reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

2350 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 1013 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 1379 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Geweldig

Mooie, spannende ervaring. Prachtig uitzicht. Zweven tussen de wolken in de blauwe lucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moordrecht - 10/02/2024
10

Wat een ervaring!

Vol spanning ging in naar mijn afspraak bij het Paracentrum. Iets wat ik altijd al wilde doen, maar toch erg spannend vond nu het zover is. Meteen bij binnenkomst voelde het goed. Vrolijk en vriendelijk personeel aan de balie die al je zorgen wegnemen en je vlot en snel inchecken. Daarna moesten wij heel eventjes wachten totdat mijn naam werd omgeroepen. Er was genoeg te zien, want de parachutes landen voor de deur. Ik zag alleen maar vrolijke gezichtjes terugkomen van hun sprong. Kom maar op! Ik werd omgeroepen dus toen ging het beginnen. Spullen opbergen en een harnas aan. Deze werd losjes omgehangen en wordt later door de instructeur om maat gezet. Een korte briefing en dan gaat het echt beginnen. Zodra je het vliegtuig instapt voel je de spanning, maar ook de rust bij het personeel in het toestel. Voor je het weet gaan de deur open en schuif je naar het randje en kijk je de diepte in. Eenmaal eruit, WAUW. Wat een kracht en wat een beleving. Texel, Vlieland, Den Helder en zelfs de afsluitdijk kunnen zien. Eenmaal onder de parachute is het stil en rustig en zweef je terug naar Texel. Zelfs ook nog even morgen sturen!!! Keurige landing recht voor de deur. Ik ga dit zeker nog een keertje doen en dan neem ik nog wat meer familie mee. Dit raad ik zeker aan om te gaan doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anna Paulowna - 08/12/2023
8

Een onuitwisbare indruk op mijn netvlies!

Het wachten totdat je verder werd geïnformeerd bedroeg ongeveer 3 uur. Het was van tevoren zeker aangegeven dat je rekening mocht houden met ongeveer 4 uur op locatie en het was ook leuk om alles te kunnen bekijken en te zien, maar ik heb nog steeds geen idee waarom je zo ver van tevoren al aanwezig moest zijn. Het was het wel prettig geweest als men tijdens de intake had gegeven dat er een informatiebord met resterende wachttijd aanwezig was en je in die tussentijd bijvoorbeeld in het restaurant terecht zou kunnen. Het team (ook een piloot die even tussendoor kwam wandelen die de tijd nam voor uitleg en ervaring) was aardig en kundig en de instructeur / begeleider van de tandemsprong (Engelstalig) was super! De ervaring van de sprong (13.000 ft) was geweldig! Enorm gaaf om het eilanden en het wad zo mooi te kunnen zien terwijl je met ongeveer 200 km per uur naar beneden raast, het moment dat de parachute geopend wordt en met een totaal andere beleving weer afdaalt. Heel anders dan deltavliegen en parapenten en... veel te kort! ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 24/10/2023
10

Supercalafragalisticexpialadocious (net als Mary Poppins)

Fantastisch. Was de 2e keer, maar de eerste sprong van 13000 voet. Het fraaie weer zorgde voor een prachtig uitzicht over het hele eiland. Ga ik dit elke 2 jaar doen? Ben bang van wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 24/10/2023
10

Geweldig

We konden een dag eerder Ivm slechte weersvoorspellingen. Bij aankomt werden we heel vriendelijk opgevangen ook al waren de omstandigheden voor hun onrustig Ivm extra vluchten en het weer dat omsloeg. Heel veel respect voor de dame bij de Balie. Vriendelijke sfeer bij de instructeurs, en de sprong was onbeschrijfelijk mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nibbixwoud - 24/10/2023
10

Super toffe ervaring

Goede begeleiding! Super toffe ervaring, ik kom zeker terug en gaan we nog hoger! Een dikke 10 1 om nooit meer te vergeten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 23/10/2023
9

geweldige ervaring!

Als 66 jarige voor het eerst gesprongen bij prachtig mooi weer (nagenoeg onbewolkt). Gezien mijn topografische kennis van noord Nederland héél véél kunnen herkennen. Jammer dat het voorbij is voordat je het in de gaten hebt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 23/10/2023
10

Waanzinnig

Ik wilde altijd al een parachutesprong maken en nu deed zich de mogelijkheid zich voor hier op Texel en het was een ervaring om nooit meer te vergeten in 1 woord waanzinnig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostvoorne - 21/10/2023
10

Samen parachutespringen! Ons letterlijke en figuurlijke "hoogtepunt" van Texel!

Wat was het een prachtige, zonnige dag, dinsdag 17 oktober! De dag waarop wij samen de lucht in gingen om beiden een tandem parachutesprong uit het vliegtuig te maken! In één woord; FANTASTISCH! Wat een ontzettende, fijne sfeer bij jullie! We hebben echt onwijs van de sprong genoten! Super bedankt voor alles! En niet te vergeten de beelden die een dag later in de mailbox kwamen! Echt een aanrader om een cameraspringer mee te nemen tijdens de sprong van je leven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scheveningen - 20/10/2023
10

Geweldig

Het was een fantastiche ervaring.ik heb in mijn leven 74 jaar veel meegemaakt maar dit was het hoogte punt hoor.Mijn dank aan de instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 19/10/2023
10

Super vette ervaring!

Het is al super vet als je met het vliegtuig opstijgt. Je ziet vanaf boven heel Texel en de andere eilanden. Als je er uitspringt is het alsof je droomt. Zo vet! Dan gaat het parachute open en dan heb je een opluchting. Echt een ervaring die iedereen moet beleven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 18/10/2023
10

Echt iets om op je bucketlist te zetten...

Samen met mijn dochter de sprong gemaakt. Zij wilde altijd al wel. Het stond ook wel op mijn bucketlist, maar eerlijk gezegd nooit aangedurft. Toch aan haar beloofd, dus gedaan. Echt een aanrader om te doen. Super leuk (en ook erg spannend) om te doen. Ook alles wat er vooraf al gedaan word en de vlucht naar boven is al leuk. En als dan die deur open gaat...... GEWELDIG!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 18/10/2023
10

Onvergetelijk en met niets anders te vergelijken!

Al heel lang een wens/ bucketlist dingetje... We hadden fantastisch weer en werden goed begeleid. Het was echt een (spannend) feestje! Dank jullie wel paracentrum Texel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 18/10/2023
10

Echt echt FANTASTISCH

Er werd duidelijk uitgelegd hoe alles zou lopen, mega leuke instructeurs die zelf ook enthousiast waren (die van mij wel in elk geval). Het ging allemaal snel. En de sprong zelf, echt zo gaaf! Hoop snel een keer terug te komen. Dank jullie wel voor de ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 17/10/2023
10

Grandioos

We hebben een geweldig mooie sprong gemaakt vanaf 13000 voet. Het was prachtig weer dus hadden we goed zicht over het eiland. Van binnenkomst tot het einde uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Ook goede uitleg tussentijds. De film die gemaakt is is grandioos, écht een aanrader om dit te doen. Prachtig om deze top ervaring te herbeleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 13/10/2023
10

Amazing experience!

As a first time jumper i was nervous. The people on the phone helped me with my booking (since it was delayed due to weather) and were very welcoming on the day of the jump. The instructers were very professional and careful about safety. The man who i jumped with (tandem) took away all the fear ny talking about how safe and being overall calming. Thank you so much for this experience. Will definitely do it again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beirut - 12/10/2023
10

Wauw, wat een spectaculaire ervaring!

Ook veel minder eng dan ik ooit gedacht had. Ik had dit niet willen missen en raad het iedereen aan. Vriendelijke en kundige mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 10/10/2023
9

Wat een unieke en bijzondere ervaring!

De spanning begon toen we de lucht in gingen, alles werd gecheckt en de instructies werden uitgelegd. Mooi eiland zeg Texel en zeker vanuit de lucht! Vervolgens ging het luik open en toen werd het wel even heel spannend. Tijd om te gaan springen!! Wat een apart gevoel is dat die vrije val van 30 sec, en vertrouwen leg je even helemaal in iemand anders z’n handen. Toen de parachute open ging was ook wel even een opluchting. Mooi gevlogen boven Texel en weer goed geland. Bedankt instructeur en paracentrum Texel voor deze geweldige ervaring!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reusel - 10/10/2023
10

een dag om nooit te vergeten

ontvangst en begeleiding professioneel met humor de sprong was geweldig de vrijeval indrukwekkend Julia bedankt voor deze geweldige middag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- bitgum - 09/10/2023
10

Het Ultieme gevoel

Voor mijn eerste sprong kreeg ik het ultieme gevoel van vrijheid en sensatie wat een beleving was dit. Bij aankomt moest ik me melden en helaas zat het weer in de ochtend niet mee dus ik had ongeveer 2 uur vertraging voor mijn sprong. Ik heb meteen gekozen voor 13000 ft hoog. Toen ik aan de beurt was ging het allemaal heel snel mijn maat waarmee ik tandem sprong was super relax en bereide me helemaal voor. Ik was totaal niet nerveus en was klaar voor de sprong. Eenmaal uit het vliegtuig gesprongen krijg je direct een shot adrenaline kick WAUW . De begeleider liet me ook nog de parachute sturen. Al met al geef ik mijn begeleider en paracentrum texel een dikke 10 !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormer - 09/10/2023
9

grandioos.

