reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.  

343 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.8 Stars - Based on 880 User Reviews
facebook logo
Google
4.6 Stars - Based on 728 User Reviews
google logo
Tripadvisor
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 11 User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

The best birthday gift ever!

Ladies and gents, I've lived the moment of my life ahahah Thank you super much guys for doing your job the way you do. Great vibe, great experience, awesome people and luckily awesome weather even tho we jumped in December. I know the last one is not really relevant in the review but I am just grateful for everything haha. You guys rock!!! You made me never forget my birthday in this chaotic pandemic year, lol. 10/10 recommend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roeselare - 13/12/2020
- ID: 349050e5-c335-482c-8b84-9455163fc3d7 -
10

It was the best moment of my life!!!

I don't even know where to start, haha. I think that firstly I should say THANK YOU to all the guys at Paracenteum Texel. Everything was perfect from the moment we arrived at paracenteum texel till we left. The guys are first a bit intimidating when they talk so relaxed about what is going to happen, explain you everything you need to know and you're almost sh*tting your pants as time goes by. Then everything becomes super reassuring when they explain how safe parachuting actually is. Before the jump, I got to meet the jumper I will be parachuting with, Daniel. We was awesome and super kind. Explained me everything and answered all my questions. We had great communication during all time. The jump itself.. Oh gosh.. It really is something everybody should experience. I don't think any words are beautiful enough to describe the exact moment you jump off the place. The pure fear which then transforms into dopamine rush. I can still feel my stomach going crazy only by thinking about it. I highly recommend paracenteum texel as it is really a refresh of your day to day life. Much love guys and THANK YOU!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roeselare - 13/12/2020
- ID: 05d03d71-42ad-43e5-a1ec-72ed19a6b493 -
10

Geweldige ervaring met uitstekende service!

Alle medewerkers doen hun uiterste best je de ervaring van je leven te laten beleven. En dat was het ook!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 07/12/2020
- ID: f063575b-c595-49fb-911d-b8803c4f9cce -
9

Best things come to those who wait...a while

So during the pandemic, I was trying of thinking of things to do that would not be affected by the social distancing restrictions and the like. Bear in mind that this is in the month of October, so the weather isn't the best and it's not like we are Curaçao. Luckily we picked a day where there would be some sort of sunlight even in the midst of the fall/rainy season. As we arrived at Paracentrum on a cloudy overcast day, we were greeted and told to wait 30 mins as we came too early (despite all the years of hearing about the dutch promptness). We then came 5 mins after our time and was told to wait yet again. This time not for 30 mins but for a very long time. We initially set out for an 11 am take off time... we took off at 1 pm. There had been a succession of groups who came before us that were taking off and I guess they were running behind schedule. And at first, we were quite frustrated at the time that this took as this would encroach on our time to see the seals and walk on the beaches of Texel. However, the heavens opened up and the sunlight shone through giving the optimal somewhat summerlike weather for takeoff. We then had a great take-off, starting with an interview where a friend was able to set the record straight that he was not a scaredy-cat (we used a worse word), a very nice introduction with the crew members including our videographers who helped feel safe and cast away any jitters that my friend would have had. And in skies, it was complete bliss, heavenly, and when disembarking from the plane the heart was racing and the experience was thrilling. Overall this was a great adventure and I would love to do it again! Thank you to Paracentrum the real thrillseekers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 15/11/2020
- ID: d6157388-3742-4f17-839b-f1cf6023ae72 -
9

Hemels

Goede levendige instructie.Duidelijke info.Op tijd gebeld ivm weer dat er gesprongen werd.Aardige tandemspringer die mij vertrouwen gaf.Geen moment angst of iets dergelijks.Mooiste ervaring tot nu toe.Zoo vet hoog in de wolken;vliegen als een vogel .En de lucht echt prachtig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormerveer - 06/11/2020
- ID: 4bdf71c2-aa6e-4d55-9e17-6fc32b696acc -
9

Madurodam in het echt!

Fijn dat mijn allereerste sprong een duo-sprong was. Het gaf me een veilig en vertrouwd gevoel om met zo'n ervaren springer mee te springen. Puur genieten zonder verder zorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 05/11/2020
- ID: 19918c0e-a653-4681-a567-7606be790b52 -
8

Fantastische skydive

Mijn vriend voor zijn 30ste verjaardag een skydive cadeau gedaan op Texel. Hij vond het fantastisch, de 1 minuut vrije val van 4 km hoogte en daarna nog 5/6 minuten onder de parachute. De corona maatregelen worden goed in acht genomen met mondmaskers en een buff. Het personeel was allemaal heel vriendelijk. De cameramannen doen fantastisch werk! Boek zeker een cameraman bij je sprong! Echt heel leuk om terug te kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 05/11/2020
- ID: e257dbd7-90c5-428f-8043-ac389acda39c -
10

Spannend en ontspannen tegelijk!

Een geweldige ervaring! 3km vrije val in 1 minuut, met een snelheid van 200km/h en daarna nog 1km parachuteren in enkele minuten en van de twee prachtige kusten genieten. Heel erg spannend, maar de sfeer was ontspannen en na een paar seconde vrije val, was het een zeer heldere ervaring. Dit ga ik vaker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/11/2020
- ID: 599e226c-2c88-4403-aa1e-525cc2260d0e -
10

Adrenaline zoals je nog nooit gevoeld hebt

Zo'n 20 jaar geledn sprong ik voor het eerst uit een vliegtuig op Texel. Nu, 38 jaar oud, twee kinderen verder, vroeg mijn vriend: zullen we gaan? Volmondig zei ik ja :) half uur later stonden we te luisteren naar de intake en kregen we uitleg over wat er zou gaan gebeuren. In het vliegtuig stegen we op naar 13000 voet en toen ging de deur open! Hetzelfde gevoel als ruim 20 jaar geleden bekroop me: Ga ik daar echt uit? Wat een ervaring, door de wolken naar beneden suizen en vervolgens het fenomenale uitzicht als je rustig aan de parachute naar beneden afdaalt. Heel veel dank aan mijn tandem-piloot Daniël. Het was fanatastisch! Ik ga niet nogmaals 20 jaar wachten om het weer te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 02/11/2020
- ID: c7eddea0-0c7d-4621-9565-eaa40256e083 -
10

Fantastic!

Great experience with excellent and pleasant staff onboard, to make it an incredible unforgettable experience!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 01/11/2020
- ID: 8108c176-72a7-4fdd-a0f4-39ded7349f42 -
10

Super gaaf om mee te maken!

Heel gaaf om te doen en bij paracetrum Texel maakt het het nog specialer. Wat een onwijs mooi uitzicht en wat een aardig team. Was een top ervaring en kom zeker nog eens terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 30/10/2020
- ID: fe29993d-d49d-4101-8002-201312e23f4d -
10

Om nooit te vergeten!

Dit is een ervaring vóór het leven en ik zou het iedereen aanraden om op Texel te gaan springen. Dit uitzicht vind je nergens. Daarnaast was het vanwege het personeel ook nog eens netjes en duidelijk uit gevoerd waardoor je ondanks de spanning toch nog een veilig gevoel heeft. Maar spannend dat is het zeker !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 28/10/2020
- ID: f8841c32-89c1-449f-81fe-4a6b25437afe -
10

Een tandemsprong bij Paracentrum Texel is een ongelóoflijk mooie belevenis....

Vond je het niet doodeng? Vroegen veel mensen na afloop. Nee, was steeds mijn antwoord, totaal niet eng, alleen een beetje spannend! Het gevoel dat overheerste was verrukking. Verrukking over het feit dat ik echt ging springen, verrukking tijdens de vlucht, over de sfeer in het vliegtuig, over de práchtige beelden van Texel, en toen verrukking tijdens de sprong, of eigenlijk meer “de val” uit het vliegtuig..... zo fantastisch, niet in woorden uit te leggen. En na de zachte landing op mijn achterwerk de verrukking over het feit dat ik het écht gedaan had! Een tandemparachutesprong die, als het even kan, niet de laatste geweest is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 26/10/2020
- ID: 68650787-826a-4692-961e-f6d0c741e5ed -
10

Zooo vet!

Voor het eerst in mijn leven een parachutesprong gemaakt, en er zo ontzettend van genoten! Als je op de grond staat is het idee enger dan als je daadwerkelijk in het vliegtuig zit, dan is het alleen nog maar genieten en zo ontzettend cool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 25/10/2020
- ID: c33873b2-62b7-44d3-9a3b-351d610188f8 -
10

Fantastisch!!

