reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

1050 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 948 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 865 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

8

Mooie en toffe ervaring!

Van aanmelding tot sprong afgerond, wordt het prima begeleidt. Het is duidelijk waar je moet wachten. De instructie die gegeven wordt is ook duidelijk. Mooie vlucht boven Texel is zeer zeker de moeite waard. Het enige jammere was dat ik een opname van de sprong had besteld en achteraf bleek dat de tandemspringer geen helmcamera ophad. Daardoor alleen beelden van tweede springer. Verder mocht dit de pret niet drukken. Maar als deze optie erbij boekt, let erop dat dit meekomt. Dat maakt het filmpje nog leuker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 16/05/2022
10

Professionell, entspannt und ein tolles Erlebnis!

Alles war sehr organisiert und trotzdem war es eine sehr entspannte und ungezwungene Atmosphäre. Alle Mitarbeiter waren sehr nett und obwohl die Springer 15-20x am Tag rauspringen, haben sie sich auf jeden nervösen Tandem-Springer neu eingestellt. Tolles Erlebnis, jederzeit wieder!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamburg - 16/05/2022
10

Had er meer van verwacht

Ik was van te voren erg zenuwachtig, maar na op locatie tientallen mensen te zien vertrekken en weer veilig landen, had ik er zin in. In het kleine vliegtuigje zitten vond ik erg kut, ik heb ook een beetje vlieg angst, dus toen ik er eindelijk uit mocht springen was ik opgelucht. Vanaf daarna ging het allemaal erg snel voorbij. De vrije val is super leuk en het uitzicht is vet. Maar ik heb geen moment gehad van oh shit of dat ik adrenaline kreeg of iets. Had er meer een speciaal gevoel bij verwacht. Maar de instructeurs waren in ieder geval erg aardig en alles werd goed uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 16/05/2022
10

Super vet !!

Allereerst de organisatie liep heel vloeiend en iedereen was erg aardig en behulpzaam. Ik ging samen met mijn oudste zoon Kevin springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 16/05/2022
10

Geweldige ervaring, relaxte sfeer en erg vriendelijk!

WAUW wat was dit een geweldige ervaring! Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en relaxte sfeer en het personeel is erg vriendelijk. In het speciaal wil ik mijn instructeur nog even bedanken want zijn enthousiasme maakte deze unieke ervaring nog leuker! Paracentrum Texel bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 15/05/2022
9

Es war eine sehr empfehlenswerte Erfahrung!

Tolle, professionelle Abwicklung. Sehr freundlich - vom Empfang bis zur Verabschiedung. Der halbe Stern Abzug resultiert aus der nicht ganz optimalen Augenschutzmaske. Die musste leider während des Sprungs mehrfach im Sitz korrigiert werden - das hat das großartige Erlebnis ein wenig gestört. Ansonsten kann man nichts verbessern - Super Tandem-Master, Super Filmbetreuung, anschließend schnelle und hervorragende Film- und Bildsequenzen. Vielen Dank für den tollen Sprung!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Würselen - 15/05/2022
10

Vet porno

Ervaring rijker. Super team. Zeker aan te raden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 15/05/2022
10

Geweldig!

Wat een geweldige en unieke ervaring. Onze eerste sprong gemaakt, waarin we ontzettend goed zijn begeleid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Broos - 15/05/2022
10

GAAF

Een mooi bedrijf met hele leuke lieve mensen en die alles keurig er netjes uitleggen. Toppie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 15/05/2022
10

Het ultieme wauw gevoel!!!

Wat ben ik blij dat ik bij jullie een tandemsprong gemaakt heb! Wilde het al heel lang nu met een groepje bij jullie gesprongen. Het was echt fantastisch. Natuurlijk hoop ik die sprong te winnen want heb eindelijk mijn man zo ver dat hij ook durft! Echt een geweldige ervaring bij jullie:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 12/05/2022
10

Beste ervaring ooit!

Het was een fantastische ervaring; het parachute springen! Maar ook alles daarom heen van het begin tot het eind. Goede instructies, duidelijk en niet te veel. Hierdoor is het makkelijk te onthouden en geeft het ook een veilig gevoel. Iedereen was onwijs aardig en deed er alles aan je op je gemak te stellen (of dat nodig is of niet). Elk moment is het mogelijk nog iets te bespreken en er wordt gelijk meegedacht en gehandeld. Ik kan niet anders zeggen dan, ga parachute springen bij Paracentrum Texel en heb er een geweldige ervaring voor het leven bij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 11/05/2022
10

Super spannende/unieke/onvergetelijke ervaring

Het was een super spannende/unieke/onvergetelijke ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Vooral leuk om deze ervaring gedeeld te hebben met mijn collega's. :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 10/05/2022
10

super gaaf

heel gaaf toch wel een beetje spannend voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 10/05/2022
10

Amasing

Een vrijeval van 60 seconde , een hele chille duo sprong met een gast /intructeur uit australie Mogen sturen Mooi weer Mooie fotoos en filmpjes Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 10/05/2022
10

Megavette tandemsprong ervaring!

Met een vriend allebei de extreme tandemsprong gedaan. Met de couponcode 'WEEKUPGRADE' kregen we op onze doordeweekse sprong 75 euro korting (Prijs van de 3 km (9000ft) hoogte, met een sprong op 4 km (13000ft) hoogte). Bij het boeken van de sprong werd er duidelijk gesteld dat door weersomstandigheden de sprong geannuleerd kon worden, dit overkwam ons ook waardoor we gemakkelijk de sprong enkele keren hebben verzet. Bij het bellen naar de parachutecentrum altijd vriendelijk te woord gestaan. Op de dag van de sprong zelf werd er een heldere briefing gegeven, en na enkele uren na de meldtijd kon het avontuur beginnen door op te stijgen met het vliegtuigje! Na tweeënhalf uur na de sprong kwam ook de medialink via de mail binnen, waar prachtige video's en foto's van de sprong te vinden waren. Erg tevreden met de gehele beleving!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10/05/2022
10

Het gaafste wat ik ooit heb meegemaakt! Bij twijfel: DOEN!