De instructeur die met mij sprong was een kanjer. Hij legde tijdens de val alles uit. Ik heb genoten. Iedereen van het paracentrum nog hartstikke bedankt en vooral de instructeur. Afz. Wim te Boekhorst Heerhugowaard
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 09/10/2023
10

Fantastische levensherinnering gemaakt

De beleving begint al wanneer je aankomt rijden bij het centrum en je af en aan vliegtuigen ziet opstijgen en parachutisten enthousiast naar beneden ziet komen. Even wachten maar dan mag je zelf, je wordt omgeroepen en de ervaring begint, een harnas aan en een instructie en je duo van de tandemsprong komt je halen. Je wordt klaargemaakt, en dan begint het echt, samen de lucht in, leuke uitleg onderweg over het uitzicht, geen tijd om zenuwachtig te zijn want voordat je het weet ben je het vliegtuig uit en heb je een van de mooiste ervaringen van je leven! De hoogte, De wind, de snelheid, het uitzicht, het opengaan van de parachute, echt alles is zo vet!! Dit moet je een keer gedaan hebben in je leven op Texel!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van Stralen - 09/10/2023
9

geweldig om te doen en mee te maken

allereerst een enthousiaste instructeur. er werd zeer goed naar de tuigage gekeken en de veiligheid stond voorop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 07/10/2023
10

SUPER geweldige ervaring met fijn jumpteam.gemaakt.

Wat 'n geweldige ervaring deze sprong, met super fijne mensen die je ontvangen en begleiden van de balie tot terugkomst op de grond... Waneer mogenlijk wil ik hier zeker nog 'n keer springen...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 04/10/2023
7

Leuke tandemsprong

We hadden met 9 familieleden geboekt. Helaas hadden ze ons in 2 vliegtuigjes geplaatst, in plaats van allemaal bij elkaar. Erg jammer dat dat niet van tevoren aangegeven werd. Ik sprong met de Engelsman Jack. Hij was echt hartstikke leuk en de sprong was geweldig. Aanrader! Mijn broer had helaas een minder leuke (vrouwelijke) instructeur en ze waren bij hem de eerste sprong ook vergeten de handcamera aan te zetten. De tweede sprong werd wel gefilmd, uiteraard zonder extra kosten. Zelf had ik gelukkig een goeie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pomona - 04/10/2023
10

Een onvergetelijke ervaring

Samen met drie vrienden uit een vliegtuig gesprongen van 4km hoog. Tijdens de heenrit elkaar helemaal de spanning ingepraat, maar toen het erop aankwam had niemand zenuwen. We hadden alle vertrouwen in de persoon die ons begeleide tijdens de sprong. Een fantastische ervaring en mooiste manier om Texel te zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 03/10/2023
10

Ein super Erlebnis mit einer tollen Crew

Es war ein super Erlebnis mit einer tollen Crew bei denen man sich immer sicher gefühlt hat. Es war mein erster Sprung aber wohl nicht mein letzter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Isernhagen - 03/10/2023
10

Fenomenable ( ik weet het, dat is geen bestaand woord)

Jammer dat er een storing in de brandstofpomp zat waardoor de vertraging tot 3 en een half uur opliep. Maar daarna werd het wachten beloond. Jake heeft mij meegenomen naar een fantastische belevenis. De sprong, de val en het zweven aan de chute waren voor mij “A once in A lifetime event” Hoewel het zou kunnen dat het nog eens gebeurt. Kortom …… Als je durft… DOEN
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 03/10/2023
7

Geweldige beleving

Een super leuke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 03/10/2023
10

Unglaublich, spannend und schön

Die gesamte Betreuung war professionell und unglaublich freundlich. Man fühlte sich sehr gut aufgehoben und sicher. Der Sprung war genial. DANKE an das gesamte Team. Insbesondere an Martin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Germany - 03/10/2023
10

Parachute gesprongen van 13.000ft en het was de waanzinnigste ervaring ooit!

Parachute gesprongen van 13.000ft en het was de waanzinnigste ervaring ooit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 02/10/2023
10

Een enorme thrill met veiligheid hoog in het vaandel!

Samen met vrienden hadden we het plan opgevat om onze 50 jarige leeftijd te vieren op Texel met het afvinken van een bucketlist item. We waren het unaniem eens om naast de gezelligheid ook een sprong te boeken bij het Paracentrum Texel. Dank voor deze enorme fijne ervaring en het op gemak stellen van ons allen voorafgaand aan de sprong. Het heeft anderen gemotiveerd om dit tijdens ons volgende bezoek aan Texel ook te gaan ondernemen waar ook wij weer van de partij zullen zijn! Vriendelijke Groet, Freddy Drost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt (Ov) - 01/10/2023
10

Onwijs gave beleving zo’n parachutesprong!

Altijd al een parachutesprong boven Texel willen maken en 30-9-23 was het dan zover! Het was prachtig weer en de sfeer en vibes bij Paracentrum Texel waren heel goed. Alles wordt vanaf het eerste moment heel duidelijk uitgelegd en daarna bij het vliegtuigje ook nog een keer door de instructeur. Mijn instructeur was Peter. Hele rustige, relaxte man. Toen we op 9000 voet waren aangekomen ging het rolluik omhoog en mochten wij als 2e tandem springen. Zo gaaf! Zo mooi! Zou het morgen weer doen! Peter heeft mij gefilmd met een handcam en diezelfde middag nog had ik de beelden al in mijn mailbox. Superleuk om dit terug te kijken en te delen met mijn vrienden en familie. Bedankt voor deze mooie ervaring Paracentrum Texel! En zeker tot een volgende keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 01/10/2023
8

Belevenis

Na een kortte uitleg het vliegtuig in voor de eerste sprong van mijn leven. Super aardige gaten die je op je gemak stellen en je goed begeleiden, top geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudeman - 01/10/2023
5

De sprong was fantastisch, de zaken eromheen wat minder

De sprong was echt geweldig, de begeleiding was ook echt heel vriendelijk. Voorafgaand hadden we alleen een ticket voor een sprong gekocht. Maar bij aanmelding moest ik nog bijbetalen vanwege inflatie. Dit vond ik vreemd, je koopt een ticket voor een sprong dacht ik? Verder was de uitloop 2 uur. Een beetje uitloop is niet erg, maar dit was echt schandalig lang. Er gaat dan denk ik was mis met de planning? Tijdens het lange wachten kon er dus ook niet binnen gezeten worden en het werd kouder en kouder.. Eenmaal gesprongen, waren we zo laat op de grond dat het restaurant niet meer open was om even bij te komen. Dus dit was ook erg jammer. Mijn aanbeveling is ja, maar houd rekening mee dat je heel lang moet wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 01/10/2023
10

Waanzinnig

Gisteren samen met mijn vriendin een tendemsprong gedaan bij paracentrum texel Ik riep dit al zo lang dat ik het wou doen en nu eindelijk gedaan en wat zijn de begeleiders waar je mee springt toch lekker persoonlijk zeer groot compliment hun maken de ervaring compleet en opzetten mooie beelden maken hun ook nog terwijl ze natuurlijk met van alles bezig moeten zijn Echt een heel heel groot compliment naar paracentrum texel een aanrader voor iedereen die letterlijk de sprong in het diepe wil doen Groetjes damian en nicky een heel het team van paracentrum texel en tot VOLGEND JAAR
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 01/10/2023
10

Was geweldig super

Heel mooie ervaring, super dag gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 30/09/2023
9

Onvergetelijke ervaring!

Het boeken via de website vond ik wat lastig en onduidelijk maar de ontvangst, de instructie, het vliegen en het springen zijn top! En de camerabeelden achteraf, altijd doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 30/09/2023
10

Fantastische ervaring

Heb op mijn 75 ste verjaardag een Duo sprong gemaakt. Na wat gezonde spanning werd ik door mijn begeleidster Julia snel gerust gesteld en de procedure werd doorgenomen, mijn harnas gecontroleerd en gingen wij richting vliegtuig. Toen het luik geopend werd ging mijn bloeddruk wel even omhoog , maar dat was op de videobeelden, die Julia fantastisch gemaakt heeft gelukkig niet te zien . Al met al EEN AANRADER
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 29/09/2023
10

heel hoog en fantastisch

Hallo aan degene die dit lezen, Ik heb zondag 24 september gesprongen op Texel samen met mijn moeder en de neef van mijn vader. Ik had gekozen voor de 13.000 ft. met handcam + cameraspringer en dit was echt fantastisch ik ga volgend jaar weer ik zou het iedereen aanraden om voor de 13.000 ft. te gaan voor de ultieme ervaring, mocht het financieel voor iedereen mogelijk zijn zou ik zeker aanraden om bij je allereerste sprong een handcam + cameraspringer bij te boeken om de ultieme beleving vast te leggen! Tot volgend jaar ;) Met vriendelijke groet, Julian.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 29/09/2023
10

Onbeschrijfelijk

Geweldige sprong en aardige mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesbusg - 28/09/2023
10

Prachtige ervaring samen met mijn vader van 71jaar en mijn broer.

Wat heb ik genoten om dit nogmaals voor de tweede keer te beleven, maar dit keer als cadeau voor mijn vader zijn 70ste verjaardag. Na twee maal pech met het weer, was de derde keer scheepsrecht! We hebben het fantastisch gehad. Wie weet wordt het een terugkerend family traditie.. een jump vanuit het vliegtuig! Dankje wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 27/09/2023
9

Heeel tof om een keer gedaan te hebben!