Het was een geweldige ervaring! Ik kreeg vooraf een goede uitleg van iemand die je, mocht je gespannen zijn, ook liet ontspannen door het op een grappige manier te vertellen. Daarna word je in je harnas gehesen en maak je kennis met degene waarmee je springt en mocht je gefilmd worden, ontmoet je ook je cameraman! Zeker een aanrader! Eenmaal in het vliegtuig krijg je nogmaals uitleg en dan ga je! Super gaaf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeg - 25/10/2020
- ID: 311f7073-fd08-4d79-8107-746999f84606 -
9

Heel goed geregeld en het was zoooo leuk

Ik vond de hele ervaring echt leuker dan ik ooi gedacht had. Zeker een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond Aan Den Hoef - 25/10/2020
- ID: f549a523-1ff7-486e-aa22-038049f93363 -
10

Geweldig

Nadat ik mijn sprong 2x moest verplaatsen door het slechte weer mocht ik vrijdag dan toch springen. Vanwege de mist vertraging maar toen er gesprongen mocht worden met heerlijk weer was het genieten om eerst te kijken en als een van de laatste zelf te springen. Zowel de cameraman als instructeur waren heel enthousiast, enorm compliment hiervoor! Van dit jaar enorme angst naar hopelijk volgend jaar beginnen met de cursus om solo te springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 24/10/2020
- ID: 47676e9b-8d1f-4e76-8e39-603391dd7a56 -
10

Incredible

Echt super gaaf, vooral die gasten waar je mee springt(springer en video man)zijn zo relaxt Ga zeker nog eens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maurik - 24/10/2020
- ID: 8b7ddb9c-7f1a-431f-9f86-9c8fded8f9f0 -
10

Waanzinnig!

In verband met Corona en het weer was onze sprong meerdere keren uitgesteld. Heel flexibel heeft Paracentrum meegedacht om ons de sprong te laten wagen. Snelle reacties, snelle antwoorden en fijne service. Toen de dag aanbrak leek mist roet in het eten te gooien. Fijn dat we ergens op het eiland mochten wachten, totdat het opgetrokken was. Toen ging de telefoon, bij aankomst opgevangen, geïnstrueerd en ook heel relaxt ontspannen. Vol vertrouwen de sprong gewaagd en met volle teugen genoten. Na de landing wilden we gelijk nog een keer, dus zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘S Hertogenbosch - 24/10/2020
- ID: bedfb9a8-d9d0-40f9-86ce-c2b3e8e0024e -
8

Super vet

Wat een super vette ervaring was deze sprong! Even helemaal vrij zijn van alles op een van de mooiste plek die er is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TILBURG - 22/10/2020
- ID: e9948769-414d-4592-bdb3-b43454156b4e -
10

Adembenemend

De grootste adrenalineshot van mijn leven. En ik ben al 60....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21/10/2020
- ID: c2f6f115-c0d9-441f-bb6f-289c0c937852 -
10

Onbeschrijfelijk!

De tandemmasters zijn onzettend ervaren en bedreven. Ze slepen je helemaal mee in het moment en stellen je gerust. Het moment van springen moet je gewoon ervaren, dat is onbeschrijfelijk! Het is zeer aan te bevelen om een videograaf mee te laten springen, dan heb je voor altijd de herinnering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 21/10/2020
- ID: 5a195491-9f3a-4a5a-b5f1-46fef13d29a6 -
10

Levenservaring om nooit meer te vergeten!

Het stond altijd hoog op mijn lijstje om te gaan skydiven met mijn vrienden. Dit heb ik gelukkig jongstleden 18 oktober gedaan. Het prachtige uitzicht over Texel en de rest van Nederland is adembenemend. Het gevoel van zweven in de lucht is onbeschrijfbaar en onbetaalbaar. Bedankt voor deze mooie dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21/10/2020
- ID: 49497fad-1a78-42f4-966a-4e891bfc5b7c -
10

Super

Communicatie was super goed Uitleg super goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 21/10/2020
- ID: 2cd3f1d9-2439-44d2-a0f5-8d5f9a03a3ff -
10

Helemaal geweldig!

Wat een ervaring- het was helemaal super! aardige "instructeurs" en begeleiders, snell service, en een fantastische sprong waar ik alles heb los kunnen laten! super en zou het iedereen aanraden :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 20/10/2020
- ID: a400f762-3607-4cd8-8d57-a1f9df081f07 -
10

Wat een top ervaring!!!

Ik dacht....dit wordt super cool, maar het is meer dan dat geworden. Super vriendelijk mensen en de ervaring was meer dan top. Enige nadeel......het gaat zoooo Snel voorbij, niet normaal. Hahahahahahaha Dank jullie wel, voor het ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 20/10/2020
- ID: 97d003c8-6961-4959-b075-5de42df81b34 -
10

Een fantastische ervaring

Professionele organisatie, ondanks Corona. Goede ontvangst, begeleiding, uitleg en toelichting. Leuke enthousiaste medewerkers. Een waanzinnige vlucht en sprong. Een grote, indrukwekkende en positieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 20/10/2020
- ID: 4e798e68-a3a3-482d-b52d-702a633a1664 -
10

It was a lifetime experience

It was a very nice experience! Although I was afraid to jump, the instructor made me very comfortable, so at the end I was not so stressed. All the safety measures were on a high level. I also recommend to pay extra for video/photo, its really nice to look back and to see these photos and videos! Anna
Zou je ons aanbevelen? Ja
- leiden - 19/10/2020
- ID: 639f085d-1961-4932-8ce9-a06dd21c0fe0 -
10

Donders Gaafff!!

Beste, Had 1x boven Hardenberg gesprongen. Maar bij jullie op Texel was 10x zo gaafff, relaxt personeel wat er bij jullie werkt heel fijn. Tot volgende keer, kom nog een keertje met mn neefje leek het zo coolll. Vanaf welke leeftijd kan/mag dit? Bedankt, Mvg, Bert Jan Ramaker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gramsbergen - 19/10/2020
- ID: 9bed6d72-d389-4240-a708-b2723ca8613b -
9

Ondanks de corona beperkingen een fantastische belevenis

Parachutespringen was iets wat ik al heel lang wilde doen, alleen gebeurde het nooit. Nu we een weekje op Texel waren toch gedaan en ik heb daar geen seconde (nee ook niet toen ik op de rand zat in het vliegtuig) spijt van gehad. Naast dat het een ontzettende kick geeft om op 4 km hoogte uit een vliegtuig te springen, was het ook fantastisch om van het uitzicht te genieten toen de parachute open was. Ik heb mij geen moment onzeker of angstig gevoeld en vond de begeleiding door instructeur en cameravrouw zeer prettig en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 19/10/2020
- ID: 9b7cd78e-bf17-4194-870a-2b8c93e08a7c -
10

Blissful Experience

The fall was pure bliss. The preparation was comforting and smooth.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/10/2020
- ID: a3f99390-215e-4c3f-876c-4607770656e6 -
10

Geweldig!!

Woensdag 14 oktober voor het eerst gesprongen, geweldige ervaring. Goede voorlichting, veiligheid voorop, leuke mensen, geweldige cameravrouw en buddy om mee te springen. Heb de dag van mijn leven gehad. Iedereen bedankt voor deze fantastische ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lopik - 19/10/2020
- ID: 48796d4c-61fb-4218-9681-d0fb8e2fb3a4 -
10

Ervaring van mijn leven!

Kado van mijn moeder omdat ik afgelopen jaar mijn diploma heb behaald. Het was echt super gaaf. Vooral de vrije val was tof. Ik had de extreme versie met cameravrouw geboekt. Nu hopen dat we in de zomer nog een keer terugkomen zodat ik nog een keer mag :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sambeek - 19/10/2020
- ID: 06994850-286a-4a6d-9e71-fd6713bdae72 -
10

Fantastisch

Goede duidelijke uitleg voorafgaand aan je sprong. Je wordt op je gemakt gesteld en men heeft oprecht interesse in je .. ..eerste keer is best spannend. Corona maatregelen worden gehandhaafden, duidelijk Communicatie hieromtrent In een woord een fantastische ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 19/10/2020
- ID: c00e8e1f-ae43-4086-8354-8b6dd614f66c -
10

In 1 woord WAUW

Wat een ervaring! Ik zou 2 jaar geleden al gaan. Maar vanwege een zwangerschap moest ik dit eventjes uitstellen. Ik kon gelukkig mijn reservering destijds makkelijk on hold zetten, en heb zodra het kon en uitkwam een nieuwe datum ingepland. Op de dag dat ik het ingepland had, was helaas het weer niet top, dus kreeg een dag van te voren een mail & berichtje dat ik eventueel de dag ervoor kon komen als ik toevallig al in de buurt was. Super netjes! Scheelde me een flinke teleurstelling. Ze hielden zich netjes aan de Corona regels en heb hier geen enkele hinder aan ondervonden. Ik had verwacht dat het vervelend zou zijn om te springen met een mondkapje, maar hier ben je je niet eens bewust van. Super tandemsprong gemaakt inclusief foto en video, welke ik een paar uur naar de sprong kreeg toegestuurd. Kortom, top middag! Als het niet zo duur was zou ik het veel vaker doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidland - 18/10/2020
- ID: 6badc127-3bb2-41d8-805e-c3735218ff4c -
10

Gaaf

Ik was best heel bang omdat ik hoogtevrees heb Maar super goede begeleiding. Heb het echt als een top ervaring gezien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 18/10/2020
- ID: 54d061ac-f1f4-46fe-830f-c3d4b2ca9ab8 -
10

Enorm gave sprong!!!