MEGA! Van tevoren wel enige spanning maar als je eenmaal gesprongen bent en in de lucht hangt is er helemaal niks engs meer aan. Voor iedereen die twijfelt: gewoon DOEN! Dit wil je echt niet missen. Echt een unieke mogelijkheid om dit prachtige gebied vanuit de lucht te kunnen bekijken. Ik had een aparte camera springer bijgeboekt, zij hebben de unieke beelden vastgelegd en ik ontving deze al binnen een uur nadat ik weer geland was. De beelden zijn echt van hele goede kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalsmeer - 10/05/2022
7

Onvergetelijk

de sprong was geweldig en we werden goed begeleid. Alleen jammer dat we lang moesten wachten wegens tekort aan instructeurs/para springers, dit omdat er teveel student-springers waren op de maandag ochtend. Aangezien het niet aan het weer lag (het was prachtig weer) was dit gewoon een fout in de planning.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 10/05/2022
10

Fantastisch

Een unieke ervaring die vraagt naar meer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beerse - 10/05/2022
10

Prachtige ervaring

De ervaring gaat om een tandemsprong van 13,000 voet. Ondanks dat ik een flinke dosis spanning voelde om uit een vliegtuig te springen (vooral met de hoogtevrees die ik bezit) verbaasde ik mij over hoe relatief kalm ik bleef. Dit had voor mij met 5 dingen te maken: 1) mijn focus punt was het prachtige uitzicht dat ik zou hebben vanaf de lucht, 2) de sfeer aan de grond op het paracentrum was erg relaxt, 3) het zien hoe velen andere mensen landden vóór mij gaf rust, 4) de stappen werden meerdere keren duidelijk uitgelegd en 5) de tandembuddy's die mijn groep en ik toegewezen kregen straalden veel rust en vertrouwen uit. Ik heb een geweldige ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 09/05/2022
10

een fantastische ervaring die iedereen met lef moet ervaren

Het bleef nog spannend of we wel konden springen door de laaghangende bewolking. Smiddags kwam dat telefoontje dat we konden komen en als het weer zo bleef we konden springen. Na een korte uitleg stapten we al meteen het vliegtuig in. Mijn zoontje van 9 mocht zelf nog even het vliegtuig besturen. Dat gezichtje zorgde er toen al voor #priceless. wat een fantastische ervaring. mocht je snel last hebben van suizende oren dan zijn oordopjes te adviseren. Wat voor ons zeer spannend is, blijkt voor de ervarende springen niets meer dan lopende band werk. Dit verbaasde mij, met welk gemak ze uit dit vliegtuig springen. Niet 1, maar wel 10-15 keer per dag. Misschien toch een carriere switch? het uitzicht over texel is een van de mooiste in de wereld (als ik Peter, mijn tandem maat mag geloven)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 09/05/2022
9

Een tandemsprong is echt ongelooflijke en unieke ervaring; WAUW!

Een sprong is een fantastisch mix van spanning, vrijheid, rust & adrenaline. Dit allemaal bij elkaar gebracht in één ervaring. Voor mij een prachtig cadeau voor mijn 50ste verjaardag! Instructeurs waren duidelijk, maar ook echt gericht op je iets moois te laten beleven. Professioneel, zodat je vertrouwen hebt in hun kunnen en persoonlijke benadering, waardoor het echt mijn ervaring werd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 09/05/2022
9

Adembenemend!

Afgelopen zomer zouden we met 4 personen onze luchtdoop meemaken. Helaas ging toen het feest vanwege de harde wind niet door. Wel bleven de geboekte sprongen staan voor een nader te bepalen datum. Die was dus afgelopen donderdag zover. Samenstelling van de groep was inmiddels zonder problemen gewijzigd, en dus vol goede moed (en met knikkende knieën) naar Texel. Ter plekke bleek het vliegveld tijdelijk wat moeilijker bereikbaar, maar we hoefden ons pas in de middag te melden. Na aanmelden konden we een uurtje wachten (en ondertussen diverse tandemspringers ons voor zien gaan), en daarna was het onze beurt. Na een korte (en vrolijke) instructie werden de instructeurs voorgesteld, harnassen aangemeten en even moed ingepraat. Dan instappen, en verrassend snel omhoog. Wat is Texel mooi, ook vanuit de lucht! Dan gaat het luik open, en volgt het onwerkelijke moment om de benen over de rand te steken? Ga ik dit echt doen? Ja dus!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooglanderveen - 09/05/2022
10

Ik vond het idee eng, maar zou het iedereen aanraden!!

Voor mijn 18e verjaardag heb ik een parachute sprong bij parachute centrum Texel gekregen. Ik vind het een super vet cadeau maar wel dood eng. Achteraf was het enige moment dat is spannend vond naar het vliegtuig toe lopen. Wanneer in het vliegtuig was het genieten van het uitzicht en springen. En wat een uitzicht. Bij twijfel, absoluut doen! Persoonlijk vind dat iedereen dit in ieder geval 1 keer moet doen. Groetjes!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 09/05/2022
10

Onvergetelijk

Afgelopen week mijn kadobon verzilverd. Een tandemsprong boven Texel. Wat een geweldige dag heb ik gehad. Ik had er vooraf al heel veel zin in, maar door het enthousiasme van al jullie medewerkers werd dit gevoel alleen maar versterkt. De sprong zelf was een onvergetelijke ervaring, het gevoel onbeschrijfelijk mooi. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dokkum - 09/05/2022
10

Geweldige ervaring

Parachute springen op Texel vergeet ik nooit meer. Het was goed geregeld en we hoefden helemaal niet lang te wachten. Het personeel stelt je op je gemak en we werden goed begeleid. Ik raad zeker 30 of 60 seconden vrije val aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landsmeer - 09/05/2022
9

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring gehad met de tandemsprong, goede uitleg en aardige mensen. Ik voelde mij erg op mijn gemak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 09/05/2022
10

Fantastish!

Afgelopen donderdag mijn eerste tandemsprong gemaakt @paracentrumtexel. Fantastische ervaring en een aanrader voor iedereen. Ook blij dat ik me heb laten overtuigen om iemand mee te laten springen die de hele vlucht heeft gefilmd en gefotografeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 09/05/2022
10

Onbeschrijfelijk gaaf!

Het weer zat mee. Een paar wolken, maar de zon brak er door heen. Spanning in mijn hele lichaam, maar wel een lekkere spanning. Ik werd gekoppeld aan een parachutist die mij een goed gevoel gaf over de sprong. We stappen heg vliegtuig in, komen steeds hoger en hoger in de lucht totdat we boven de wolken uitkomen. Tijdens de vlucht werd ik extra goed vastgemaakt aan de parachutist en kon ik van een waanzinnig uitzicht genieten. De deur ging open, de spanning steeg en daar ging ik! 30 sec vrije val in de lucht. Tussen de wolken door, boven Texel. De parachute werd uitgetrokken, en ik realiseerde mij dat ik aan het vliegen was hoog in de lucht. Dat gevoel is niet te omschrijven! Holyshit wat gaaf. Toen ik landde op de grond voelde ik nog zeker 2 uur die adrenaline door mijn lichaam. Daarna ben ik alleen maar aan het nagenieten geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 09/05/2022
9

Even de gelukkigste mens op aarde

Van tevoren dachten wij: dit gaan we wel even doen. Enkele uren voor de sprong kwam er echter toch een spanning over me heen zoals ik die zelden heb. Als je dan goed begeleid wordt en na de vrije val rustig onder de parachute hangt (en alleen de wind hoort), voel je je even de gelukkigste mens op aarde. Het was onze eerste keer skydiven en we kunnen Paracentum Texel alleen maar aanbevelen voor iedereen die ook voor het eerst wil gaan springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 09/05/2022
10

When friends ask how it was, I am speechless!