De extreme skydive gedaan met een vriendin! Echt van genoten, wat een ervaring. De informatie op de website en vooraf is erg duidelijk, de medewerkers bij de balie zijn vriendelijk en bieden ruimte voor vragen. De sprong zelf werd bij ons een aantal uren uitgesteld door het weer, kan gebeuren natuurlijk! Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat er even wat onduidelijkheid was over of we gingen en wanneer we zouden gaan, er was niet echt een duidelijk aanspreekpunt. Uiteindelijk is het wel heel netjes aan ons gemeld en zijn we eind van de middag alsnog de lucht in gegaan! Een top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 27/09/2023
9

GENIETEN! Wat een ervaring. Ik zou zo weer gaan.

Na bijna 2 jaar proberen om een geschikt moment te vinden, is het ons eindelijk gelukt om onze tandemsprong te maken. Dit was voor mij mijn tweede sprong boven Texel. De tweede keer vond ik nóg mooier dan de eerste sprong. Dit smaakt naar meer. Een derde keer gaat er zeer zeker komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 27/09/2023
9

Onvergetelijk!

Oh, wat was ik gespannen en ik verklaarde mijzelf voor gek: boven de wolken, kilometers in de lucht, uit een vliegtuig stappen en naar beneden denderen...toch heb ik het gedaan. Een overwinning op mijzelf, hoera! Maar de wijze waarop het personeel je gerust stelt en uitlegt wat er gaat gebeuren is fantastisch. Leuke, ontspannen mensen die er alles aan doen om jou een onvergetelijke ervaring te geven. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heveadorp - 26/09/2023
10

Fantastisch en ben nog aan het nagenieten

Wat een geweldige ervaring . Zowel de vlucht,sprong uit het vliegtuig , vrije val en aan de parachute en de landing waren in een woord formidabel. Ook de begeiding was geweldig. Vooral Rudger mijn medespringer was geweldig . De adrenaline giert nog steeds na en ben nog steeds aan het nagenieten bij het zien van mijn sprong.Beste mensen ik kom zeker weer terug voor een nieuwe sprong . Dank allen voor deze onvergetelijke dag.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Enschede - 26/09/2023
10

supergave en te gekke ervaring!!

Afgelopen zondag samen met mijn zoon en onze neef bij Paracentrum Texel een sprong gemaakt vanaf 13.000 ft. Wat een ervaring; echt zo te gek en een echte aanrader! Hele leuke en relaxte instructeurs en instructrices. Jullie hebben ons een hele mooie en gave sprong laten maken; bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 26/09/2023
10

Fan-tas-tisch

Ooh wat was dat geweldig! Samen met mijn vriend gekozen voor de EXTREME-sprong. En wat hadden we een spijt! Ons dan ook gerust laten stellen, door het super vriendelijke personeel op de grond. Als we hem moesten geloven hadden we een hele goeie keuze gemaakt! Wegens te harde wind konden we in de middag niet springen, maar dit werd super opgelost door ons later terug te bellen, dat we alsnog mochten komen… Met knikkende knieën ingestapt in het vliegtuigje.. en dan, daarboven! Je gaat zitten op de rand, en hebt echt de ervaring van je leven. Eerste paar seconden in een totale adrenaline-kick. Daarna kun je nog vol op genieten van de vrije val! Om die rede was de extreme sprong uiteindelijk dus inderdaad echt de beste keuze!! Raad het iedereen aan, en absoluut voor herhaling vatbaar. Hele professionele crew!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 26/09/2023
10

Geweldig

Ik heb een tandemsprong van 9000 ft gemaakt, in een woord geweldig!!! Je wordt aan de balie bijzonder vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De instructeurs en ander medewerkers zijn buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Fijn dat mijn vrouw alles op korte afstand kon volgen. Zelfs onze hond mocht mee op het terrein. De tandemsprong is echt een fantastische ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen om het een keer te beleven. Zelf zou ik het zo weer doen. Ik had zelf als extra gekozen voor een cameraman/vrouw. Dit is zeker aan te bevelen, binnen 2 uur had ik de prachtige opnames op mij e-mail staan. TOP!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 25/09/2023
9

Hammer

Der Flug, der Freie Fall und auch der Flug mit dem Fallschirm war ein tolles Erlebnis. Danke Lukas
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pulheim - 25/09/2023
10

Indrukwekkend en Super Gaaf!!!

Het is al ruim 2 weken geleden sinds mijn tandemsprong. Ik wilde dit al zo lang doen, en eindelijk kreeg ik deze als cadeau voor mijn 40ste verjaardag! Het team; instructeur, cameravrouw etc. zijn echt ervaren en stel je op je gemak. De optie voor video opname is echt een aanrader! Ik geniet nog steeds van de foto's + video en kijk terug met een groot glimlach :) Het was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten, en ik ga zeker nog een keer (hopelijk meer!) terug. Dankjewel Paracentrum Texel en zeker tot ziens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 24/09/2023
10

Fantastisch

Het inplannen van de uiteindelijke sprong heeft even geduurd, omdat we elke keer slecht weer troffen. Hier kan het paracentrum natuurlijk niks aan doen maar was wel vervelend. Het paracentrum ging hier wel heel goed mee om. Duidelijk en zakelijk voor ons wel eens lastig omdat de keuze om af te reizen wel elke keer bij ons neer gelegd wordt. Het springen en vliegen was super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SNEEK - 24/09/2023
10

groot avontuur

Professionals in ieder opzicht, ik raad iedereen een geweldig avontuur aan onder het geweldige team van het Texelse paracentrum. Ik kom daar zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HARDERWIJK - 24/09/2023
10

Gaaf!

We werden vriendelijk ontvangen in Texel. Hoewel wij blijkbaar maar 1 van de twee sprongen hadden omgeboekt per ongeluk, waren ze erg flexibel en konden we gewoon allebei springen. Met een uurtje na melden konden wij springen. De medewerkers waren vriendelijk. De sprong is echt heel gaaf en persoonlijk vond ik het echt niet eng. Jammer dat je zo snel weer aan de grond bent ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 24/09/2023
10

Adembenemend

Organisatie was super goed en duidelijk. Het liep goed door een heldere comunicatie. Beeldmateriaal kwam snel ennwas onwijs goed van kwaliteit. Heel blij mee Sprong zelf was onwijs eng en heel tof. Spierpijn is inmiddels weer over. Leuke herinnering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 24/09/2023
10

Eye-opening ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

Voor mijn vader's 60ste verjaardag een sprong gegeven en besloten om hem niet alleen dat te laten doen. Dubbel en dwars waard geweest! Wat een geweldige manier om die G-krachten te ervaren. Super aardige instructeurs met wie je springt, filmen je en leggen de hele ervaring vast met de (optionele) handcam. Leuk filmpje ontvangen, volledig geëdit met muziek je erbij. Super awesome en kom zeker een keer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 24/09/2023
10

Fantastisch

De sprong zelf veel minder spannend dan vooraf gedacht. Super veilig gevoel en en top ervaring gehad. Ik zou nu zo weer springen. En de filmpjes zijn iets om van na te genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AALTEN - 24/09/2023
9

Geweldig wat een leuke ervaring

Ik heb er lang over na gedacht om het toch een keer te ervaren nadat onze zonen deze sprong ook erg leuk vonden. En ja het overtrof alle verwachtingen En enthousiaste medewerkers die je erg gerust stellen en je het gevoel geven of je voor hen ook speciaal bent. Na al die sprongen die ze maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 22/09/2023
10

Wow, wat was dit waanzinnig gaaf en geweldig!

Alles was super goed geregeld en verliep soepel. Iedereen is ontzettend vriendelijk en dit maakt dat je echt een onvergetelijke ervaring hebt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik-Ido-Ambacht - 20/09/2023
9

Spectaculair, Een bijzondere ervaring.

Bij aankomst vriendelijk ontvangen. We kregen te horen dat er een wachttijd was van ongeveer 60 minuten. Hebben heerlijk even gezeten op de picknickbankjes waarna mijn naam werd omgeroepen. Erg vriendelijke instructeur die duidelijk aangaf hoe de sprong werkt. Uiteindelijk een mooie sprong gemaakt die ik niet snel meer vergeet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 20/09/2023
10

Veilig prachtige tandemsprong gemaakt.

Met mijn zoon Koen vorige week samen een tandemsprong gemaakt. Eindelijk ! Na corona, waarbij het paracentrum heel flexibel omgegaan was met uitstel. Raymond was mijn tandemmaster, zeer professioneel, met humor, voelde me geen moment onveilig. Schitterend weer, helder zicht, het kon niet mooier, onvergetelijke ervaring. Administratief verliep alles ook gemakkelijk terwijl het dat weekend heel druk was door het mooie weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 19/09/2023
10

Een ervaring die je MOET beleven

Fantastische sky dive met zeer ervaren begeleiding. Geen moment zenuwachtig geweest. Gerustgesteld door de professionele aanpak. Dit moet je afvinken op je bucket list. Niet langer twijfelen maar DOEN !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 18/09/2023
10

A Lifetime Experience

Wat een geweldige ervaring, van start tot landing een groot avontuur. De parachutist was zelf al enorm enthousiast en betrok mij bij alle details. Echt geweldig, sprong van 13.000 voet en een vrije val van 1 minuut. Ik kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - 18/09/2023
10

Dit vergeet je nooit meer!!