Dit was mijn 2e sprong bij jullie, de sfeer was weer super ontspannen en gezellig. Ik had een onwijs leuke instructeur en de sprong door de wolken heen was echt fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalsmeer - 18/10/2020
- ID: 404183d8-0afb-4ed4-bee0-028cb4ddb956 -
10

Amazing!

Everything went super smooth. I could have been nervous if the employees weren't super helpful and friendly! thanks to everyone who were involved. It was my first sky dive and I am super happy that I preferred Paracentrum Texel. Definitely will do it again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18/10/2020
- ID: fcfd0ed6-b663-4966-a315-6263c101fd89 -
10

Intens genoten van deze ervaring.

Ik heb een tandemsprong van mijn vriendin voor mijn verjaardag gekregen. Alleen deze kon niet doorgaan omdat storm Dennis aan het waaien was. Gelukkig was een andere datum boeken geen probleem en zijn we nu (ondanks Corona) toch geweest. Het was een hele fijne en effieciente ervaring bij Paracentrum Texel, de uitleg was helder en we hebben niet heel lang hoeven wachten voordat we konden springen. De sprong was echt fantastisch, ik heb het meteen aan al mijn vrienden en familie aangeraden. Mijn tandem instructeur Rutger heeft de ervaring alleen maar beter gemaakt. Hij had heel veel kennis van het eiland en kon tijdens het parachute gedeelte gaf hij mij een mooie 'rondleiding' over Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18/10/2020
- ID: 8c02016d-9010-457e-bc86-ca51fee5d82c -
10

Geweldig!!

Wat een geweldige ervaring was dit. Een enorm gedreven staff/crew die zeer professioneel te werk gaat. Stap bij stap en niet alles tegelijk. Ook de foto/video is een echte aanrader. Wat een geweldige beelden! Paracentrum Texel bedankt het was top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 18/10/2020
- ID: ab29e3a6-749e-4b2f-a784-5df1e46702f0 -
10

Super vet!

Samen met een vriendin wezen springen en we zijn uitstekend geholpen, desondanks de corona maatregelen een geweldige dag gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 17/10/2020
- ID: 0d74645d-7dac-411e-8536-717a128e4c9c -
10

Een must als je op Texel bent!

In Coronatijd een tandemsprong gemaakt op Texel. Paracentrum Texel heeft goede maatregelen getroffen, waardoor ik me comfortabel voelde om in deze tijd te springen. Bij inchecken kreeg ik uitgebreide, goede informatie met behulp van een filmpje, zodat wat er komen gaat iets minder onbekend is. De werknemers vinden hun werk erg leuk (wat ook wel begrijpelijk is..) en stralen dit ook uit. Tijdens het wachten is het leuk om al wat voorgangers vanaf de grond te bekijken. Oja, en natuurlijk een leuke manier om bungelend onder de parachute een mooi uitzicht over Texel te hebben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 17/10/2020
- ID: 04a5093b-1340-4dcd-97ea-78cfc7ac9471 -
10

WAT EEN TOPERVARING

Geweldig gevoel om door de lucht te suizen en de vrije val is ongelofelijk, één lange achtbaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 16/10/2020
- ID: e5ed923c-7229-4300-a878-57a2f0cca50b -
9

Het was een geweldige ervaring!

Het meeste enge en tegelijkertijd leukste wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen - 15/10/2020
- ID: 96b69700-6321-460d-aca5-e39f6714c553 -
8

Super mooi

We waren lekker snel aan de beurt. Dit was voor mij ook de 1e keer vliegen en dus best wel spannend. Gelukkig had ik een aardige instructeur. Uit het vliegtuig springen vond ik wel eng, maar tegelijk ook erg cool! Ik had wel erg last van mijn oren, dus de volgende keer doe ik iets van oordopjes in. Irene, 12 jaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenpost - 15/10/2020
- ID: cf6831ea-6acd-4a7f-8b17-5d072186b7a4 -
10

Van begin tot eind helemaal GEWELDIG!!!

Super!! Van het welkom heten tot aan het landen zo professioneel maar ook gewoon luchtig.. echt super ervaring en kom zeker een keer terug..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 14/10/2020
- ID: 40aad7cb-4580-4e4d-8e85-40f2549bbdf1 -
8

Wauw, wat een ervaring!

In plaats van onze huwelijksreis naar Australië hebben we een rondje Nederland gedaan. Dit was het absolute hoogtepunt van de alternatieve huwelijksreis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 13/10/2020
- ID: e82f15c6-7a14-4ac0-a8bd-cbbfc41dec54 -
9

In één klap verslaafd aan de adrenaline van de vrije val!

Wat een ongelooflijke ervaring! Naast dat ik flinke punten heb gescoord door m'n vriendin ook uit het vliegtuig te laten gooien, ben ik zelf in één klap verslaafd geraakt aan de adrenaline die je voelt tijdens de vrije jump. Voor degene die denken dat het springen minder leuk is als het bewolkt is: niets is minder waar, juist het gevoel dat het wolkendek je heeft buitengesloten van de bewoonde wereld en het moment dat je daar uiteindelijk doorheen prikt maakt de vrije val extra vet! Ook veel dank aan de instructeurs die ook goed aanvoelden of de springer behoefte had aan wat extra avontuur wanneer de parachute open ging (ik) of juist behoefte had aan een rustige/gecontroleerde daling (m'n vriendin). PS. Ben je de BOB ? Kijk uit met een biertje achteraf, want de adrenaline zorgt dat je met een half glas al aangeschoten voelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 12/10/2020
- ID: 12416059-5e4f-4051-bb76-c6d87dc667ae -
10

Waanzinnig! Dit hoort in ieders top 3!

20 jaar heb ik dit zenuwachtig uitgesteld. Tijdens een recente vakantie besloot ik om 'de sprong maar te wagen'. Zoveel verschillende emoties. 4 tellen angst. Maar een veelvoud aan euforie. Wat een Kick! Toffe, kundige en super-enthousiaste begeleiding. Wat een magische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 10/10/2020
- ID: e7bd8726-7611-4549-9f2c-e3f1dc6f080f -
10

Hartstikke gaaf

Goede instructie van te voren. Alles wordt duidelijk uitgelegd voor de tandemsprong. Gevlogen naar 4 KM hoogte. Daarna de vrije val, welke 49 sec. duurde volgens het filmpje. Dan het openen van de parachute en dan is het heerlijk stil boven in de lucht. Prima landing. De vrije val vond ik nog mooier dan het aan de parachute hangen. Voor herhaling vatbaar voor deze 80 jarige man.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 08/10/2020
- ID: ebc74a45-7964-456d-8335-f41439a2ea2d -
10

gewoon prachtig

Dit heb ik al altijd willen doen, maar kreeg van mijn vriend Bill een negatief advies. Bill was straaljager piloot en vloog voor de USAF en Nato in Oregon en Oostenrijk in de jaren 70. Zijn commentaar was: "I would never, willingly, step out of a (partially) perfect plane" Toch gedaan dus en Bill had dus toch gewoon ongelijk en dat vindt zijn dochter nu ook; zij heeft na het zien van de foto's en film meteen een afspraak gemaakt voor een sprong. Niet op Texel, maar thuis in Portland Oregon. Een zeer grote aanrader en ik zal zeker nog ns speciaal hiervoor naar Texel komen. Bedankt crew en staff gr Ser
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 05/10/2020
- ID: aa6fdca0-cf7b-4c5d-a061-8863008a6050 -
10

Geweldig

Me wens is uitgekomen vondt het een spannend moment maar alles werd informeel goed uitgelegd vriendelijk personeel mooi moment mee gemaakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 05/10/2020
- ID: 4dc3edd3-f402-4ef7-847a-df2e2af8c036 -
10

Meest indrukwekkende ervaring in ons leven

Van start tot finish is Skydiven een fantastische ervaring, maar wat het zo tof maakt bij Paracentrum Texel is de staff die je echt gerust stelt en je een veilig en goed gevoel geeft voordat je de lucht in gaat. We hadden heus wel wat zenuwen, maar we wisten dat we in goede handen waren en de sprong was echt fantastisch. Ik mocht zelfs eventjes de parachute beheersen! Ook is Texel echt een perfect eiland om dit bij te doen, je hebt een ontzettend goed uitzicht. Wel is het wat koud in de lucht, dus kleed je warm aan! Na deze ervaring weten we een ding zeker; wij gaan dit vaker doen, en hopelijk op den duur zonder begeleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 05/10/2020
- ID: 3f30228e-de8f-4a7a-b5e1-b0961bf8b528 -
10

Geweldig

De parachute sprong was in één woord geweldig. De instructeurs waren deskundig en vriendelijk. We zouden het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Florissen - 04/10/2020
- ID: 5ffc081e-b9e4-4482-92b1-4d05d199e9f8 -
10

waanzinnig!!!