Amazing!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 09/05/2022
10

Beste moederdag kadoo!

Ondanks de enorme hoogtevrees van mn schoonmoeder vondt ze het te gek! Enorm gelachen! Dus mocht je je (schoon)moeder uit het vliegtuig willen gooien, gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 09/05/2022
10

Mijn zoon van 13 heeft de smaak te pakken, geweldig vond hij het!

Mijn zoon van 13 sprong afgelopen september en afgelopen weekend weer! Hij heeft nu de smaak te pakken en wil zeker nog een keer Afgelopen weekend met zijn opa gesprongen, hoe leuk was dat! Ze hebben zo genoten! De sfeer is bij jullie lekker normaal en relaxt en de mensen zijn aardig! Wij komen ongetwijfeld weer terug! Superdank weer voor deze mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 09/05/2022
10

Fantastisch

Wat een top ervaring, een aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijckel - 09/05/2022
9

Kick of a lifetime

Als motoracer ben ik wel wat snelheid en sensatie gewend maar deze ervaring is niet te evenaren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blauwestad - 08/05/2022
10

Dit geeft je vleugels

" Jij hebt zo'n gave baan", riep ik tegen mijn instructeur terwijl ik samen met hem naar beneden vloog. Dat ze dit toch elke dag mogen doen! Wat een geluksvogels. En zo zeker was het niet dat we zouden gaan springen. De bewolking laag en dus niet veilig genoeg. Maar toch, na lang wachten (heerlijk op het strand bij Kaap Noord) kregen we het telefoontje. Na een goed instructie en een gerustellend praatje van de duo springer gingen we naar boven. Je hebt bijna geen tijd om na te denken want je gaat zo snel naar 9000 ft en dan hang je daar aan de rand van het vliegtuig. En dan spring je. Zo magisch, zo kicken en de omgeving van Texel was schitterend. Een ervaring die ik niet had willen missen. Top geregeld, klasse mensen beneden en in de lucht. De grootste aanrader allertijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 08/05/2022
8

Helemaal top

Top ervaring Alles goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 08/05/2022
9

Geweldig!

De ervaring was geweldig, helaas is het wel heel lang wachten, voordat je wordt omgeroepen om te gaan springen. Ong 3 uur zat er tussen het inchecken en het springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 07/05/2022
10

Spannende ervaring met mama!

Ik heb met mama samen gesprongen. Het was heel spannend! Een tractor in de akkers leek op een speelgoed auto. Het was heel mooi, eng en gaaf!! Vooral boven de wolken was mooi. Maar ook toen je het hele eiland kon zien.. Dank jullie wel Groet Phos, 12 jaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 07/05/2022
10

Super wowwww!

Spannende eerste ervaring! Kade gekregen voor mijn 50e verjaardag. Zou dit nooit zelf hebben bedacht, maar mijn lieftallige echtgenote leek het een prima plan. En dat was het! Zeker spannend, maar ook overweldigend mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bemmel - 07/05/2022
10

Waanzinnig gaaf en smaakt naar meer

Ondanks mijn hoogtevrees vond ik het echt een top ervaring. Doordat alles goed was uitgelegd en heel relaxed ging had ik ook totaal geen last van hoogtevrees en kon ik volledig genieten van de vrije val en en vlucht. Was echt heel erg gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naarden - 07/05/2022
10

Machtig mooi om te ervaren!

De ervaring is super gaaf, professionele begeleiding. Het beeldmateriaal is absoluut de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 07/05/2022
9

Dit moet ik vaker doen!

Het was super leuk! Het is een echt uitje, je kan er de hele dag voor plannen. Gezellig een hapje eten daarna nog met ze allen. Het was een duidelijke en relaxte sfeer op het paracentrum. De tandem springers en foto springers zorgden ervoor dat je voorbereid was. Het is een unieke ervaring die mij zeker naar meer smaakt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 07/05/2022
10

Fantastische ervaring!

Samen met mijn dochter van 10 jaar een tandemsprong gemaakt, het was een super ervaring! Al het personeel is aardig en behulpzaam! Een aanrader! Wij hadden 1 camera springer erbij geboekt (voor onze dochter), super mooie beelden kregen we dezelfde avond nog! Alles was goed en netjes geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terheijden - 06/05/2022
9

En gáán met die banaan!!

Ontvangst is al super, heel gastvrij en eerlijk. Fotograaf Annalies was heerlijk spontaan en super aanstekelijk, wat een leuk mens! Aanhaken bij Peter, ook een hele toffe kerel!! Doen beiden enorm hun best om je rit zo zorgeloos en onvergetelijk mogelijk te maken. Ik had een topteam. De sprong?? Geen woorden voor, zo gaaf, zo doodeng, zo mooi.. en een Peter die je overal in meeneemt, je bij de les houdt en steeds checkt of alles nog 'thumbs-up' is. Dit was beyond wat ik verwachtte en overtrof alles dat ik dacht te gaan voelen. Therapie geslaagd! Nogmaals dank aan iedereen maar Peter en Annalies in het bijzonder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 06/05/2022
10

Super spannend maar o zo waardevol

Iedereen bij het para centrum is super enthousiast en de begeleiding is super! Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 06/05/2022
10

Klant vriendelijk en onvergetelijk

Parachutesprong geboekt die vervolgens helaas niet door ging door bewolking, kan gebeuren natuurlijk. Het werd gelukkig netjes de dag van te voren al vermeld. Meteen de sprong probleemloos kunnen verzetten naar de dag erna en alsnog kunnen springen. Ik had de 13000ft sprong met hand cam geboekt en dat raad ik echt iedereen aan want die lange vrije val is iets wat je niet vaak mee maakt. Na afloop direct al een leuk gemonteerd filmpje van de sprong ontvangen. Je merkt aan alle werknemers dat ze werken met passie en blij zijn om je te helpen als je ergens mee zit. Zeker aan te bevelen dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 05/05/2022
10

Geweldig

Het was een geweldige ervaring om mee te maken! Iets wat voor altijd bij je zou blijven. Een onvergetelijk moment om te beleven. Ook allemaal erg goed geregeld en het personeel is erg vriendelijk. Top serves!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 05/05/2022
7

