong. De instructeur probeerde mij op mijn gemak te stellen maar dit was eigenlijk overbodig. Van begin tot eind een onvergetelijke ervaring en ondanks de grote hoogte duurde het voor mij veel te kort. Zo indrukwekkend en zo heel veel te zien, het zit in mijn geheugen voor altijd. De video en foto's zijn echt aan te raden en een aanwinst om je ervaring te delen met anderen. Om het terug te zien is hilarisch! Dit is zo lachen want de huid blubbert alle kanten op, de neus werd een spitsneus. Hoe het voelt op te springen? Freedom !! Bedankt allemaal en lieve groet, Roelie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Fochteloo - 05/10/2022
10

Fantastisch!

Ik heb gesprongen met Maarten en het was in 1 woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 03/10/2022
10

Mijn ervaring was er een om nooit meer te vergeten!

Als een vogel zo vrij, voelde ik me tijdens mijn vrije val. Ik heb het meest gave avontuur van mijn leven gehad! Ik vond het spannend, maar had er zin in. Ik werd meteen gerustgesteld en heb de sprong als relaxed ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 03/10/2022
10

Geweldige ervaring, met mooi weer en een super instructeur!

Een sprong in het diepe die je minimaal eenmaal in het leven moet hebben genomen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 03/10/2022
10

Mooiste levenservaring!

Het is geweldig en je wordt ook goed gebrieft van tevoren. Het is een moment om niet meer te vergeten. Mooi uitzicht en je voelt je helemaal vrij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 03/10/2022
10

Super mooie ervaring

Na 2 keer over afgereisd te zijn naar Texel en helaas door slecht weer niet te kunnen springen. Was het nu eindelijk zover. Datum altijd super makkelijk kunnen verplaatsen. Heldere en goeie uitleg gehad. Goeie begeleiding tijdens de sprong en in de lucht div. plekken aangewezen leuk om vanaf boven te zien. Super ervaring en zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - 03/10/2022
10

Mega vet… net stinne mar der hinne!!

Super vette ervaring!! En mede dankzij de leuke beelden en goed gezelschap een dag om nooit te vergeten. Verder hangt er bij de balie en in de hangar een relaxte sfeer. Je krijgt van te voren goede uitleg. Kortom niet te lang na denken, gewoon doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 29/09/2022
8

Prachtig

Super genoten van de tandemsprong. 2 verbeterpuntjes graag uitleg in het Nederlands en als je aangemeld bent dat binnen iemand je even te woord staat er uitleg geeft. Waar je wacht. Je ziet veel mensen zoeken en vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 28/09/2022
10

Super gaaf!!!!

Vette ervaring. Je hoeft niet enorm lang te wachten voor je eindelijk de sprong mag maken. Leuke instructeurs die de ervaring nog leuker maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Obdam - 27/09/2022
10

Onvoorstelbaar en waanzinnige ervaring

Vanaf het moment dat we aan zijn gekomen op het vliegveld werden we met veel enthousiasme ontvangen. En daarna de 'molen' door van planning tot aan de uiteindelijke sprong. Gedurende het wachten wordt er wel aandacht gegeven aan je door verschillende medewerkers. In ons geval stonden we klaar om te gaan en door regenbui werd onze sprong uitgesteld. Ons werd gevraagd of het 'tuig' losser gemaakt kon worden voor het gemak. Uiteindelijk naar boven en daar merk je het enthousiasme van iedereen en dat zorgt ervoor dat je spanning in ons geval wel deels weggenomen wordt. Uiteindelijk in de opening heb je geen tijd om na te denken of je het nou spannend of niet spannend vindt, want in no-time zit je al in je vrije val. Waaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuw! Woooooooooooow! Na de landing merk je echter wel dat er een 'fabriek' is en dat je tandem buddy in no-time vertrokken is voor de volgende sprong. Het zou fijn zijn als er iets meer aandacht zou zijn voor de ervaring van de springer. Nou kan dit zijn veroorzaakt dat we een cameraman mee hadden tijdens de sprong, maar het is wel het vermelden waard. Wij willen allebei nog een keer en hadden niet verwacht dat dit zo gaaf zou zijn! Overtreft alle verwachtingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 26/09/2022
10

Een fantastische ervaring op een voor mij zeer bijzondere dag.

Enkele maanden geleden is dit Event voor mij geboekt ter gelegenheid van mijn verjaardag. Met de naaste familie op deze prachtige zaterdag naar het Paracentrum getogen. Alles goed geregeld, strak georganiseerd, kortom prima. Dank hiervoor een tot volgend jaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 26/09/2022
10

Super tof!

Hele gave ervaring om te doen! Ontzettend veel geluk gehad met het weer, waardoor het hele eiland te zien was. Na de instructie gingen we de lucht in en werd je gekoppeld aan je tandem parachutist, we vlogen tot 13000ft om te springen. Alles werd goed uitgelegd door de instructeur Peter. Na het uitklappen van de parachute mocht ik zelfs nog even sturen! Echt een aanrader als je adrenaline op Texel wil ervaren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geerdink - 26/09/2022
5

Gave ervaring, maar slechte communicatie.

De sprong was erg gaaf en ik had een fijne instructeur bij wie ik me erg veilig voelde. Daarentegen was ik totaal niet te spreken over de communicatie vanuit de organisatie. Er was in de ochtend slecht weer geweest waardoor alles uitliep, daar heb ik begrip voor. Ik had een boeking om 12:20 maar werd verteld dat ik eerst wel weer weg kon gaan en gebeld zou worden als ik aan de beurt zou zijn. Vervolgens word ik om 13:45 gebeld, dus ik die kant op. Werd er wel gezegd dat er nog een wachtlijst was, maar ze konden zogenaamd niks zeggen hoe lang die ongeveer zou zijn. Uiteindelijk duurde het nog 3 uur en was ik pas om 17:00 aan de beurt. Nou snap ik dat het weer niet controleerbaar is, maar bel mij dan niet met het bericht dat ik die kant op kan komen terwijl ik dan nog 3 uur moet wachten. Communicatie was erg slecht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 26/09/2022
10

Weer een geweldige sprong van 13000 ft gemaakt!

12 jaar geleden m'n 1e tandemsprong gemaakt van 9000 ft. Zaterdag m'n 2e sprong, maar nu van 13.000 ft. Wat een geweldige ervaring. Het weer was prachtig helder en door het mooie zicht was Vlieland, Terschelling, Friesland en de afsluitdijk heel goed te zien. Na de vrije val van 1 minuut werd het rustig rondjes draaien richting het vliegveld. Alles is perfect georganiseerd door het vriendelijke personeel en de professionele para-instructeurs. Een echte aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 25/09/2022
9

Mooiste ervaring ooit

In twee worden fucking awesome
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 24/09/2022
10

Geweldige ervaring die ik niet had willen missen.