Leuke ontvangst en perfecte begeleiding door enthousiaste mensen. Je voelt dat je in vertrouwde handen bent, ook al is het moment waarop je uit het vliegtuig valt heel spannend. Na een duizelingwekkende vrije val klapt de chute open en zweef je met fenomenale uitzichten richting de grond. Bloterzachte landing. Om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Peins - 03/10/2020
- ID: 996424c0-fecb-467e-af11-ff518fb5daff -
10

Een geweldig mooie ervaring!!

Drie jaar geleden was ik op Texel en zag ik bij het paracentrum het parachute springen. Op dat moment dacht ik van dat wil ik ooit ook eens doen. Afgelopen woensdag 29 September 2020 was het dan zo ver. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik eerst een instructie filmpje te zien en daarna werd ik klaar gemaakt voor mijn eerste tandem sprong. Tijdens de sprong werd er een mooi filmpje gemaakt die ik na afloop te zien kreeg. Ik vond het een super leuke ervaring!! Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lopik - 02/10/2020
- ID: 2f3202af-0fb7-4cbd-9dd6-ed9aebd8c2f4 -
8

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring om de sprong te maken boven Texel, goed georganiseerd! Tip voor personeel: uit alles bleek dat het erg routinematig werken was. Enthousiasme was helaas wat gelimiteerd en een discussie die vlak voor het opstijgen had plaatsgevonden werd naast het vliegtuig in mijn bijzijn nog besproken, waarna de camera direct aanging om mij te filmen. Erg bijzonder om dit mee te maken, gezien het voor de klanten een eenmalige ervaring is en de beleving eromheen ook optimaal gemaakt kan worden. Hou deze gesprekken voor de kantine, dan is het helemaal top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 01/10/2020
- ID: bce313ce-b8c2-40f7-b248-cf6a767802e0 -
9

Een aanrader voor iedereen!

Hier een tandem parachutesprong gedaan...prima communicatie t/m de dag zelf, duidelijke voorbereiding op de dag en een geweldige ervaring tijdens de sprong! Bezuinig vooral bij je 1ste sprong niet op een cameraman want de beelden zijn te gek! Wel een extra foto/video pakket a €65 erbij genomen bij aanmelden terwijl ik in gedachte had (online) het complete pakket te hebben gekocht, hier zojuist een klacht over gestuurd en in afwachting op reactie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 30/09/2020
- ID: da269640-4dff-4f0d-8595-dd3e1fac17c2 -
10

Mijn meest thrilling actie ooit, maar zo waanzinnig mooi!

Op de rand van het vliegtuig denk je dat je erin blijft. Je adem stokt, je weet, je moet blijven ademen. Je stort naar beneden, ogen open, door ademen. Chute gaat open met een klap ga je naar boven, zo voelt het! Dan super genieten van het uitzicht, wat uitleg van Daniel. Benen omhoog. Landen is makkelijk en zacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 30/09/2020
- ID: 27595a64-da2a-4f7a-bdd2-112a73348297 -
10

Ik vond het een geweldige ervaring!

Ik heb bij jullie echt de ervaring van mijn leven gehad. Ik had verwachtingen, maar dit overtrof alles. Die vrije val wat een mooie ervaring is dat, En dan gaat die parachute uit en dan is het volop genieten. Al met al een prachtige ervaring en we komen zeker nog terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 28/09/2020
- ID: 6fc1ebd0-8535-4204-b33e-4600b8bf6411 -
10

Waanzinnige sprong met top instructeur

Ik werd gevraagd een uurtje eerder te komen, dat was de moeite absoluut meer dan waard. Na korte duidelijke instructie op naar 13.000 ft. Ondanks de mindere voorspelling eerder deze week, was het waanzinnig mooi weer. Na 1 minuut vrije val (geweldig!!) een waanzinnig uitzicht over het eiland. Softe landing en eindresultaat een onvergetelijke ervaring. De gemaakte beelden zijn top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zenderen - 27/09/2020
- ID: b88b12b3-9648-4278-a1db-2e4509aaf9d6 -
10

Mooie, bijzondere ervaring

De medewerkers zorgen voor veel rust en duidelijkheid waardoor je met zin het vliegtuig in(en uit)stapt. Een supermooie ervaring waarbij verrast waren door het totale gebrek aan angst als je springt en vooral geniet van de mooie omgeving. Zeer prettige instructeurs; aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 27/09/2020
- ID: 02f9855b-c6da-4fd9-a070-a77cfcae8a4e -
8

Super leuke en mooie ervaring

Het was een leuke en mooie ervaring. Goede en vriendelijke instructeurs en duidelijke uitleg. De kwaliteit van de foto's/ video's mag wat beter en jammer dat we nu geen certificaatje krijgen wegens de corona. Dit staat wel op de website, misschien even aanpassen of iets erbij zetten dat het (tijdelijk) niet gegeven wordt. (Opsturen was ook een optie geweest misschien) Verder was het allemaal super geregeld. Ik kom graag nog eens terug :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maurik - 26/09/2020
- ID: abfef7b0-cf72-4ba4-ac54-02ce77dc310b -
8

Geweldige ervaring

Goede voorbereiding, duidelijke uitleg wat ze van je verwachten. Niks dus. Je hoef maar 2 dingen te onthouden, kip en banaan. Dan is het ff wachten tot je geroepen wordt. Krijg je je harnas aan. En dan gaat het snel, camera man of vrouw maak n praatje met je, instructeur maakt kennis met je. En voordat je het weet zit je al in het vliegtuig enkele reis omhoog. Had 13.000ft dus lekker hoog. Toen was het mijn beurt zat ik op de rand. En dacht ik o shit. En daar ging ik al. Was eng, maar ook erg mooi om de omgeving te zien. Helaas beetje veel last van m’n oren. Maar verder wel genoten. M’n instructeur kon ik helaas niet verstaan. Maar kon de meeste dingen wel begrijpen. Voordat ik wist hadden we n zachte landing op m’n billen. En was ik weer los. Nog ff kort na praatje van de camera vrouw en dan kon het harnas weer uit. Beetje last van m’n maag. Maar had dit niet willen missen. Link van de filmpjes en foto’s had ik behoorlijk snel. Alleen jammer dat het interview met de camera vrouw niet te horen is. En ook jammer dat we geen certificaat kregen. Verder n hele mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 25/09/2020
- ID: 94f725dc-9f10-4ba4-8734-0f98cabc6f20 -
10

Geweldige ervaring

Een onvergetelijke herinnering mede dankzij de duidelijke uitleg en het welkom voelen bij Paracentrum Texel. Het was mijn 1e tandemsprong en als het aan mij ligt zeker niet de laatste.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 24/09/2020
- ID: 8c920580-6738-450e-b7bc-b8e3e5f0e70f -
10

Ervaring rijker

Het was een fantastische ervaring , en sprong een gat in de lucht en weer een streep erbij op mijn Bucket list . Uitstekende uitleg voor de sprong en zeker ook aan Harvey tandemmaatje en Maarten de cameraman . Daarbij in een oogopslag het hele eiland Texel gezien . Zeker voor herhaling vatbaar ! Greetz William Lemans .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 23/09/2020
- ID: bfdc6a7b-0139-48ca-9c44-96a83004f68b -
10

SUPER gave ervaring om NOOIT te vergeten!!!

Deze extreme ervaring moet IEDEREEN! gedaan hebben! Zo vrij als dat je je op dat moment voelt, is onbeschrijfelijk en intens GAAF! Dit zou iedereen moeten doen! Overwin je angst en voel je letterlijk SO FREE AS A BIRD!! PS: mijn tip , ALTIJD vast laten zetten op film en foto's !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooglanderveen - 23/09/2020
- ID: df581260-2a29-4583-9345-e66768002ee3 -
10

Fantastisch

Informatie vooraf was helder en duidelijk. De tandemsprong was mooi. Goede tandemmaster. Over het geheel niks op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 23/09/2020
- ID: 62cdbf0f-5e7f-46d6-80c1-56ccb3bc7016 -
8

Geweldig

Zeer leuke dag beleefd, Alles netjes en snel verlopen Jammer dat het zo duur is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 23/09/2020
- ID: ac872f62-2124-4725-b293-b1af5a62f9a5 -
10

Onvergeteluk

mooie dag, prachtig weer, en aardige mensen jullie hebben een mooi team. Mooie duosprong gemaakt met ene Dirik. Prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 22/09/2020
- ID: 07672e99-fe31-47a5-9ef9-7d7d11c58979 -
8

Geweldige ervaring!