Mooie ervaring

Spannend zo’n eerste sprong. Mijn dochter van 14 en ik sprongen gelijktijdig en dat maakt het extra mooi. Goede begeleiding, goed materiaal en professioneel. Omgeving relaxed, mensen relaxed. Tijd zat. Dat laatste is dan weer een kritische noot. Want we moesten ruim 3 uur wachten voordat we gingen springen. Daarvan zie ik het nut niet in. Een uurtje is ok. 3 uur vind ik niet klantvriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Ha Eugene, fijn dat jullie mooie sprongen bij ons hebben gemaakt! De wachttijd kan soms lang zijn, daar wordt iedereen bij het maken van een boeking ook duidelijk op gewezen. Sterker nog, voordat je bij ons een boeking kunt maken moet je expliciet aanvinken dat je begrijpt, en daar mee akkoord gaat, dat je wel 4 uur bij ons kunt verblijven. Dit wordt in je boekingsbevestiging ook nog een keertje herhaald. Als de wachttijd dan lang uitpakt zou dat dus geen verassing mogen zijn. Gelukkig komt zo'n lange wachttijd niet zo vaak voor. Bovendien kun je in overleg met de planners het terrein verlaten en tot je springtijdstip het eiland ontdekken. Hopelijk zien we jullie snel nog een keer om Texel van haar mooiste kant te laten zien!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 05/05/2022
10

Geweldig en dat op 72jarige leeftijd. Super ervaring

Zou het graag nog eens doen. WAt een ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - 05/05/2022
10

Echt super geweldigggg

De begeleiders en instructeurs zijn super enthousiast en lief en leggen je alles met liefde uit. In de vlucht heb ik super leuke gesprekken nog gehad met mijn instructrice en vertelde ze mij allemaal leuke feitjes. Tijdens de sprong lekker gek gedaan voor de camera en je begeleider doet lekker gek mee. Al met al een geweldige ervaring met fantastische mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormer - 05/05/2022
10

Wow !

Wow wat een ervaring!, we hadden super mooi weer, een heldere blauwe lucht en super enthousiaste staffmembers ! Ik begrijp dat dit verslavend werkt, bedankt voor de te gekke experience !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 05/05/2022
10

Geweldig

Het was heel erg leuk en super mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 04/05/2022
10

GEWELDIG!

Eerste keer een tandemsprong. Goede en professionele begeleiding. Duidelijke uitleg en de instructeurs zorgde voor een gemoedelijke sfeer. Ondanks de adrenalinerush een veilig gevoel in de lucht door de controle die de instructeur had. Het zelf mogen sturen was ook een top ervaring. PARACENTRUM TEXEL is echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 04/05/2022
10

Heimwee naar mijn sprong

Dit was een bucketlist dingetje, cadeau gekregen van mijn man. Op vrijdag zou ik eindelijk de sprong van 13000 ft maken. Helaas kon het niet doorgaan wegens laaghangende bewolking... Op zaterdag kwam er een plekje vrij; ik kon alsnog de sprong maken! Geen moment van zenuwen gehad. De instructie was beknopt en er hing een ontspannen sfeer. Volledig vertrouwen in de instructeurs. Vanaf het aan boord gaan van het vliegtuig tot aan landing heb ik me alleen maar gelukzalig gevoeld: dit is leven! Maar de dagen erna volgde een gevoel van heimwee en weemoed... dit is geen eenmalig bucketlist dingetje; dit moet ik vaker doen! Ik speel met de gedachte om de meerdaagse cursus te volgen. In ieder geval blijft het niet bij deze ene sprong Parachutespringen; ik vond het nog mooier dan verwacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 03/05/2022
10

Vet gaaf

Wat een super gave ervaring. Ik heb samen met mijn zoon een tandem sprong gedaan. Alles duidelijk uitgelegd en voelde mij echt veilig bij de instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormer - 03/05/2022
9

Like nothing else!

Goed georganiseerd & enthousiaste springers. Echt een unieke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 03/05/2022
10

Aardige mensen goed geholpen

Was een geweldige ervaring hele fijne camera vrouw en de persoon waar ik mee sprong stelde echt op mijn gemak en vertelde dingen Ik zou het zo weer doen goed georganiseerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 03/05/2022
10

Gave ervaring

Het was een super leuke ervaring en ik raad het iedereen aan. Het parachutespringen op het waddengebied geeft je een super mooi uitzicht en samen met de instructeurs voel je je erg veilig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 03/05/2022
10

Fantastisch

Bij aankomst is er een heel fijne en relaxte sfeer op Paracentrum. De uitleg van de sprong is ook duidelijk en professioneel. De sprong zelf was waanzinnig!! Kortom niks: helemaal niks aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 03/05/2022
7

Geweldige ervaring

Op 2 mei 2022 een tandemsprong gedaan samen met een vriendin. Om 14:00 uur hadden wij ons aanmeld moment. Echter moesten we tot 16:30 wachten tot dat wij aan de beurt waren en waren wij als enige duo naar een vlucht later gezet dan de rest van de groep met dezelfde aanmeld moment. Hierdoor moesten wij 20 minuten langer wachten dan de anderen. Ondanks dat was de sprong een erg leuke ervaring en werd je goed begeleid door de persoon waarmee je sprong. Het is niet goedkoop, maar wel zeker de moeite waard!

Reactie van het bedrijf

Ha Nynke, Fijn te lezen dat jullie een fijne ervaring/ sprong hebben gemaakt! De wachttijd kan soms langer zijn dan gehoopt. Dat kan o.a. te maken hebben met het weer (we kunnen niet onder alle omstandigheden veilig springen), drukte in het (vlieg)circuit of drukte bij de (vliegtuigen)benzinepomp. Bij het maken van je boeking wijzen we daar ook nadrukkelijk op. En voordat je bij ons een boeking kunt maken moet je ook aanvinken dat je begrijpt, en dat je er mee akkoord gaat, dat je verblijf bij ons zomaar 4 uur kan duren. Dit wordt in je boekingsbevestiging ook nog een keertje herhaald. Als je wachttijd dan 2,5 uur is zou dat dus geen verassing mogen zijn. Bovendien kun je in overleg met de planners het terrein verlaten en tot je springtijdstip Texel ontdekken. Hopelijk zien we jullie snel nog een keer om Texel van haar mooiste kant te laten zien!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 03/05/2022
10

Schitterend, machtig mooi, wauw, te gek

Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten, echt KICKEN. Als je in de deuropening vh vliegtuig zit en je instructeur "kiept" je uit 't vliegtuig, vond ik' t engste. Je denkt alleen maar, ik durf niet meer, ik val te pletter. En dan komt er een totale rust van puur genieten over je heen. De vrije val vond ik best heftig, die harde wind in je gezicht. Bijzonder moment vond ik, dat mijn cameraman naar mij toe kwam "gevlogen" en mij een hand gaf!! Waanzinnig mooi om de vrijheid te voelen, vliegen als een vogel in de lucht zo peacefull en het waanzinnig mooie uitzicht dat je van bovenaf op Texel hebt! De blauwe zee, stranden, De Slurfter, tulpenvelden, graanvelden en het ieniemienie paracentrum!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ploum - 02/05/2022
10

Hemels...