Kan eigenlijk gewoon niet bedenken en beschrijven hoe tof dit is, totdat je het zelf hebt beleefd. Ik sprong samen met mijn neefje en m’n moeder, die naast mij zat en voor mij het vliegtuig uit dook, waarna ik erachteraan mocht. Zeer ervaren tandem springer die alles zo goed uitlegde dat ik mezelf geen moment echt zenuwachtig heb gevoeld. Ik heb dieptevrees maar er echt geen moment last van gehad. Aanrader dus. Gelukkig hebben we de beelden ook nog van de cameraman die met ons mee sprong. Onvergetelijk een een wens van mijn moeder die op 75 jarige leeftijd na even voor ging haha.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 18/09/2023
10

Awesome

I had an absolutely amazing experience with your company during my skydive jump. From start to finish, the entire adventure was nothing short of thrilling and well-organized. First and foremost, the staff and instructors were incredibly professional and knowledgeable. They took the time to explain the entire process to me, ensuring that I felt comfortable and confident before taking the leap. Their expertise and calm demeanor put my nerves at ease, and I felt like I was in very capable hands.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18/09/2023
9

Ervaring van mijn leven!

Ik vond het echt spannend, maar ik werd van moment één gerustgesteld en juist enthousiast gemaakt. Alle begeleiders zijn ook heel relaxed, waardoor je dat zelf ook wordt. En mensen, het uitzicht is prachtig! Ik kon zelfs Vlieland zien. Bij mij werd de sprong gefilmd (hadden we voor betaald), maar bij mijn moeder niet. Ondanks dat werd zij wel zoveel mogelijk meegenomen in de beelden! Als ik weer ga springen (wat ik 100% ga doen), dan doe ik dat weer op dit mooie eiland bij deze fijne club mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Espel - 18/09/2023
9

Mijn instructeur heeft mijn een super ervaring gegeven, ondanks mijn angst.

Doodeng! maar wilde het wel doen. Samen met 2 vrienden, mijn broers en zus en mijn super stoere moeder van 74!! In twee ploegen gingen we naar boven, helaas dus niet met z'n allen tegelijk. Mijn instructeur gaf me vertrouwen, ik had bijna alsnog niet gesprongen. We hadden prachtig weer dus enorm kunnen genieten van het uitzicht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nieuwegein - 17/09/2023
10

Ik vond het erg leuk!

Enorm genoten van mijn eerste sprong. Door de goede begeleiding van de instructeur (en het prachtige weer hielp enorm) was het een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 17/09/2023
10

Waanzinnig!!

Mijn tandem parachutesprong was een onvergetelijke ervaring! Vanaf het moment dat we het vliegtuig verlieten, voelde ik een onbeschrijfelijke mix van opwinding en adrenaline. De vrije val was adembenemend. Toen de parachute openging, kwam er een gevoel van rust over me, en ik kon genieten van het prachtige uitzicht onder me. Mijn instructeur was professioneel en zorgde voor een veilige landing. Dit avontuur gaf me een ongelooflijke boost van zelfvertrouwen en een herinnering die een leven lang meegaat. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een echt opwindende ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 17/09/2023
10

Geweldig

Voordat je het weet heb je het vliegtuig verlaten. De vrije val is echt fantastisch. Door de enorme snelheid heb je toch tijd om om je heen te kijken. Wanneer de parachute uit is, daal je langzaam naar beneden met een prachtig uitzicht op Texel. Wee terug op aarde met een mooie zachte landing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 17/09/2023
10

FANTASTISCH!

Twee jaar geleden maakte mijn broertje een tanden sprong. Door de relaxte en ontspannen sfeer wilde ik ook heel graag een sprong maken. Gister was het zo ver! Een mooie dag om te springen. Het was geweldig! Je hoeft maar 1 ding te doen en dat is genieten. Ik raad het iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - 17/09/2023
10

Top ervaring!

Hele fijne ervaring van start-tot-einde. Ik had me voor mijn boeking al ingeschreven op de nieuwsbrief en kreeg zo mails ivm kortingen en acties. Zo kocht ik een cadeaubon met korting. Toen ik daar een vraag over had, kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. De website zelf bevat veel informatie en alles is netjes uitgelegd. De boeking zelf is ook simpel, alsook het tekenen van de waiver. Vooraf krijg je ook nog een mailtje ivm wat je moet meebrengen etc. De locatie zelf is makkelijk te vinden, parking is voorzien. Het onthaal was vriendelijk en je krijgt duidelijke instructies van waar je moet zijn en wat je moet doen. Je kan nog even naar het toilet en je spullen opbergen en dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Voor je beurt moet je het manifest wat in het oog houden en goed luisteren als er omgeroepen wordt. Je kan er lekker buiten zitten en iets drinken terwijl je wacht en je zit op de voorste rij terwijl andere springers hun uitleg krijgen, vertrekken en vervolgens voor je neus landen. Als het dan je beurt is, krijg je een harnas aan en een basis instructie ivm het springen zelf. Je instructeur stelt je harnas verder af, geeft je nog een korte instructie en dan allemaal het vliegtuig in. De vlucht is kort en dropt parachutisten afhankelijk van de hoogte die je gekozen hebt. Veel tijd om van gedachten veranderen is er niet, gewoon springen en gaan. De val zelf is heerlijk, je valt zo snel dat het wat moeilijk te bevatten is. Eens het valscherm opengaat, kan je wat meer genieten van het uitzicht en even appreciëren dat je kilometers boven de grond bengelt :) Ik mocht zelf even valscherm sturen wat wel vet was. Je krijgt nog wat uitleg en instructie voor landing en verder is het genieten van de ervaring en van het uitzicht. Wij hadden een hele zachte landing. Het kriebelt om het opnieuw te doen. Top ervaring! Ps. heb je hoogtevrees? Toch doen! Doordat je geen contact hebt met de grond, is de angst niet hetzelfde. Ik was op geen enkel moment bang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - 17/09/2023
10

Heel leuke dag

Een heel leuke dag gehad bij Paracentrum Texel (tandemsprong gemaakt). Personeel was erg behulpzaam en aardig, hebben de ervaring nog beter gemaakt. Het was ook prachtig weer, dat maakte het compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 17/09/2023
10

Zó onwerkelijk, als een vogel.. adembenemend!

Eerste keer met mijn zoon, hij werd 21 en ik gaf hem een ONVERGETELIJKE BELEVING! Check!! De spanning vooraf, het kijken en wachten.. prachtig weer, en zó een vriendelijke vlotte crew. Dan is het zover, professionele instructies en ineens vlieg je omhoog. De sprong..met niets te vergelijken! De cameravrouw vond me, wat een pret hadden wij! De chute ging open, tranen van geluk! Zweven als een vogel en het uitzicht! We konden praten en ik mocht even sturen, te gek toch! Mijn zoon is voor mij ook veilig geland en ik kreeg de grootste knuffel! Onvergetelijk, een van de mooiste dagen van mijn leven. En...dit was niet éenmalig! Bedankt Daniël en Simone! De video's en foto's zijn priceless
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blokker - 17/09/2023
10

Bijzonder

Wat een mooi cadeau was dit echt heel gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gendt - 17/09/2023
10

Super ervaring!

Super begeleid van het begin tot het einde, wat een ervaring! Ik zou het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 17/09/2023
10

Vriendelijk en professioneel. Geweldige ervaring gehad.

Tandemsprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Hele vriendelijke ontvangst. Nog een last- minute meespringer was geen probleem ondanks dat het een mooie en dus drukke dag was. Alles was goed geregeld en ik had een fijne instructeur (Tjalle) die me in het vliegtuig wees op dingetjes in de omgeving en heel duidelijk controleerde wat ik leuk vond het hoe ver ik bereid was te gaan qua 'achtbaanervaring' toen de parachute eenmaal uit was. Heb me geen seconde onveilig gevoeld. Vallen is heerlijk! Ga het proberen en dat kan gerust hier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halfweg - 17/09/2023
9

Overweldigend

Een geweldige ervaring met de uitgevoerde duo sprong. Kwam veilig en zeer verantwoord over. Mijn instructeur was Daan die me prima begeleide van begin tot eind. Zeer professioneel! Dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 15/09/2023
9

Een fantastisch mooie geweldige ervaring!