Wij mochten gisteren met prachtig weer vanaf 9000ft uit het vliegtuig springen. We werden zeer hartelijk ontvangen door het personeel. Na een kleine twee uur wachten (en ondertussen genieten van de landing van de andere springers) werd onze buddy voorgesteld. Mijn buddy sprak alleen de Engelse taal, voor mij geen probleem. Tijdens de sprong hadden wij uitzicht over Den Helder, de Afsluitdijk en Vlieland. We mochten zelf even sturen met de parachute en met een zachte landing terug op het grasveld. Zeker een aanrader om te doen. Ons motto: Collect moment, not things! Bewust geen cameraman/vrouw mee laten gaan, gewoon genieten van het moment!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westland - 22/09/2020
- ID: b90d157d-5f87-4045-bca6-677ec31ed323 -
10

Een unieke ervaring

Alles was perfect aan deze dag. Perfect weer. Uitstekende uitleg en begeleiding over de sprong. De sprong zelf was een unieke ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22/09/2020
- ID: 6a5d4461-405b-4127-a169-1b0f7d53e844 -
9

Je zinnen er op zetten en GAAN!

Ooit getwijfeld om het te doen? Gewoon die stap zetten en gaan! Wat een gave ervaring is het. Het spannendste moment was beneden op het moment dat we bij het paracentrum aankwamen. Al snel werd ik kalmer door alle blije gezichten van parachutisten die geland waren. Het gaat allemaal erg snel, in een flits van een seconde zit je in het vliegtuig en voor je het weet spring je het "diepe" (uhm hoogte) in!! Een team van deskundigen! En wat een leuk filmpjes hebben de cameramannen gemaakt. Een tip voor de video's: misschien ook een korte opname als eenmaal de parachute uit is (leuker dan een video eenmaal geland).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 21/09/2020
- ID: 0ff475ca-ec65-4b31-8645-949454797b0a -
9

Dit was geniaal

Iedereen was erg vriendelijk. De uitleg was duidelijk over wat je moest doen. En natuurlijk was de sprong super vet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk - 21/09/2020
- ID: 7aceafc6-600b-4d16-828b-c0dcfe80d7de -
10

Super gaaf te gek!

Fantastische ervaring! Altijd al een keer willen doen? Wacht niet en spring! Personeel is vakkundig, leuk en geven je een vertrouwd gevoel zodat springen alleen maar super gaaf is en niet eng!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Albergen - 21/09/2020
- ID: 7757c5da-0cda-436b-8184-ce42b2b9339d -
10

Een super gave beleving

Goede en leuke ontvangst daarna een duidelijke eerste instructie over wat er gaat gebeuren en wat moet doen , na je oproep om te gaan springen nogmaals een duidelijke instructie en het aan trekken van je harnas en de verplaatsing naar het vliegtuig. Daarna als je eenmaal in de lucht zit nogmaals instructie wat er zo gaat gebeuren en wordt je vastgemaakt voor de tandemsprong het verlaten van het vliegtuig is een hele bijzondere ervaring zeker de vrije val en vervolgens aan de paracute je weg naar beneden te is ongelooflijk mooi en einding daarna met een perfecte zachte landing wat een super mooie heb ik gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse - 21/09/2020
- ID: 93907866-f630-43f4-9c50-ffdf870a239e -
10

Facking Dope

Het was echt insane. Goede begeleiding. Zeker een aanrader!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- West-Terschelling - 21/09/2020
- ID: bd58daba-2a22-49a3-85fd-1f1e46b1a0a9 -
10

met een fantastische sprong mijn pensioen in.

"Wat wil je voor afscheidscadeau, als je met pensioen gaat?" vroegen mijn collega's op de scholen, waar ik werkte. Een tandemsprong was mijn besliste antwoord. Echter daar zeg je wat! Mijn voorbereidingen op de tandemsprong, bestond uit het kijken naar sprongen op de website. Ook de vragen en antwoorden op de website waren zeer duidelijk en er viel al heel veel spanning weg met de zin: de rit er naar toe is gevaarlijker. Dat gaf mij zeer veel moed om door te zetten, want ik wilde het wel, maar ik moest wel de durf zoeken en vinden. De drempel van het vliegtuig was zeer spannend, maar mijn tandem nam gelukkig het initiatief en ik vloog al voor dat ik wist. Wat een heerlijke vrijheid en genieten van het loslaten. Dat was voor mij het ultieme loslaten van het werk. Het paracentrum daarom alle lof en complimenten voor het begeleiden van deze pensioensprong en mijn collega's voor het fantastische cadeau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 21/09/2020
- ID: 871a2cda-3301-4c98-ab6c-254f7f505ea5 -
10

Waanzinnig om een keer mee te maken,zo'n tandemsprong.

Had sprong voor mijn 50e verjaardag gekregen, en stond al een tijdje op mijn bucketlist, dit was echt tegek om mee te maken, wat een heerlijk gevoel als je het vliegtuig verlaat. Had het ook aanbevolen aan mijn vrienden die mee waren, maar die durven voor geen goud te springen, ( watjes hahaha)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- alkmaar - 21/09/2020
- ID: e33811dd-2a0e-4afb-9f2e-bd81a9345428 -
10

Einfach irre !!!

Das Team gibt sich auch bei der Einführung in deutscher Sprache große Mühe. Hatte eine sehr gute Tandem-Masterin und so war mein erster Sprung, der Freifall und der anschließende Gleitflug einfach abolut klasse! Vielen Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Walentowitz - 21/09/2020
- ID: e6f34366-deca-47c1-9db6-44b9d1733566 -
10

Waanzinnig, mooie spannende ervaring

Geweldige ervaring gehad, voor het eerst gesprongen op mijn bijna 60 jaar samen met mijn dochter. Het was geweldig. prachtig mooi weer op 4 km hoogte alle eilanden gezien. Uitleg waar we vlogen was ook erg fijn. de sfeer in het vliegtuigje was ook erg leuk. Al het personeel, al bij inschrijving, waren enthousiast. Zij hebben plezier in wat ze doen. Zo wordt het een echt feestje. Als je nog gaat...Heel veel plezier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sassenheim - 21/09/2020
- ID: 6a16ca28-a935-4ad2-926d-12affd6d25de -
10

Doodeng

Niet nadenken, gewoon gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21/09/2020
- ID: ba3c7014-db11-46dc-8677-6f21d4277c3d -
10

FANTASTISCHE SPRONG!!!

Paracentrum Texel kwam super profi over en bij binnenkomst werden we gelijk fijn ontvangen. Direct werd er gezegd, wow, wat zijn jullie met veel! We waren een weekend naar Texel met 13 meiden en 8 daarvan hebben een tandemsprong gemaakt. Ik maakte mijn sprong met Tjalle, super aardige kerel en een ervaren springer! Voor de tijd zat ik nog te twijfelen of ik ook camerabeelden van mijn sprong wilde, maar ik ben super blij dat ik hier wel voor gekozen heb. Wat een sicke video!! Paracentrum Texel bedankt!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zenderen - 21/09/2020
- ID: f6544d80-f1ed-42f3-ae32-b7839ea323d8 -
10

Super

Super
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Pandiaraj - 21/09/2020
- ID: 5fbe1cbe-63cc-4ba8-9f6d-0b0c61915832 -
8

Super gave ervaring

Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te parachute springen. Gister hebben we het dan eindelijk gedaan, super mooi weer hadden we. Het springen zelf is echt zo gaaf, alles werd ook duidelijk uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Callantsoog - 21/09/2020
- ID: 5f2245e4-2932-4cea-bea5-262e181c20bd -
10

Fantastisch, wat een ervaring

Ondanks corona prima georganiseerd. Duidelijke instructie en dan met spanning het toestel in. De vliegtuigdeur uit en dan een onvergetelijke vrije val vanaf ca 4 km hoogte. Wow! een fantastisch uitzicht over de eilanden en de wadden. Een minuut is veel tekort, maar wat een genieten is het. Dan gaat de parachute open en wordt het vrijwel windstil, bril af en wat een vogelvlucht Leuk om te mogen sturen, rondje links, rondje rechts. En dan de landing in de drop zone. Een onvergetelijke ervaring, de volgende keer samen met dochter. Dank jullie voor deze fantastische ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 20/09/2020
- ID: 25aa2f4d-85e9-487c-b10d-7ab688b8068b -
9

Unforgettable experience

It was an unforgettable day. I could not stop smiling for several hours after the landing :) Very friendly staff. No long waiting. Attentive and calm instructor Tomas. Loved the pump-up music at the drop of area - really set the right mood! I would totally do it again and again. Thanks for this experience!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 20/09/2020
- ID: e550a2f0-b5c3-496f-9ba4-255e758f8ca2 -
10

Supervet!