Op zaterdag 30 april hebben mijn zoon en ik een tandemsprong gemaakt. Ik heb val angst (soort hoogtevrees) en rugklachten, dus ik was wat huiverig voor de sprong. Het personeel tijdens de briefing was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Zij stelden mij al gerust. Later ontmoette ik mijn tandempartner; Daan. Wat een lieverd! Hij heeft me gerust gesteld en stap voor stap begeleidt. Ik heb totaal geen angst gehad tijdens de vlucht en tijdens de sprong. Wel heb ik een beleving gehad die ik nooit meer zal vergeten. Nu, twee dagen later, loop ik nog steeds op wolken! Aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 02/05/2022
10

Hemelse ervaring!!

Na mijn rondvlucht vorig jaar op Texel had ik de smaak te pakken. Ik moest zou ooit een duosprong maken daar! Op mijn 16e verjaardag kreeg ik het cadeau van mijn leven: een duosprong op 12000ft, met foto en film en de familie ging mee! Onmogelijk te omschrijven hoe ik me voelde toen ik uit het vliegtuig sprong ! "Helmels, buitenaards, geweldig, fenomenaal..." Dankzij de prachtige begeleiding op de grond en in de lucht, de duidelijke instructies en briefings was dit tot op heden het mooiste moment van mijn leven! Voor altijd dankbaar dat ik dit mocht beleven! Superteam zijn jullie daar bij Paracentrum Texel!! En euuuh...ik kom zeker terug!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beerse (B) - 02/05/2022
10

wauw!!!

springen uit een vliegtuig vond ik wel een dingetje,maar die vrije val was waanzinnig,ook leuk dat je even mag sturen met de parachute.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velserbroek - 02/05/2022
10

Wat een fantastische beleving en ontzettend goed opgeleid personeel!

Wauw.. dit is wat ik zou zeggen als ik deze ervaring met één woord moest omschrijven. Je kan veel dingen doen in het leven, maar iets dat zo eng lijkt maar tegelijkertijd het gaafste is wat je ooit hebt gedaan ga je niet snel ergens anders vinden. Ondanks mijn reisziekte en daardoor was misselijkheid in de lucht heeft Rutger mijn goed begeleid en goed geluisterd naar alles wat ik aangaf. We houden het lekker op een tot ziens aangezien ik dit zeker nog eens hoop te komen doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 02/05/2022
10

Wat een geweldige ervaring.

Wat was dit gaaf! De vlucht in het vliegtuig, en de sprong. Vrijeval was zoo gaaf, wat een vrijheid voel je als je boven texel zweeft. Mocht ook nog de parachute besturen, geweldig om te doen. Degene aan wie ik vast zat was ook echt een topper. En er zijn super gave filmpjes en foto's gemaakt. Wat een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 02/05/2022
10

Geweldige kick!

De parachutesprong van 13.000 voet (ongeveer 4km) bij Paracentrum Texel was geweldig! Ik heb niet eerder zo'n kick ervaren. De instructeurs waren erg vriendelijk en doen alles heel veilig aanvoelen. De vlucht en sprongen waren geweldig en de beelden na afloop zijn snel te bekijken. Je kunt zo nog een keer van de geweldige ervaring genieten en deze met anderen delen. Een echte aanrader, zeker op Texel, met een geweldig uitzicht over het gehele eiland (en meer!).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 02/05/2022
10

Super ervaring

Op koningsdag een tandemsprong gemaakt. Hoewel het eerst te bewolkt leek, kregen wij halverwege de middag een telefoontje dat we toch konden springen. Er werd goed met ons gecommuniceerd. Vanaf het moment dat je het paracentrum in loopt verdwijnen de zenuwen. De sfeer is heel relaxed, humoristisch en professioneel. De instructeurs leggen je onderweg van alles uit. De sprong zelf is een fantastisch gevoel. Je mag zelf ook nog even de parachute besturen. Het is ook zeker een aanrader om de sprong te laten filmen. De filmpjes en foto's die je krijgt zijn een mooie herinnering en motivatie om nog een keer te springen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 02/05/2022
10

Een adrenalinekick met schitterend uitzicht

Twee eerde sprongpogingen gingen helaas niet door vanwege lage bewolking. Elke keer keurig op de hoogte gehouden van de situatie en de dag kunnen omboeken. Drie maal scheepsrecht, nu stralend weer en weinig wind. Duidelijke informatie vooraf, waardoor we ons goed voorbereid voelden voorafgaand aan de sprong. Nou ja, hoe goed voorbereid je kan zijn voor je eerste tandemsprong. De ervaring is met niks te vergelijken. De rationele gedachten dat je te pletter stort op de aarde vervliegt als je eenmaal het vliegtuig uit bent. Wat een adrenaline komt er vrij en wat een uitzicht. De contouren van het eiland en de mooie kleuren van de bloeiende velden betoveren je meteen. De kick duurt nog even nadat de parachute uit is en je al cirkelend naar de landing toewerkt. Na afloop kunnen genieten van de schitterende beelden die meteen ook tot een leuke compilatie bewerkt zijn. Zeer professionele instructeurs waardoor ik me de gehele tijd veilig voelde. Niet verwacht van tevoren, maar ik zou zo weer springen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 02/05/2022
10

Bizar gaaf!!

Het ging zo onwijs snel allemaal , maar wat een mooie ervaring! Had hem niet willen missen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bedum - 01/05/2022
9

Fijne ervaring, goede begeleiding

Zoals waarschijnlijk voor meer mensen was dit mijn eerste sprong. Dan is het wel zo prettig als je goed wordt gebriefd, als er een gemoedelijke losse sfeer is, zonder dat je het gevoel hebt dat er serieus naar veiligheid wordt gekeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 01/05/2022
10

Super!! Habe mich sehr gut aufgehoben gefühlt. Es hat total viel Spaß gemacht!!

Es hat total viel Spaß gemacht!! Am liebsten würde ich direkt morgen wieder hoch in die Luft!! Tolles Welebnis und ich habe mich sehr wohl gefühlt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rheda-Wiedenbrück - 01/05/2022
10

Einfach genial!!!

Total nettes und sehr hilfreiches Team. Hat mega Spaß gemacht mit meinem Begleiter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rheda-Wiedenbrück - 30/04/2022
10

super geweldig

super leuk, leuke mensen met een gevoel voor humor, super geweldige ervaring om te doen,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudeschoot - 30/04/2022
10

Intens!!!

Beetje spannend maar heel bijzonder met mijn zoon gesprongen. De mensen die er werken zijn allemaal even vriendelijk en enthousiast. Een ervaring om nooit te vergeten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Meern - 28/04/2022
10

Goed geregeld en geweldige ervaring.

Erg teleurgesteld toen er verteld werd dat het misschien niet doorging, maar toen het toch doorging was iedereen erg aardig en werd alles goed begeleidt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 28/04/2022
10

Lifechanging experience

Het ontvangst, de incheck en briefing zijn soepel en snel verlopen. Er wordt duidelijk vertelt wat je kunt verwachten. Toffe persoonlijke springbegeleiders zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voordat je het vliegtuig instapt. De tandemsprong zelf is echt een lifechanging experience; de adrenalinekick geeft je echt het gevoel dat leeft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 28/04/2022
10

Fantastisch

Wat een te gekke ervaring..echt fantastisch
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidwolde dr - 28/04/2022
9

Duidelijke en leuk instructie, aardige instructeurs met leuke ideeën. Super!