Tijdens onze vakantie op Texel een parachutesprong van 13.000 ft (4 kilometer) gemaakt. Eerst word je springharnas omgedaan en afgesteld. Na kennismaking met je tandemmaster en cameraman wordt je verteld wat je ongeveer kunt verwachten. Daarna ga je naar het vliegtuig om na een mooie rondvlucht op springhoogte te komen. Je wordt vastgemaakt aan de tandemmaster en schuifelt naar de deur. Dan val je de deur uit... Wat je dan overkomt is met geen pen te beschrijven, dat moet je meegemaakt hebben. De adrenaline komt je oren uit.. Eerst raas je in de vrije val met 200 km/h zo'n 3 kilometer naar beneden om vervolgens als de hoofdparachute open gaat, langzaam naar beneden te zweven naar de landingszone. Je hebt een fantastisch uitzicht over het hele eiland. Leuk was dat mijn Spaanse Tandemmaster Johny mij zelf ook nog zelf liet sturen. Cameraman Maarten die met ons sprong heeft met zijn helmcamera fantastische beelden gemaakt. Vriendelijk en deskundig personeel. Een ervaring die ik niet had willen missen. @paracentrumtexel dank dat ik dit mee kon maken, Ik kom graag nog eens terug voor een nieuwe sprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winsum (GR) - 24/09/2022
10

De meest blije ervaring van mijn leven!

Vanaf de afsprong heb ik alleen maar blijheid ervaren tot het neerkomen toe! Wat een vrijheid ervaar je tijdens de vrije val en daarna de rust als de parachute zich ontvouwt heeft…….. prachtig als je dan zelf mag sturen en nichtjes draait! Twee mensen (Joan en Julia) die alles voor mij veilig laten verlopen, eigenlijk meer want ook de parachutevouwers werken keihard om alles weer veilig klaar te hebben voor de volgende sprong! Doen dus!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 23/09/2022
10

Geweldig

Ik kreeg de sprong samen met mijn broertje vadeau van mijn stiefvAder.. hij heeft al 4 keer gesprongen mer mijn moeder/ zus en nichtjes . Nu wAren wij aan de beurt . Was een beetje bang voor de vrije val aangezien met een achtbaan mijn hart ook in mijn keel zit ondanks dat ik best een durFal ben .. maar het was FANTASTISCH!!! Voelde me zo vrij.. ik vloog!! eevaring om nooit te vergeten… het is dat ik boor zoiets echt weer zal moeten spAren anders wAs ik gelijk volgende week weer van de partij!!! Met dank aan mijn superinstructeur!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tapilawatin-mol - 23/09/2022
10

Wat een geweldige ervaring !

We waren eigenlijk veel te vroeg voor onze aanmeldtijd maar we konden ons gewoon al aanmelden. 2 vluchten waren voor ons, en toen was het al mijn beurt. Alles werd goed en vlot uitgelegd, en daar gingen we. De vrije val, van 13.000, was supergaaf ! Ik ben blij dat ik heb gekozen voor videobeelden gemaakt door Bas met ook voor- en achteraf nog een gesprekje. Ik ben benieuwd naar de beelden ! Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar. Fijne, enthousiaste mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 22/09/2022
10

Zo geweldig mooi

Met een portie gezonde spanning moesten wij even wachten op het allermooiste moment om ons naar het vliegtuig te gaan bewegen. Ik ging samen met mijn schoondochter springen vanaf 13000ft. Alle anderen die in het vliegtuig zaten gingen er vanaf 9000ft uit. Dus ik dacht even waar begin ik als oma nog aan. Mijn schoondochter en haar tandempartner sprongen als eerste en toen bleef ik alleen met 'Tjalle' over. Pas toen wij uit het vliegtuig gingen zag ik pas hoe hoog het echt was. Maar wat was ook die vrije val mooi, kwam wel wat druk op de oren. Toen de parachute openging en wij begonnen te zweven, konden wij Texel zo mooi zien en de Slufter. Zelfs Vlieland en Terschelling waren goed te zien. En toen mocht ik zelfs ook nog even sturen. Wat geweldig. Jammer dat de landing al weer zo vroeg kwam. Zou zo nog wel een tijdje willen blijven zweven. Bedankt paracentrum Texel voor deze fantastische ervaring. Groet Ina
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wilp - 21/09/2022
10

Fantastich

Gisteren mijn 1e sprong gemaakt, door het weer was het nog even afwachten of het door ging, maar gelukkig mochten we dan toch! De uitleg en instructies waren goed en mijn tandemsprong partner was erg gezellig en legde alles goed uit! Het was een fantastische ervaring die ik niet had willen missen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21/09/2022
10

The best

The most beautiful experience in life. I want to say hello to instructor Peter. Thank you for the great atmosphere :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 20/09/2022
10

fantastische ervaring!!

Fijne sfeer op het paracentrum, relaxte start van de sprong, fijne instructeurs en de sprong zelf was echt een FANTASTISCHE ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 20/09/2022
9

Bereidwilligheid en vriendelijkheid is me bij gebkeven

Vond het fantastisch! Nuno op m'n rug,ha ha! Deed het ook met alle enthousiasme! Dat is de grote kunst om je zoveelste sprong met net zoveel enthousiasme te doen! Bedankt mensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 20/09/2022
8

Super organisatie om te skydiven

Vriendelijk personeel, goede begeleiding en uitleg en een leuke locatie om te gaan skydiven!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- S ant - 20/09/2022
10

een geweldige ervaring die tandemsprong met 1min. vrijeval

Wat een geweldige ervaring om eens een tandemsprong te maken met een vrijeval van 1 minuut ook de instructies waar duidelijk en begrijpelijk. als er mij iemand naar vraagt hoe ik het heb ervaren zal ik zeggen gewoon doen het lijkt eng maar dat is het niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wolvega - 18/09/2022
9

Adrenalinekick!

