Updates

Deze pagina updaten we continue met de meest recente informatie over hoe we omgaan met de huidige gezondheidsproblematiek.

UPDATE 25/03/2020 om 09:57 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met 1 jaar te verlengen. Dit in plaats van de twee maanden verlenging die initieel was uitgegeven.

UPDATE 25/03/2020 om 09:50 uur:

De volgende evenementen voor gebrevetteerde/ sportspringers zijn voor dit jaar opgeschort: 

  • Easter Boogie (nieuwe datum: 2-5 April 2021)
  • Kingsday Boogie / WS Noobfest (nieuwe datum: 23-27 April 2021)
  • Kickstart Camp nr. 4.0 (nieuwe datum: 22-24 Mei 2021)

Bij vragen: neem contact met administratie@paracentrumtexel.nl.

UPDATE 24/03/2020 om 14:37 uur:

Op 16/03/2020 is de verloopdatum van alle die door ons zelf uitgegeven cadeaubonnen en tandem parachutesprongen die ‘in limbo’ staan (uitgestelde sprongen zonder springdatum) al met 6 maanden verlengd.

Zojuist is besloten om deze extra geldigheidsduur met nog eens 6 extra maanden (dus in totaal 1 jaar extra) te verlengen. Hiermee is de standaard geldigheidsduur nu van 2 jaar naar 3 jaar gegaan om iedereen de kans te geven om zijn of haar sprong te komen maken.

UPDATE 24/03/2020 om 14:32 uur:

Voucher leverancier Vakantie Veilingen heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers voor Paracentrum Texel met 1 jaar verlengd wordt.

UPDATE 19/03/2020 om 09:30 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met twee maanden te verlengen.

UPDATE 17/03/2020 om 10:20 uur:

Normaliter heb je na aankoop van je sprong 2 jaar de tijd om de sprong te komen maken. Deze termijn verlengen we in eerste instantie met 6 maanden.

We willen daarmee voorkomen dat iemand zijn sprong niet zou kunnen maken vanwege het Coronavirus.

UPDATE 16/03/2020 om 16:24 uur:

Voucher leverancier Surprise Factory heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers met 3 maanden verlengd wordt.

UPDATE 16/03/2020 om 16:15 uur:

Gezien de overheids maatregelen die op zondag 15 Maart zijn aangekondigd (het sluiten van scholen, horeca, etc. t/m 6 April) heeft onze directie besloten alle parachutespring activiteiten gedurende deze periode op te schorten. 

Al onze gasten die in deze periode een tandem-parachutesprong of een parachutespring-cursus hebben gereserveerd is op maandag 16 Maart dan ook onderstaande email gestuurd:

Beste springer,

Zoals je bekend zal zijn leidt de verspreiding van het Coronavirus nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op op het parachutespringen. Met dit bericht willen we je op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. De gezondheid en veiligheid van jou, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

We hebben besloten dat we de richtlijnen die voor de Horeca gelden over zullen nemen voor onze activiteiten. Op dit moment betekend dit dat we alle tandem-parachutesprongen en parachutespring-cursussen, die in de periode tot en met 6 april gepland staan, zullen opschorten.

Zodra er meer duidelijkheid is over het hervatten van de springactiviteiten zullen we hier per e-mail over berichten. Verder hebben we een pagina aangemaakt op onze website waar we alle updates zullen vermelden: www.paracentrumtexel.nl/corona-virus-updates

Onze administratie is gedurende deze periode gewoon bereikbaar per telefoon en per e-mail.

Tot slot spreken we graag uit dat we hopen dat je deze bijzondere periode goed, en vooral gezond, door zult komen. Wij zien er in ieder geval ontzettend naar uit om zo snel mogelijk samen met jou de sprong van je leven te kunnen maken.

Directie en medewerkers Paracentrum Texel

 
VEEL GESTELDE VRAGEN
Hier een aantal veel gestelde vragen en antwoorden die je misschien kunnen helpen:

Vraag: ik heb een ParacentrumTexel cadeaubon die misschien verloopt. Blijven die nu langer geldig?
Jazeker; daar kunnen we goed nieuws melden! Van alle cadeaubonnen die door ons zelf zijn uitgegeven verlengen we in eerste instantie de verloopdatum met 6 maanden. Zo heeft iedereen kans om zijn of haar cadeaubon te gebruiken.

Vraag: ik heb een voucher bij een ander bedrijf gekocht (b.v. Vakantieveilingen of Groupon) die binnenkort verloopt. Kan ik zo’n voucher na de verloopdatum nog bij Paracentrum Texel verzilveren?
Over de geldigheid van cadeaubonnen/ vouchers van andere bedrijven kunnen wij helaas niets zeggen. Je zult deze vraag moeten stellen bij het bedrijf dat je de bon of voucher heeft verkocht. Grote kans dat ook zij een coulance regeling hebben met betrekking tot bonnen die in deze periode verlopen.

Corona FAQ

Mijn cadeaubon van Paracentrum Texel is verlopen tijdens de Corona shutdown, kan ik die alsnog innen?

Jazeker; daar kunnen we goed nieuws melden! Van alle cadeaubonnen die door ons zelf zijn uitgegeven verlengen we in eerste instantie de verloopdatum met 1 jaar. Zo heeft iedereen kans om zijn of haar cadeaubon te gebruiken.

Mijn Groupon voucher is verlopen tijdens de Corona shutdown, kan ik die alsnog verzilveren?

Goed nieuws: Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met 1 jaar te verlengen.

Mijn Vakantieveilingen voucher is verlopen tijdens de Corona shutdown, kan ik die alsnog verzilveren?

Voucher leverancier Vakantie Veilingen heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers voor Paracentrum Texel met 1 jaar verlengd wordt.

Mijn Surprise Factory voucher is verlopen tijdens de Corona shutdown, kan ik die alsnog verzilveren?

Goed nieuws: Surprise Factory heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met drie maanden te verlengen.

Mijn Bongo voucher is verlopen tijdens de Corona shutdown, kan ik die alsnog verzilveren?

Over een verlengde geldigheid van de cadeaubonnen/ vouchers van Bongo is ons op dit moment nog niets bekend. 

Zodra we van dit bedrijf daar duidelijkheid over krijgen vermelden we dat hier. Als je nu toch al graag meer wil weten dan kun je altijd zelf contact opnemen met deze voucher/ bon verkoper.

Welke evenementen voor sportspringers zijn opgeschort?

De volgende evenementen voor gebrevetteerde/ sportspringers zijn voor dit jaar opgeschort: 

  • Easter Boogie (nieuwe datum: 2-5 April 2021)
  • Kingsday Boogie / WS Noobfest (nieuwe datum: 23-27 April 2021)
  • Kickstart Camp nr. 4.0 (nieuwe datum: 22-24 Mei 2021)

Bij vragen: neem contact met administratie@paracentrumtexel.nl.