Onze dag begon met onzekerheid, wel- of niet mogen springen. We werden gebeld wat we zelf wilde, toch naar locatie komen met de onzekerheid of omboeken. We kozen toch te gaan. We werden op de bellijst gezet, wat betekent dat je wordt gebeld als de omstandigheden goed zijn. Ondertussen zaten we lekker bij een strandtentje en na ongeveer één a twee uur kregen we het bericht dat we mochten springen. We kregen de veiligheidsinstructies, maakte kennis met onze instructeur en daarna gingen we. De instructeurs hadden zelf ook nog leuke ideeën tijdens de vrije val, dit kun je zelf bepalen. Mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - 28/04/2022
10

Ik vond het geweldig!

Het was echt super leuk! We gingen het vliegtuig in en we gingen super hoog. Toen ging er een meneer voor mij die ging 9000 voet Wij gingen 13000 voet dus waren we er nog lang niet. Na 10 minuten in het vliegtuig ging de deur open. Mijn moeder moest eerst! Toen was het mijn beurt. De cameraman die ging eerst toen ik. Kip banaan en we vielen. Het uitzicht was super gaaf! Toen we landen was ik helemaal enthousiast!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht De meern - 28/04/2022
10

Gaaf zou het snel nog een keer doen

Ik vond het springen zo vet en jullie medewerkers heel aardig en behulpzaam bedankt voor de ervaring en zou snel nog een keertje springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 27/04/2022
10

Ronduit perfect.

Goede introductie + begeleiding en daarbij ook nog het geluk van lekker weer. De camerabeelden waren snel beschikbaar en de filmpjes zijn top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert - 27/04/2022
10

Geweldig!

Super ervaring. Goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 27/04/2022
9

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Tijdens het wachten op de sprong kon ik al zien hoe andere mensen zich klaar maakten voor hun sprong. De parachutisten landden ook op de dezelfde plek van vertrek dus ik kon dat ook alvast zien. Er werd een briefing gehouden en ik stond op gegeven moment met knikkende knietjes in mijn harnas. De relaxtheid van de staff was aanstekelijk en ik kon daardoor meer genieten van de ervaring. Ik mocht als eerst uit het vliegtuig springen. Alles werd goed gecheckt van tevoren en de cameraman die alles opnam stak mij ook aan met zijn enthousiasme. Wat een ervaring! Vallen boven het mooie Texel en daarna zweven met de parachute. Ik mocht ook even sturen, heel vet! Het landen ging top en daarna kreeg ik al heel snel de video’s en foto’s van de sprong opgestuurd. Bedankt voor deze mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doorn - 27/04/2022
8

Het was echt geweldig

Wat een gruwelijk mooie ervaring in een ontzettend mooi gebied. Denk dat hier weinig gebieden aan kunnen tippen. Ook een geweldige mee springer met mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 27/04/2022
10

Dit was de mooiste dag van mijn leven

Het was echt geweldig! Ook natuurlijk wel spannend maar dat hoort erbij. Er waren allemaal super aardige mensen die je ook heel goed helpen als je het wat spannend vind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lage mierde - 27/04/2022
10

Wat een supergave beleving!

Met mijn 14-jarige dochter gesprongen die net een stamceltransplantatie heeft gehad. Een soort symbolische sprong naar een gezond leven…wat was iedereen betrokken! Een ervaring om nooit te vergeten, zeker met de prachtige video’s en foto’s die zijn gemaakt! Kortom; Dare to live en DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lage Mierde - 27/04/2022
10

Fantastische ervaring!

Door de wind heb ik hem 1 keer moeten verzetten, vervolgens was de voorspelling wisselvallig voor de 2e dag, maar we hadden geluk dat het helemaal opklaarde. Prachtig springweer! Vanaf 13000 foot gesprongen met lange vrije val, echt geweldig! Boven Texel is het echt prachtig, je ziet het hele eiland, andere eilanden, zandbanken, natuurgebieden en in de lente ook tulpenvelden. Leuke tandemspringer en mooie video laten maken door aparte springer. Wat een ervaring, ik wil nog een keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 27/04/2022
10

Als kinderspel.

De para-ruiters die met mij sprongen genoten en hadden zo'n hoge mate van controle over alles wat ze deden dat het aanvoelde als kinderspel. Op geen enkel moment heb ik me onveilig gevoeld. Het was zo intens dat de video je helpt om het beter te herinneren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26/04/2022
10

Geweldige ervaring!

Op een prachtige dag met strakblauwe lucht mijn eerste parachutesprong gemaakt. De aankomst en inschrijving ging soepel, en we konden nog een upgrade naar hogere afspringhoogte regelen (13,000 voet). Na een uurtje wachten konden we al naar boven. De sprong was fantastisch, en de instructeur en procedures wekten veel vertrouwen. Een minuut vrije val lijkt wel tien minuten te duren, en de stilte tijdens de parachute-fase was overweldigend. De landing was heel rustig. Al met al een pracht-ervaring, zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 25/04/2022
10

WOOOOOOOOOOOOOHHHHH!!!!

WOOHOOOOOOWWW!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 23/04/2022
9

Voor herhaling vatbaar!

Het was een top ervaring. Genoten van iedere minuut! Iedereen is zeer vriendelijk en geven je de nodige uitleg. Ik had de foto's en video's erbij genomen. Een aanrader om nadien nog eens na te genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerbeke-Waas - 22/04/2022
10

Geweldig

Gisteren dan eindelijk onze tandemsprong gemaakt. Het was best spannend van tevoren. Maar toen we daar aankwamen werden we vriendelijk ontvangen. Het liep perfect. We konden eerst nog even kijken hoe een andere groep het deed en daarna mochten wij. Weet kregen onze buddy en een cameraman toegewezen. Ze verzorgde ons goed. Lekker kletsen alles controleren en toen gaan. Alleen de vlucht was al gaaf. Wij sprongen als laatste. Je had eigenijk geen tijd om het eng te vinden of te denken dit durf ik niet want voordat je het wist laag je buiten :-) en wat was dat gaaf. Iedereen wist goed wat die deed waardoor ik totaal geen angst had. De cameraman ging gewoon even aan het vliegtuig zodat hij alles goed kon filmen. De beelden kregen we binnen een uurtje per link naar onze mail gestuurd. Wij willen dit zeker wel vaker doen! Bedankt voor deze geweldige belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lexmond - 22/04/2022
10

Ein Traumerlebniss

Ich kann es nur dringend empfehlen. Der Sprung war phänomenal. Jederzeit gerne wieder !!!! Dank an die Crew.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scharff - 21/04/2022
10