Wat was het fantastisch om een tandemsprong te maken. Ik werd goed begeleid en het enige dat ik hoefde te doen en kon doen was genieten! In de lucht mocht ik zelf even sturen. We hadden een filmer die meesprong en er werden opnames gemaakt via handcam. Binnen een uur na de sprong hadden we de beelden al en konden we nog meer nagenieten. Achteraf was het prettig geweest als we iets meer info hadden gehad over het filmen, zodat we eventueel met de camera hadden kunnen spelen. Een tip: informeer mensen wat te doen om last van de oren te voorkomen. Wij hebben er 2 dagen last van gehad. Als je ons vraagt of we nog een keer willen springen bij Paracentrum Texel: zeker weten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 15/09/2023
10

Adembenemend

We reden tijdens onze vakantie langs het vliegveld en ik zag een paar parachutes in de lucht hangen. Nieuwsgierig geworden, ging ik meteen naar de website en besloot dezelfde avond nog dat ik het gewoon ging doen en te boeken! De actie om voor hetzelfde tarief als 9000 ft, van 13000 ft te springen was nog een extra motivatie. Een paar dagen later was het zover, ik mocht me om 11u melden en na vele vluchten met enthousiaste mensen voor me te zien gaan, mocht ik dan ook eindelijk rond 13.15u. De aardige instructeur stelde zich voor, deed m’n harnas goed en al snel gingen we het vliegtuig in waar we heel cosy ingeklaard geschoven op de grond de lucht in gingen. Op verschillende hoogtes ging de deur open en sprongen er al zelfstandig wat parachutisten uit, heel indrukwekkend om te zien. Na wat smalltalk met de instructeur, die intussen ook wat beeldmateriaal schoot met de gopro, want dit pakket had ik erbij genomen, zaten we intussen op 13000 ft en was het tijd om nr de open deur te schuifelen. En daar gingen we!! De snelheid van de vrije val en daarbij het suizen van de wind in je oren en de tranen in je ogen ondanks het brilletje, de rust tijdens het zweven wanneer de parachute zich open vouwt, het geweldige uitzicht, het even mogen sturen en tot slot de zachte landing… Het was allemaal even geweldig en ik zou het echt iedereen aanraden. De ervaring van je leven! Bijna jammer dat er geen praatgroep is waar je nog dagen lang kan napraten over deze ervaring als je partner niet gesprongen heeft.. Als ik dan een klein minpuntje mag noemen is het het lange wachten. Ik zat samen met mensen die zich pas rond half 1 moesten melden, terwijl ik er om 11u moest zijn. Je wordt ervoor gewaarschuwd dat het door weersomstandigheden ed wel lang kan duren (max 4u) maar dat was nu niet het geval en ik denk dat ze gewoon wachten tot er genoeg springers voor 13000 ft waren. Niet erg, maar na aanmelden was het wel fijn geweest om te weten waar ik aan toe was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik Ido Ambacht - 15/09/2023
10

Fantastisch!!

De sfeer is vriendelijk en relaxed, de medewerkers zijn stuk voor stuk ontzettend aardig en behulpzaam. Na een duidelijke uitleg wordt je voorgesteld aan je tandemspringer en cameraspringer en die stellen je ook direct op je gemak. Het gaat allemaal heel ongedwongen en relaxed. En dan ga je de lucht in ( vergeet niet te genieten van het uitzicht) In het vliegtuig lopen ze alle uitleg nog een keer door en ben je klaar om te springen. En dan....GENIETEN!! Wat was het prachtig, fantastisch, geweldig! Zó blij dat ik het gedaan heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Siddeburen - 15/09/2023
10

Geweldige ervaring die je moet beleven .

In eerste instantie was ik best zenuwachtig, omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Vooral het moment dat je uit het vliegtuig springt, leek mij het engste van de hele sprong. Echter is het me duizend maal meegevallen en heb ik in één woord genoten . Ook op de filmpjes is te zien dat ik alleen maar aan het lachen tijdens de vrije val. Ook de rust die je ervaart in de lucht aan de parachute is onbeschrijfelijk mooi. Ik kom zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 14/09/2023
10

Waanzinnig!

Dacht altijd dat wil ik graag doen maar dat komt wel een keer.. bij twijfel doen! Wat een ervaring! Zeer vriendelijk en relaxed! En als je dan ook nog het mooie Texel van boven ziet.. WAANZINNIG!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 14/09/2023
10

Unieke ervaring - Once in a lifetime

- Nederlands - Alle 4 (ik, man, broertje en schoonzus) vonden we het een fantastische ervaring die we nooit meer zullen vergeten. Gekozen voor de extreme skydive van 13.000ft (want als je het dan toch doet, doe het dan gelijk goed) en dat is 100% de moeite waard. De langere vrije val is geweldig en het uitzicht fenomenaal. Onze begeleiders en videografen waren super en hebben er echt een unieke ervaring van gemaakt. Het gevoel van zo'n sprong is niet te beschrijven, dat moet je gewoon zelf gaan meemaken. Wij hopen nog eens terug te komen! - English - All 4 of us (myself, husband, brother and sister-in-law) thought it was an amazing experience that we will never forget. We chose for the extreme skydive of 13.000ft (because if you do it, you might as well do it right) and that was 100% worth it. The longer freefall is amazing and the views are phenomenal. Our guides and videographers were brilliant and they truly made it a unique experience. The feeling of such a jump is indescribable, you just have to experience it for yourself. We hope to come back again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 13/09/2023
10

Het was supergaaf....

Het was voor mij de eerste keer skydiven. Het is super. Ik ga plannen voor de 2x keer. :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 13/09/2023
10

Geweldige ervaring, prachtig zicht op Texel, ervaren instructeurs

Met het vliegtuig al prachtig uitzicht over Texel, goede uitleg van de instructeur, uitleg van wat je ziet tijdens de vlucht. Wij zijn heel tevreden, het was een mooie dag. Wat ook erg fijn was, dat als je boekt en het is geen erg mooi weer dat je 3 jaar de tijd krijgt om een andere datum te kiezen. Iedereen hartelijk dank. Helma Dekker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - 12/09/2023
10

Onvergetelijk

Dit was een lang gekoesterde wens die echt in vervulling is gegaan op dit mooie eiland en met de deskundigheid van paracentrum Texel met in het bijzonder mijn tandem springer Rick. supercool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - 12/09/2023
10

Top

Leuke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldeholtpade - 12/09/2023
10

Een super mooie ervaring

Een super dag gehad samen met vrienden bij julie op het eiland, goede en duidelijke uitleg en een mooie locatie. Het zou super leuk zijn om (dan nu met de hele club) ook een ballonvaart te maken Sharon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 12/09/2023
10

Dit moet je van je bucketlist afstrepen!

Een ervaring om nooit te vergeten! Je meldt je aan, moet even wachten en wordt daarna opgetuigd. Na een korte briefing loop je naar het vliegtuig en maak je kennis met je tandemmaster. Het vliegtuig in en de lucht in. Voordat het luik open gaat, gaat de bril op en ga je het vliegtuig uit. Een vrije val van 60 seconden is zo voorbij! Nadat de parachute is uitgegaan mocht ik deze zelf besturen. Vlak voor het landen nog een paar simpele instructies en daarna touchdown! Een supergave ervaring die je van je bucketlist af moet strepen. Een relaxte sfeer op het paracentrum en bij de tandemmasters.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 12/09/2023
10

WANNEER WEER?!

In een woord: geweldig! Wat een ervaring. Het duurde even na het inchecken voordat we daadwerkelijk ons klaar mochten maken voor de sprong (2u), maar het wachten in de zitzakken in het zonnetje met springers in de lucht is helemaal niet erg. Arie was mijn instructeur: zo’n gezellige vent die mij helemaal comfortabel liet voelen. Echt een 10/10 ervaring! DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pattikawa - 12/09/2023
10

Een Amazing sprong die je eens in je leven gedaan moet hebben.

Texsel, parachute spring weekendt, omdat iedereen geslaagd was met studeren. 10 jaar geleden afgesproken en afgelopen weekendt ging het gebeuren. Op een hoogte van 3 kilometer uit het vliegtuig gegooid en dan 1 minuut naar beneden zonder parachute, de zogenaamde vrije val, dood eng was dat. Na een minuut de parachute open en genieten van het mooie Teksel. Mijn vrouw was al maanden zenuwachtig voor dit weekendt. Ik zat naast haar in het vliegtuig en ze keek zo angstig en bang dat ik dacht, die gaat niet springen en gaat dit tegen de instructeur zeggen.! Maar toch, op karakter sprong ze naar beneden. Op de grond geland was ze zo enthousiast dat ze volgend jaar weer gaat springen, zo mooi vond ze het achteraf, We hebben genoten ,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langedijk - 12/09/2023
10

Heerlijke sfeer!

Zelf niet gesprongen, mijn moeder, man en dochters wel. Mooi weer erbij, en relaxte sfeer ondanks dat veel mensen het ook best wel wat spannend vinden. Wij komen zeker nog eens terug (en wie weet waag ik dan ook een sprong).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 11/09/2023
10

Geweldig cadeau voor mijn 50e verjaardag

voor mijn 50e verjaardag een sprong gekregen. makkelijk te boeken de site wijst zich vanzelf, de helpdesk helpt goed als je als groep wil springen. Goede uitleg via de mail. ontvangst is duidelijk (dat wegen is een minpuntje ha ha) korte uitleg, op naar het vliegtuig en gaan . de parachutist(?) grendelt alles goed vast legt nogmaals alles uit. Al met al top. Ik zou de volgende x geen cameraman/vrouw meenemen maar zo n cam op de arm vd parachutist. Dat vind ik achteraf mooier en leuker maar ik ben echt dik tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tollebeek - 11/09/2023
10

Een ervaring om nooit te vergeten

Eerste keer gesprongen en hoorde bij het vliegveld pas dat mijn oudste dochter ook mee sprong op dezelfde tijd en direct achter haar ben ik ook gesprongen. Een sprong om nooit te vergeten, dankjullie wel voor gastvrije ontvangst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 11/09/2023
9

Onbeschrijfelijk!