Ontspannen sfeer! Geweldige begeleiding! Veilige sprong. Fantastische ervaring!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Santpoort-Noord - 20/09/2020
- ID: 587bb3a7-3a08-4a73-a9eb-812e07b4a13f -
10

Waanzinnig

Zo, zo, zo, zo dankbaar voor deze waanzinnige ervaring. Het was werkelijk magisch. Fantastisch hoe je angst verdwijnt wanneer je het vliegtuig instapt. Dit wordt een jaarlijks terugkomende activiteit. Te tof!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lent - 20/09/2020
- ID: 1c7b1836-8ba1-4aa4-803f-e3a57435c80d -
10

Na val uit vliegtuig is Texel nooit meer dezelfde

De dag begint vroeg om de reis naar Texel te maken. Gezonde spanningen en klamme handen zijn aanwezig tijdens de reis. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming zien we parachutisten en gave vliegtuigjes in de lucht en op de grond. We mogen ons melden en de werkelijkheid slaat toe. We kijken een filmpje en zien de mensen die ons zijn voorgegaan. De beste man achter de balie verzekerd ons dat het ontzettend veilig is en dat er nog nooit iemand op Texel is omgekomen. Tijdens het wachten op de voorbereidingen bespreken we kort nog even het belangrijkste: ik hou ontzettend veel van jou, er is nog nooit iemand omgekomen en ik wil hier geen geschiedenis schrijven. Dan klinkt de stem van de vrouw die onze namen om roept. We horen de uitleg en trekken ons tenue aan. Hier zijn we voor gekomen, maar tevens voelt wegrennen meer realistisch. Daar komt ons vliegtuig, een gespannen blik wordt even gericht op hem en zij is al net zo nerveus. We gaan het vliegtuig in. Vlak voordat we opsteigen wordt het luik dichtgedaan. De beste man achter mij laat mij genieten van het toffe uitzicht en even vergeet ik waarom ik hier ben. Opeens gaat het luik open en ik zie dat mijn vriendin in een ogenblik naar beneden is gevallen. Ik moet even slikken wanneer ik opdracht krijg om naar voren te schuiven en op de rand van het vliegtuig te gaan zitten. Ik zie mijn vriendin in de verte en voor ik er erg in heb wordt ik opgevangen door de wind. Het avontuur begint. Ik schreeuw het uit, mijn armen wijd gestrekt. Wanneer ik zelf de parachute mag besturen word ik overgenomen door een extreem gevoel van vrijheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 20/09/2020
- ID: ae08f373-de3e-4353-8f9c-a04fe80fe669 -
10

Woooowhoeeee

Bij twijfel doen ! En bij geen twijfel ook doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 20/09/2020
- ID: dfa4f629-10e8-4d85-b801-d0f0f9814f6e -
10

Fatastic/Awesome/Unforgetable

This was just a the tip of an iceberg, it makes you wanna go back for more, and take it to the next level!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 19/09/2020
- ID: c96800ac-46f9-47b3-aae9-efd64a00e2ff -
10

Onbeschrijfelijk mooi

Parachute springen bij Paracentrum Texel is een geweldige ervaring! Bij binnenkomst word je goed ontvangen krijg je een duidelijke uitleg over de sprong en alles er om heen. Na de uitleg mag je richting de hangar waar je wordt opgeroepen als je aan de beurt bent. Dit ging allemaal lekker vlot. We hadden erg geluk dat het lekker weer was waardoor je de eilanden en een deel van Nederland goed kon zien. Onbeschrijfelijk mooi! Met de upgrade naar 13000 ft. heb je een vrije val van 1 minuut in plaats van 30 seconden waardoor je extra lang kan genieten van het uitzicht. Dit kan ik iedereen aanraden! Ook de foto's en video's die gemaakt worden zijn van goede kwaliteit en werden nog dezelfde dag toegestuurd. Parachutespringen bij Paracentrum Texel is zoals ze het zelf al zeggen: hét ultieme bucketlist item!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- de Feijter - 19/09/2020
- ID: abf2f973-f00f-43c4-bb9c-51bcb403712d -
9

Eentje of af te vinken van de bucketlist, fantastisch!

Wanneer het dan eindelijke zover is, wordt in alle rust uitleg geven over de gear en een check van de gemoedstoestand van iedereen. Alles wordt stap voor stap en in alle rust voorbereid en uitgevoerd incl een persoonlijke benadering -> top. De sprong is geweldig, het weer was goed, zelf even sturen met de parachute... top! De intake / inschrijving duurde wat lang ondanks reservering -> verbeterpuntje. Overweeg reserveringen te scheiden van dagjes mensen. Vanaf intake tot uiteindelijke sprong -> niet helemaal duidelijk wat de wachttijd was. Video opnames extern -> geweldig! Altijd doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Workum - 18/09/2020
- ID: d1e6e681-1972-411b-8fa6-e1b7da397fbd -
10

Geweldig!

Ik ben een vliegfanaat, maar parachutespringen of skydiven is iets wat ik nog nooit ervaren heb, dus het heeft altijd op mijn wishlist gestaan. Ik heb vorige week zaterdag gesprongen met Martin, mijn eerste sprong, en als eerste tandemspringer het vliegtuig uit. Ik dacht dat ik angst zou hebben maar ik had er alleen maar zin in. Het volste vertrouwen in Martin en het feit dat ik dit al jaren wilde maakte het tot de beste ervaring en de mooiste dag sinds lange tijd. Zeer voor herhaling vatbaar! Een superervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dedemsvaart - 18/09/2020
- ID: 4c62e274-947b-45cf-a78e-c37d7c752951 -
10

Geweldig!

Bowel voor de tweede keer toch weer een unieke ervaring. Vanaf 4km hoogte zie je heel noordwestelijk Nederland. En dan daarin springen. De begeleiders weer heel goed. Zit nu alweer na te denken over een volgende keer.....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 18/09/2020
- ID: b3bb43cb-ebe7-4672-98f7-dfec9d19ebbb -
10

Wauww

Het was zo mooi, deze tandemsprong. De vrije val, zo gaaf, ik dacht er helemaal niet meer aan dat de begeleider de parachute nog zou open. Het was dat hij op mijn schouder tikte, anders komt de klap wel hard aan..Geweldig uitzicht, het hele eiland goed kunnen zien. Dan is het mooi als je de plekken kent. En ja als je dan wat stijver bent dan gaat het overeind komen niet zo soepel. Maar spontaan hulp gekregen. Mijn man en ik komen vast nog een keer. Nu nog wachten op de film.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 18/09/2020
- ID: c0740636-e942-4b91-bbb9-2113b976a354 -
10

Fantastische ervaring!

Wat een fantastisch unieke ervaring! Het is niet te omschrijven wat je voelt en ziet als je uit het vliegtuig springt. Zo overweldigend! Goede begeleiding! Goede voorzorgsmaatregelen t.a.v corona.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 18/09/2020
- ID: 5e9e63fc-35ef-46e5-b04d-f6771171d485 -
10

Geweldig (en een veilig gevoel!)

Afgelopen zaterdag een tandem parachutesprong gemaakt! Na een voet over de drempel ben je onderweg richting je sprong en voor je het weet zit je in een vliegtuigje in de lucht.. klaar om de sprong te maken. Het voelt alsof het een geoliede machine is hoe er te werk wordt gegaan. De kip, de banaan en de hands-up mochten achteraf gezien wat mij betreft vaker dan een snelle twee keer worden uitgelegd. Maar misschien lag het ook aan de hoogte waar ik uit viel dat ik dat laatste vergeten was. Maar in ieder geval een geweldig moment om nooit te vergeten. En iemand mee laten springen om beeld- en foto opnames te kunnen maken is inderdaad een grote aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 17/09/2020
- ID: 3b32d15d-1814-4d75-9bfc-84a754d6d935 -
10

Texels hoogtepunt

Professioneel en vriendelijk, Kon eindelijk van de bucketlist en wat een ervaring was het ..... SUPER! Goede ontvangst en voorbereiding . Geen moment eng, alleen maar prachtig ! Hopelijk tot ziens voor de volgende
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 17/09/2020
- ID: d96f2e3e-b0b5-416e-9b8f-681227dac2ef -

Google, Facebook & tripadvisor

Tadhg C. AvatarTadhg C.

professional and friendly staff. very student orientated - 3/26/2021 

Lev H. AvatarLev H.

toppers zijn het!!!!!!!!! - 10/31/2020 

Jeff S. AvatarJeff S.

Een geweldige ervaring met een professionele crew/staff! - 10/17/2020 

Arnaud P. AvatarArnaud P.

Super staff en van begin tot eind een belevenis.. als je wil springen dan moet je dat gewoon hier doen! - 10/13/2020 

Irma v. AvatarIrma v.

Mooie belevenis, vriendelijke jongen achter de balie.
vriendelijke begeleiding tijdens springen.
Duidelijke uitleg. Top foto's! - 10/13/2020 

Remy H. AvatarRemy H.

Afgelopen dinsdag, tijdens een fietstocht met gezin even gestopt bij het paracentrum.
Mijn eerste sprong gedaan?.13000ft
Wat een super waan ervaring,zeker het moment van springen.
Dit is zeker niet mijn laatste sprong. De...
lees meer - 10/02/2020 

Paula S. AvatarPaula S.