Wat een ervaring!! WoW, just WoW

Super relaxte mensen, die je van A tot Z een ervaring om nooit te vergeten geven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21/04/2022
9

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige dag op 1e Paasdag. Lekker gefietst richting paracentrum. We hadden al via internet een tandemsprong geboekt samen met m’n zoon en schoonzoon. Aangekomen was het druk en moesten we een zo’n 2 uur langer wachten dan de geplande sprong. Hou hier rekening mee. Vond het geen probleem, want je zit daar heerlijk op een terras en er is voldoende te zien. Na korte instructie een mooie vlucht en fantastische sprong gemaakt. Wat een belevenis! Wellicht is het wel beter dat je oordopjes indoet, want tijdens de vrije val is het windgeruis behoorlijk. Complimenten voor het enthousiasme en professionalisme van het team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 21/04/2022
10

Klantgericht

Goed ontvangst en duidelijke uitleg bij aankomst door vriendelijke medewerksters. Daarna relaxed gewacht op het binnen terrein in lekkere ligstoelen. De vlucht is al een beleving en dan de sprong en uitzicht is fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 20/04/2022
10

Geweldige ervaring

Mijn eerste tandem sprong gemaakt en het was een hele leuke ervaring. Ik ben samen met mijn papa en oma gesprongen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 20/04/2022
10

Geweldige ervaring

Hele vette ervaring en goed geregeld. Zeker een aanrader voor iedereen die van een beetje adrenaline houd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 20/04/2022
10

FAN TAS TISCHE ERVARING

Je moet dit echt doen. Het is zo gaaf. Alles is perfect geregeld! Tip laat iemand mee springen om je te laten filmen, het kost wat maar het is zo gaaf om dit terug te zien. Wij waren met zijn 2en en hij filmde toen ik het vliegtuig uit ging en vervolgens volgde hij mijn vriend tijdens de gehele sprong. Kippenvel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 20/04/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Lisanne K. AvatarLisanne K.

WAUW wat was dit een geweldige ervaring gisteren! 🪂 Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en... lees meer - 5/15/2022 

Cindy P. AvatarCindy P.

Super sprong gehad , leuke instructeur , lieve camera meid. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben - 5/14/2022 

Sally F. AvatarSally F.

Wir haben uns gestern getraut und es war einfach genial! Die Jungs und Mädels sind mega nett und man fühlt sich wirklich sehr gut aufgehoben 🙂 - 5/10/2022 

Maureen R. AvatarMaureen R.

Wat waren de hoogtepunten??
Nou, wat dacht je van super leuk ontvangen worden bij binnenkomst.
Dan tegen Annalies aanlopen, mijn fotografe, die je helemaal meeneemt in haar enthousiastme. Om vervolgens aan...
lees meer - 5/07/2022 

Bianca E. AvatarBianca E.

Zondag begonnen met theorie opleiding en maandag mijn eerste solo sprong gemaakt. Onwijs gaaf om te doen. Goeie leerschool en vriendelijk personeel. Duim voor instructrice Aranka top lesgegeven aan ons.... lees meer - 5/02/2022 

Stijn S. AvatarStijn S.

Al 2x een super ervaring gehad daar!! 🪂😁 - 5/02/2022 

Rina K. AvatarRina K.

Wat een super ervaring!! Alles top geregeld,zou het zo weer doen👍 - 5/02/2022 

Frank K. AvatarFrank K.

Tandemsprung mit den coolen Jungs und Mädels. Machen das echt super. 👍 - 4/20/2022 

Marlon H. AvatarMarlon H.

Fantastische ervaring gehad door het mooie weer en mede door de fijne mensen die er werken. Een aanrader voor iedereen! - 4/19/2022 

Eduard E. AvatarEduard E.

Super vette sprong gemaakt met peferct weer! Top begeleiding - 4/17/2022 

Linze v. AvatarLinze v.

mijn eerste tandemsprong gemaakt! geweldig! wat een belevenis 🤩 - 4/11/2022 

Louisa H. AvatarLouisa H.

geweldige ervaring om van 13000ft te springen! - 4/10/2022 

John S. AvatarJohn S.

Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het... lees meer - 11/13/2021 

Betty B. AvatarBetty B.

Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 

Twan d. AvatarTwan d.

Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 

Luz T. AvatarLuz T.

Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 

Diewke B. AvatarDiewke B.

Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 

Betty K. AvatarBetty K.

Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 

Ratheesh V. AvatarRatheesh V.

fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 

Donna v. AvatarDonna v.

Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 

Andreas B. AvatarAndreas B.

The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 

Lisa M. AvatarLisa M.

Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 

Mariska S. AvatarMariska S.

Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 

Arjan L. AvatarArjan L.

hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 

Driek d. AvatarDriek d.

Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 

Nikita N. AvatarNikita N.

They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 

Deepak S. AvatarDeepak S.

Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 

Esmee M. AvatarEsmee M.

Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om... lees meer - 9/08/2021 

Mariana V. AvatarMariana V.

de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 

Heike V. AvatarHeike V.

fantastische ervaring 🪂, super om mee te maken onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. 😍🤩🔝 - 9/04/2021 

Patrick G. AvatarPatrick G.

Goede service, duidelijke uitleg/instructie! Geweldige ervaring - 9/04/2021 

Amber Z. AvatarAmber Z.

We hebben een ongelooflijk leuke tijd gehad met de rondvlucht! Je mag dan zelf ook even het Cessna vliegtuigje besturen. Hele mooie ervaring en zeker aan te raden! Roel, onze... lees meer - 9/03/2021 

Marco M. AvatarMarco M.

Geweldig ervaring gehad, wij bevelen het iedereen aan! - 9/03/2021 

Martine V. AvatarMartine V.

Dit was ongelofelijk gaaf! Mooi vliegveld, alles goed geregeld met reserveren en aanmelden. We moesten even wachten, maar ondertussen was er genoeg te zien! Ik had een tedemsprong met camera,... lees meer - 8/25/2021 

Martijn d. AvatarMartijn d.

Wat een beleving! Wat een ervaring! Echt een aanrader om een tandemsprong te maken. Super leuke instructeurs - 8/24/2021 

Samantha J. AvatarSamantha J.

Vandaag mijn eerste tandemsprong gemaakt. Heel fijn onthaal. Vriendelijke mensen en fijne instructies. Vooraf duidelijke uitleg.
Vanaf het eerste moment genóten!!! Een super gave ervaring. 🪂🤩👍🏼 - 8/23/2021 

Marcel V. AvatarMarcel V.

Geweldige ervaring. Goede instructeurs. Kan het iedereen aanbevelen. - 8/20/2021 

Melvin P. AvatarMelvin P.

Leuk en supervriendelijk onthaal,
chille sfeer en gewoon awsome!! 🙂
Veiligheid boven, we waren op 13 000ft klaar om te springen doch kregen toch geen GO wegens plotse wind en lage wolken....
lees meer - 8/19/2021 

Maurits v. AvatarMaurits v.

