Load organising for all!

We proberen om elke vrijdag Load Organising beschikbaar te stellen voor alle funjumpers/ sportspringers.

Als je je op (of voor) woensdag hebt aangemeld dan kunnen de Load Organisers rekening houden met je komst. Meld je je later aan dan zou het ook nog steeds goed kunnen dat je mee kunt doen.

Load organising?

Een Load Organiser (LO) maakt een plan voor de sprong op basis van de skills en  de ervaring van de deelnemers maar ook op basis van wat de deelnemers willen oefenen/ leren.

De sprong wordt van te voren gebriefed en na afloop gedebriefed (meestal door video beelden van de sprong te bekijken).

LO sprongen zijn ideaal voor iedereen die niet alleen solo een gat in de lucht (meer) wil vallen maar ook voor ervaren springers die beter willen worden in een specifieke discipline. LO sprongen woden zo goed als altijd met 3 of meer springers per groepje gesprongen.

Omdat er na de sprong ook gedebriefed wordt bevatten LO sprongen ook een coaching element. Deze sprongen zijn echter niet één op één te vergelijken met sprongen die alleen op coaching zijn gericht.

.

Meedoen!

Om met LO sprongen mee te kunnen doen moet je een aantal zaken voor elkaar hebben:

 • Als sportspringer op Texel gemanifest kunnen worden (hier meer info)
 • Je one-on-one sprongen afgerond hebben
 • Je aanmelden via het formulier op deze pagina

.


  omboek formulier


  Nadat je dit formulier hebt ingevuld zal je verzoek door ons verwerkt worden. Nadat je verzoek behandeld is ontvangt je automatisch een bevestiging met daarop de datum en het meldtijdstip dat we voor je hebben kunnen vastleggen. Als het erg druk is kan het even duren voordat we je verzoek hebben kunnen behandelen.

  GROEPSNUMMER OF GROUP ID ?

  Je groepsnummer (of Group-ID als je het engelstalige boekingsformulier hebt gebruikt) vind je in de bevestiging die je per email ontving nadat je je boeking maakte.

  Tip: zoek in je e-mail programma op: “Boeking bevestiging Tandem Skydive“. 

  GEWENST MELDTIJDSTIP 

  Je kunt aangeven op welk gedeelte van de dag je het liefst ingedeeld wordt om je te melden bij onze receptie.

  Je meld-tijstip is niet het tijdstip dat je vliegt of springt, het is het tijdstip waarop je je incheckt bij onze balie.