De ontvangst bij het Paracentrum is vriendelijk, informeel en enthousiast. Dat enthousiasme zie je bij vrijwel alle medewerkers terug. Omdat het weer op onze springdag wisselvallig is, moet er even gewacht worden, maar binnen het uur worden we in het harnas gehesen terwijl ieder kort de nodige instructies krijgt van de eigen tandeminstructeur. Eenmaal opgevouwen in "de Caravan" gaat het stijl omhoog; spannend! Je instructeur, die achter je zit, zorgt dat je stevig aan hem/haar vastzit. Op 13000 voet hoogte gaat het luik open. Voor je ook maar kunt twijfelen schuif je met je instructeur naar het luik en eruit! Wat dan volgt is niet te beschrijven! ga ik ook niet proberen. Pas als de parachute opengaat wordt het stil en sereen en volgt een prachtige vlucht met schitterende uitzichten, gevolgd door een zachte landing. Ik had graag nog even nagepraat met de instructeur, het zou prettig zijn als dat standaard zou worden ingepland. Verder was et een fantastische belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 18/09/2022
9

Wow! Wat een fantastische ervaring.

De sprong van mijn leven gemaakt... Mijn god, wat een fantastische ervaring was dat! Van te voren enorm zenuwachtig, maar ik had er ook veel zin in. De professionele instructeurs weten de sfeer (en daarbij ook jou) ontspannen en leuk te houden. De weg er naar toe bleek uiteindelijk spannender te zijn dan de ervaring zelf. De instructies waren kort maar duidelijk. Een tip zou kunnen zijn om er wat extra info aan toe te voegen m.b.t. wat je kan doen als je tijdens je vrije val moeite hebt met ademhaling. Maar uiteraard kan je informatie die je mist aan de instructeurs vragen. Kortom: Een aanrader voor iedereen! Soms moet je de sprong gewoon wagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kootwijkerbroek - 16/09/2022
10

Top ervaring

Top ervaring, goed geregeld, fijne instructeur, leuke uitleg van de omgeving tijdens de sprong, zelf sturen en gewoon genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 15/09/2022
10

Adembenemend.

Na aankomst even een kopje koffie omdat het weer nog niet helemaal optimaal was om te springen. Na een half uurtje werden wij omgeroepen en konden wij ons melden voor de start. Heel relaxed en chill ontvangen door Julia die direct aangaf dat ik de sprong met haar zou maken. Tot aan het moment van springen bleef ze zo relaxed en chill waardoor ik dat ook was, echt heel fijn en dikke thumbs up voor haar. De sprong zelf was legendarisch, dat ik dit nooit eerder heb gedaan is mij een raadsel en de eerst volgende mogelijkheid om de AFF cursus te volgen hou ik strak in de gaten. Iets met verslaving? Many many thanks en ga zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 15/09/2022
10

Simply top!

loved the experience and would definitely go back!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- utrecht - 15/09/2022
9

Mooiste ervaring ooit

Geweldig wat een fijne ervaring. Spectaculair een Geweldig uitzicht en een top begeleiding. Vol vertrouwen en rustgevend gesprongen met vele anderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 15/09/2022
10

Super mooie super sprong gemaakt! Leuke sfeer!

Super mooie super sprong gemaakt! Leuke sfeer! Vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 15/09/2022
9

Zo gaaf: voor herhaling vatbaar!

Aanmelding bij Paracentrum Texel gaat prima. Puntje ter verbetering is wel dat je lang moet wachten op je sprong. Ik heb me op afgesproken tijdstip gemeld en vervolgens nog een uur moeten wachten op de uiteindelijke sprong. Dit mag wat mij betreft echt wel wat korter zijn. De uitleg over het hoe en wat qua springen is makkelijk te volgen als je goed Engels spreekt. De gehele groep van mensen die een tandemsprong maakte sprak Nederlands. helaas deed de instructeur die de uitleg gaf dit niet. Ook diegene die met mij sprong speak geen Nederlands. Toch raar om dan in het Engels te moeten praten. De vlucht tot spronghoogte duurt ong 10 min waarbij je (op mooie dagen) een prachtig uitzicht hebt over Texel. Vlieland enger vasteland zijn eveneens zichtbaar. Doordat er continue veel veiligheidschecks worden gedaan heb ik continue kunnen genieten van m’ sprong. Adembenemend. Echt super gaaf om eenlettergrepig gedaan te hebben. Mocht je twijfelen wel of niet iemand mee laten springen om een video van je te laten nemen: doen. Is het meer dan waard. Super veel foto’s gekregen en mooi gemonteerde filmpjes. Kan je je sprong nogmaals herbeleven. Heldere en duidelijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - 14/09/2022
8

Fantastisch

Alles wordt van te voren goed uitgelegd door de instructeurs. Onder de goede begeleiding van de instructeurs maak je de sprong! Dat is echt fantastisch!! En je krijgt een prachtige zicht over het eiland! Een klein min puntje is dat ik lang moest wachten voor ik kon gaan springen. Maar gelukkig kan je ondertussen lekker naar de andere springers kijken dus de tijd verliep zo snel voorbij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 14/09/2022
10

FANTASTISCH!

Wat een ervaring! In de ochtend heel vrolijk ontvangen, en alles werd netjes uitgelegd. Daarna was het in spanning afwachten totdat ik omgeroepen werd. Daar kreeg ik in het groepje uitleg over alle stappen die we zouden doorlopen met springen. Met als grote must !GENIET! Harnas aan en toen ontmoeten we onze tandemmaster, die stelde me gelijk gerust Het vliegtuig in, de lucht in, en spanning opbouwen, vastmaken en toen ging de schuifraam open en brak het moment aan. Spannend maar zo FANTASTISCH! Wat een kick! Met het filmpje beleef ik het elke dag nog even opnieuw!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 13/09/2022
10

Geweldig!

Wauw wat was dat bijzonder je springt uit een vliegtuig duikt door de wolken en je zweeft uiteindelijk boven het mooie Texel! Wat een ervaring! Genoten met een grote G.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 13/09/2022
10

Awesome

Zeer professioneel, vriendelijk en veilig. Goede sfeer en echt een onvergetelijke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 13/09/2022
10

Fantastic will do it again and again

I was born in Texel and grew up in Australia. The thought of jumping over the Island of Texel was very special. My mother, Grandparents and other family members are buried there and could not think of a better way to honor them xx
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cooktown Queensland Australia - 13/09/2022
10

Wow!!!!!

Awesome experience - professional organized team and nice instructors.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schweinfurt - 13/09/2022
10

Super ervaring!