Super gaaf om te parachutespringen met deze mensen.
Professioneel en enthousiast om het voor iedereen leuk te maken. - 8/18/2021 

Kas J. AvatarKas J.

gewoon super vet. mijn 2 zoons hebben parachute gesprongen, ik ga de volgende keer ook. super aardige mensen daar - 8/17/2021 

Wilco B. AvatarWilco B.

leuk om te kijken. fijn terrasje. museum erbij - 8/16/2021 

Robert R. AvatarRobert R.

Super leuk om te mogen ervaren. - 8/11/2021 

Lidie V. AvatarLidie V.

Mijn dochter en ik hebben de meest geweldige ervaring ooit meegemaakt door bij jullie een spong van 13000 feet te maken. En ooh wat was het geweldig! Dank jullie wel... lees meer - 8/09/2021 

Patricia R. AvatarPatricia R.

Einfach ein Erlebnis was ich nie wieder vergessen werde ❤ es war einfach klasse genauso wie die Mitarbeiter die alle eine ganz Tolle und Großartige Arbeit machen, vielen vielen Dank 🪂👍😀 - 8/07/2021 

Peter H. AvatarPeter H.

na de cursus nog 4 extra static line sprongen bijgeboekt om mijn brevet te kunnen halen. geweldig goed begeleid door de jump masters die je steeds weer verbeterpunten aanreiken en... lees meer - 8/02/2021 

Peter B. AvatarPeter B.

super toffe ervaring .. petje af voor alle medewerkers, vriendelijk en passievol ! - 8/01/2021 

Ilse C. AvatarIlse C.

Wat een enorm gave ervaring!!! Iedereen helpt je super en ze zijn super lief😊 een ervaring om nooit te vergeten !!! Het parachute springen was fantastisch !!!

Bedankt toppers!!! - 7/30/2021 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Geweldige ervaring , aanrader ! - 7/29/2021 

Pieter D. AvatarPieter D.

Wat een vlucht! Supervette tandemsprong gedaan. Wat valt erover te zeggen. Echt heel gaaf! - 7/29/2021 

Danny D. AvatarDanny D.

cursus static line gedaan, 1,5 dag theorie(was n hoop) maar duidelijk uitgelegd door melvin en iwan.
gelukkig aan t eind van de 2de dag nog mijn eerste sprong kunnen maken, helaas...
lees meer - 7/27/2021 

Hannerieke D. AvatarHannerieke D.

Een geweldige middag gehad afgelopen donderdag!
Een onbeschrijflijke en onvergetelijke ervaring! Wat was dit enorm gaaf zeg. Je wordt goed op je gemak gesteld, alle vragen werden beantwoord en een...
lees meer - 7/25/2021 

Herjan v. AvatarHerjan v.

Super leuke dag gehad met @gabbertje Rups die zijn Static line sprong niet kon doen aan het einde van de cursus ivm het weer. Nu dubbel en dwars ingehaald met... lees meer - 7/22/2021 

Angelique K. AvatarAngelique K.

Alleen maar avontuurlijke, vakkundige en blije mensen die zorgen voor the experience of a lifetime - 7/20/2021 

Maraya L. AvatarMaraya L.

Super aardige instructeurs. Ze hebben goed voor onze zoon gezorgd tijdens de vlucht. Het was de “beste van dag van zijn leven” aldus Quinn. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! - 7/19/2021 

Jan S. AvatarJan S.

The weather didn't cooperate for a week but once it did... AMAZING! Staff is terrific and we had a terrific experience! Thank you Paracentrum Texel! - 7/18/2021 

Martha W. AvatarMartha W.

Fantastische beleving en superleuke mensen allemaal! Bedankt voor deze geweldige ervaring! 🤩♥️🪂
Liza en Martha. - 7/17/2021 

Rik V. AvatarRik V.

Schitterende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar - 7/17/2021 

Danique S. AvatarDanique S.

Gister op mijn verjaardag de sprong van mijn leven gemaakt. Heel gaaf! Super leuke, enthousiaste medewerkers. Echt een aanrader! Een tip voor Paracentrum Texel: op de site kan je wel... lees meer - 7/13/2021 

Koen B. AvatarKoen B.

De vrije val vanaf 13.000 voet?
gewoon beleven en een dag later zoek je wat een opleiding kost...
- 7/12/2021 

Moniek v. AvatarMoniek v.

Van te voren hadden we best last van zenuwen. Kay mijn zoon van 16 wist zijn mailadres niet meer en ik had geen idee hoe ik 't vliegtuig in moest... lees meer - 7/05/2021 

Thijmen K. AvatarThijmen K.

1 van me mooiste ervaringen tot nu toe bedankt voor deze mooie dag! 💪🏼 - 7/04/2021 

Centaine P. AvatarCentaine P.

3 juli zouden mijn man en ik samen een tandem sprong maken. Aangezien we een dag van te voren al op Texel waren dachten gaan alvast een kijkje nemen bij... lees meer - 7/04/2021 

Jess K. AvatarJess K.

Skydiving!

De eerste dag tijdens onze vakantie op Texel hadden we het over skydiven. Eigenlijk wisten we vanaf dat moment al dat we het gewoon moesten doen maar dit vonden...
lees meer - 6/25/2021 

Remco B. AvatarRemco B.

Leuke ongedwongen sfeer met zeer kundig personeel 👍 - 6/22/2021 

Joanne M. AvatarJoanne M.

goede informatie en begeleiding voor tandemsprong. Aardige skyline master. - 6/18/2021 

AdventureRini AvatarAdventureRini

Amazing experience as free fall has always been on my adventurous things to do list. The moment you experience while jumping out the place is extraordinary. I dived with... lees meer - 6/18/2021 

Kaya T. AvatarKaya T.

Super leuke mensen, heerlijke relaxte vibe. Top instructeurs, kwaliteit en gezelligheid. - 6/11/2021 

Normen H. AvatarNormen H.

Vandaag een duosprong gemaakt. Alles was super goed geregeld. Er volgde duidelijke, professionele uitleg en instructies en dat gaf een veilig gevoel.

De ervaring van de jump zelf is onbeschrijfelijk,...
lees meer - 6/09/2021 

Gerda R. AvatarGerda R.

parachutespringen
super gaaf - 6/09/2021 

Boda T. AvatarBoda T.

The club was very well organized, friendly staff, on time, nothing to complain about.

The scenery in the island was impressive, blue skies & sea, green island & very good planning...
lees meer - 6/07/2021 

Sharon B. AvatarSharon B.

geduldige medewerkers,gemotiveerd en enthousiast - 6/02/2021 

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Krunal b. AvatarKrunal b.

The best place for skydiving!! Amazing crews had a great experience.
Initially they provided thumb drive with your video footage but they had stop it and started cloud link to download...
lees meer - 2/19/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020