Moederdag deals!

Speciaal voor iedereen die nog geen briljant moederdag cadeau heeft geregeld hebben we de MOEDERDAG DEALS bedacht! We geven nu tijdelijk €100,- KORTING op de sprongen naar 13.000 ft!

DIGITALE CADEAUBON

EXTREME TANDEM SKYDIVE only

 

Tijdelijk €100,00 korting

Van: €284,00  |  Voor: €184,00

KORTINGSCODE: MOEDERDAG

NU BESTELLEN

DIGITALE CADEAUBON

EXTREME TANDEM SKYDIVE MÉT FOTO & VIDEO

 

Tijdelijk €100,00 korting

Van: €389,00  |  Voor: €289,00

KORTINGSCODE: MOEDERDAG

NU BESTELLEN
Bestellen en ontvangen

Klik op de link om naar de digitale cadeaubon shop te gaan en selecteer daar een van de twee Extreme Skydives naar 13.000′.

Bij het afrekenen vul je de kortingscode in en druk je op apply. Je ontvangt na het afrekenen meteen de cadeaubon in je mailbox. Check ook je Spamfolder even. Printen, mooie enveloppe erom en je hebt binenn 5 minuten het BEST. GIFT. EVER. geregeld !

Meer informatie

Ook jouw moeder kan Parachutespringen!

De Tandemsprong, ook wel tandem skydive genoemd, is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen.

Jong én oud (tot circa 100 jaar) kunnen bij ons de ervaring van hun leven meemaken. Een dosis durf en motivatie zijn al voldoende.

DE INSTRUCTEUR DOET AL HET WERK
Na het inchecken legt één van onze instructeurs je tijdens een inleidende instructie uit wat je te wachten staat. Dan stap je het vliegtuig in en wordt je veilig vastgekoppeld aan je instructeur.

Eenmaal aangekomen op je afspring hoogte schuift de deur open.. Samen met je Tandemmaster verlaat je het vliegtuig en val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden…

Op circa 5000′ (voet) opent de instructeur de parachute. Samen vliegen jullie terug naar het Paracentrum om daar voor de deur te landen.

Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Wil je nog meer weten over het maken van een Tandem Skydive? Lees dan alle informatie over het maken van een Tandem parachute sprong op de speciale pagina op onze website: Tandem Skydive.

TIJDELIJKE ACTIE

De Moederdag deals lopen tot en met 9 mei, dat geeft een extra dag de tijd voor wie écht super laat was met het regelen van een moederdag cadeau :-)