Duidelijke en rustige uitleg, met de nadruk op het plezier van de sprong. Hele gave ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 12/09/2022
8

Fantastisch

Uitstekende begeleiding, degene met wie ik sprong was heel lief en enthousiast en betrokken. Het jammere vond ik de massaalheid: elk kwartier ging er een nieuw vliegtuigje de lucht in om weer skydivers "af te zetten". Al gaf dit wel ook een heel veilig gevoel :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 12/09/2022
10

Mijn bucketlijst is een stukje korter

Al jaren had ik op mijn bucketlijst staan dat ik ooit een vrije val wilde maken. Een minuut lang je wangen voelen wapperen, niet weten waar je op af gaat, overleveren aan de instructeur op je rug. Dat leek me gewoon geweldig. Ik kreeg het dit jaar kado van mijn man en kinderen. We hebben er een weekendje texel van gemaakt en onwijs genoten van het mooie eiland. En voor mij was het dubbel genieten natuurlijk omdat ik mocht springen. De afspraak was om 10 in de ochtend en de zon scheen al. Het ontvangst en afhandelen van papierwerk liep erg vlot waardoor we al snel door liepen naar de wei waar het vliegtuig op ons wachten. Een erg aardige dame ving me op en vertelde wat er ging gebeuren. Met haar zou ik springen. Daar starten ook al de film die ik erbij gekocht had. Echt een aanrader trouwens. Mijn stem zat hoog in mijn keel door de spanning maar ik had er zin in. De vrije val was onbeschrijfelijk en door de film die ik de volgende dag al kreeg kan ik het steeds opnieuw beleven en weet ik dat het echt gebeurd is. Dank parachutecentrum Texel. Wat een ervaring en ik streep met veel plezier deze van mijn bucketlijst. Groet Judith P.S. Ik vond het wel erg jammer dat de film vanaf de hand van mijn instructeur gemaakt is ipv door een meespringer zoals wel beloofd is op de website. De beelden zijn mooi maar ik zie maar een deel ipv mezelf helemaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budel - 12/09/2022
8

WAANZINNIG

Mijn ervaring in één woord: WAANZINNIG. Het parachute springen was één van de mooiste ervaringen in m’n leven, op de geboorte van m’n zoon na dan ;). Ik heb onwijs toffe video en foto’s ontvangen waar ik nog lang heel veel plezier van ga hebben. Waarom 4 en geen 5 sterren? Ik geef 5 sterren voor de ervaring van het springen 3 sterren voor de introductie, uitleg, begeleiding en persoonlijke touch op de grond. Die heb ik wel gemist wanneer je op het punt staat uit een vliegtuig te springen. Los van de instructeur en cameraman want die waren super chill!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 12/09/2022
10

Fan-tas-tisch

Ik heb gisteren voor de eerste keer parachute gesprongen! Iets wat al jaren op mijn bucketlist stond! Dit jaar voor mijn verjaardag gekregen en gisteren mocht ik dan de sprong wagen! Wat was dat gaaaaf! Ik werd eerst vriendelijk ontvangen bij de balie en daarna kon ik al snel in het vliegtuig. Een beetje zenuwachtig maar had een hele vriendelijk tandeminstructeur daardoor verdwenen de zenuwen meteen! Super fijn! Hele fijne communicatie over wat je kon verwachten en wat ik zelf moest doen om er een fijne sprong van te maken! Tijdens de sprong zijn ook videobeelden gemaakt met een handcam! Super goede beeldkwaliteit en je krijgt 1 grote aftermovie, 2 kortere video’s en ongeveer 400 foto’s! Super tof om dat allemaal terug te zien! Dankjewel paracentrum Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 12/09/2022
10

Geweldige ervaring, uitstekende voorlichting en een top sprong

Heel bijzonder om dit te hebben mogen ervaren, smaakt naar meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 12/09/2022
9

Spectaculair wat een belevenis, in de vrije val dacht ik dat ik kon vliegen.

Geweldig wat een ervaring, en alle mensen van het paracentrum zo behulpzaam en vriendelijk. De persoon die met mij sprong (Joan) wat een inlevingsvermogen. Zij zorgen ervoor dat je een super gave beleving hebt. Deze ervaring zal ik niet snel vergeten en ook met andere mensen delen. Dank voor deze prachtig sprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouwsterhaule - 12/09/2022
10

GEWELDIG!

Voor mijn verjaardag (in december) kreeg ik een sprong vanaf 13000 ft inclusief foto en video. Gisteren was het eindelijk zo ver. Het weer was geweldig en samen met mijn zoon heb ik gesprongen. Alles is goed georganiseerd bij het Paracentrum. Gezellig met de rest van het gezin ivanui de strandstoelen gekeken naar alles en iedereen die voor ons sprong. Vanaf het moment dat onze naam werd omgeroepen ( ongeveer 1 1/2 uur na aanmelding) kregen we een duidelijke uitleg en gingen we op naar ‘ons’ vliegtuig. We hadden allebei een fijne instructeur waardoor de sprong misschien nog wel toffer was. De foto’s en video’s die ik dezelfde avond nog mocht ontvangen maakte deze fantastische dag compleet. Het was een geweldige ( familie) dag, een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 12/09/2022
10

Fantastisch

Super leuke instructeurs en we waren snel aan de beurt. Ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/09/2022
10

Iets wat je minimaal 1x gedaan moet hebben!

Het plan was ontstaan uit een grapje, Parachutespringen.. Wat een belevenis is het, voor je het weet heb je je pak aan en vlieg je door de lucht.. En jahoor daar ga je 30 sec vrije val daarna met een prachtige uitzicht over Texel tijdens het zweven door lucht.. En even zelf mogen sturen, wat een prachtige ervaring! Parachutespringen iets om zeker nog een keer te doen! :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 11/09/2022
10

Fantastische

Ik vond het geweldig zou het zo nog een keer doen, beetje koude oren drogen lippen maar buiten dat : ) wat een uitzicht en hoog en snel alles was mooi. Wacht met spanning mijn foto's en video af
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 11/09/2022
10

Kick-ass ervaring ook dankzij de instructeur

Ooit in mijn diensttijd lang lang geleden trainingen gehad in voorbereiding op de verplichte sprongen, toen nog met die nu ouderwetse ronde chutes. Door een enkelblessure kwam ‘t er gedurende mijn diensttijd niet meer van. En later door werk en vele andere leuke hobbies ook niet meer. Inmiddels is het te laat om zelf te mogen springen. Ben immers 65, Maar deze pakken ze me niet meer af. Mijn duo-instructeur maakte er voor mij een feestje van, met wat extra moves. Me geen moment niet Ok gevoeld. Raadt dit absoluut aan aan diegenen die twijfelen. Ook op gevorderde leeftijd. Gewoon DOEN.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 11/09/2022
10

Fantastisch

Super mooie ochtend gehad. Zeker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 11/09/2022
10

Onbeschrijflijk mooi.