Veiligheid staat op 1. De springers werden weer teruggevlogen omdat het te bewolkt was. De rondvluchten konden, na enige vertraging, wel doorgaan. Zij vliegen tenslotte lager. Vriendelijke en geduldige medewerkers.... lees meer - 9/30/2020 

Wenquan L. AvatarWenquan L.

The staff is too professional - 9/28/2020 

Nikita d. AvatarNikita d.

Een dikke thumbs up voor iedereen van het Paracentrum!
Grote dank aan Martin (als ik het goed heb onthouden... iets met goudvis) en Floris voor de super gave sprong en foto’s/video!!...
lees meer - 9/21/2020 

Monique B. AvatarMonique B.

Zaterdag 19 september voor het eerst in mijn leven een tandemsprong gedaan. Een geweldige ervaring mede door de tandemmaste (sorry naam vergeten) en cameraman (ook geen idee meer wie)... lees meer - 9/20/2020 

Bert K. AvatarBert K.

Wat een ontzettend gave belevenis! Superprofessionele springers en een fantastische ervaring!?? - 9/17/2020 

Femke E. AvatarFemke E.

Het was een super ervaring!!!
Top personeel??
Verder raad ik het aan om het op Texel te doen omdat het mooi is en ervaren Tandemmasters! Het voelde goed en veilig. Zou het...
lees meer - 9/17/2020 

Neel O. AvatarNeel O.

super aardig personeel en leuke vlucht gehad - 9/15/2020 

Raymond-Doris v. AvatarRaymond-Doris v.

Heel professioneel en vriendelijk team. En een mega ervaring.... - 9/10/2020 

Deepti R. AvatarDeepti R.

It's a beautiful vacation island, perfect for relaxing! - 9/10/2020 

Lieke H. AvatarLieke H.

Gisteren ben ik gewoon zelfstandig uit een vliegtuig gesprongen ?. Het engste maar ook zeker het gaafste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Door de goede begeleiding van... lees meer - 9/08/2020 

Prasanna P. AvatarPrasanna P.

Interesting experience! I have tried free fall from 9000ft with the video shoot. For sure, I would visit again to try out 13000ft. Highly recommend this center, very friendly. - 9/07/2020 

Kirsten S. AvatarKirsten S.

Afgelopen maandag een tandemsprong gemaakt. Wow wat een ervaring was dat. Geweldig ik raad het iedereen aan. Super vriendelijk personeel en alles ging corona proef. Thanks voor deze unieke ervaring.... lees meer - 9/04/2020 

Manon v. AvatarManon v.

Onze 15- jarige zoon wilde de sprong weleens maken. Ook al vonden wij dit heel spannend hij stond er echt achter. Wat een unieke ervaring is dit voor hem geweest,... lees meer - 8/23/2020 

Andree F. AvatarAndree F.

Heute mit unseren Kindern dort gewesen um Voraussetzungen für einen Sprung zu Erfahren , die Menschen sind Super , nett zu den Kindern und Top erfahren , wer sowas... lees meer - 8/20/2020 

Johan K. AvatarJohan K.

Ook in deze corona tijd blijft springen hier een super belevenis. Samen met mn dochter de sprong mogen maken, wat was dat een onvergetelijke ervaring. - 8/20/2020 

Marlene H. AvatarMarlene H.

Super gave ervaring. Echt iedereen die hier werkt is super aardig en professioneel. Ik had ook verwacht dat het veel enger was, maar door de duidelijkheid van de instructeur (Thomas)... lees meer - 8/16/2020 

Edwin W. AvatarEdwin W.

Hoe gaaf wil je het hebben? Wat een adrenaline!! Niet twijfelen , doen!!! - 8/16/2020 

Sadhana v. AvatarSadhana v.

Wat een super geweldige ervaring! Super instructeur gehad die mij een gave ervaring heeft bezorgd! Absoluut aanrader!?? - 8/15/2020 

Michelle M. AvatarMichelle M.

het personeel is heeel vriendelijk, die heel duidelijk en serieus is, maar waar je ook mee kan lachen wat je heel erg op je gemak steld!
vanaf het moment dat...
lees meer - 8/13/2020 

Frank W. AvatarFrank W.

Wat een super vette ervaring kom graag nogmaals met mijn dochter een sprong samen maken we vinden het beide super gaaf. - 8/13/2020 

Kusuma B. AvatarKusuma B.

Excellent place and great team....motivated people to Skydive....Super enjoyed it !! - 8/13/2020 

Rowan L. AvatarRowan L.

mooiste belevenis die er is.
wij zijn wezen skydriven.
mensen stellen je op je gemak.! - 8/13/2020 

Johnny L. AvatarJohnny L.

goede instructeurs en mega vette ervaring. zeker een aanrader. ook complimenten voor de cameramannen - 8/13/2020 

Rowan d. AvatarRowan d.

Duidelijk georganiseerd. Crew supervriendelijk. Tandeminstructeurs namen echt goed de tijd voor je en voelde goed de situatie aan, hoe je je voelde en wat ze moesten doen om het... lees meer - 8/12/2020 

Angelique B. AvatarAngelique B.

Mijn man en onze zoon hebben zondag hun eerste tandemsprong gemaakt. Zij vonden het een machtig mooie ervaring en ik denk dat er nog wel een keer gesprongen gaat worden.
Onze...
lees meer - 8/11/2020 

Jolanda Z. AvatarJolanda Z.

De eerste 2x ging het niet door vanwege het weer.
vandaag prachtig weer en eindelijk na lang wachten vandaag gesprong.
Vastgeketend aan Manu naar beneden ... zo GEWELDIG!!!
Veel leuker dan...
lees meer - 8/11/2020 

Patrick d. AvatarPatrick d.

Goede uitleg en waanzinnige ervaring om te doen. - 8/10/2020 

Alex G. AvatarAlex G.

Geweldig ervaring en zeer goede personeel. Zeker een aanrader ???? - 8/10/2020 

Alexander V. AvatarAlexander V.

waanzinnig goede ervaring gehad. super warm en welkom ontvangst en de begeleiding en informatievoorziening is top.
echte aanrader - 8/07/2020 

Anne V. AvatarAnne V.

wat een waanzinnige ervaring om van 13000ft uit een vliegtuig te springen!
vriendelijke mensen die jou ook een fantastische ervaring mee willen geven.
met goed overleg ook nog wat gespeeld met de...
lees meer - 8/07/2020 

Erika S. AvatarErika S.

Alles was 1 groot hoogtepunt, maar die vrije val.....heerlijk. Aardige en kundige mensen, hele mooie omgeving en neem er foto's en filmopnames bij, echt de moeite waard...en nog lekker lang nagenieten. - 8/06/2020 

Kevin A. AvatarKevin A.

Geweldige ervaring en super personeel, kom zeker nog een keer terug!? - 8/06/2020 

Nicolienne v. AvatarNicolienne v.

Chille plek, fijne sfeer! - 8/06/2020 

Mila A. AvatarMila A.

samen met mijn vriend gesprongen. We vonden het allebei doodeng. Maar was echt een super ervaring. - 8/05/2020 

Lara v. AvatarLara v.

De tandemsprong was echt super leuk! Fijn dat ik ook de gratis upgrade kreeg, ook al was dit eigenlijk alleen als je online boekte ? - 8/04/2020 

Rene S. AvatarRene S.

Wat en bedrijvigheid leuk om te zien - 8/04/2020 

Maurits B. AvatarMaurits B.

Fantastische luchtvaartbeleving! Geweldige gastvrijheid, advies en begeleiding! ??? Wat een pracht allemaal!???? - 8/02/2020 

Hellen D. AvatarHellen D.

mooie omgeving, super vriendelijke mensen...perfecte uitleg!!! kans op een nieuwe verslaving!!! ?? - 8/02/2020 

Hibbe S. AvatarHibbe S.

Een overweldigende ervaring ga. Het doen de mensen daar zijn vakmensen en uiterst relax en vakkundig - 8/02/2020 

Anne M. AvatarAnne M.

Perfekt.... ein wahnsinniges Erlebnis; Alle super nett und professionell. - 7/29/2020 

Adriaan B. AvatarAdriaan B.

Was een super ervaring
Goed geregeld
Goede begeleiding - 7/29/2020 

Sita M. AvatarSita M.

Super om van 13000 ft te springen en om video en foto's te laten maken. Leuke crew die je op je gemak stelt. Een ervaring om nooit meer te vergeten! - 7/23/2020 

Daniel W. AvatarDaniel W.

Amazing place where you can skydive or go on a flight and see a part of the Netherlands from above. Breathtaking views and overall amazing experience! I highly recommend! - 7/22/2020 

Patrick v. AvatarPatrick v.

Super ervaring zeker een aanrader ??? - 7/21/2020 

Andy A. AvatarAndy A.

go for it what a fantastic experience - 7/21/2020 

Kiki E. AvatarKiki E.

Mega gave ervaring en wil nog zeker een keer terugkomen! Goed geregeld, fijne sfeer en prettige mensen. - 7/21/2020 

Jason P. AvatarJason P.

