Kunnen we een cameraspringer delen?

De meeste springers willen hun sprong laten vastleggen door één van onze cameramannen of -vrouwen. We krijgen wel dagelijks de vraag of meerdere springers deze cameraman of -vrouw kunnen delen.

Wat een cameraman of -vrouw doet kun je hier zien in deze 360 graden video (beweeg je muis of apparaat tijdens het afspelen om rond te kunnen kijken).

Cameramannen en -vrouwen..

filmen je hele avontuur vanaf de voorbereiding, voor het vliegtuig, tijdens de vlucht omhoog naar 9.000 ft of zelfs 13.000 ft, klimmen voordat jij gaat springen naar de achterkant van het vliegtuig om jou goed in beeld te kunnen krijgen en springen dan met jou mee om je vrije val geheel op beeld (video en hoge resolutie foto’s) vast te leggen.

Daarna zorgen ze dat ze heel snel weer op de grond staan zodat ze jouw landing ook nog goed op beeld kunnen krijgen.

maar kunnen we een cameraspringer delen?

Het mooiste moment van je gehele sprong is natuurlijk het moment dat je het vliegtuig verlaat en de vrije val. Wanneer je met meerdere mensen springt, zullen jullie hoogst waarschijnlijk in dezelfde vlucht zitten.

Echter springen jullie er niet allemaal tegelijk uit. Om parachutespringen veilig te houden, moeten we separatie hebben tussen de tandems en daarom springen jullie er na elkaar uit.

Helaas kunnen onze cameraspringers zichzelf niet opsplitsen om met iedereen mee te kunnen springen en tijdens de vrije val is het onmogelijk om van de ene tandem naar de andere tandem te ‘vliegen’ om de beelden vast te leggen (als we een euro kregen voor elke keer dat deze vraag wordt gesteld…). Als je met meerdere mensen één cameraman of -vrouw deelt, betekent het dat je moet kiezen met wie van jullie de cameraman of -vrouw meespringt.

Het is jullie dag en jullie sprong!

Maar wij raden je aan om, vooral wanneer dit de eerste keer is dat je springt, een eigen cameraman of -vrouw te nemen.

Verreweg de meeste springers boeken een eigen cameraman of -vrouw bij hun sprong. Velen hebben dit vooraf al aangegeven bij de online reservering en de rest neemt dit er ter plekke nog bij. Bedenk je wel dat een cameraman of -vrouw last minute erbij boeken je €115,- gaat kosten. Bij vooraf reserveren krijg je €20,- korting.

Meteen een sprong reserveren doe je op de Tandem Reservering pagina.