Met dank aan Julia een hele mooie en fijne ervaring gehad met parachutespringen. Ze stelde me erg op mijn gemak en was zo vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd. Het is echt een aanrader om te doen!! GEWELDIG P.s. veel plezier in Australië Julia :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11/09/2022
10

Geweldige ervaring.

Parachutepringen was geweldig. Heel veiendlijke medewerkers. Duidelijke uitleg, hierdoor voelde ik me veilig. Gezellige instructeur, hij wees tijdens het vliegen allerlij plekken aan op Texel. Tijdens de spong mocht ik zelf de parachute besturen. Al met al een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coog - 11/09/2022
10

Geweldig!

Hele gave parachutesprong gemaakt. Goede begeleiding en een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vuren - 11/09/2022
10

It was f*cking amazing

Thank you for amazing experience in your paracentrum. I will recommend it to everyone.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 11/09/2022
10

Super!

Heel spannende ervaring, fantastisch gevoel. Verder was de organisatie heel behulpzaam, makkelijk te verzetten en ze hebben er alles aangedaan om ons ondanks wisselvallig weer toch te laten springen. Kortom top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10/09/2022
10

Fantastisch!

We kregen onderweg een sms’je dat wanneer het mogelijk was wij ook eerder mochten komen, ivm onzeker weer. Hierdoor waren wij er twee uur eerder dan geboekt. We werden direct heel vriendelijk geholpen door een vrolijke medewerker achter de balie, vervolgens mochten we doorlopen en hebben we maar vijf minuten hoeven wachten wat ook prettig was zodat je even om je heen kan kijken. Toen kregen we een instructie, van wederom erg vriendelijke medewerkers en werden we kort daarna opgehaald om naar het vliegtuig te lopen. Vervolgens een fantastische sprong gehad en ook al deze parachutisten waren vrolijk, duidelijk en zorgden voor een fijne sfeer. Al met al, een topervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 10/09/2022
8

Waanzinnig

Het aanwezig zijn op het paracentrum is al heel leuk, zeker als je weet dat je gaat springen. Dan is het eindelijk zover dat je je 'tuigje' om krijgt en gaat het ineens snel. Ik had een fijne instructeur die goed communiceerde. Dat is wel iets wat ik belangrijk vind maar dat kan natuurlijk per instructeur verschillen. Dan zittend met je billen op de grond met een vliegtuig de lucht in. Ook dat is al een leuke ervaring. Prachtig uitzicht. Dan gaat deur open en floep je per koppel die deur uit. Het gaat allemaal heel snel maar toch ook weer niet. Genieten om te kijken naar al het moois beneden en om je heen. Persoonlijk vond ik de vrije val iets minder mooi dan onder de parachute. Dat had voornamelijk met de herrie te maken tijdens de vrije val. Wat mij ook heeft afgeleid is dt ik direct na de sprong uit het vliegtuig ontzettend hoofdpijn kreeg. Misschien van de kou of van de luchtdruk. Dat was heel jammer maar het zal me er niet van weerhouden nogmaals een sprong te wagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - 09/09/2022
10

Onwijs gaaf!!

Waren door een timingsfoutje met de verkeerde pont, waardoor we te laat waren. Maar dat was geen enkel probleem, konden ook nog een extra persoon ter plekke bij boeken!! Wij deden een duosprong van 13000ft. en alle mensen waren heel professioneel en gaven je een heel veilig gevoel. Het is echt een ervaring om nooit te vergeten!! Zeker een aanrader, zelfs als je hoogtevrees hebt! Het uitzicht over Texel is het ook 100% waard
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 07/09/2022
10

Mindblowing!

Warm welkom met tijd voor persoonlijke aandacht binnen een goed georganiseerde omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 07/09/2022
9

Geweldig!

Samen met mijn zusje (wel ieder apart natuurlijk ;P) een tandemsprong gedaan. Het aanmelden en de administratie verliep soepel en snel en we werden al snel opgeroepen om ons gereed te maken voor de sprong. We hadden beide een gezellige en kundige instructeur die ons alles goed uitlegde. Tijdens de vlucht en sprong heb ik echt genoten, ondanks dat de zenuwen bij het openen van de deur van het vliegtuig net zo hoog was als de 13000ft. Het was een mooie ervaring en een nog mooier uitzicht over het gehele eiland! Achteraf kregen we dezelfde dag al ons filmpje en foto's! Echt de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Babylonienbroek - 06/09/2022
7

Geweldig

Was echt super alleen jammer dat ik erna heel misselijk en ziek werd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valburg - 06/09/2022
10

Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Samen met Daniël een sprong van 9.000 voet gemaakt op het mooie Texel. Mijn eerste, maar zeker niet de laatste! Het begint al met de briefing en de kennismaking, allebei heel persoonlijk. De video en foto’s die hij van de hele dag gemaakt heeft zijn echt super! Het laat de mensen op de grond de sprong meebeleven en zelf kan je de sprong keer op keer terugkijken. Een ervaring om nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Willemstad - 06/09/2022
9

Ga gerust nog een keer

Voor mijn tweede sprong heb ik bewust voor Texel gekozen, en vanaf 13.000 voet heb je inderdaad een fantastisch uitzicht op het eiland! Ook het prachtige weer en de ontspannen begeleiding (door Gerben en de cameravrouw wier naam ik ben vergeten - skuus...) maakten de sprong een mooie ervaring. En sowieso: de tweede keer geniet je meer. (-:
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 06/09/2022
10

Geweldig

Enthousiast en ervaren team die openstaan voor elk verzoek. Van mee mogen met je eigen bolparachute, gehandicapt of gewoon voor de bucketlist, waar veiligheid boven alles staat. Geweldige sprong met prachtig uitzicht over Texel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koedijk - 06/09/2022
9

Ik was de hele dag in de wolken

Eindelijk was het dan zo ver 2 september. Ik ging de sprong van mijn leven maken. 60 jaar mijn dochter vond het dood eng haar moeder en oma van haar dochtertje Yara ging parachute springen. Ik die altijd de controle wil, overal beren op de weg ziet. Het is met geen pen te beschrijven. Ik liet het gewoon gebeuren. Niets geen spanning stel dit stel dat. wat een ervaring. Prima begeleiding die je volledig gerust stelde. Een dag om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 05/09/2022
10

Onbeschrijfelijk vet!

