Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

Tandemsprong (cadeaubon)
Omschrijving:

Natuurlijk is een tandemsprong het ultieme kado voor bijzondere gelegenheden.

Als u een cadeaubon bestelt, krijgt u 10,- korting op de normale prijs van een tandemsprong. U betaalt dus 199,- in plaats van 209,- U kunt een Foto/DVD reportage bij de sprong cadeau doen. Ook dan betaalt u het kortingstarief van 95,-. Als de foto/DVD reportage ter plaatse afgerekend wordt, geldt het normale tarief van 115,-.

U kunt ervoor kiezen een handgeschreven cadeaubon te bestellen. Hiervoor betaald u 10,- extra. Kies hiervoor in het keuze vak "verzendmethode" optie post.

Indien u een kortingsvoucher heeft, kunt u deze ook gebruiken bij het bestellen van een cadeaubon. De korting wordt echter verrekend met de normale prijs voor een tandemsprong ( 209,-). Neem telefonisch contact met ons op om de code voor de kortingsbon te ontvangen. 

LET OP! in het vakje ontvanger vult u de naam in van degene die de bon krijgt en bij adresgegevens uw eigen gegevens en ook uw eigen emailadres.

Wilt u meerdere cadeaubonnen bestellen dan kunt u beter aparte bestellingen maken zodat u ook meerdere cadeaubonnummers krijgt.

Direct na het afronden van de bestelling ontvangt u via email de cadeaubon en de bevestiging. Kunt u deze in uw email niet terug vinden, kijkt u dan even in de ongewenste email. Het kan voorkomen dat de cadeaubon daar terecht is gekomen.Tandemsprong (cadeaubon)
Tandemsprong (cadeaubon)
€ 199,00
Verzendmethode:
Naam ontvanger:
Aantal

Tandemsprong
Opleidingen Nederlands
Opleidingen Engels
Opleidingen Duits
Cadeaubon tandemsprong
Cadeaubon rondvluchten
Para artikelen
Evenementen

© Copyright 2009 - 2018 Paracentrum Texel - WizBizz Webwinkels