50+ en parachutepspringen, heel normaal

kluppers

Onlangs werden we bezocht door een groepje springers die in georganiseerd verband de sprong van hun leven kwamen maken.

De springers bleken ‘Kluppers’ te zijn, 50-plussers die er samen op uit trekken om leuke dingen te doen. Of, hoe ze het zelf omschrijven: “Klup is een social platform voor 50 plussers met als doel om gelijkgestemden te ontmoeten tijdens een grote variëteit aan activiteiten die door de kluppers zelf worden georganiseerd”.

Een fantastische dag

Het bleek een fantastische dag te worden. Het weer werkte mee, de groep was voor ons ontzettend leuk om mee te werken en de deelnemers leken het fantastisch naar hun zin te hebben. De ervaring is zowel ons, áls de Kluppers, zo goed bevallen dat nieuwe leden van Kluppen.nl nu met korting bij ons kunnen parachutespringen.

50 is the new 40

Dat parachutespringen als je ouder dan 50 bent geen enkel probleem is was voor ons al gesneden koek. Eigenlijk is het op het paracentrum zo normaal dat we zelf niet meer in de gaten hebben dat dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend is.

Kort samengevat voor wie twijfelt of zijn of haar leeftijd te hoog is voor een tandem parachutesprong; zolang je huisarts geen bezwaar heeft is er geen leeftijdsbeperking om samen met een van onze instructeurs een skydive te maken.

Kluppers springen met korting

Leden van Kluppen.nl ontvangen €20,- korting op een tandem parachute sprong. Zo maak je gebruik van deze korting:

  • Gebruik de kortingscode KLUPPEN bij het maken van een boeking
  • Toon bij het inchecken op het Paracentrum je Kluppas
Gratis kluppen uitproberen

Als je dit leest en benieuwd bent geraakt naar Kluppen dan kun je het lidmaatschap gratis twee maanden proberen met de code PARATEXEL. Dat doe je door de kortingscode te gebruiken tijdens het registratieproces. Download de app via: https://kluppen.nl/download-klup

Meer informatie over Klup/ Kluppen vind je hier: www.kluppen.nl.