Alles is goed geregeld, duidelijke instructie en magische ervaring! Ook de beelden van de handcam waren top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 11/09/2023
10

A-ma-zing

Een hele gave en bijzondere sprong! Heel veel plezier gehad en echt genoten. Het zonnetje scheen en ik zou zo weer gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 11/09/2023
9

Vrije vogel

Lekker vrij als een vogel boven Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Theunissen - 11/09/2023
10

Absoluut een geweldige ervaring

Ik moest me 13.00u melden voor mijn tandemsprong, en ging uit van een lange wachttijd omdat er per email aangegeven was dat je er rekening mee moest houden om ongeveer 4 uur op het terrein te verblijfen. Maar niets was minder waar, binnen no-time werd ik al opgeroepen om klaar te maken. En binnen een uur had ik mijn sprong gemaakt. Alles werd heel relaxt uitgelegd, en de sfeer was dan ook ontspannen. Op het hele terrein was er bij niemand stress te ontdekken en alle medewerkers waren enthousiast en uiterst vriendelijk. Het verblijf op het paracentrum was een groot succes, en een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 11/09/2023
10

Top sprong gemaakt

Superleuke ervaring welke ik iedereen aanraad, ik ga zeker vaker springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wieringerwaard - 11/09/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Menno S. AvatarMenno S.
Geweldig genoten, fijne sfeer en leuke mensen! - 9/25/2023 
lees meer
Kitty H. AvatarKitty H.
Fantastisch eiland om de optimale beleving te beleven. Maak kennis met een adrealine kick! Tandemsprong met waanzinnige vrije val van 200 km per uur om daarna hangend aan de parachute te genieten van het geweldige uitzicht. Ze zeggen 'only skydivers know why birds sing'. Het is waar! Luna Da Silva reactie bij landing, Kei Gaaf! - 9/17/2023 
lees meer
Richardt K. AvatarRichardt K.
Een Amazing sprong die je eens in je leven gedaan moet hebben.

Texsel, parachute spring weekendt, omdat iedereen geslaagd was met studeren. 10 jaar geleden afgesproken en afgelopen weekendt ging het gebeuren.

Op een hoogte van 3 kilometer uit het vliegtuig gegooid en dan 1 minuut naar beneden zonder parachute, de zogenaamde vrije val, dood eng was dat. Na een minuut de parachute open en genieten van het mooie Teksel.

Mijn vrouw was al maanden zenuwachtig voor dit weekendt. Ik zat naast haar in het vliegtuig en ze keek zo angstig en bang dat ik dacht, die gaat niet springen en gaat dit tegen de instructeur zeggen.!
Maar toch, op karakter sprong ze naar beneden.

Op de grond geland was ze zo enthousiast dat ze volgend jaar weer gaat springen, zo mooi vond ze het achteraf,

We hebben genoten , - 9/12/2023 
lees meer
Ozzy E. AvatarOzzy E.
Great place to start parachute jumping. Staff is relaxed and very friendly, lots of international tandem instructors. Feels that largely everything works well and equipment is well maintained and modern. - 9/06/2023 
lees meer
Laura v. AvatarLaura v.
Geweldige ervaring, aanrader! Een fijn professioneel team. - 9/03/2023 
lees meer
Ankit L. AvatarAnkit L.
Very nice experience.
Helpful staff. Book slot in advance and check for weather before booking.
You can book a scenic flight also. - 8/20/2023 
lees meer
Victoria I. AvatarVictoria I.
Hello, the date of 17.08.2023 was an unforgettable, wonderful day with lots of sun and emotions, a parachute jump is an act of courage that I didn't think I could do either, but... I did it too even if it seemed to me that I was on the verge of a heart attack, I can honestly say that I can't wait to repeat it 🤣thank you to the entire team working at the paracemtrum, especially to Mr. Lucas for the tandem jump that he executed perfectly for someone so scared 🤣 I can't wait, Mr. Lucas, to repeat the wonderful experience, I wish you as many spectacular jumps as possible with spectacular people!🫡💞💞💞🤝 - 8/19/2023 
lees meer
Alex O. AvatarAlex O.
echt een fantastische Tandemsprong mogen maken! een ervaring om nooit te vergeten! - 7/29/2023 
lees meer
Sabine B. AvatarSabine B.
Thank you very much for the great experience. It was fantastic and not my last skydive 🪂 - 7/07/2023 
lees meer
Gerrit H. AvatarGerrit H.
Goede ontvangst geweldig personeel , ik zou het zo weer doen. - 6/20/2023 
lees meer
Yuliya S. AvatarYuliya S.
Zeer leuke ervaring!🤩 Raad zeker aan de hoogste springniveau nemen en fotograf erbij, wij hebben het JAMMER genoeg niet genomen 😊 - 6/06/2023 
lees meer
Sandra v. AvatarSandra v.
Super ervaring!! 2e Pinksterdag tandemsprong met Rogerio.. was gelijk op mijn gemak, maar alles ging zo snel.. even vergeten te genieten..🫣 Dus moeten we misschien nog maar een keer..☺️ - 5/31/2023 
lees meer
Eleni M. AvatarEleni M.
I had the most amazing experience of my life here! The instructors were calm and really social. The photographer also did an amazing job and we got back almost 200 photos (& videos). The flight on its own to reach 1300 ft was also very fun. This experience is definitely unforgettable! - 5/28/2023 
lees meer
Rianne P. AvatarRianne P.
Vroeg in de ochtend, voor dat ik zou springen kreeg ik helaas een bericht dat de sprong niet kon door gaan wegens de weersomstandigheden. Ik kon gewoon naar hun toe komen of de sprong omzetten via de site. Toch er voor gekozen er heen te gaan. Ik kreeg te horen dat ik gebeld werd zodra we weer konden springen, nog geen uurtje later ging de telefoon dat de lucht ver genoeg open was. We konden gelijk door lopen naar de plek waar we ons harnas aangemeten kregen. Hier kwam eerst degene naar mij toe die het filmpje maakte (Anouk) ze stelde zich voor en was super aardig. Daarna kwam nuno (hoop dat ik het goed schrijf). Een super aardige man die mij in de lucht nog even laten sturen met de parachute en heeft me nog allemaal dingen over het eiland verteld. Het was een geweldige ervaring met Nuno en Anouk. (natuurlijk waren de mensen achter de balie en de mensen van de instructies ook super aardig) Dankjulliewel voor deze geweldige ervaring zeker nuno - 5/06/2023 
lees meer
Wilma V. AvatarWilma V.
Er hangt een gemoedelijke en tegelijkertijd professionele sfeer.
Ze hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd 👍🏼 - 5/04/2023 
lees meer
Marian V. AvatarMarian V.
Anouk en Tjalle stelden me gerust, waren erg aardig.
De sprong zelf was een overweldigende ervaring, die neemt niemand me meer af.
En wat was het uitzicht prachtig, zowel vanuit het vliegtuig als vanuit de parachute. - 5/03/2023 
lees meer
Linda W. AvatarLinda W.
Waanzinnige ervaring, echt een aanrader! - 4/29/2023 
lees meer
Stefanie S. AvatarStefanie S.
Fantastisch! Wat een beleving! Paracentrum Texel heeft een herinnering gemaakt die ik nooit meer zal vergeten! ☁️🪂☁️ - 4/26/2023 
lees meer
Willem L. AvatarWillem L.
Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden stonden weer een paar man op mij te wachten om mij op te vangen. Wat een geweldige, vriendelijke, enthousiaste mensen. Ik heb een prachtdag gehad. - 10/27/2022 
lees meer
Edward S. AvatarEdward S.
Zeker! Was erg leuke ervaring professioneel met leuke mensen en een mooie dag! - 10/22/2022 
lees meer
Jeroen H. AvatarJeroen H.
Hartstikke netjes en aardig ontvangen en hele goede service. - 10/12/2022 
lees meer
Zuz L. AvatarZuz L.
Just awesome! I totally recommend, lifetime experience - 10/09/2022 
lees meer
Astrid t. AvatarAstrid t.
Wat een prachtige belevenis een tandemsprong en dat voor een 2e keer. een verrassing dat het gefilmd werd 🙈Thanks to Roger for bringing me down safely and making the film and pictures and the other staff for the positive vibes. tot ziens 🙌 - 9/29/2022 
lees meer
Diana A. AvatarDiana A.
Es war eine mega geile Erfahrung, die ich Dank den tollen Leuten dort erleben durfte. Ich wollte direkt nochmal Springen 😊 - 9/28/2022 
lees meer
Marijke B. AvatarMarijke B.
Supergaaf om een tandemsprong te maken! Wat een gepassioneerde mensen die mij een supergave ervaring hebben laten beleven! Ik wilde gelijk weer een sprong maken……. - 9/23/2022 
lees meer
Jack M. AvatarJack M.
Geweldige instructeurs, medewerkers, packers etc , de sfeer is erg aangenaam.

Met name dank aan Rob Aranka en Hans voor de opleiding, lessen en informatie.

Bedankt, en tot de volgende course!