One of the best dropzones I have ever attended. The staff are amazing, the facilities are excellent, and skies are awesome with incredible visuals. A great place for wingsuiting and... lees meer - 7/20/2020 

Peter V. AvatarPeter V.

Ervaren, relaxte en aardige instructeurs. Sfeer op centrum is ook relaxt met lekkere muziek uit de speakers. Goede en duidelijke instructie, het springen is een waanzinnig mooie ervaring. En hoe... lees meer - 7/18/2020 

Roy C. AvatarRoy C.

Super geregeld!!
Super belevenis!!
Film en foto ook super!! - 7/16/2020 

Danny P. AvatarDanny P.

We waren vandaag met z'n drieën vader dochter en schoonzoon ???✈️we zijn goed voorgelicht en goede service overall alleen op de afgesproken tijd konden we niet omhoog door oefeningen op... lees meer - 7/14/2020 

Dita v. AvatarDita v.

In 1 woord GEWELDIG. Er is voor een ieder iets te doen of te zien. Iigt er maar net aan hoeveel lef je hebt!? - 7/14/2020 

Sushitrash AvatarSushitrash

Awesome experience overall. It does take some time after arriving before you can actually jump (around 3-4 hours) but there's a restaurant nearby and a grass field where you can... lees meer - 7/14/2020 

Annemieke V. AvatarAnnemieke V.

vriendelijk personeel. fantastische ervaring. Goed geregeld. - 7/13/2020 

mvdk Avatarmvdk

I went down under with an Australian. Got my pictures taken by Gerwin. Been greeted by Bram and got a crashcourse info from Alwin. And tha best pilot from this... lees meer - 7/01/2020 

Bianca V. AvatarBianca V.

Het springen was een machtige beleving! Prachtig strak blauwe lucht!

Maar grote complimenten voor het dream team van jullie para centrum!!!
?omboeken naar een zonnige dag werd in handomdraai geregeld!...
lees meer - 6/27/2020 

Carly L. AvatarCarly L.

Geweldige ervaring gehad bij jullie ? bedankt Rutger ? en bedankt medewerkers Paracentrum Texel het was tof? - 6/21/2020 

Gerold R. AvatarGerold R.

Einmaliges Erlebnis mit Profis.
Sollte Mann im Leben gemacht haben. - 6/12/2020 

Patricia V. AvatarPatricia V.

ben er heel vroeger een keer geweest en het was super gaaf de mensen heel aardig dus zeker een aanrader!!!!!

Dit moet je gewoon een keer hebben meegemaakt!!!!

Ik zal het oog...
lees meer - 5/27/2020 

Cor D. AvatarCor D.

De ooit door mij gevolgde Accelerated Free Fall (AFF) opleiding, ooit begonnen in USA voor NASA-astronauten.

Door mijn compaen door dik en dun en ons anno 2018 veel te vroeg...
lees meer - 4/29/2020 

Frank B. AvatarFrank B.

Haben sich gut um meine Frau gekümmert - 4/18/2020 

Ron v. AvatarRon v.

Leuke herinneringen van vroeger! - 4/16/2020 

Jerson S. AvatarJerson S.

The only thing u will regret is not going higher....the best part is the freefall - 3/07/2020 

ankur b. Avatarankur b.

if you are in amsterdam Must try sky diving - 3/07/2020 

Thomas J. AvatarThomas J.

Ein Traum wurde wahr! Tandemsprung aus 4000 Meter ist der Hammer! - 11/26/2019 

Martine K. AvatarMartine K.

Dinsdag 22 oktober 2019: D-Day!
Fantastische en onvergetelijke ervaring om de tandem sprong met Daniël en cameraman Eli te maken! Kippenvel moment tijdens de vrije val..... herinneringen aan mijn lieve...
lees meer - 10/27/2019 

Barbara W. AvatarBarbara W.

Onvergetelijke ervaring met de meest gezellige en professionele crew! - 10/25/2019 

Naomi K. AvatarNaomi K.

Echt super vet! Bucketlist item - 10/24/2019 

Leon K. AvatarLeon K.

pas geweest was super tof om te doen. - 10/18/2019 

Gerrit B. AvatarGerrit B.

Lekker para’s kijken tijdens een hapje en een drankje - 10/11/2019 

Özgür K. AvatarÖzgür K.

Tandemsprong van 13000 ft.
1 van de mooiste ervaringen van mijn leven. Nu snel inschrijven voor de cursus om alleen te springen. ?? - 10/10/2019 

Iwan V. AvatarIwan V.

Wat is dat gaaf zeg, je bent er toch en kies direct voor 13.000 ft! ???? - 10/05/2019 

Andy M. AvatarAndy M.

excellent place to jump from - 9/27/2019 

Sophia J. AvatarSophia J.

Merci voor de topervaring! Beste verjaardagscadeau ooit! - 9/22/2019 

Bart W. AvatarBart W.

Te gekke ervaring om daar te parachutespringen. - 9/22/2019 

Shuvam G. AvatarShuvam G.

An amazing place on the northern most habitable island in Holland. If you're an adrenaline junkie, it's a must try to get a feel of the free fall from 13000... lees meer - 9/20/2019 

Amir T. AvatarAmir T.

relaxte sfeer! vriendelijke mensen. - 9/19/2019 

Cindy N. AvatarCindy N.

Fantastische dagen gehad.
Mede dankzij de geweldige training van Aranka!! - 9/17/2019 

Shuvam G. AvatarShuvam G.

A wonderful place for your adrenaline rush. The free fall is beyond description. The parachute view is unimaginably beautiful. Overall an amazing experience. - 9/14/2019 

Gaby Z. AvatarGaby Z.

Jeder der mal einen Tandemsprung machen möchte, ist hier genau richtig. Das komplette Paracentrum Team ist super nett und sehr zuvorkommend. Es hat richtig Spaß gemacht mit ihm zu... lees meer - 9/12/2019 

Lysander V. AvatarLysander V.

absoluut de moeite waard - 9/12/2019 

Nicole F. AvatarNicole F.

Eerste keer toen ik 13 was van 3km, tweede keer 10 jaar later van 5km. Eerste keer mocht ik zelf sturen en tolden we mooie rondjes tweede keer met een... lees meer - 9/10/2019 

Robin V. AvatarRobin V.

mooie plek om een tandemsprong te maken. - 9/08/2019 

Charlotte W. AvatarCharlotte W.

Prachtige plek om een tandemsprong te maken. Geweldig uitzicht boven Texel. Maar misschien wel net zo belangrijk was de prima en ontspannen sfeer en het veilige gevoel vanaf de start... lees meer - 9/08/2019 

Saurabh S. AvatarSaurabh S.

Nice place with trained professionals. Overall a good experience. ?? - 8/31/2019 

Saurabh S. AvatarSaurabh S.

Nice place with trained professionals. Overall a good experience. ?? - 8/31/2019 

Nelleke M. AvatarNelleke M.

Geweldige ervaring zo’n tandemsprong. Ervaren en adequate tandemmaster Ely en cameraman Daniël! Topmensen.
De sfeer op het paracentrum was heel relaxed. Het geheel kwam op mij buitengewoon hip, cool en van...
lees meer - 8/30/2019 

Sharona V. AvatarSharona V.

Wat een ervaring. Ik heb afgelopen week een tandemsprong gemaakt. Ik had een super relaxte instructeur (volgens mij heette hij Sander? Jammer dat ik dat niet meer zeker weet!). Hij... lees meer - 8/29/2019 

Rowdy V. AvatarRowdy V.

Geweldige ervaring en super personeel! - 8/25/2019 

Anika V. AvatarAnika V.

Vandaag een tandemsprong gemaakt bij jullie. Wat een ervaring zeg! Vol zenuwen stapte ik het vliegtuig in maar ik werd goed gerustgesteld door mijn instructeur. Door de zenuwen ben ik... lees meer - 8/25/2019 

Maarten3992 AvatarMaarten3992

5 star rating Prachtige ervaring Had van mijn vrouw een proefles vliegen gekregen voor mijn verjaardag; in maart kon dat vanwege het slechte weer niet, maar nu in augustus ging het wel.
Vriendelijke ontvangst aan de...
lees meer - 8/24/2019 

Sanne v. AvatarSanne v.

Top mensen! Toffe ervaring.Goed geregeld.Aanrader! Gewoon doen?✌? - 8/23/2019 

Anette K. AvatarAnette K.

Es war ein unbeschreibliches Erlebnis!!
Das Wetter, der Tag, der Pilot alles war perfekt. Und es war mein Geburtstag.
Danke nochmal, für diesen tollen Flug rundum Texel - 8/17/2019 

Thijs M. AvatarThijs M.

Eerst denk je nou dit zal niks voor mij zijn, maar tot dat je je pak aan moet doen en introducties krijgt dan begint de spanning pas. Je ziet andere... lees meer - 8/17/2019