Zaterdag 3 september 12.55 ik meldde mij aan bij de incheck balie en werd hier vriendelijk en duidelijk geholpen door de dame achter de balie. Kort maar krachtig legde zij uit hoe de dag zou gaan verlopen en waar ik werd verwacht. Tijdens het wachten op het manifest, raakte mijn vader ook steeds enthousiaster en ben toen bij de incheck balie wezen kijken of er nog een plekje over was zodat mijn vader en ik deze ervaring samen konden beleven. Jullie collega heeft ervoor kunnen zorgen dat mijn vader en ik beide op hetzelfde vliegtuig zaten en deze bijzondere ervaring met elkaar konden delen. De instructeurs zijn mega enthousiast, al hebben zij er zelf al >10.000 vluchten opzitten. Ze zorgen ervoor dat je je prettig voelt en weten goed om te gaan met je zenuwen. Wel goed om te weten is dat een aantal instructeurs Engelstalig waren, voor ons geen probleem maar kan mij voorstellen dat mensen het prettig vinden om dit voorafgaande te weten. De sprong zelf was onbeschrijfelijk mede dankzij de kennis en ervaring van Ricardo de instructeur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 05/09/2022
9

Fantastisch!!

Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten...maar de mensen waarmee je springt zijn zeer professioneel zodat je je echt veilig waant...de sprong is dus echt een beleving die je voor altijd bijblijft...en in mijn geval smaakt naar meer...het was top thx voor alles
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 05/09/2022
10

Ervaring om nooit te vergeten

Het is echt het vetste wat ik ooit heb gedaan. En raad het zeker aan om te doen aan iedereen. Het was echt geweldig!! Ik ga het sowieso nog een keer doen :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 05/09/2022
10

Fantastische ervaring, bedankt!

Het was mijn eerste keer parachute springen, wat een geweldige ervaring! De kalmte en de rust van de instructeur heeft bij gedragen aan een ultieme ervaring zo ook het ontspannen ontvangst aan de balie. Kortom in een woord geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 05/09/2022
10

Zalig, zeker een aanrader! Leuke mensen en goede sfeer.

Mijn vriendin en in zijn pas een tandem sprong komen maken. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten. Onze partner die met ons sprongen waren zeer lief en stelde ons gerust. Ook goede uitleg! Dankjewel! Groetjes Eline en inne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Achel - 05/09/2022
9

Het was geweldig!

Het was echt een geweldige ervaring. Wij werden goed begeleid en alles werd ons duidelijk uitgelegd voor de eerste keer springen. De instructeurs waren heel aardig waardoor wij ons op ons gemak voelde. Het was een mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘s-Gravenzande - 05/09/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Willem L. AvatarWillem L.

Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden... lees meer - 10/27/2022 

Edward S. AvatarEdward S.

Zeker! Was erg leuke ervaring professioneel met leuke mensen en een mooie dag! - 10/22/2022 

Jeroen H. AvatarJeroen H.

Hartstikke netjes en aardig ontvangen en hele goede service. - 10/12/2022 

Zuz L. AvatarZuz L.

Just awesome! I totally recommend, lifetime experience - 10/09/2022 

Astrid t. AvatarAstrid t.

Wat een prachtige belevenis een tandemsprong en dat voor een 2e keer. een verrassing dat het gefilmd werd 🙈Thanks to Roger for bringing me down safely and making the film... lees meer - 9/29/2022 

Diana A. AvatarDiana A.

Es war eine mega geile Erfahrung, die ich Dank den tollen Leuten dort erleben durfte. Ich wollte direkt nochmal Springen 😊 - 9/28/2022 

Marijke B. AvatarMarijke B.

Supergaaf om een tandemsprong te maken! Wat een gepassioneerde mensen die mij een supergave ervaring hebben laten beleven! Ik wilde gelijk weer een sprong maken……. - 9/23/2022 

Jack M. AvatarJack M.

Geweldige instructeurs, medewerkers, packers etc , de sfeer is erg aangenaam.

Met name dank aan Rob Aranka en Hans voor de opleiding, lessen en informatie.

Bedankt, en tot de volgende course!

🪂🤙🏼 - 9/13/2022 

Maureen t. AvatarMaureen t.

Wat een ervaring! Professioneel en superleuke crew! Aanrader om dit eens te doen - 9/13/2022 

Mark S. AvatarMark S.

Top ervaring!!
Man wat mooi
MSL gedaan - 9/09/2022 

Wanda d. AvatarWanda d.

Van te voren netjes op de hoogte gehouden via mail (ik had vooraf gereserveerd), receptie was vriendelijk. Eenmaal op het terrein is het nog een tijdje wachten, wat totaal niet... lees meer - 9/05/2022 

Marjan H. AvatarMarjan H.

Vandaag kwam een lang gekoesterde droom uit! Wat een onwijs mooie ervaring én wat een top instructeur had ik. Echt een ervaring om nooit te vergeten' Ga ik echt nog... lees meer - 9/02/2022 

Irma P. AvatarIrma P.

Op 20 augustus mijn eerste sprong gemaakt. GEWELDIG. Het was super. Perfect geregeld, goede communicatie vooraf en ook op de dag zelf. Super leuke foto's en video als herinnering en... lees meer - 8/25/2022 

Wytske C. AvatarWytske C.

Sowieso de beste ervaring ever!
Ongeveer 2,5 uur geleden samen met tandemmaster Hans op 13000 ft hoogte uit het vliegtuig gesprongen! En zou het zo weer doen!

Thanks Hans, Julia en alle andere!! - 8/25/2022 

Marion L. AvatarMarion L.

Onze zoon heeft woensdag 24/8 zijn eerste spong gedaan, hij vond het best wel heel spannend. Toen kwam zijn begeleidster er aan en stelde hem gelijk gerust en hij vond... lees meer - 8/25/2022 

Derk S. AvatarDerk S.

ik ben er even geweest op leuke foto,s te maken. Springen zit er voor mij niet meer in - 8/23/2022 

Martin v. AvatarMartin v.

De service gerichte instructeurs... - 8/22/2022 

Patricia T. AvatarPatricia T.

Wat een topcentrum zo relaxed 🎊🥰 - 8/21/2022 

Sandra W. AvatarSandra W.

Wat een ervaring, dit vergeet je nooit meer. Zo gaaf, niet in woorden uit te drukken.
Al het personeel is enthousiast en vrolijk en genieten er zelf ook van.
Dit was...
lees meer - 8/21/2022 

Roxane D. AvatarRoxane D.

Super ervaring!!!! Wij komen zeker nog een keer terug! 🪂❤️ - 8/17/2022 

Ashley W. AvatarAshley W.

zaterdag 13 augustus een FANTASTISCHE ervaring gehad met parachutespringen!
Paracentrum Texel jullie zijn GEWELDIG !