🪂🤙🏼 - 9/13/2022 
lees meer
Maureen t. AvatarMaureen t.
Wat een ervaring! Professioneel en superleuke crew! Aanrader om dit eens te doen - 9/13/2022 
lees meer
Mark S. AvatarMark S.
Top ervaring!!
Man wat mooi
MSL gedaan - 9/09/2022 
lees meer
Wanda d. AvatarWanda d.
Van te voren netjes op de hoogte gehouden via mail (ik had vooraf gereserveerd), receptie was vriendelijk. Eenmaal op het terrein is het nog een tijdje wachten, wat totaal niet erg is want zo kan je alles van A t/m Z volgen! Wel zo fijn want je springt niet dagelijks uit een vliegtuig.. Dan wordt je omgeroepen en gaat het avontuur beginnen. In het vliegtuig al enorm genoten van de uitzicht! Dan komt het moment dat je uit het vliegtuig “springt” OMG, de vrije val is natuurlijk mega spannend, maar als die eenmaal na 30 sec voorbij is, is het optimaal genieten van het mega mooie uitzicht!! Echt fantastisch! Deze ervaring is ook mede door de instructrice (naam vergeten) nog toffer geworden, wat een leuke spontane meid. Ze legde alles goed uit en stelde je op je gemak. We gingen als 1e het vliegtuig uit en waren 1 van de laatste die weer veilig en rustig lande! 1 tip: boek ook zeker de handcam foto/video erbij (is het geld echt waard), want dit wil je echt vaker terug kijken, super leuke video geworden en veel foto’s!! Ik kom zeker nog eens terug! - 9/05/2022 
lees meer
Marjan H. AvatarMarjan H.
Vandaag kwam een lang gekoesterde droom uit! Wat een onwijs mooie ervaring én wat een top instructeur had ik. Echt een ervaring om nooit te vergeten' Ga ik echt nog een keer doen. Super! - 9/02/2022 
lees meer
Irma P. AvatarIrma P.
Op 20 augustus mijn eerste sprong gemaakt. GEWELDIG. Het was super. Perfect geregeld, goede communicatie vooraf en ook op de dag zelf. Super leuke foto's en video als herinnering en dankzij de instructeur heb ik echt genoten van mijn tandemsprong. Echt een TOP centrum. Zeker voor herhaling vatbaar 🪂🪂🥰🥰 - 8/25/2022 
lees meer
Wytske C. AvatarWytske C.
Sowieso de beste ervaring ever!
Ongeveer 2,5 uur geleden samen met tandemmaster Hans op 13000 ft hoogte uit het vliegtuig gesprongen! En zou het zo weer doen!

Thanks Hans, Julia en alle andere!! - 8/25/2022 
lees meer
Marion L. AvatarMarion L.
Onze zoon heeft woensdag 24/8 zijn eerste spong gedaan, hij vond het best wel heel spannend. Toen kwam zijn begeleidster er aan en stelde hem gelijk gerust en hij vond het geweldig.
Super snel de filmpjes en foto's gekregen en heel veel.....geweldig om te zien.
Dikke pluim voor jullie en voor zijn begeleidster. - 8/25/2022 
lees meer
Derk S. AvatarDerk S.
ik ben er even geweest op leuke foto,s te maken. Springen zit er voor mij niet meer in - 8/23/2022 
lees meer
Martin v. AvatarMartin v.
De service gerichte instructeurs... - 8/22/2022 
lees meer
Patricia T. AvatarPatricia T.
Wat een topcentrum zo relaxed 🎊🥰 - 8/21/2022 
lees meer
Sandra W. AvatarSandra W.
Wat een ervaring, dit vergeet je nooit meer. Zo gaaf, niet in woorden uit te drukken.
Al het personeel is enthousiast en vrolijk en genieten er zelf ook van.
Dit was de eerste keer en hopelijk niet de laatste - 8/21/2022 
lees meer
Roxane D. AvatarRoxane D.
Super ervaring!!!! Wij komen zeker nog een keer terug! 🪂❤️ - 8/17/2022 
lees meer
Ashley W. AvatarAshley W.
zaterdag 13 augustus een FANTASTISCHE ervaring gehad met parachutespringen!
Paracentrum Texel jullie zijn GEWELDIG !

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ - 8/17/2022 
lees meer
Suzanne R. AvatarSuzanne R.
Onze zoon heeft gisteren een geweldige ervaring opgedaan tijdens zijn tandemsprong! Top georganiseerd en de begeleiding van Gerben was super (vooral het tollen volgens Stijn!)
Hij gaat zeker nog een keer... - 8/16/2022 
lees meer
Ben L. AvatarBen L.
Morgen, 13/8, wordt mijn vrouw 65. Als verjaardagscadeau wilde zij graag uit een vliegtuig springen, met parachute. Het was natuurlijk topweer boven Texel vandaag en zij heeft volop genoten. Begeleiding top en een ervaring om nooit te vergeten. - 8/12/2022 
lees meer
Barbara S. AvatarBarbara S.
Wat een lieverd die de uitleg en het vliegen voor ons deed. (Roel, nogmaals bedankt!)
instructeur had meteen in de gaten dat ik het toch wel spannend vond en vroeg bij alles of het wel ok was.
echt by far het meest vette wat ik ooit gedaan heb. Zo mooi en zo leuk! Echt een dikke vette aanrader. - 8/11/2022 
lees meer
Samantha v. AvatarSamantha v.
zaterdag 6 augustus onze dochter een mooie sprong gewaagd van 1300ft.
wat een geweldige ervaring, ze vond het wat spannend maar door de geweldige begeleiding en cameravrouw heeft ze een mooie ervaring erbij. - 8/11/2022 
lees meer
Lisette V. AvatarLisette V.
1 augustus de sprong van mijn leven gemaakt! En gelijk 13000ft! In 1 woord geweldig!
Personeel is heel relaxed. Ze leggen alles goed uit. Als je naar texel gaat is dit zeker aanrader! - 8/05/2022 
lees meer
Claudia S. AvatarClaudia S.
Thank you for bringing back my 12 year old son safely and made him smile the whole last day!
It was the greatest experience ever for him♥️🪂 - 8/05/2022 
lees meer
Nancy R. AvatarNancy R.
Wat een ervaring was dit voor ons 8-jarige meisje ! Een echte durfal is May !
Bedankt voor deze gave herinnering ❤️ - 8/04/2022 
lees meer
Dominique v. AvatarDominique v.
super gave ervaring, snel een volgende sprong inplannen ! - 8/04/2022 
lees meer
Angelique M. AvatarAngelique M.
Super ervaring!!! 🤩🤩 Echt een aanrader en wat een prachtige locatie boven Texel. Complimenten voor al het vriendelijke personeel die je zo op je gemak stellen. Echt onbeschrijfelijk 🪂🪂
Ga zeker nog een keer springen hier 💪😎 - 8/03/2022 
lees meer
Marije t. AvatarMarije t.
Geweldige ervaring! Top locatie! Super uitzicht! Vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!!! - 8/01/2022 
lees meer
Nory K. AvatarNory K.
Wat een fantastische ervaring… vanaf 9000ft springen met ons gezin. De begeleiding was super professioneel. Zonder zorgen ons lot in jullie handen gelegd! - 7/31/2022 
lees meer
Peter J. AvatarPeter J.
Top dag gehad! Mooi weer! Vriendelijke mensen. Goede duidelijke uitleg gehad en ook nog de waaghals uitgehaald. Samen met de instructeur loopings gedaan.

Ik heb genoten. En mijn kinderen (nu 13, 10 en 7) willen ook allemaal. 👍🏼 - 7/31/2022 
lees meer
Davinia H. AvatarDavinia H.
geweldige ervaring heel lief en vriendelijk personeel zeker een aanrader🪂 - 7/29/2022 
lees meer
Jay P. AvatarJay P.
Awesome experience, friendly staff. Very busy but quickly dealt with. Amazing! Would do it again for sure. - 7/28/2022 
lees meer
Ísmi J. AvatarÍsmi J.
Goede begeleiding en uitleg. Mooie video en foto's gemaakt. Dit kun je kun je bij boeken. prachtige locatie om parachute te springen!! Echt een aanrader!! - 7/28/2022 
lees meer
Piyush K. AvatarPiyush K.
If you love to sky dive or you plan to skydive, this place is the best option available for you in The Netherlands. Located on the Texel Island is the Skydive Paracentrum Texel wherein you can enjoy the thrill of skydive, parachute or even fly a plane. You get to see all the nearby islands when you are on top in the plane and views are simply awesome. Overall a very nice place to enjoy and do some adventures. After all we only live once. Must Visit I must say. - 7/26/2022 
lees meer
Ellen J. AvatarEllen J.
Geweldige ervaring, wauw wat super en een hele fijne instructrice, echt een aanrader! - 7/23/2022 
lees meer
Werner Z. AvatarWerner Z.
Goed georganiseerd en geweldige ervaring samen met twee van mijn puberkinderen! Fantastisch met alle foto’s en filmpjes die je al na paar uur ontvangt om het te herbeleven! - 7/20/2022 
lees meer
Bianca v. AvatarBianca v.
geweldige ervaring! geweldige instructeur🪂❤️ wauw,wat een sprong🤪 - 7/18/2022 
lees meer
Nikki W. AvatarNikki W.
Super geregeld allemaal, en met leuke instructeurs wordt je het vliegtuig uit gegooid. Wat een top ervaring! - 7/11/2022 
lees meer
Inge v. AvatarInge v.
Wat een geweldige ervaring! en super begeleiding! - 7/10/2022 
lees meer
Patricia H. AvatarPatricia H.
Als je wil skydiven, dan ben je hier op de goede plek! Dit was een onvergetelijke ervaring, een sprong in het diepe. Maar wauw geen woorden voor. Ik wou deze sprong maken voor me overleden zus. Want dit stond nog op haar bucketlist. Nooit gedacht dat ik het zelf ook heel leuk zou vinden 🤩🙈 ga ooit zeker nog een keer de sprong wagen.

Ik heb gesprongen op 13.000 ft - 7/06/2022 
lees meer
Wendy B. AvatarWendy B.
alles goed geregeld en super personeel. - 6/26/2022 
lees meer
Dani L. AvatarDani L.
Tandem from 14,000 today for my 50th birthday .
Was absolutely amazing!
Great instructor and Team!
For sure going again!
Only thing , still waiting for the footage from my live cam that I had booked, but I am sure it will come !😎 - 6/23/2022 
lees meer
Tineke D. AvatarTineke D.
Gister een enorm mooie ervaring gehad! wat een fijne instructeurs. zo rustig, zo veilig! machtig mooie sprong gemaakt met beide kinderen én hun vader!
Geén nervositeit gevoeld dankzij mijn top instructeur! 👌🏻Alle lof! we komen zeker nog een keer! - 6/20/2022 
lees meer
Caroline v. AvatarCaroline v.
Super leuke crew en een leuke ervaring rijker! - 6/19/2022 
lees meer
Igor P. AvatarIgor P.
Wat een crew! Met een knipoog, lach en een grap word je met een schijnbare nonchalance zo’n vliegtuig uit gedonderd op ‘n paar kilometer hoogte op naar -waar je op dat moment heilig van overtuigd bent - je gewisse dood.

Als je dan tot je grote verbazing de ervaring blijkt te hebben overleefd (inhoud blaas intact = optioneel) en diezelfde glimlach met een schouderklopje wordt vergezeld, merk je dat achter die nonchalance de immens strakke professionaliteit schuilgaat waar een hersenchirurg jaloers op kan zijn; alles is zo strak geregeld, goed gedocumenteerd, veiligheid getrippelcheckt, regels zorgvuldig nageleefd, waar je helemaal niets van merkt, alles om jou de ervaring van je leven te kunnen geven.

Het grootste nadeel is dat je als bonus ook nog de video van je “heldendaad” krijgt die genadeloos de werkelijke mate van jouw “heldendom” op dat moment laat zien… - 6/18/2022 
lees meer
Barbara v. AvatarBarbara v.
Alles goed geregeld en hele goede en vriendelijke begeleiding. Het was in 1 woord geweldig. Zeker een aanrader. 👍🥰 - 6/17/2022 
lees meer
Alexandra K. AvatarAlexandra K.
Sind alle super nett, bemüht und hilfsbereit. Macht einen mordsgaudi. Vielen Dank euch - 6/15/2022 
lees meer
Luc t. AvatarLuc t.
top begeleiding en sprongervaring. mooie foto's en film. - 6/11/2022 
lees meer
Alex V. AvatarAlex V.
Super leuk en een prachtig uitzicht. Springen vanaf 3 kilometer 👍🏻 - 6/07/2022 
lees meer
Lisanne K. AvatarLisanne K.
WAUW wat was dit een geweldige ervaring gisteren! 🪂 Die big smile was niet meer van m’n gezicht te krijgen! Alles was onwijs goed geregeld er heerst een fijne en relaxte sfeer en het personeel is erg vriendelijk. In het speciaal wil ik mijn instructeur nog even bedanken want zijn enthousiasme maakte deze unieke ervaring nog leuker! 😊Paracentrum Texel bedankt! - 5/15/2022 
lees meer
Cindy P. AvatarCindy P.
Super sprong gehad , leuke instructeur , lieve camera meid. Dit moet iedereen een keer gedaan hebben - 5/14/2022 
lees meer
Sally F. AvatarSally F.
Wir haben uns gestern getraut und es war einfach genial! Die Jungs und Mädels sind mega nett und man fühlt sich wirklich sehr gut aufgehoben 🙂 - 5/10/2022 
lees meer
Maureen R. AvatarMaureen R.
Wat waren de hoogtepunten??
Nou, wat dacht je van super leuk ontvangen worden bij binnenkomst.
Dan tegen Annalies aanlopen, mijn fotografe, die je helemaal meeneemt in haar enthousiastme. Om vervolgens aan Peter overgeleverd te worden die je meeneemt naar prachtige bestemmingen boven de wolken!! Kleine beetjes informatie en steeds checken of alles nog 'thumbs-up' is... De piloot die je even razendsnel 'afzet' op 13.000ft waarna ik met 'mijn' toppers zo overboord ging...
WAANZINNIG! MOOI! DOODENG! SUPER GAAF!!
En dan binnen een paar uur als kers op de taart een supergave fotoserie en compilatie in film krijgen waardoor je alles gewoon kunt blijven herbeleven!!
Ook mijn zoon van 12 sprong mee, dit vergeten wij nooit meer!!

Bedankt!! ♡ - 5/07/2022 
lees meer
Bianca E. AvatarBianca E.
Zondag begonnen met theorie opleiding en maandag mijn eerste solo sprong gemaakt. Onwijs gaaf om te doen. Goeie leerschool en vriendelijk personeel. Duim voor instructrice Aranka top lesgegeven aan ons. Tot de volgende keer wellicht. - 5/02/2022 
lees meer
Stijn S. AvatarStijn S.
Al 2x een super ervaring gehad daar!! 🪂😁 - 5/02/2022 
lees meer
Rina K. AvatarRina K.
Wat een super ervaring!! Alles top geregeld,zou het zo weer doen👍 - 5/02/2022 
lees meer
Frank K. AvatarFrank K.
Tandemsprung mit den coolen Jungs und Mädels. Machen das echt super. 👍 - 4/20/2022 
lees meer
Marlon H. AvatarMarlon H.
Fantastische ervaring gehad door het mooie weer en mede door de fijne mensen die er werken. Een aanrader voor iedereen! - 4/19/2022 
lees meer
Eduard E. AvatarEduard E.
Super vette sprong gemaakt met peferct weer! Top begeleiding - 4/17/2022 
lees meer
Linze v. AvatarLinze v.
mijn eerste tandemsprong gemaakt! geweldig! wat een belevenis 🤩 - 4/11/2022 
lees meer
Louisa H. AvatarLouisa H.
geweldige ervaring om van 13000ft te springen! - 4/10/2022 
lees meer
John S. AvatarJohn S.
Vandaag, 13 november 2021, een rondvlucht boven Texel mee mogen maken. Wat een fantastische ervaring, zeer goed zicht, een heel aardige piloot en een prachtige route boven- en om het eiland. De Afsluitdijk, Vlieland en de vuurtoren gezien. Door de wolken vliegen was ook een aparte ervaring. Zeker een aanrader. - 11/13/2021 
lees meer
Betty B. AvatarBetty B.
Onze zoon van 9 heeft gesprongen. Hij is een super ervaring rijker en vond het helemaal geweldig met deze mensen (Daan). Ook de groeten van Sjors. - 10/29/2021 
lees meer
Twan d. AvatarTwan d.
Geweldig mooie ervaring!! - 10/29/2021 
lees meer
Luz T. AvatarLuz T.
Awesome experience! Nice friendly staff - 10/28/2021 
lees meer
Diewke B. AvatarDiewke B.
Mega gave ervaring, onvergetelijk. Was een mooie dag vandaag, dus wat lange wachttijd, maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door het leuke personeel en wat je er voor terugkrijgt! - 10/28/2021 
lees meer
Betty K. AvatarBetty K.
Supervet!! En hele leuke mensen daar die er een topervaring van maken 🤗 - 10/14/2021 
lees meer
Ratheesh V. AvatarRatheesh V.
fabulous place to experience sky diving. Real professionals and quality at its best . highly recommend - 10/12/2021 
lees meer
Donna v. AvatarDonna v.
Echt één groot feest! Wat een ervaring, zou het nog 10 keer over willen doen! - 10/08/2021 
lees meer
Andreas B. AvatarAndreas B.
The entire team there is super nice and everyone tries extremely hard to make the jump an experience!
Thanks a lot, it was awesome today! 👍🏻😊 - 9/28/2021 
lees meer
Lisa M. AvatarLisa M.
Echt super! Zou iedereen aanraden om dit sowieso 1 keer te doen! - 9/25/2021 
lees meer
Mariska S. AvatarMariska S.
Super gaaf, echt een top ervaring - 9/22/2021 
lees meer
Arjan L. AvatarArjan L.
hele mooi ervaring. niet twijfelen maar doen. - 9/22/2021 
lees meer
Driek d. AvatarDriek d.
Super mooie ervaring voor de tweede keer👌 top centrum! Met geweldige mensen👍 - 9/18/2021 
lees meer
Nikita N. AvatarNikita N.
They are the best giving you the unique experience for life. Highly recommended… - 9/15/2021 
lees meer
Deepak S. AvatarDeepak S.
Team of professional skydivers. Excellent service and friendly environment. Loved the whole experience! - 9/13/2021 
lees meer
Esmee M. AvatarEsmee M.
Zonder reservering is het heeeeeeeeeel lang wachten tot je aan de beurt bent (4uur). Er word slecht gecommuniceerd over hoe lang het zal duren maar wat een fantastische ervaring om uit een vliegtuig te springen. Dan ben je het wachten al snel weer vergeten. - 9/08/2021 
lees meer
Mariana V. AvatarMariana V.
de locatie! de instructeur! het uitzicht en de adrenalinekick! I'll be back! - 9/05/2021 
lees meer