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ - 8/17/2022 

Suzanne R. AvatarSuzanne R.

Onze zoon heeft gisteren een geweldige ervaring opgedaan tijdens zijn tandemsprong! Top georganiseerd en de begeleiding van Gerben was super (vooral het tollen volgens Stijn!)
Hij gaat zeker nog een keer... - 8/16/2022 

Ben L. AvatarBen L.

Morgen, 13/8, wordt mijn vrouw 65. Als verjaardagscadeau wilde zij graag uit een vliegtuig springen, met parachute. Het was natuurlijk topweer boven Texel vandaag en zij heeft volop genoten. Begeleiding... lees meer - 8/12/2022 

Barbara S. AvatarBarbara S.

Wat een lieverd die de uitleg en het vliegen voor ons deed. (Roel, nogmaals bedankt!)
instructeur had meteen in de gaten dat ik het toch wel spannend vond en vroeg bij...
lees meer - 8/11/2022 

Samantha v. AvatarSamantha v.

zaterdag 6 augustus onze dochter een mooie sprong gewaagd van 1300ft.
wat een geweldige ervaring, ze vond het wat spannend maar door de geweldige begeleiding en cameravrouw heeft ze een mooie...
lees meer - 8/11/2022 

Lisette V. AvatarLisette V.

1 augustus de sprong van mijn leven gemaakt! En gelijk 13000ft! In 1 woord geweldig!
Personeel is heel relaxed. Ze leggen alles goed uit. Als je naar texel gaat is...
lees meer - 8/05/2022 

Claudia S. AvatarClaudia S.

Thank you for bringing back my 12 year old son safely and made him smile the whole last day!
It was the greatest experience ever for him♥️🪂 - 8/05/2022 

Nancy R. AvatarNancy R.

Wat een ervaring was dit voor ons 8-jarige meisje ! Een echte durfal is May !
Bedankt voor deze gave herinnering ❤️ - 8/04/2022 

Dominique v. AvatarDominique v.

super gave ervaring, snel een volgende sprong inplannen ! - 8/04/2022 

Angelique M. AvatarAngelique M.

Super ervaring!!! 🤩🤩 Echt een aanrader en wat een prachtige locatie boven Texel. Complimenten voor al het vriendelijke personeel die je zo op je gemak stellen. Echt onbeschrijfelijk 🪂🪂
Ga...
lees meer - 8/03/2022 

Marije t. AvatarMarije t.

Geweldige ervaring! Top locatie! Super uitzicht! Vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!!! - 8/01/2022 

Nory K. AvatarNory K.

Wat een fantastische ervaring… vanaf 9000ft springen met ons gezin. De begeleiding was super professioneel. Zonder zorgen ons lot in jullie handen gelegd! - 7/31/2022 

Peter J. AvatarPeter J.

Top dag gehad! Mooi weer! Vriendelijke mensen. Goede duidelijke uitleg gehad en ook nog de waaghals uitgehaald. Samen met de instructeur loopings gedaan.

Ik heb genoten. En mijn kinderen (nu 13,...
lees meer - 7/31/2022 

Davinia H. AvatarDavinia H.

geweldige ervaring heel lief en vriendelijk personeel zeker een aanrader🪂 - 7/29/2022 

Jay P. AvatarJay P.

Awesome experience, friendly staff. Very busy but quickly dealt with. Amazing! Would do it again for sure. - 7/28/2022 

Ísmi J. AvatarÍsmi J.

Goede begeleiding en uitleg. Mooie video en foto's gemaakt. Dit kun je kun je bij boeken. prachtige locatie om parachute te springen!! Echt een aanrader!! - 7/28/2022 

Ellen J. AvatarEllen J.

Geweldige ervaring, wauw wat super en een hele fijne instructrice, echt een aanrader! - 7/23/2022 

Werner Z. AvatarWerner Z.

Goed georganiseerd en geweldige ervaring samen met twee van mijn puberkinderen! Fantastisch met alle foto’s en filmpjes die je al na paar uur ontvangt om het te herbeleven! - 7/20/2022 

Bianca v. AvatarBianca v.

geweldige ervaring! geweldige instructeur🪂❤️ wauw,wat een sprong🤪 - 7/18/2022 

Nikki W. AvatarNikki W.

Super geregeld allemaal, en met leuke instructeurs wordt je het vliegtuig uit gegooid. Wat een top ervaring! - 7/11/2022 

Inge v. AvatarInge v.

Wat een geweldige ervaring! en super begeleiding! - 7/10/2022 

Patricia H. AvatarPatricia H.

Als je wil skydiven, dan ben je hier op de goede plek! Dit was een onvergetelijke ervaring, een sprong in het diepe. Maar wauw geen woorden voor. Ik wou deze... lees meer - 7/06/2022 

Wendy B. AvatarWendy B.

alles goed geregeld en super personeel. - 6/26/2022 

Dani L. AvatarDani L.

Tandem from 14,000 today for my 50th birthday .
Was absolutely amazing!
Great instructor and Team!
For sure going again!
Only thing , still waiting for the footage from my live cam that I...
lees meer - 6/23/2022 

Tineke D. AvatarTineke D.

Gister een enorm mooie ervaring gehad! wat een fijne instructeurs. zo rustig, zo veilig! machtig mooie sprong gemaakt met beide kinderen én hun vader!
Geén nervositeit gevoeld dankzij mijn top...
lees meer - 6/20/2022 

Caroline v. AvatarCaroline v.

Super leuke crew en een leuke ervaring rijker! - 6/19/2022 

Igor P. AvatarIgor P.

Wat een crew! Met een knipoog, lach en een grap word je met een schijnbare nonchalance zo’n vliegtuig uit gedonderd op ‘n paar kilometer hoogte op naar -waar je op... lees meer - 6/18/2022 

Barbara v. AvatarBarbara v.

Alles goed geregeld en hele goede en vriendelijke begeleiding. Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader. 👍🥰 - 6/17/2022 

Alexandra K. AvatarAlexandra K.

Sind alle super nett, bemüht und hilfsbereit. Macht einen mordsgaudi. Vielen Dank euch - 6/15/2022 

Luc t. AvatarLuc t.

top begeleiding en sprongervaring. mooie foto's en film. - 6/11/2022 

Alex V. AvatarAlex V.

Super leuk en een prachtig uitzicht. Springen vanaf 3 kilometer 👍🏻 - 6/07/2022 

Lisanne K. AvatarLisanne K.

WAUW wat was dit een geweldige ervaring gisteren! 🪂 Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en... lees meer - 5/15/2022 

Cindy P. AvatarCindy P.

Super sprong gehad , leuke instructeur , lieve camera meid. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben - 5/14/2022 

Sally F. AvatarSally F.

Wir haben uns gestern getraut und es war einfach genial! Die Jungs und Mädels sind mega nett und man fühlt sich wirklich sehr gut aufgehoben 🙂 - 5/10/2022 

Maureen R. AvatarMaureen R.

Wat waren de hoogtepunten??
Nou, wat dacht je van super leuk ontvangen worden bij binnenkomst.
Dan tegen Annalies aanlopen, mijn fotografe, die je helemaal meeneemt in haar enthousiastme. Om vervolgens aan...
lees meer - 5/07/2022 

Bianca E. AvatarBianca E.

Zondag begonnen met theorie opleiding en maandag mijn eerste solo sprong gemaakt. Onwijs gaaf om te doen. Goeie leerschool en vriendelijk personeel. Duim voor instructrice Aranka top lesgegeven aan ons.... lees meer - 5/02/2022 

Stijn S. AvatarStijn S.

Al 2x een super ervaring gehad daar!! 🪂😁 - 5/02/2022 

Rina K. AvatarRina K.

Wat een super ervaring!! Alles top geregeld,zou het zo weer doen👍 - 5/02/2022 

Frank K. AvatarFrank K.

Tandemsprung mit den coolen Jungs und Mädels. Machen das echt super. 👍 - 4/20/2022 

Marlon H. AvatarMarlon H.

Fantastische ervaring gehad door het mooie weer en mede door de fijne mensen die er werken. Een aanrader voor iedereen! - 4/19/2022 

Eduard E. AvatarEduard E.

Super vette sprong gemaakt met peferct weer! Top begeleiding - 4/17/2022 

Linze v. AvatarLinze v.

mijn eerste tandemsprong gemaakt! geweldig! wat een belevenis 🤩 - 4/11/2022 

Louisa H. AvatarLouisa H.

geweldige ervaring om van 13000ft te springen! - 4/10/2022 

John S. AvatarJohn S.

Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het... lees meer - 11/13/2021 

Betty B. AvatarBetty B.

Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 

Twan d. AvatarTwan d.

Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 

Luz T. AvatarLuz T.

Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 

Diewke B. AvatarDiewke B.

Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 

Betty K. AvatarBetty K.

Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 

Ratheesh V. AvatarRatheesh V.

fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 

Donna v. AvatarDonna v.

Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 

Andreas B. AvatarAndreas B.

The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 

Lisa M. AvatarLisa M.

Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 

Mariska S. AvatarMariska S.

Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 

Arjan L. AvatarArjan L.

hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 

Driek d. AvatarDriek d.

Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 

Nikita N. AvatarNikita N.

They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 

Deepak S. AvatarDeepak S.

Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 

Esmee M. AvatarEsmee M.

Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om... lees meer - 9/08/2021 

Mariana V. AvatarMariana V.

de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 

Heike V. AvatarHeike V.

fantastische ervaring 🪂, super om mee te maken onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. 😍🤩🔝 - 9/04/2021 

Patrick G. AvatarPatrick G.

Goede service, duidelijke uitleg/instructie! Geweldige ervaring - 9/04/2021 

Amber Z. AvatarAmber Z.

We hebben een ongelooflijk leuke tijd gehad met de rondvlucht! Je mag dan zelf ook even het Cessna vliegtuigje besturen. Hele mooie ervaring en zeker aan te raden! Roel, onze... lees meer - 9/03/2021 

Marco M. AvatarMarco M.

Geweldig ervaring gehad, wij bevelen het iedereen aan! - 9/03/2021 

Martine V. AvatarMartine V.

Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 

Martijn d. AvatarMartijn d.

Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021 

Samantha J. AvatarSamantha J.

Vandaag mijn eerste tandemsprong gemaakt. Heel fijn onthaal. Vriendelijke mensen en fijne instructies. Vooraf duidelijke uitleg.
Vanaf het eerste moment genóten!!! Een super gave ervaring. 🪂🤩👍🏼 - 8/23/2021 

Marcel V. AvatarMarcel V.

Geweldige ervaring. Goede instructeurs. Kan het iedereen aanbevelen. - 8/20/2021 

Melvin P. AvatarMelvin P.

Leuk en supervriendelijk onthaal,
chille sfeer en gewoon awsome!! 🙂
Veiligheid boven, we waren op 13 000ft klaar om te springen doch kregen toch geen GO wegens plotse wind en lage wolken....
lees meer - 8/19/2021 

Maurits v. AvatarMaurits v.

Super gaaf om te parachutespringen met deze mensen.
Professioneel en enthousiast om het voor iedereen leuk te maken. - 8/18/2021 

Kas J. AvatarKas J.

gewoon super vet. mijn 2 zoons hebben parachute gesprongen, ik ga de volgende keer ook. super aardige mensen daar - 8/17/2021 

Wilco B. AvatarWilco B.

leuk om te kijken. fijn terrasje. museum erbij - 8/16/2021 

Robert R. AvatarRobert R.

Super leuk om te mogen ervaren. - 8/11/2021 

Lidie V. AvatarLidie V.

Mijn dochter en ik hebben de meest geweldige ervaring ooit meegemaakt door bij jullie een spong van 13000 feet te maken. En ooh wat was het geweldig! Dank jullie wel... lees meer - 8/09/2021 

Patricia R. AvatarPatricia R.

Einfach ein Erlebnis was ich nie wieder vergessen werde ❤ es war einfach klasse genauso wie die Mitarbeiter die alle eine ganz Tolle und Großartige Arbeit machen, vielen vielen Dank 🪂👍😀 - 8/07/2021 

Peter H. AvatarPeter H.

na de cursus nog 4 extra static line sprongen bijgeboekt om mijn brevet te kunnen halen. geweldig goed begeleid door de jump masters die je steeds weer verbeterpunten aanreiken en... lees meer - 8/02/2021 

Peter B. AvatarPeter B.

super toffe ervaring .. petje af voor alle medewerkers, vriendelijk en passievol ! - 8/01/2021 

Ilse C. AvatarIlse C.

Wat een enorm gave ervaring!!! Iedereen helpt je super en ze zijn super lief😊 een ervaring om nooit te vergeten !!! Het parachute springen was fantastisch !!!

Bedankt toppers!!! - 7/30/2021 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Geweldige ervaring , aanrader ! - 7/29/2021